Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o pisicuță de 3 luni si de cateva zile nu se simte prea bine. In prima zi a vomitat o data niste laptic si si - a vazut de viata. In a doua zi i- a pierit putin pofta de mancare si...? (mai mult)
Salut.Cum se numesc cainii aia mici care nu cresc in inaltime niciodata si cat costa achizitionarea dar si ingrijirea lui pe luna?
Salut pescari! Am pus la inmuiat: porumb rosu, galben, canepa, mei, si putine seminte diversificate (mancare porumbei) vreau sa le las o saptamana, dupa sa le fierb si apoi sa le tin cu ulei de porumb...? (mai mult)
Daca iau puii de langa pisica si ii dau de ex. pisica mama poate pati ceva?
Ce faceti cand sunteti plictisiti? Multumesc!
Care stie o momeala la somn... ceva secret ex. ficat,rame negre, feromoni
Intrebare pentru pescari.Ce parere aveti de spre feromoni? Si de unde pot cumpara...stau in Baia Mare si nu gasesc.
Imi spune si mie cineva petshop-urile din Craiova, în afară de cele de la Auchan, Kaufland si cel de la piața mare. Vreau doar o femela de guppy mai mare dar am gasit doar foarte mici.
Salutare. Am un ciobanesc de bucovina care are varsta de 5 ani. De aproximativ 2- 3 luni a inceput sa aiba ochii rosii, sa fie foarte apatic, nu se mai joaca si nici nu prea mai latra. Vreau sa stiu ...? (mai mult)
Cei cu experienta. :D. Cum vi se pare Hotel Dunarea, Eforie nord? Are conditii bune? Mancarea este buna?
Hey, ce plaje din Romania acceptă caini?
AM O CATELUSA SAINTBERNARD, am dat-o la monta de 55 de zile este putin groasa dar nu este burtoasa, azi am observat ca daca o strang de sfarcuri iese lapte e ok oare? Multumesc anticipat
Salutare. Vaccinurile la caini nu erau odata la 1 luna, 2, 3, 6, 1an. Deja am ajuns al 4lea vaccin... si tot e lunar
Am o cățelușa in vărsta de 1 luna pe care am primit- o acum doua zile. Ea pana se plece de la ea de acasa a mancat si a vomitat in mașina. In ziua aceea a fost bine, dar ziua următoare...? (mai mult)
Vreau să îmi cumpăr o chinchilă dar vreau sa știu dacă este o problema dacă mai am si hamsteri pitici. Se vor înțelege? Oricum îi voi tine în cuști separate( adică asta e și normal) dar atunci...? (mai mult)
Pe 8 iunie a murit scumpul meu motan birmanez Tomita, avea 15 ani. Am făcut pentru el tot ce se putea face numai să îi fie bine. Când mi- a zis doctorul că va muri de bătrânețe am crezut că înnebunesc....? (mai mult)
Urgent! Am un peste zebra (danio rerio ) si de o săptămână i- a aparut pe o parte a corpului o pata cam alba si destul de mare (aproape de fund) si mi se pare ca s- a adancit putin, iar acum mi se...? (mai mult)
Daca fazanii se pierd in libertate se mai intorc acasa?
Are sau a avut cineva șarpe de apă sau de casă,crescut în terariu? Mă interesează orice : hrănirea,dotarea terariului,probleme de sănătate, ma- nifestări, etc
Am o problema cu cățelul meu. De fiecare data când vin pui în curte, cățelul meu îi "omoară, , și mi se face milă când îl văd bătut din cauza unui puișor. Aveți idei cum pot...? (mai mult)
Salutare. Cum imi pot invata catelusa sa mearga in lesa in fata mea? Nu-i prea desteapta, se pune-n c*r si roade lesa.
Ai avut vreodata un sobolan ca animal de companie sau ai vrea sa ai? https://www.youtube.com/watch?v=OEQOLOu4D5M
As vrea sa imi iau un caine, dar nu ma pot decide intre Akita Inu si Golden Retriever. Voi ce ati alege si de ce? Argumentati.
Cainele meu vomita spume si nu mananca de 3 zile, ce sa fac? Nu-l pot duce la veterinar. Un leac ceva pana ajung eu la farmacie
Mi- a fugit perușul mascul din colivie și am reușit să îl găsesc tot în aceeași zi, slavă Domnului! Dar se ceartă de atunci cu perușica, nu se mai pupă, nu mai stau unul lângă altul...? (mai mult)
vreau sa imi iau ceva arma airsoft:https://www.evike.com/products/69852/ Pot sa gasesc atasamente compatibile cu modelul asta in Romania?
