Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Oare pisicile isi iubesc stapanii daca desi le asigura tot timpul mancare mereu se plimba din casa in casa si mananca orice le dau vecinii si le dau de banuit la cat mananca ca ele nu sunt hranite suficient...? (mai mult)
Salutare, dacă este cineva din Vaslui pe aici și a participat / are copii care merg la cursuri de chitară la Palatul Copiilor puteți să- mi spuneți dacă a existat o perioadă de înscriere sau ...? (mai mult)
Stiti cam cat costa sa transporti 2 porci de guinea dintr o tara in alta?
Pentru pescari sau oameni ingenioși: Cum pot "produce" viermuși pentru pescuit acasă. Menționez că stau la bloc. Nu vreau o "fabrică" de viermuși ci acolo, "o mână" cat pentru o partidă de ...? (mai mult)
La un acvariu de 20 L cati pești (maturi) pot sa pun ( guppy, shifo și molly)?
Buna prieteni. Chiar am nevoie de parerile voastre. Acum o luna jumate, mama a vazut o individa cum efectiv a aruncat o pisica mica peste gardul vecinului(acolo nu locuieste nimeni), si abia acum am ...? (mai mult)
De ce pisoiul meu are ochii inchisi inca? (16 zile)
Am inceput sa cresc iepuri. Azi de dimineata am găsit 2 morti si cei din cușcă respectiva nu mănâncă si nu beau apa. Stau într- un colt. Unul are ochii roșii. Nu am schimbat nimic in alimentație....? (mai mult)
Hei TPU! Se pricepe cineva la ghicit in palma? :) Sau stiti resurse bune pentru asa ceva? Mersi!
Salut. Dintre cei care cumparati mancare pentru pisici de la Lidl si Kaufland marcile lor proprii, ce parere aveti care sunt mai de calitate? Mersi.
Am o femela gupp care ar trebui sa nască? E pusa în maternitate și sta într-un loc nemișcat. O fi semn ca ar trebui sa nască femela gupp?
Buna ziua, am un motan siamez care are 4 luni jumate si cam de vreo săptămână am simțit la 3- 4 cm de baza cozi o umflatura ca un bob de mazăre.Trebuie sa ma îngrijoreze treaba asta? Tata a spus...? (mai mult)
Dacă aveți caini, am nevoie de un sfat. Am cedat psihic... Am luat un bitbull cu scopul de a sta cuminte și a- mi păzi curtea dar, el chelăie în continuu(se aude chiar după 2 camere distanță)....? (mai mult)
Cand este necesar sa taiati cordonul ombilical al pisoiului? Cordonul ombilical la pisoi cade intre 3 si 9 zile. Daca dureaza mai mult de 9 zile trebuie sa il taiati.
Am o pisicuta in varsta de 7luni, sterilizata la 6 luni si de 3 zile nu prea mananca, doarme tot timpul iar cand o iau in brate plange. Aseara am observat ca are pe burtica, in dreptul labutei dreapta...? (mai mult)
Bună ziua! Am un pui de pisica care s- a bagat peste noapte in cusca cu cainele si dimineata am gasit- o leguma, nu se mai misca doar miauna cred ca a turtito sau ceva, am incercat sa- i dau lapte cu...? (mai mult)
1) La cât timp trebuie schimbata apa din acvariu? 2) Cu cât timp trebuie sa pui apa în bidoane pana schimbi apa din acvariu?
Abia mi-am cumpărat un Perus și tremura non stop, ce are?
Salut,am 16 ani si nu știu dansa de nici o culoare,am două picioare stângi, am tot încercat să învăț de pe net da nu imi iese deloc ceva sfaturi?
Tot aud că rasa de câine pitbull "turbează"dupa o anumită perioadă de timp.Ce parare aveți? Noi suntem o familie iubitoare și am vrea să adoptăm unul și tot umbă zvonurile astea...
Sunt compatibili în acvariu peștii : gupy, molly și shifo? Din ce cauza poate murii femela gup?
Am un acvariu de 20 L. Am 4 gupy, 3 molly și 3 shifo. Și mai am pui de molly de 1 cm - 17 pui. Am pompa aer și filtru apa. Schimb apa la 7 zile. Întrebarea este : este de ajuns 20 L la 10 pești...? (mai mult)
Motanul meu face crize, convulsii și am mers la vet și doctorii nu știu ce i- a declanșat aceste convulsii și se presupune ca ar avea epilepsie. Făcea cate o criza odată pe luna mi s- a întâmplat...? (mai mult)
Cine are un pitbull, am câteva nelamuriri: -cum se integrează în familie? -sunt agresivi? -de ce se taie coada și urechile?
Care este diferenta dintre mancarea pentru pisici si mancare pentru caini? Am 2 caini si o pisica si as vrea sa nu le mai iau mancare separata.
Voua ce animale va plac cel mai mult? Mie imi plac pisicile ca ma joc cu coada lor.
