Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, vulva catelusei mele e mare si are o substanta alba pe deasupra ei. Ce inseamna? Rasundeti-mi urgent va rog imi fac griji...
Hei! De ieri dimineață‚ pisica mea nu a mai venit acasă. Nu am văzut- o ieri toată ziua‚ și nici astăzi. Este posibil să se întoarcă? Țin să menționez că e femelă. La începutul...? (mai mult)
Eu am un hamster pitic rusesc si am o nelămurire. De ce cand doarme eu cand il strig sau si daca tip el nu se trezește și nici nu arata ca ma aude. O fi surd? Va rog ajutati- ma! P.S:Nu...? (mai mult)
Salut, pisica mea acum câteva luni a fătat 4 puiuți din care 3 i- am dat si 1 l- am ținut care e motan. Pisica mea mare a plecat de acasă cred ca din cauza motanului ăsta mic. Ce aş putea face?...? (mai mult)
Am un golden retriever de 4 luni jumate. Astazi a facut "bale " la gura. Din ce motiv poate fi? II dau apa mereu, ma joc cu el ( stres ma gandeam ceva ), ii dau orez. Tin sa precizez ca este...? (mai mult)
Buna, am si eu un rottweiler dar nu stiu daca e rasa pura, ma poti ajuta?
Am si eu un papagal Marel Alexandru China si i- am dat niste bucati de para din mana mea ca sa se obisnuiască cu mine, dar eu am cam exagerat cu perele si a inceput sa aiba diaree... ( un ...? (mai mult)
Am si eu o catelusa yorkshire, in varsta de 4luni. I-au aparut niste bubite(cosuri) cu lichid alb, in zona labutelor din spate si in zona burticii. De la ce poate fi?
de 3 anı aproximativ am un perus mascul de gen si tare ma tem sa nu fi luat"simptomele" ce le prezinta de la fosta sa"sotie' care a murit in urma cu aproximativ 3 luni de zile:( I- am luat ...? (mai mult)
URGENTTT! Am o caprita de un an jumate ( viata si sufleul meu, am hranit- o cu biberonul cand era mica si acum oriunde merg vine dupa mine, asta nu prea conteaza )! Problema e ca vineri a mancat ...? (mai mult)
O cunostinta de a mea a dat cu neomotosan pe un catel destul de micut iar acum catelul geme, ce sa ii fac? funda!
Am o intrebare despre porumbei. Am avut doi porumbei tineri si azi le-am dat drumul din cusca, acum stau pe casa mea. Mai sunt sanse sa intre inapoi in cusca?
Cam câți centimertri ar avea o tarantula la 8 năpârliri? Mai exact o A. Geniculata. Mulțumesc anticipat!
Ce sa fac cu un peste care sta pe fundul acvariului si nu se misca doar daca il atingi? Inseamna ca moare?
Oamenii care isi lovesc animalele de companie sufera de boli mintale? Daca da, care sunt acestea? Din ce motiv un om si- ar bate animalul fara ca acesta sa fi gresit cu ceva? Sa- l bata fara a- i lasa...? (mai mult)
Cum caut un caine?
Am un pechinez care face 4 ani luna asta si nu stiu ce sa ii fac cadou. Va rog ajutati-ma!
Acum 2 zile mi- am luat un bishon maltez de 4 luni si m- am gandit sa il tund putin pentru ca este cald. Am fost cu el ieri sa il tunda si cand m- am intors dupa el era tuns 1( am intrat in depresie)...? (mai mult)
Am o pisică mică, am găsit-o, e foarte mică nici nu știe bine sa meargă, dar are ochișori, dar nu cred că vede prea clar cu ei. Cum pot afla ce vârstă are?
As vrea sa imi cumpar 2 pestisori, nu foarte mari pe care sa ii cresc intr- un bol. Ideea e ca nu prea stiu ce nevoi au. Am inteles ca nu este neaparata nevoie de pompa pentru oxigen insa filtrarea...? (mai mult)
Salutare, TPU! Am o problema uriasa, si chiar as avea nevoie de un sfat. Acum cateva ore am venit de la servici, in drumul spre casa am vazut o pisica ce se tara pe autostrada. Am oprit motocicleta ...? (mai mult)
De unde pot sa achizitionez un pui de King Charles Spaniel? Multumesc!
Care e treaba cu cipul pentru animale, sunt cam nedumerită.Am un cățel luat de jumătate de an și nu știu dacă trebuie sa merg la ceva cabinet să ii înregistreze cipul pe numele/numărul meu de...? (mai mult)
Am si eu o intrebare ce tine de medicina veterinara, am un caine labrador de 4 ani jumatate si acum o saptamana i s- a umflat burta si nu mai are mare pofta de mancare. Am fost la veterinar...? (mai mult)
Salut, am descoperit ca am pui de gurami pitic, au cam 1 zi si stau numai la suprafata apei iar din cand in cand se mai misca(cand zgâlțâi apa toți puii încep sa o ia razna, multi se duc la fundul...? (mai mult)
Unde pot gasi un "imblinzitor" sau un crescator de bufnite in Iasi? Vreau sa ii fac o surpriza surorii mele caruia ii plac foarte mult bufnitele. Exista un loc unde pot gasi bufnite in captivitate...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati intr-o problemă.Am un pisoi de 10 zile si cu ochii lipiți. I s-au umflat rau ochii si nu stiu ce sa-i fac. Va rog un raspuns
Stie cineva unde pot developa fotografii pe film?
