Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Mi-am pierdut un șurub de la role, ce pot sa fac nu mai știu unde l-am pierdut?
Am un motan cu puroi la gat, i-a cazut blana si ii curge sange/puroi, nu stiu ce e. Cum l-as putea trata, daca se mai poate.
Am cumpărat un papagal nimfă. Vânzătoarea de la petshop l- a băgat repede în cutie și nu am putut observa că în partea stângă a capului e ciupit și nu vede cu ochiul stâng. Ochiul e gelatinos...? (mai mult)
Am 2 hamsteri pitici mascul si femela care au facut pui, cum procedez cu ei dupa? Baiatul trebuie separat de fata dupa ce naste ca asa mi- o zis ala care mi i- a vandut? App 9 pui din care 4 au murit,...? (mai mult)
Știe cineva dacă am nevoie de ceva acte dacă vreau să trec vama cu un papagal mai mare?
Hei, dacă câinele nu dă din coada cand o mangai sau cand ma mai joc cu ea inseamna ca nu e bucuroasa ssu ca nu se distreaza sau nu trebuie sa dea neaparat din codita ca sa fie bucuroasa?
As vrea sa- mi cumpar bicicleta origin 99 2895. Are doar o foie de 42 si 11- 32 pinioane. Cu foaia de 42 si pinioanul de 32 e buna pentru urcat dealuri pe asfalt, ca cele asemanatoare din Bulgaria, ...? (mai mult)
Am gasit pe jos un pui de vrabie de cateva zile (nu are nici puf pe el). Ce pot face ca sa il ajut? Nu pot ajunge la cuibul lui. Ce mananca?
am un iepure si am observat ca are intr- o ureche coji, un fel de clei intarit si m- am informat si l- am facut cu ulei comestibil in ureche si i- am scot toate acele coji. Acum are urechea...? (mai mult)
Cât costă întreținerea unui pudel pitic anual și în primul an de viață? Poate fi lăsat singur sau strică lucrurile din casă?
Pisica mea a fătat 6 pui.Le- au dat ochii si nu înțeleg de ce pisica a mâncat 2 dintre ei... Din ce am auzit este posibil sa ii fi mâncat din cauza ca nu putea sa ii alăpteze pe toți 6, ori ca...? (mai mult)
Este grav daca cainele meu a mancat porumb otravit?
Ce Dieta hipoalergenica pentru catelul meu care are dermatita alergica ( alimentara) imi recomandați?
Hey! Sunt un recent fan Harry Potter si m- au dat pe spate baghetele magice...imi puteti da idei de baghete magice? Da sunt constient de faptul ca nu exista magie dar sa fim sinceri, baghetele arata destul...? (mai mult)
Buna, TPU! Am gasit astazi o pisica si as vrea sa o cresc. Problema este ca e foarte murdara, iar eu nu am nici un sampon special pentru pisici. O pot spala si cu sampon "de oameni"? Daca da, care este...? (mai mult)
Am un Golden Retriever de 5 luni ( 24 februarie nascut ), de 2 saptamani isi musca coada (nu are sange pe coada si nici blana cazuta etc). Ce ii pot face sa nu o mai muste? Ma gandeam la botnita....? (mai mult)
Hei, da cineva spre adoptie in Cluj catel de talie mica? Ar fi pentru fiica mea de 4 ani care e hiperactiva. Mi- a spus spihologul poate asta ar ajuta- o sa fie mai linistita. Eu o cresc singura si nu-...? (mai mult)
Hai salut. Am 2 hamsteri pitici, i- am luat sa ii inmultesc mai tare. La inceput credeam ca cel alb e fata si cel gri e baiatul deoarece cel alb e gras dar s- a dovedit a fi invers. Cand griul a aramas...? (mai mult)
Bună, am un bichon maltez care are 2 luni. Cum ar trebui să mă comport cu el? Să îl las să mă muşte? Şi cât de des să merg cu el afară pentru a se obişnui să nu mai facă în apartament?
Am si eu o mare belea. Am ramas corigent la mate si am trecut cu 5 dar nu mai sunt locuri decat la horticultura. Cu ce se ocupa meseria asta? Adica ce o sa ies cand termin liceul si cam ce sa...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva...Am schimbat acvariul complet de nisip, apa am curatat toate obiectele din el, plante noi.Am cumparat pestii noi, le- a mers bine o perioada si acum in fiecare zi gasesc unul ...? (mai mult)
Există încrucișare dintre caine și o vulpe sau este așa rasă? La mine cățelul e ca vulpea, coadă stufoasă în varf, negru, urechi ascuțite și blană roșcată.
Cine stie un site de unde poti cumpara caini de rasa?
Am un husky siberian ( femela, are 8 luni ) cand ma plimbam ieri cu ea m- au oprit niste politisti si mi- au zis sa- i pun botnita. Daca nu ii pun o sa primesc amenda. M- am interesat si nu scrie...? (mai mult)
Salut,eu am o pisicuță de aproape 3 luni, dar nu înțeleg ce rasă este.E vreo încrucișare nouă cred. Dacă vreți să mă ajutați contactațimă pe Facebook sau pe Gmail!