Salut, am o pisica care are purici, daca ii iau o zgarda speciala pentru purici o sa fie buna? eu stau la țara si pisica nu o tin in casa dar vreau sa nu mai aibe purici
Voi v-ati intrebat vreodata de ce pisica are coada asa lunga pentru dimensiunea ei iar elefantii o au mica pentru dimensiunea lor?
De ce pisicile scottish fold cârâie? British Shorthair/longhair nu cârâie doar miauna dar scottish fold atât miauna cat și cârâie. DE CE PISICILE SCOTTISH FOLD CARAIE? RASPUNS URGENT.
De vreo trei saptamani o pisica a unui vecin de la locul de munca care locuieste pe strada de aproximativ 3 luni ne "invadeaza" aproape zilnic dar aceasta pisica are un comportament putin iesit din comun...? (mai mult)
Băi deci am fost la un chef în seara asta și când am plecat de acolo mi- a ieșit în față un pisoiaș mic, nu știu de unde a venit sau al cui este si afară ploua și mi s- a făcut milă de el,...? (mai mult)
Buna seara. Am avut doi perusi femela si mascul. Ieri dimineata masculul a murit, nu stiu cauza, dar de doua saptamani respira foarte repede si cu gura deschisa, dar asa era activ si se mai juca cu ...? (mai mult)
Ce tribute sa fac daca pisoiul meu are 40 de zile si nu si-a deschis ochii? In schimb merge bine.
Buna. La cate zile cade cordonul ombilical la câine și la pisica? Eu am avut atât pui de câine cat și de pisica, dar puii de câine sunt urâți. La vârsta de 3 zile majoritatea câinilor (cred ...? (mai mult)
Salutare! Sa iau lectii de Judo sau de Acordeon? Nu am timp pentru ambele (31 de ani)
Buna, azi noapte mi- a iesit hamsterul din cusca si nu- l mai gasesc nicicum. Oare ce trebuie sa fac? Stau la apartament cu 3 camere si il tineam in sufrageria si usa la sufragerie nu era inchisa de tot,...? (mai mult)
Buna TPU, Am o întrebare sau mai mult un lucru de lămurit, dacă perușul meu mascul a rămas fără pereche și îi fac rost de o alta femela mult mai mica de cat el, există lucruri de care ar trebui...? (mai mult)
Buna TPU, am o mare problema, am avut doi peruși pe care îi aveam de când eram mică ( 10 ani ) și atunci cred că erau adulți.Din păcate și îmi pare foarte rău, femela a murit din cauza motanului...? (mai mult)
Cățelul meu isi tot face nevoile pe covor, din 3 am spalat 2 care miros groaznic a urina si trebuie aruncate. Si nu inteleg de ce ca e scos afara tot timpul, dimineata la amiaza si seara si ma plimb...? (mai mult)
Bună! Caninele meu dormea și brusc s- a trezit și a început să schiaune, sa fuga prin curte și să planga. la ora asta și duminica nu e nici un veterinar liber. Poate l- a muscat ceva. chiar ...? (mai mult)
Buna! Cine are pisica și pisica lui/ei a născut pui sa spune la cate zile își pierde cordonul ombilical și își deschide ochii.
Salut! Motanul meu a plecat de o luna de acasa dupa pisici in calduri. Am facut tot ce am putut sa il gasesc dar nimic. Se mai poate intoarce singur chiar daca a trecut atat de mult timp? Voua cat de mult...? (mai mult)
Salut, câinele meu nu poate să meargă cu picioarele din spate. Când da sa se ridice, cade iar jos, nu poate să se ridice. Când l- am făcut într- un fel sa se ridice, m- am implimbat cu el pe...? (mai mult)
Buna, ce ar trebui sa fac dacă cățeii mei nu si au făcut nevoile de aproximativ 2 zile? Le am dat astăzi lapte sperând ca o sa își revină. a mai pățit vreun proprietar de animaluțe așa ceva?...? (mai mult)
Salut! Am un catel ciobanesc belgian de 10 saptamani si vreau sa stiu daca oase dintra-lea mici (porc, mai rar pui) ii provoaca ceva la stomac?
Buna, TPU! Vin si eu cu o intrebare scurta. Am un motan de aproape doi ani, si va trebui sa il las singur in casa pentru 2 nopti cat eu sunt plecat din oras. E in regula sa il las atâta timp singur,...? (mai mult)
Pisica mea a lins pipeta de deparazitare de pe gatul motanului și a vomitat este grav?
Daca ca om intri in apa si te ineci, pestii cand ies la suprafata ce li se intampla? se aerisesc?
Salut TPU! Am un perus cu varsta de aprox 1 si 8 luni.Am o problema cu el.Intr-o dimineata a spuipat semintele din guşa, iar de atunci sta umflat in pene si cu gatul la spate.
Dacă am catel mediu, îl pot aduce pe autobuz?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
1mp3r4t0r3 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!