Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Cum vad daca cateaua mea a fost montata?
Ce mancare pot (de oameni) pot manca si bichonii si ce nu? Am un mititel fluffy si nu isi mananca granulele deloc si ma gandeam sa i le combin cu alta mancare pentru a- si lua in continuare nutrientii...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un papagal.Imi doresc destul de mult unul si o sa am grija de el(ii dau sa pape, ii fac curat etc) Am cateva intrebari: 1.Care sunt rasele cele mai bune si pana in 60 lei? ...? (mai mult)
Ieri mi- am achiziționat un pui de ciobănesc german. Are 2 luni și eram curios fiindcă cel de la care l- am cumpărat mi- a spus sa nu ii pun mana deloc pe cap ca cică nu i se mai ridica ...? (mai mult)
Am o catea batrana. Am observat ca azi a inceput sa aiba spasme si nu stiu ce sa fac. Cum as putea sa o ajut?
Am o pisica pe care am prins- o că facea pui cu unul din puii ei. Acel pui a crescut, dar în cinci luni a crescut cat unul de două luni. E foarte mic și rău. Acum o luna alta pisica a făcut...? (mai mult)
Stiu ca pare putin ciudat :)) dar un prieten de al tatalui meu o gasit un loc de unde poate sa cumpere un panda real, si nu stie daca este periculos sau ceva, daca animalul se poate adapta...? (mai mult)
am și eu o întrebare, astăzi pisica mea a luat- o razna(în sensul ca, am început sa vorbesc cu prietenele mele despre lucruri bizare care se întâmplă, iar pisica mea a sărit la mine...? (mai mult)
Bună seara! As dori sa cumpăr un cățeluș terrier yorksaier toy din București dar eu sunt din Suceava, vânzătorul a zis ca transporta și în Suceava. Îmi puteți spune dacă e bine pentru acel...? (mai mult)
Credeti cu un caine se va dezvolta si va fi sănătos daca ii voi oferi doar hrana uscată din comert specială pentru caini?
Salut, daca eu gasesc cu detectorul de metale niste relicve foarte vechi cum trebuie sa procedez?
Pisica mea a murit acum dimineața..si înainte să moară abia se mișca iar când am mers să văd care e problema ea deja murise. Când m- am uitat mai bine la ea îi curse' un lichid galben ...? (mai mult)
Puii de amstaff trebuie sa fie mai părosi când sunt mici?
Bună, am și eu un porcușor de guineea, căruia îi cam cade părul, nu îi cade încât să chelească, dar îi cade, are niște puncte mici negre care se văd pe blana albă, și pe unul din ...? (mai mult)
De unde se poate obtine un permis de pescuit in Brasov?
Am gasit in padure un pui de iepure salbatic si nu stiu ce sa ii dau sa manance! Am incerccat sa ii dau varză dar nu mănâncă...
Hey, mi- am luat recent un pui de caine iar fratele meu nici nu ma lasa sa il ating ca cica il invat prost. Si acum se joaca numai cu el. Eu m- am suparat si pe el si pe puiul de caine asa ca nu l- am ...? (mai mult)
Azi dimineata m- am dus la magazin, stau la curte si am o pisica, nu e de rasa sau ceva e o pisica normală, cand m- am intors de la magazin era foarte agitat si nu prea mieuna incercam sa...? (mai mult)
Salut, tocmai mi- am cumparat un detector de metale si cand sa- mi fac autorizatia ma intreaba politistul cum stiu daca sunt cu detectorul pe un sit arheologic. Bineinteles n- am stiut sa- i raspund. ...? (mai mult)
Unde aș putea găsi șobolani crescuți pe post de animale de companie în România? Sunt din Galați și caut de ceva vreme, dar fără succes. Îi rog pe ăștia mai închiși la minte care nu înțeleg...? (mai mult)
Am cateva intrebari pentru stapanii de Pitbull\Amstaff.In primul rand, considerati ca sunt greu de ingrijit? As vrea sa stiu mai multe detalii despre ingrijirea lor.In al doilea rand, in caz ca...? (mai mult)
Exista bazin de inot in Cluj Napoca? Si daca da, in ce zona este? Multumesc anticipat!
Vreau să îmi iau un câine rottweiler. Am vorbit cu un prieten că are catea și fată acum pe 20 august și îmi dă și mie un catel. Si întrebarea mea e, cam când se fac vaccinurile? ...? (mai mult)
Pisicile au orgasm cand torc?
