Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, am un catel de 7 saptamani, acum 2 sau 3 saptamani i- am dat pastiluta aceea de deparazitare pentru ca avea viermisori si azi i- am facut vaccinul, are ceva daca ii mai dau din nou o pastiluta?...? (mai mult)
Care sunt toate rasele de caini?
Acum 4 zile mi- am luat un bichon maltez cu 1 vaccin si 2 deparazitari facute, iar ieri i- am facut si al doilea vaccin. Stau la curte, si ceea ce vreau sa stiu e daca e ceva gresit in faptul ca...? (mai mult)
Are ceva daca am dat inghetata,coca cola, chipsuri si iaurt la caine?
Am un betta(mascul, destul de mic) albastru(l- am cumpărat ieri cu tot cu acvariu, plante, substrat, ascunzători/decoruri, mâncare. Astăzi i- am pus în acvariu(acvariu de 12 litri) doi ancistrus...? (mai mult)
am un hamster care tot musca orice ce are mirosul meu sau orice ce se misca si nu stiu ce sa fac... M- am uitat pe net si zice sa bag mana in cusca sa o miroase dar eu nu pot sa o bag ca musca. ...? (mai mult)
Hei aslut TPU! :). Astazi pun o intrebare mai diferita asa...M- am gandit sa adopt un sufletel mic de pisicuta neagra pentru ca de cand ma stiu doresc sa am o pisicuta neagra.Ce ziceti o alegere buna sau...? (mai mult)
Am 2 pisici, surori, sunt nedespartite de cand erau puiute, acum au 3 ani. Una din ele s- a imbolnavit acum 4 zile si a ramas internata la veterinar o noapte, urmand sa merg cu ea zilnic la tratament....? (mai mult)
Cand se imperecheaza o iepuroaica, cand intra in calduri?
Salut, ce parere aveti despre Happy Pet sau Companion, doresc sa cumpar un animal cu pedigree, ei mi- au spus ca o sa- l exporte. Legat de treaba asta nu stiu ce sa spun, se pot face foarte usor "manareli",...? (mai mult)
Am găsit niște pisoiași de aproximativ o lună care au dinți și știu să mănânce! Ce pot să le dau să mănânce până ajung la farmacia veterinară? Locuiesc în mediul rural și ajung în ...? (mai mult)
La un pistol airsoft cu co2 pot sa scot butelia si sa o bag la loc cand am chef, sau odata ce am introdus-o trebuie folosita sau pierd tot gazul daca o scot.
Am gasit un pui de vrabiuță. Sincer nu stiu exact daca avea capul sucit cand l- am gasit, dar peste cateva ore a inceput sa il tina intr- o parte. Nu stiu daca e din cauza ca am incercat sa ...? (mai mult)
Ce-i fac la catel daca i-a intrat sampon in ochi? Urgent
Buna, i-am facut baie catelului si din greseala i-a intrat putin sampon intr-un ochisor, i-am dat cu apa, il deschide dar nu complet, ce sa-i fac? O sa-i treaca?
Salutare. Ma bate gandul sa- mi cumpar o bicicleta pliabila pentru niste ture la munte (spre exemplu coborare de la Cota 1400 pe sosea, nu pe teren accidentat). Am citit ca au anumite dezavantaje, sunt...? (mai mult)
eu locuiesc intr- un bloc cu o camera si vecinul meu are pest repeller, imi poate dauna la hamsteri, am mai sunat la top shop si au zis ca da dar nu cred ca este bun acest pest repeller. ...? (mai mult)
Buna, am un papagal și nu poate sa stea pe picioruș, ce trebuie sa fac?
Un câine femela își iubește puii toată viața?
Pe la ce vârstă se maturizează un câine shish tzu?
Cine are câine de talie mica shish tzu? Ce mâncare sa-i dau?
Am un caine Ciobanesc Belgian Malinois de 8 luni. As vrea sa fie un aparator al curtii, deoarece stau destul de rar noaptea pe acolo. Daca vine cineva agresiv spre el latra si musca, dar daca...? (mai mult)
Hei TPU, puteti sa imi spuneti daca hamsterul meu e alb si altul e negru nu se pot inmulti? Unu este alb de iarna iar altul este campbell. Mie imi e frica sa ii dau drumu femelei in cusca masculului...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Am un Beagle de 7 săptămâni și are un ochi umflat. Nu are secreții, nu e roșu, doar e umflat. E posibil sa fie de la curent sau sa se fi lovit?
Am o pisicuță care are coada ruptă (la sensul că îi curge sânge de la ea). Eu am 3 pisoi. Credeți că o mușcă ei? I- am dat cu glicerina boraxata. Nu știu că sa fac. O arunc sau se vindeca?...? (mai mult)
Buna, unde pot gasi role la Iasi? In ce magazine?