Cainele meu latra ca un debun de pe la 02:00! Oare ce are?
Sper sa fie buna categoria! Azi am fost afara si m- am trezit ca mi se pune o insecta mare pe deget. M- am agitat si in final s- a dat jos. Deci arata asa: cam de 3 sau 4 ori mai mare decat o albina ...? (mai mult)
Catelusul meu ( bichon maltese) cred ca e constipat, nu si- a facut nevoile de 2 zile si nu stiu ce sa fac, ce sa- i dau pana ajung cu el la veterinar? Maine dimineata il duc la veterinar,...? (mai mult)
Am gasit ieri un porumbel langa bloc si l- am luat acasa ca fix atunci a pus **** pe el o pisica. Ii putin ranit sub o aripa aveam parca sange ieri, si nici nu poate sa zboare. Si sub aripi ii roz. E ...? (mai mult)
Buna, a cumparat cineva nicotina 500mg/ml la shot de 10 ml? As vrea o parere, merita sau nu?
Vreau să-mi iau si eu un pui de husky și nu știu cât costă. Cât ar trebui să coste?
Ajutor, pisicuța mea în vârstă de o lună vomită o spumă albă, a mâncat doar lapte praf de pisică, o feliuță de salam si puțin lapte de vacă
De 7d am un peste tropical. De 2 3 zile face urat. I s- au lipit aripile. Am vrut sa le desfac și pe 1 rupt- o. Din 3 are acum 4. Îi dau 4 bobite la 8 seara și dimi mereu. Ce are? Țin sa precizez...? (mai mult)
Bună ziua. Aș dori și eu câteva sfaturi și câteva idei, este foarte urgent, vă rog foarte foarte mult. Pisica mea a născut acum câteva zile un pisoi iar ea nu prea știe să il hraneasca si ...? (mai mult)
Cat mai poate trăi un ciobănesc german de 15 ani cu doua atacuri vasculare cerebrale?
Cum v-ati descrie intr-un cuvant?
Imi poate spune cineva unde pot gasi in Romania rasa de catei Alasken Klee Kai? Mulțumesc anticipat!
Ce inseamna asta, cum sa coste doar un ron? https://www.publi24.ro/anunturi/animale/caini/labrador-retriever/anunt/Catei-Labrador-la-pret-de-crescator-Livrare-in-tara/7b0f61777a6f6055.html
Am o intrebare... Ma ocup cu porumbei, iar o porumbita ce am cumparat- o scoate 3 oua. Prima tura cand a scos am zis ca na, asa s- a nimerit. Din pacate nu a scos nimic prima tura. A doua...? (mai mult)
Eu fac lectii de Karate. In scurt timp vom merge in cantonament. Loc: Eforie Nord. Imi poate da cineva nise sfaturi: Ce putem face acolo in timpul liber sau daca stie cineva ce vom manca sau orice...? (mai mult)
Cum aflu sexul la porumbei? ( Sunt incepator )
Am si eu o catelusa yorkshire de cateva luni. Acum cateva zile, am vrut sa o scot afara. Nu e ea prea desteapta, se punea in c*r si rodea lesa, si zgarda. Cum o pot invata sa numai roada chiar...? (mai mult)
Buna, cum pot face doi caini sa se imprieteneasca? Mi- am luat azi un catel de talie mica, iar acasa am legat in lant un caine mai mare. Cand i- am apropiat e si normal ca a inceput sa latre la el ca...? (mai mult)
Am dat iepuroaica la iepuroi si am lasat- o cu el o zi si o noapte iar de cand am scos- o e foarte nervoasa si silnica. Am mai bagat- o si azi sa o incerc daca e gestanta dar nu voia sa mai stea asa ca...? (mai mult)
Am un catel de 2 luni, ii pot da rombendazol pentru paraziti intenstinalic? Cat ar trebui sa-i dau din pastila daca are 2 kg
Buna,am o intrebare. Unde pot gasi borax/glicerina boraxata pentru a face slime?
Ieri mi- a murit pisica. Avea 6 ani si a facut atac cerebral. Astazi am ingropat- o la casa de la tara. Am iubit- o foarte mult, desi era destul de agresiva. Aveam doar 12 ani cand am adoptat- o, deci...? (mai mult)
Buna, ce se intampla daca nu am invartit o zi oulale in clocitoare? multumesc.
Acum 2 zile cineva a aruncat la mine in curte un pui de pisica si l- am pastrat. Eu mai un caine de talie mica( cainele a acceptat- o si se inteleg foarte bine) si o pisica mare( n- o suporta). Aici...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?