Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bun. Ce fac cu mâncarea care rămâne pe fundul acvariului?
Nu stiu daca acest post trebuie sa fie la hobbies sau la sport dar voi posta aici.Sunt in cautarea unui club medieval de lupta cu arme(sabii, topoare, arcuri, etc) si sa fiu sincer, nu gasesc...? (mai mult)
As vrea sa ii iau un partener de joaca catelusei mele malinois, ma gandeam la un border collie, un husky sau un ciobanesc german. Voi ce ati alege? Sunt dispusa sa ascult si alte idei pentru rase de ...? (mai mult)
Pot învăța singur sa înot? Ceva sfaturi de la cei care au învățat singuri?
Oare vor fi grele pentru un catel de 6luni schimbările astea? Sa o aduc acasa la 6luni, se obișnuiește cu mine, cu casa 2-3saptamani,iar după ma voi muta...
as dori niste activitati care sa-mi ocupe timpul, stau toata ziua pe calculator (aproape) si deja incep sa ma plictisesc, am o bicicleta si as cam vrea sa ma folosesc de ea, idei? Hobby-uri?
Am un câine pe care vreau sa-l leg de o bară de fier rotunda, dar se tot încâlcește după par şi vreau o soluţie
Salut,cum pot sa lansez voblere usoare la o distanta mai mare?
Buna,pisica mea a fatat acum 4 ore 2 pisoiasi,iar puii nu se dezlipesc de mameleoanele ei, sug incontinu si ma cam sperie faptul ca nu adorm, sau fac orice altceva decat sa suga...
Am gaini de trei ani de zile dar pana acum niciuna nu a clocit. Ce le pot face sa cloceasca?
Oare crapii au depus anul asta in 2018 mai repede? Pentru ca am un helesteu si deja ies la suprafata pesti cam de un cm. Oare are balta de crap? Astept un raspuns
am o catelusa de rasa Shih Tzu (3 luni si un pic) si de vreo 3- 4 zile, dupa ce mananca, vomita.Am respectat tot ce mi- a spus medicul veterinar in legatura cu ce trebuie sa ii dam sa manance,...? (mai mult)
Voi cum va invatati cainii sa faca unde trebuie?
Catelul nostru sta din cand in cand pe spate si cu picioarele in sus, ca si cum l-ar durea spatele. Ar trebui sa fiu ingrijorata?
Ce parere aveti despre un perus care nu ciupeste niciodata, nici daca este luat in brate de cineva? Este prima data cand intalnim asa ceva!
Salut, in August 27 o sa vina tata acasa, vreau sa merg in Radauti sa- mi iau un husky siberian. Am un buget de 200- 350 de lei, dar nu vreau javra si vreau sa fie cu ochi albastri, sa fie pe bot cu...? (mai mult)
Am o femela perus si e foarte ciudata. Uneori daca o iau sa o tin in mana si ii ating spatele intra intr- un fel de transa in care sta cu capul dat pe spate si cu coada in sus. Mai si scoate o data pa ...? (mai mult)
I-a prins tata din greseala unui pisoias de 3 săptămâni un piciorus cand voia sa închidă usa, nu l-a vazut. Va rog ajutati-ma, ce pot face? Se chinuie sa mearga
Pisica mea nu prea mai poate merge pe picioarele din spate la fel cum mergea inainte! Cred ca a lovit-o vreo masina, nu sunt sigur. Ma puteti ajuta va rog cu niste sfaturi?
Am un catel Boxer de 1luna și ceva (fetita).Ma tot gandesc dacă pe viitor sa ii cumpar Ham sau lesa. Voi ce ziceți?
Ce i se poate intampla unui catel care a inghitit guma?
Salut, daca ar fi sa imi iau o camera Canon... care ar fi aceea? ..Nici prea scumpa, nu am chiar asa multi bani.
Salutare, azi noapte fiul cel mic, deranjat de faptul ca "se certau" hamsterii, a deschis usita de la cusca si a iesit unul din cei doi. Il caut prin apartament de o jumatate de ora. Nici urma. Aveti...? (mai mult)
Buna TPU. De o zi pisica mea sta numai intr-un loc și nu face nimic nici nu mănâncă nici nu bea cu excepția că am adus-o in pat și peste o oră s-a dus înapoi. Ce să fac?
E bună pentru doi peruși o colivie cu lungimile 30X23X39 cm? Care ar fi lungimile ideale?