Am o intrebare urgenta. Din senin cand am vrut sa vad ce face hamsterul meu am observat ca are piciorul umflat, l- am luat in mana iar piciorul e moale. Am citit pe net ca este vorba de o fractura inchisa...? (mai mult)
Am o problema cu cățelul meu, de câteva săptămâni sare in sus si parca ar musca ceva muste, tantari. Dar in casa nu e nimic. Ce are de face asa?
Am o problemă care mă chinuie destul de rău... Am un cățel rasa teckel care e cam dificil din punct de vedere comportamental, când il duc la munte cu mașina 4- 5ore este oarecum liniștit,...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa comand/cumpar cerneala Noodler's ink?
Am 2 pisici care au un obicei prost pe care nu reusesc sa le dezvat, se pun pe marginea geamului termopan si privesc afara. Intrebarea mea e daca pisicile mele au 5 kg si se pun pe geam, nu se intampla...? (mai mult)
Cum sa ai grija de un pisoi daca mama lui e cu el...? La cate saptamani pisoiul se va putea descurca singur?
am o catelusa ShihTzu de 3 luni, are facute toate vaccinurile si toate deparazitarile, dar de 3- 4 zile a inceput sa verse tot ce mananca, chiar si cand bea apa, nu se mai joaca, sta abatuta...? (mai mult)
Am doi porumbei (femela, mascul) si sunt frați. O sa se imperecheze?
Am un yorkshire, cu 2vaccinuri facute (cel de 2. 5luni, si urmatorul), si astazi nu prea a mancat, si ieri a vomitat de doua ori. L- am luat in casa, si i- am dat din mana sa manance. Mai greu,...? (mai mult)
Am o catelusa yorkshire terrier, iar ieri a inceput sa vomite, initial crezand ca este de la caldura. Nu am bagat in seama, dar azi- dimineata cand am plecat de acasa iar am gasit voma. De la...? (mai mult)
Deci am un pui care o iesit din mama si fiu si acum nu se poate ridica de jos si are 8 saptamani. Dupa ce nu i- a mai dat lapte o inceput sa manance si era bine pana ce l- o apucat sa vomite si nu se mai...? (mai mult)
Am un Motan pe nume Miti de la tara de 4 ani necastrat pe care l- am crescut de mic si imi lipseste de 3 saptamani :( Este perioada caldurilor si au disparut motanii si din vecini. De obicei pleaca regulat...? (mai mult)
Nu stiu daca aceasta intrebare trebuie in sports sau in hobbies dar o voi lasa in hobbies.Sunt in cautarea unui club de lupte medievale.Prin asta ma refer la lupte in armura cu sabii, topoare,...? (mai mult)
Am un motan de 3 luni si matusa mea i- a prins piciorul in usa ( din greseala ). Piciorul nu e rupt, dar e vânăt si schiopatează, ce as putea sa ii fac? Fara veterinar ca nu exista in sat Dau ...? (mai mult)
Hey guys, vreau sa va intreb ceva.Pe mine ma pasioneaza tenisul.De cateva zile ma pasioneaza de cand am aflat ca Simona Halep a castigat Roland Garros.Eu am si ceva probleme neurologice si ceva probleme,...? (mai mult)
Am un guguștiuc mascul care abia dacă mai are reflexe și închide și deschide ochii rar, anormal. Este bolnav?
Cat timp durează sa facă ouă femela de porumbel?
Acum cateva luni am pus o casuta destul de mare afara, pe aerul conditionat. De curand, niste porumbei au depus acolo doua oua si ocazional vin sa le cloceasca. Pot sa dau drumul la aerul conditionat?...? (mai mult)
Am o catelusa de 2 ani gestanta la prima fatare.s-au implinit 63 de zile si e foarte agitata dar nu se dilata...Pot face injectia de dilatare? Sau sa mai astept sa declanseze singura?
Am un motan care se scarpina mereu dupa urechiusa si si- a facut rana. Cu ce pot sa- i dau sa se vindece? M- am uitat in urechiusa lui dar nu se vede nimic. O fi avand ...? (mai mult)
Am un caine ciobanesc german si are 6 luni, dar aproximativ 15 kg, cred ca si exagerez. Intrebarea este: e ok asa ca mie mi se pare cam mic? Cate kg ar trebui sa fie?
Vreau sa îmi cumpăr un câine de camera, sugerati-mi câteva rase de câini de camera!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.