De ce ratele se ciugulesc intre ele pana le dau sangele? Cum se poate trata acest lucru, sa nu se mai ciuguleasca?
Buna, astăzi pe la ora 14:00 am fost înțepața de o Albina sau un viespe, nu știu exact fiindcă m- am speriat când s- a pus pe mine.Intepatura este in mijlocul degetului mare de la mâna dreapta.Am...? (mai mult)
Hello. Am niste pui de pisica in varsta de 1 luna jumatate. Intrebarea mea este de la ce varsta pot sa le fac baie?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns sau o informatie. Am o catelusa in varsta de 8/9 luni. Problema e ca se scarpina foarte des mai ales dupa urechi. Mentionez ca nu are purici. Am luat...? (mai mult)
Recent mi-am cumparat o narghilea si am pus apa, aroma, staniolul, carbunele aprins si nu iese nici un pic de fum... De la ce e problema?
Hey, peste vreo doua- trei luni ma mut la casa si as vrea sa imi mai iau un catel pentru a se juca cu cel actual si da, de ce nu? Vreau un leonberger, stiu ce inseamna un catel mare dat fiind faptul...? (mai mult)
Bună, am 3 pui de pisica care fac puroi la ochi. Puii cred ca au cam o saptămâna, doua nu am bani destui pentru veterinar și mă gândeam sa le administrez eu medicamentatia. Cine mă poate sfătui...? (mai mult)
acum vreo doua zile am gasit un caine in curtea mea. Am vrut sa il dau afara fiindca nu este primul care face asa dar pur si simplu nu voia sa iasa, se baga printre picioarele mele si daca reuseam...? (mai mult)
Ce caine vi se pare mai avantajos? Mops sau Bichon? Nu e vorba de pret.
Buna la toti, daca puteti sa ma ajutati la o intrebare. La sora mea a fatat cateaua de sîmbătă trecută, a făcut 5 pui dintre care unul era mort si problems e că umbla pană si azi cu ceva ieșit...? (mai mult)
Salut,recent Pisica mea a incercat sa isi roteasca capu,scotea sunete de durere, ce credeti ca ar putea sa aiba? (are 8 ani)
Caut pe cineva care se ocupa cu olaritul in zona Targu-Mures, sa nu-mi ziceti korund.
am o problema cu niste boboci de rata, ii tin inautru de o saptamana si daca ii scot afara nu stiu ce au dar se intorc pe spate si tot dau din picioare. Am zis ca poate le este frig, i- am...? (mai mult)
Ofer funda.Ce-i pot face unei iepuroaice cu piciorul rupt?
vreau sa va intreb matusa mea are un caine rasa shithzu si in ultima saptamana cand il luai in brate da se te muste si plange si ofteaza ca si cum l- ar durea ceva..Este un câine foarte cumninte...? (mai mult)
Buna, am o iepuroaica Belgiană! Mi- a fătat ieri 3 pui. Am auzit că fata mai multi, este la prima fătare. Este posibil sa mai fete? Și din câte am văzut nu prea sta langa ei, este normal? Va ...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat... Pisica mea a năpârlit pe anumite porțiuni ale corpului si s-a umplut de bube roșii... Are cineva idee ce poate fi? ???? De aproximativ o săptămână este asa
Salut, am un motan care anul trecut a fost muscat de caine si a avut cateva crize de epilepsie, dar acum 20.06. 2018 e perioada in care a fost muscat, si problema e ca nu mananca, si bea apa din cand...? (mai mult)
Am un mascul Beta de 24 de ore și înoată dar nu poate sa meargă în jos în acvariu, sta doar la suprafata.De ce?
Ofer funda urgent.Am o iepuroaica alva cu ochi rosii si cred ca are piciorul din spate rupt. Il taraie dupa ea, se poate lasa pe el dar nu asa bine si il tine intr- un mod ciudat. Isi mai poate reveni,...? (mai mult)
Stie cineva un site (poate si din strainatate )in care sa pot vinde niste oi de camerun. Am destul de multe si in Romania nu prea se cauta ca- s prea scumpe pentru un roman obisnuit (cred eu ).Le...? (mai mult)
Hei.Stiti mini-ghivecele de la lidl? Aveti idee cat costa si daca se pot da si separat, nu numai dupa ce cumperi peste 50 lei? Mersi.
Hei! Am nişte pui de găină, acum vreo 2 săptămâni au ieşit din ouă şi îi țin închişi împreună cu cloşca într- un fel de coteț cu o plasă la intrare pe post de uşă. Ideea e că nu ...? (mai mult)
Acum 3- 4 luni am adoptat un Dog Argentinian, care a patit foarte multe, are 2 ani, ii este frica de zgomotele din oras, de masini, cam orice, oameni straini si multe altele, pe langa asta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!