Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Cand imi dau seama ca pot separa puii de hamster pitic siberian de mami? Azi e prima zi cand unul din cei 2 a mancat cereale iar mami nu i- a mai tinut ascunsi prin cusca. Astia mici par mult mai...? (mai mult)
Buna dimineata, Acum o luna cineva a abandonat o pisica la mine in curte si am pastrat- o, am observat inca de atunci ca e foarte agresiva dar am zis ca e asa datorita faptului ca e mica, insa e ...? (mai mult)
Ce ati alege sa ma parteneriez cu fullscreen sau curse?
Exista un pet shop mai cunoscut in Piatra Neamt din care pot sa imi iau hamsteri care nu sunt gri? Dau fundita! Raspunsurile cat mai repede.
Am un labrador care acum 2 zile a implinit un an si de o luna tot a inceput sa ii cada blana destul de rau ( nu in genul ca cheleste) dor ca cate destul demulta (si blana care se detaseaza de corp isi...? (mai mult)
Nu-mi permit sa fac ore de canto. Cum as putea sa invat sa cant acasa? Ce exercitii trebuie sa fac? Sfaturi?
catelusa mea o avut ciclu in mai si acum are in iulie, este normal?
Hei. Am o întrebare. Am un cățel pe strada (e pui, in jur de 5- 6 luni, e de talie mare, nu e de rasa). Și s- a ținut după mine azi când am mers la antrenament la bazin. Și a sărit in apa. ...? (mai mult)
Hei. Pisica mea lipseste de acasa de sase zile. Sora mea a luat un motan nou acum vreo trei zile, iar fratele pisicii e foarte suparat. E plecat mereu si vine doar sa manance. Azi nu a venit deloc acasa...? (mai mult)
Salut, imi poate spune cineva daca a mai plecat cu catelul (detin un Jack Russell) in masina personala din Londra spre Romania? Sau ati avut ceva probleme la Dover sau la iesirea din Ungaria sau intrare...? (mai mult)
Intotdeauna mi- am dorit o pisica, imi plac si cainii dar pisicile au fost mereu placerea mea nevinovata. Mereu mi- am dorit sa am grija de una dar stand la bloc, parintii nu mi- au permis. Voi incepe...? (mai mult)
Buna, e vreo diferenta intre bichon maltez si bichon maltez mini toy?
Credeti ca e greu sa ai si caine si sa iei si note bune la liceu/facultate in acelasi timp? Ma refer la note de 9 si 10. Chiar as vrea, dar nu stiu, mai ales ca la mine e si greu cu trezitul devreme,...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti niște sponsorizări pentru Youtube? Va rog sa-mi dati link-ul de la fiecare!
Ce nume sa ii pun bishonului meu? E baietel! Vreau mai multe idei de genul Sleepy,Jumpy, Happy, etc!
Am luat doi porumbeii (femele) au o culoare mai diferită si daca ii imperechez cu alt mascul de la un colombofil are ceva?
Salut, am un văr și e foarte pasionat de mașini, de ziua lui a primit o macheta BMW cam de vreo 30 cm, era de- aia berlina, a vrut să o facă decapotabila dar trebuie mici modificări, e din metal...? (mai mult)
Sunt eficiente aceste picaturi pentru purici? https://www.emag.ro/picaturi-antiparazitare-beaphar-caine-talie-mica-3-buc-20584210/pd/D8NB9BBBM/
Hey, practic echitatia de 2 ani dar acum am dat de un cal care pur si simplu nu merge inainte. Strang de el, dau cu cravasa dar nimic. Ce pot sa fac pentru a il invata?
Hey, am si eu o serie cu lupi si mi-as dori un nume de fata lup. Cele mai frumoase nume vor primi o funda mare.
Salut, am si eu un amstaf are e 3 luni si as vrea sa il dresez. 1. sa il învăț sez 2 stai, așteaptă 3 ia-l. Cum fac?
Ce rase de caini de talie medie as putea tine in apartament? As vrea sa fie inteligent, ascultator si protector cu mine. Sa nu latre prea mult totusi. Blana nu conteaza, e buna si lunga si scurta. O ...? (mai mult)
Buna, am si eu un pisoi mic gasit pe strada, are cam 3 luni... am fost cu eu la veterinar, am facut tot ce era necesar pentru sanatatea lui. Problema este ca nu vrea sa faca la nisip, il mananca, ...? (mai mult)
Are cineva Spaniel Cavalier King Charles? Vreau sa stiu cum este, deja stiu multe despre el, e rasa mea preferata. Singura chestie care nu imi place la el e ca nu e prea protector cu stapanul, dar in...? (mai mult)
Salut. Am doi porumbei (pui, pot zbura)si i-am luat ieri. Când sa le dau drumul din cușcă ca sa se obișnuiască in cușcă?
