Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Iarna asta, am văzut- o pe cățeaua mea cu ceva roșu la spate, am văzut că era vaginul cățelei intors, și că ea mergea cu spatele stramb și că lasă urme de sânge când mergea... explicați...? (mai mult)
Hey, am si eu o intrebare, dar sa incep cu povestea. Catelusa mea s- a indragostit de un golden. Ideea e ca as vrea sa ii cuplez cand o sa fie cazul. Exista cumva o rasa cum e labradoodle doar ca intre...? (mai mult)
Buna, recent am primit o pisica, are aproximativ 3 luni. Asta e a doua zi de cand e aici (mai exact la apartament la etajul 4), nu stiu cum a fost inainte sa vina, dar începe sa se comporte ciudat....? (mai mult)
Daca catelusa mea a ramas imperecheata cu un caine, dar s-au dezlipit cand am vazut-o, are ceva? Va mai face pui?
Buna! Ar dori cineva o cățelușa? Este a nimănui, este prietenoasă, jucausa. Sau cunoasteti pe cineva care ar vrea?
Ofer funda.La ce varsta se poate da un mascul de iepure din rasa neozelanez alb vorcit cu iepure secuiesc? El are patru luni si mai am o iepuroaica de opt luni. Le- am dat drumul la amandoi afara si el...? (mai mult)
Am observat ca e foarte complicat sa cumperi o pisica de rasa. As dori sa imi sugerati niste crescatorii autorizate care sa produca pisici siameze sanatoase, la varsta de 4- 5 saptamani. Multumesc...? (mai mult)
Am un pui de jack russell iar luna aceasta face 7 luni si am observat că incepe să se lingă pe vulvă si mi- a pătat patul cu sânge. Eu o mai duc in parc in țarcul cu câini să se joace și nu știu...? (mai mult)
Am si eu nevoie de cateva sfaturi in legatura cu imblanzirea perusilor mei. I- am tinut si inca ii tin liberi prin casa, i- am invatat sa stea pe deget, etc. Problema este ca nu stiu cum sa ...? (mai mult)
am o problema cu cățelul meu de rasă Akita Inu. Are 3 luni si recent s- a îmbolnăvit cu o parvoviroză si l- am dus la medic iar acesta i- a pus perfuzii si mi- a spus ca tot ce putem ...? (mai mult)
De curând mi s- a blocat cumva lanțul la bicicletă și a ajuns între spițe rupându- se lanțul, urechea de la schimbător și s- a făcut ghem și schimbătorul. Ce e drept, foile de pe față ...? (mai mult)
Am o pisica care nu poate sa fete..cred ca are vreo 4/5 pui..si de azi dimineata se chinuie sa fete dar nu poate ..Trebuie oare sa ii taie burta? Nu prea gasesc doctor veterinar la mine..am una dar nu ...? (mai mult)
Am o întrebare, daca am turnat din greșală spirt in ochii pisicuței mele i- ar putea afecta vederea( acum nu mai deschide ochii de loc ) si ce pot sa fac în afară sa il duc la...? (mai mult)
Cateaua mea a fatat iar eu am pastrat un pui. Acum am 2 caini si nu stiu cu care sa stau mai mult. Pe catea o iubesc foarte mult deoarece o am de la gradinita dar iubesc si puiul foarte mult si...? (mai mult)
Cățeaua mea a născut, dar se uită la ei și chițăie, latră. Îmi poate spune cineva de ce?
Mi- am dat seama ca sunt pasionat de fotografie si as vrea sa imi cumpar un aparat foto cu care sa ma perfectionez. As avea nevoie de niste sugetii. N- am mai avut pana acum un aparat foto si...? (mai mult)
Hey! Tocmai mi- am luat ieri un pui de Golden Retriever de 6 saptamani, la ora 8 seara. L- am tinut in masina pana acasa, nu a inceput sa planga dar a vomitat putin pe mine (probabil de la zdruncinaturile...? (mai mult)
Am nevoie de un nume pentru un cățel mic, istet, curajos.
Buna, am un câine de rasa Labrador in vârstă de 1 an si l-am scos afara si am observat ca mi-a băgat purici in casa. Cum i-as putea alunga, ce substanțe?
Întrebare legată de psihologie. Vreau răspunsuri de la cei care sunt psihologi, psihiatri sau cei care au habar de așa ceva. Mă numesc Alex și sunt pasionat de psihologie....? (mai mult)
Buna TPU. Am niste întrebări legate de rasa samoyed așa ca dacă dețineți unul sau sunteți informați va rog din suflet sa îmi răspundeți. 1) Este o rasa care poate fi crescută și in casa?...? (mai mult)
O mata si un caine pot face pui?
Hamster (hamster pitic chinezesc) sau Pasare/Papagal (perus)? Si daca se poate, motivati alegerea.