Detin 2 catei Husky Siberian, o catelusa de 5 luni si jumatate, si un catel de 2 luni si jumatate. Catelusa provine din parinti cu pedigree tip A, spun fostii proprietari, iar catelul din...? (mai mult)
Am un pui de ciobanesc german de 3 luni si este destul de ascultator la varsta asta pentru ca ofer timp sa.l educ. Atunci cand ii dau sa manance ii spun sa stea nemiscat si ii spui cuvinte ce imi vin ...? (mai mult)
Am un metis ciobănesc caucazian băiat în vârstă de 3 luni. El arata ca se duce spre caucazian, tatăl lui are pedigree și este de talie mare, adică extrem de mare și mama lui este de talie...? (mai mult)
Am o pisica Sphynx si as avea nevoie de un sampon bun. Multumesc. Ps : Pana acum am folosit Nivea Baby dar vreau sa mai incerc si altele.
Daca un caine turbeaza exista posibilitatea de a se vindeca?
Am o bicicleta la care aripa de pe fata tot atinge roata, ce trebuie sa fac? Daca se poate sa nu trebuiasca sa o dau jos.
De ce pisica nu-și mai face nevoile la litieră și le face lângă? Țin să menționez că litiera este curată.
Salut, am o problemă. In seara asta in timp ce veneam spre casă am gasit pe jos un pui de bufnita si nu imi dau seama ce are. Nu vad nici o rană dar nu poate sta in picioare si nici din aripi nu am...? (mai mult)
AJUTOR URGENT! Am un câine de rasa Rottweiler. Acum 2 zile i- am dat cu solutie de purici, unde se pune pe ceafa, insa, eu am pus- o putin mai sus, cam pe cap si i- am pus putin mai multe picaturi...? (mai mult)
Locuiesc in Suedia si m- am hotarat sa imi cumpar un catel din Romania deoarece aici sunt foarte scumpi. Intrebarea vine chiar acum. Poate altcineva sa il transporte aici in Suedia daca cainele...? (mai mult)
Are cineva un pug de vanzare sau sa imi dati niste siteuri de unde imi pot lua. Dar vreau unul mai ieftin.
Vreau sa imi fac un lac de pescuit de app 4 m latime si 15.20m lungime cu adancime de 2 m. La capatul terenului pe care vreau sa imi fac lacul trece un canal de apa de...? (mai mult)
Salut, am cumpărat recent o chitară acustică de 95x36cm și aș vrea să știu ce fel de corzi ar trebui să-mi cumpăr
Cum scot un perus de 6 ani care nu este tocmai 100% bland si sociabil afara, adica afara afara, fara cusca? A scapat o data si am prins- o destul de usor dar totusi fiindca e verde si risc o groaza sa...? (mai mult)
Cum pot seta 1/100 la un aparat nikonD40x?
Imi puteti recomanda o colivie pentru o nimfa.Aceasta sa se deschida sus si sa coste maxim 130 lei.Multumeec!
Salut, motanul meu are ochii inlacrimati si se vede o pielița albă la ochi, dar nu mereu, ce sa ii fac?
Cum învăț cainele sa faca afară? Face in casa dar mereu in aceleași locuri. Cu ce pot sa sterg?
Buna, Vreau sa imi cumpar un beagle adorabil ❤ Ce vanzator/canisa imi recomandati? Multumesc anticipat.
Buna TPU.Voi cata mancare pentru pisici dati puilor de pisica(al meu are 3 luni si ceva)Cam cate grame pe zi? Am uitat sa intreb medicul veterinar si pe hrana pentru pisici nu scrie prea concret.Am mereu...? (mai mult)
Nimfele mele, băiat și fată stau pe balcon și nu mai vor să intre în cușcă. Intră foarte rar să mănânce, cum să i fac să intre singuri fără să i sperii?
Ofer funda.Ce se intampla daca imperechez o iepuroaica de berbec german neagra cu un mascul de iepure neozelandez alb? Ce culori ar iesi? Si pot face acest lucru? Rog seriozitate
Ati mai auzit vreodata de un caine care sa iubeasca perusii care traiesc in aceeasi casa, ba chiar sa ii linga pe picioare? Avem un husky siberian de 5 ani si se comporta cu perusii de parca i- ar fi ...? (mai mult)
Hei! Motanului meu îi cade foarte multă blăniță. Simt că dacă l- aș peria până mâine dimineață, i- ar cădea continuu și ar rămâne chel:)) știu că e ceva normal pentru că vremea e din...? (mai mult)
Salutare, am o mulineta la care mi s-a stricat un pinion, dacă ma puteți ajuta de unde as putea sa fac rost de acel pinion? Mulțumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?