Știe cineva ce herghelii sunt in Suceava? De preferat chiar prin oraș și nu în Rădăuți
Aș dori niște idei de cadouri handmade pentru ziua de naștere a bunicii! Orice raspuns e binevenit! Multumesc!
Buna, am un porcusor de guineea si de vreo 3 zile nu mai bea si nu mânca nimic. Ce sa fac? Unii zic ca de la o varsta procurorii de guineea isi pierd instinctul de a manca. Dar altii zic ca poate e...? (mai mult)
Iepurii salbatici mor daca stau in cusca?
Daca cățelușă este de rasa si tatăl maidanez, puii ca cine vor ieși mai mult?
Buna, am un porcusor de guineea in varsta de 1 an si vreo 6 luni...si de 2 - 3 zile nu mai mănâncă si nici nu mai bea apa. Am vorbit cu o cunoștință si a zis ca si lui i- a murit deoarece pe la ...? (mai mult)
am decis sa refac intrebarea. Am o pisica si un motan, si acum cateva zile au mai aparut inca 2. Cele noi sunt mici si cele care erau deja, sunt mari. Insa e o problema la mijloc (pisica ...? (mai mult)
am o problema cu pisicile mele. Am avut doar 2 pisici iar acum am inca 2 mici, una dintre ele seamana cu Bengalul meu.Iar cea care seama cu Bengalul meu, pisica aia mica care seamana cu el...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar o camera video, pentru filme ocazionale facute outdoors dar si indoors pe care sa le pot scoate pe un stick pentru a le viziona, trimite, modifica etc. Recomandari?
Bună TPU! Am revenit din nou aici pentru ca am mare nevoie de ajutorul vostru. Eu stau la apartament si imi doresc enorm de mult un animal de companie. Stiu ca asta inseamna o mare responsabilitate ...? (mai mult)
Salut TPU vreau sa adopt un caine am 16 ani nu vreau bichon, sau ceva de genul vreau ceva asemanator cu un husky. dar nu vreau sa fie foarte scump
Am un caine in varsta de 3 luni si vreau sa il invat comenzile "sezi" si "culcat" (am inceput sezi si acum cateva zile am vazut ca a inteles perfect ce trebuie sa faca, deci am trecut la "culcat"). Problema...? (mai mult)
M- a muscat un câine mic pui, la deget la mana, e doar un pui, si mi- a făcut o înțepătura. Ce ziceți m- a muscat de durere si n- are nimic sau e turbare de durere? L- a calcat oleaca masina ...? (mai mult)
Hey Am fost într- o vacanță de o săptămână. Mi- am lăsat motanul în grija unei vecine. Ea a spus că primele trei zile a venit, apoi nu. El o obișnuia să vină dimineața, dar de 6 zile nu...? (mai mult)
Ce alegeți dintre vioara si chitara? La care din cele două instrumente este mai usor sa înveți să canti?
Bună, am un bichon maltez de doua luni. Cand pot sa incep dresajul cu el si cum sa o fac?
Cățelușa mea a fatat de 24 ore 2 catei dar la ecograf a zis ca are 3 si am dus- o afara si la scaun a iesit inchis la culoare (negru) maine am decis să o ducem la veterinar sai mai facem un ecograf...? (mai mult)
Hei as dori sa achizitionez un bulldog francez mascul, pui si as dori sa imi dati si mie niste sfaturi. Multumesc Funda
Bună :) De ceva (mult) timp (aproximativ un an), motanul meu refuza plicurile cu carne in aspic, nici nu se atinge de ele. Plicurile cu mâncare în sos le mănâncă, însă linge doar sosul. Bucățile...? (mai mult)
ma numesc Radu si am 13 ani, de cativa ani incerc sa imi conving parintii sa imi ia un caine. Mama mi- a pus conditia sa iau media 9 la matematica, si imi ia caine, dar tata nu ar fi fost...? (mai mult)
Buna! Acum o luna am adoptat de pe strada o pisicuta tigrata, de vreo 6 luni, cam asa. Este vaccinata si deparazitata, desigur. Acasa mai am o pisica adulta, neagra, dar ea nu prea a socializat...? (mai mult)
Cat de greu este sa ai grija de un porcusor de guinea de la 1 la 10? Si cam cati cm ar trebui sa aiba o cusca pentru doi porcusori de guinea?
Ce pot sa ii fac câinelui meu sa nu mai latre la oameni? Dacă vede un om în cealaltă parte a parcului fuge după el sa latre. Nu musca, doar i se ridica parul pe el și latră ca nebunul...? (mai mult)
Ce nume i s-ar potrivi unui bishon maltese? Este băiețel.
Ce chitara imi recomandati pana in 500 ron, sunte incepator si as vrea sa invat la un instrument bun
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!