Îmi puteți recomanda niște mulinete bune pentru spinning. Buget 100lei
As vrea sa imi iau o pasare (perus), iar petshopul e cam la 30 km distanta de mine (nu am masina). Intrebarea este cand ma intorc pot folosi Maxi-Taxi-ul?
Am doi caini husky(o femala si un mascul) care sunt frati, au de aprox. 4 luni. Vreau sa stiu de la cate luni ar trebui sa ii tin separat ca sa nu faca pui impreuna, adica de la cate luni femela...? (mai mult)
Am cumparat de trei zile un pui de perus. Dupa ce am ajuns acasa, am observat ca are rani sub si pe aripioare. L- am dat cu Baneocin, insa se piguleste acolo non- stop. E carne vie si nu stiu...? (mai mult)
Am gasit o pisicuta de aproximativ 2 luni, cred ca a fost lovita de masina sau ceva, are burtica lasata si nu mananca doar daca ii dau cu lingurita lapte, nu o pot atinge pe burtica ca plange, cred...? (mai mult)
De putin timp aparatul meu foto Nikon D40X a inceput sa aiba cateva probleme. Nu imi mai apare nimic pe monitor si nici pe vizor desi el este deschis, insa luminita de langa monitor se aprinde. ...? (mai mult)
Cat timp lipsesc motanii? Am avut aici la bloc un motan maidanez, venea doar seara manca, dormea putin si pleca si revenea a doua zi tot seara, in restul zilei nu aparea, decat foarte rar.De 1 saptamana...? (mai mult)
Am un caine mai mic de 3 luni si am inceput sa il invat comenzile de baza (sezi, culcat etc.) stiu ca e mic si o sa ii ia ceva timp sa invete, dar voiam sa stiu cum sa continui "dresajul". Deocamdata...? (mai mult)
Mancarea umeda de caine (junior) trebuie tinuta la frigider? La cat timp de la desfacere expira?
Salut. Stiti unde in Sibiu as putea gasi vopsea de tip Galus pentru textile? (acum se numeste astral). Am cumparat de la gara dar nu aveau toate culorile.
Buna TPU. Cum am mai spus și intr- o întrebare anterioară, in August îmi voi cumpara un câine Samoyed (talie mare, par lung, puternic, din care m- am documentat). Cam ce lucruri ar trebui sa...? (mai mult)
In august, vara aceasta imi voi cumpara un pui se samoyed (varsta aproximativa 2 luni cred), din Romania. La sfarsit de august il voi aduce in Anglia unde si locuiesc, cu masina. Stiu...? (mai mult)
Mi- am cumparat o catea akita inu (Bella o cheama) si am vrut sa intru pe http://www.clubakita.ro/ dar, nu imi aproba nimeni intrarea acolo, nici mail de confirmare nu vine la inregstrarea facuta, nici...? (mai mult)
Cum gasesc o broasca testoasa intr-o curte/gradina? Multumesc!
recent mi- am cumparat o femela pitbull in varsta de 1 luna si avea un cucui in crestetul capului(intre urechi) si acum cand are 2 luni nu i- a mai disparut. Am dus- o la un medic veterinar...? (mai mult)
Nu stiu ce sa mai fac..Catelul meu bichon maltese i s-au lipit testiculele "ouale"si cand sare sau se joaca schiorlaie. Ajutati-ma va rog mult. Dau funda
imi puteti recomanda cel mai bun pet shop pentru achizitionare unei nimfe in Bucuresti? Multumesc!
De ce câinele meu când vede **** sau mortaciuni se da cu gâtul prin ele?
Cum sa aleg o cameră foto DSLR, care costa maximum 700 de dolari? Ce modele îmi recomandați?
Știe cineva cum se zice in engleza la trefla de la poker? Stiu ca la frunza e spade dar la trefla nu.
De unde pot adopta un catel(Bichon, Ploiesti) Stie cineva un si-te?
Vreau să-mi cumpăr niște role de tip fitness și aș vrea să știu după ce criterii ar trebui să-mi aleg ca rolele să fie de calitate
Am un bichon maltez de 2 ani si are 2 zile de cand nu vrea sa manance nimic. A fost bolnavior si am mers cu el la medic, i- a facut perfuzii. Cauza bolii a fost o intoxicatie cu o planta ornamentala....? (mai mult)
Am 2 nimfe un mascul si o femela insa nu-mi doresc sa faca pui.Ce pot face?
Ce inseamna trickshot bila neagra la biliard?
Buna Seara, am si eu niste pesti ( caras auriu) au depus icre numai ca unele dupa cateva zile au iesit alivini. Cam cat timp ar mai trebui sa astept icrele sa iasa? Multumesc
Catelusa mea are cancer in faza terminala si nu mai poate fi salvata. A paralizat, vomita si refuza mancarea (bea doar apa). O tin in casa, intrebarea este va avea dureri sau se va stinge...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!