De vreo 7 luni am achiziționat 2 țestoase! La început am avut pentru ele un bol de plastic cu un refugiu în mijloc, dar în el se agitau și vroiau sa iasă. Mi s- a spus sa le iau un...? (mai mult)
am gasit o vrabie, adult, cred, deoarece are coada destul de mare, si vrea sa zboare dar nu poate, cred ca are ceva la picioare, poate sa apuce hrana, dar nu poate sa o inghita, am incercat...? (mai mult)
Cum se cheamă jocul ăla de cumparat, cu niste cuburi ce au litere pe ele și le amesteci și trebuie să formezi cat mai multe cuvinte? Are o clepsidra in cutia lui?
Cine imi poate spune daca s-a deschis balta Valea Argovei?
Am și eu o pereche de nimfe, mi-au făcut 5 oua și au stat o vreme pe ele, făceau cu schimbul dar acum nu mai stau pe oua. Ma poate ajuta cineva? Mulțumesc!
de 3 saptamani am o pisica(luată de pe strada de prietena mea) care dupa 2, 3 saptamani de folosit litiera a început să facă in pat...pe jos si peste totpe unde apucă, la bucătărie...? (mai mult)
Am o cațea ciobănesc german, are 14 ani si suferă de hepatita si insuficiență renala, i- am cumpărat ipakitine si hepatiale forte dar nu sunt bune de nimic, dau doar multi bani. Știți un remediu...? (mai mult)
Buna, am devenit curioasă in privința pisicilor mele care au adoptat un obicei ciudat. Fata si băiat de la aceeași mama. Mai nou au început sa isi linga burțile, lucru ce nu s- a mai întâmplat...? (mai mult)
Am 2 acvarii unul de apa dulce si unul de apa sarata, cel de apa sarata este in forma de cub si are 130 de Litri. Acest acvariu l- am achizitionat in luna mai. Acum am 3 pesti in el: 2 pesti...? (mai mult)
Salut, am un câine...cateodata mai ies împreună cu prietenii care la rândul lor au și ei ceea ce e ciudat e că de câte ori trecem pe langa preoți, călugări, maici, ( ca se mai intampla să...? (mai mult)
am un caine de 2- 3 ani, e de vanatoare. Cred ca are niste mustate mari si- si ridica urechile alea de elefant la cea mai mica miscare, dar nu se lasa mangaiat, efectiv se teme de mine, desi...? (mai mult)
Am un ciobănesc german si s- au intamplat niste chestii foarte ciudate. Acum doua zile (joi noaptea) cainele meu a inceput sa maraie la mine, am stat putin cu el, am pus lumina pe el si s-...? (mai mult)
Hi. Perusul meu a zburat pana acum perfect. Dar azi toata ziua nu s-a ridicat din coltul coliviei. Ce sa aiba?
după ce trebuie să mă ghidez când cumpăr un telescop astronomic? Nu am mai avut așa ceva niciodată și de mic îmi doream unul. Am văzut telescoape astronomice și la prețuri de peste...? (mai mult)
Imi doresc de ceva timp o pisica si as avea mare grija de ea ( periere, hrana, joaca), insa parintii mei nu prea sunt de acord, spun ca lasa par prin apartament, isi face nevoile unde nu trebuie....? (mai mult)
Am un iepuras cap de leu, de aproximativ 7 luni, e foarte frumos si inteligent, dar a devenit foarte agresiv, sare la mana sa te muste ca un catel, cand îi pun mancare in castron, sau cand...? (mai mult)
La vara in August (mai pe la sfarsit) îmi voi cumpara un câine samoyed pui. Cu el voi pleca pana in Anglia cu mașina (22 ore cu pauza noaptea pentru dormit + alte pauze pe parcurs + clima...? (mai mult)
Pisica mea, de câteva zile, aproximativ 3- 4 zile doarme aproape continuu, nu mai are chef de joacă, are febra, este constipată iar înainte de asta, cu câteva zile în urmă a avut diaree, ...? (mai mult)
Salut, nu ma pricep in domeniu tocmai ce am cumparat o bicicleta sh dar nu are pus robotul de fata si nu stiu cum sa il pun, imi explica si mie cineva? Multumesc
o sa cumpăr o bicicleta sh si acest baiat de la care cumpar mi- a spus de la inceput ca nu schimba unele pinioane si foaia 3, are 8 pinioane 3 foi bicicleta si mi- a spus ca robotul de ...? (mai mult)
O pisicuta de 4 luni...Si nu i-am facut primul vaccin...Este tarziu sa i-l fac acum?
Hei! Cei care detineti caini, ce parere aveti despre castrare? Merita sa recurgi la ea din timp, sau se poate si fara? Avantaje si dezavantaje exista pentru ambele variante, din cate am citit. Voi cum...? (mai mult)
Pisica mea a făcut ieri trei pui, dar a spălat și alăptat doar unul. Pe ceilalți doi nici nu ii observa. Ciudat este că cel de care are grija deja umbla după o zi. Iar ceilalți sunt inca...? (mai mult)
Hi! Un blog gratis pentru incepatori?
M- am gandit sa ma apuc de blog. Problema principala nu gasesc un nume pe placul meu. Prefer sa contina unul din prenumele meu : Andreea sau Geanina. As incepe sa scriu parerea mea despre niste ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?