Buna ziua! Pisica mea a fost lovita de câine peste nas. Am fost la medicul veterinar, i- am pus ser fiziologic și face urât. Strănută, sta cu capul in sus. Sa- i mai pun? Sau să o duc sa o vadă. ...? (mai mult)
Este bine sa ii fac baie la o pisica? Nu des, o data pe luna. Multumesc!
Am o pisica in varsta de 6 luni din rasa Short Hair.Pana acum nu a mancat deloc iarba(e doar pisica de apartament, nu merge afara)I- am tot cumparat plante speciale pentru pisici sar nu vrea...? (mai mult)
M- am apucat de sala de ceva timp si sunt foarte slab. Intrebarea mea este, : ar trebui sa ma ingraș si apoi sa merg la sala sau pot manca calorii apoi peste 1 ora sa le ard? Sper ca ati...? (mai mult)
Am gasit un pui de vrabie, are pene deja, dar nu vrea sa deschida ciocul sa-l hranesc, apa am reusit sa-i dau, dar nu stiu ce sa-i fac cu mancarea.Ma poate ajuta cineva? multumesc
Eu vreau sa imi iau un caine bichon frise băiat si am ales 2 nume dar nu stiu care este mai frumos. Sa-i pun numele Aky sau Ozzy? Ziceți voi care este mai deosebit.
Hello! Pentru cei pricepuți in ale perusilor, am observat astăzi o schimbare in comportamentul perusului meu (stare de somnolenta, nu se joaca, nu mănâncă). Am decis sa îl supraveghez câteva ...? (mai mult)
Am un pui de porumbel care a cazut din cuib. L- am pus intr- o voliera afara si am observat ca unul dintre parinti ii dadea tarcoale asa ca i- am dat drumul, dar nu e prea bun la zbor si nu poate ajunge...? (mai mult)
Am doua pisici, una care are cam cateva luni si cealalta vreo 7 ani, problema este ca nu se inteleg. Adică pisica aia mai mică mereu o scuipa si miauna la ea, sau cand o vede parca se panicheaza....? (mai mult)
Eu vreau sa imi iau un cățel bichon frise si am gasit unul la vârsta de 2 luni si 3 saptamani. Este prea mare la vârsta asta? Dacă îl iau la vârsta asta nu se mai invata cu mine? Spuneti-...? (mai mult)
Cunoaste cineva concursuri canine online 2018? DAU FUNDA!
Ce mâncare îmi recomandați pentru un pui de pisica?!
Urmează să imi iau un cățel bichon frise băiat si m- am gandit sa ii pun numele Ozzy. Dar nu stiu daca se potriveste. Spuneti- mi voi Mie imi place. Si ce semnifica numele asta? Si...? (mai mult)
Ce se intampla daca se albesc ciocul si picioarele la un peruş?
Salut, am si eu un pitbull si stau la tara, il tin in casa, este sociabil cu oamenii. Singura problema este ca sare gardul si iese pe strada si cat nu- s eu langa el nu se ia de nici un caine, cand...? (mai mult)
am un catel de 10 luni si vreau sa stiu daca pot sa îi dau pate pentru adult. Ps:
Care este treaba cu ridicarea urechilor la Ciobănescul german? Am primit unul recent in varsta de 2 ani, stăpânii nu l- au mai putut păstra din anumite motive, are doar o ureche ridicată,...? (mai mult)
vreau sa adopt o chinchilla am nevoie de niste sfaturi, o pot lasa singura 8 ore?
Am un catel de 9 luni si vrea sa ma muste. Cum as putea sa il dezvat de acest obicei?
Cum pun fotografii preturi? Pe nr de cadre sau ore? Imi puteti da un exemplu? Multumesc anticipat
Am găsit un pui de cucuvea. Cred că a fost lovită de mașină. A mâncat, dar cu ajutorul meu. Ce să fac cu el?
Https://www.facebook.com/5min.crafts/videos/1446883352120912/ Are cineva idee din ce fel de material as putea scrie si eu ceva pe care sa- l imprim pe un tricou ca in video? Adica acolo se vede ca are ...? (mai mult)
Salutare. Am niște porumbei și când stau pe loc tremură. Este vreo boala sau ceva? Cu ce se poate trata
Pisica mea a fost muscata de caine, acum trei saptamani. In prima ora de la muscatura am fost la veterinar, acum rana este curata nu are infectie dar nu se lipste pielea la loc.A tot cusut la ea dar ...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa imi cumpar un longboard. Precizez ca sunt incepator, ma poate ajuta cineva care se da pe longboard sa imi zica si mie care placi sunt mai bune, mai rezistente, la fel si la roti,...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un bichon frise, dar nu stiu ce canise sunt de incredere! Va rog sa imi sugerati cateva! Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!