Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Pe olx sau publi24 am trimis mesaje la niste conturi cu privire la niste catelusi.Am primit 2 raspunsuri foarte ciudate de la conturi diferite. Este raspuns automat sau este un bot? Mesajul suna asa, ,...? (mai mult)
Buna seara, acum aproximativ o ora am scos capusa de pe câinele meu din zona capului, am reușit sa o scot întreaga fără sa o rup, întrebarea mea este, este normal ca locul sa rămână umflat?...? (mai mult)
Buna, ma ajutati cu un nume pentru o echipa de mountain bike?
Am o intrebare legata despre Porumbei. Am doi porumbei si i-am bagat in cusca si as vrea sa stiu cand se le dau drumul, dupa ce fac oua sau dupa ce ies puii din ou? Multumesc.
Sunt din Timisoara si hobby-ul meu este photography-ul. Este legal sa fotografiez oameni in oras?
Salut, deci ieri mi- am luat un ciobanesc malinois. In fine, totul e ok, insa la fiecare om pe care il vede se opreste la el si nu vine dupa mine. Ce as putea face sa nu mai fie asa prietenos? Fara...? (mai mult)
Pot sa ii dau unei pisici de 3 luni Kitekat de adult? Nu are de junior la magazin Dau funda
O amica a "prins" o cioara in parc... Nu stim specia, pare a fi o cioara obisnuita pe care orice om o vede prin copaci. Tipa doreste sa o tina captiva in colivie. Credeti ca e normal? Cioara e tipul...? (mai mult)
Am un câine care are cam o luna și l- am adus de la cineva acum 2 zile.Este corcitura.Imi puteți da niște sfaturi legate de îngrijirea acestuia? De Ce obiecte am nevoie Pt el? Ce fel de mancare...? (mai mult)
Ce alegeti dintre a: adopta o pisica corcita destul de mare doar pentru ca va e mila de ea sau a cumpara o pisica scumpa de rasa?
Ii dau catelusei mele lapte, odata la 2zile, sau chiar zilnic(lapte cumparat, incalzit) Poate lua parvoviroza de la acesta? Mentionez ca are doar primul vaccin facut (al doilea nu am apucat ...? (mai mult)
Motanul mea are in jur de 3 luni, pot sa ii dau lapte de cumparat? Il afecteaza cu ceva? Dau funda
Pisicuta spre adoptie, ea este Pisi, raspunde doar la Pisi, este ascultatoare, am avut foarte mare grija si rabdare cu ea de mica ce era stie ce inseamna foame, sticks- uri, intelege si pleaca cand...? (mai mult)
De ceva vreme, cățelușa mea are niște crize ciudate, și la ochiul stâng are ceva alb, ca o infecție, nu știu exact ce e aia. Am fost la veterinar și nu prea l- a interesat. El spunea...? (mai mult)
Detin un Nikon D3300 de aproape un an de zile si sunt foarte multumit de el, insa as dori sa cumpar un obiectiv care sa imi imbunatateasca portretele, pretul sa fie in intervalul 15 - ...? (mai mult)
Buna, unii dintre voi poate știți că ieri am întrebat de unde pot lua niste țestoase, am găsit și una nu vrea sa manânce, ce as putea face, le am de ieri, am meniu săptămânal pentru broscuțe...? (mai mult)
Tata s- a uitat la bicicleta mea acum cam 3 luni si a zis ca trebuie schimbata roata, fierul sa zic asa ca cica nu stiu ce are acolo jos unde se unesc spițele. Oare daca nu o schimb se va rupe roata?...? (mai mult)
Am o cățelușă, bichon maltez. Are 3 luni si as vrea sa stiu ce mancare gatita as putea sa ii dau? Multumesc anticipat!
Hei TPU..am un iepure de culoarea gri inchis(este iepure pitic)si i se schimba in gri deschis..este ceva normal? Il iubesc si nu vreau sa i se intample ceva. Este pui are cam 7- 8 luni(ceva de...? (mai mult)
Buna, sunt in Timișoara și aș vrea să îmi iau o broasca țestoasă, unde as putea găsi sa fie maxim 50 lei
E ok daca cainele meu i-a tras-o pisicii? Ce fel de pui o sa iasa?
Limba patata cu albastru la caini indica semne de boala? DAU FUNDA!
Care este o metoda buna de a dresa un caine pentru atac? Specific faptul ca nu am un caine de rasa. E un metis de talie mica clar nu il folosesc pentru lupte sau ceva ci mai mult pentru a rezolva anumite...? (mai mult)
In cotetul meu de pasari am o gramada de muste, cred ca peste 200, cum scap de ele? Cu spray de muste cred ca omor pasarile.
Cati dintre voi iubiti muntele? 29 mai 1953 rămâne o dată importantă în istoria omenirii. Este ziua în care oamenii au cucerit, pentru prima dată, cel mai înalt vârf din lume. Iar astăzi...? (mai mult)
Am un pui de pisică care urcă în pat și mă zgărie noaptea. Cum aș putea să-l adorm?
Am un pui de pisică, care urcă în pat și mă zgărie. Am încercat să-l adorm, să-l dau jos, nimic nu merge. Ce aș putea face ca să-l adorm?
Am doi porumbeii mai mici, mai au câteva fire galbene si nu stiu ce sa le dau de mâncare. Astept sfaturile voastre! Mulțumesc
Dau funda.Am o iepuroaica mare de vreun an si un mascul de trei luni. I- am bagat pe amandoi intr- un tarc sa mai alerge, dar iepuroaica tot sarea pe el cam cum face masculul cand monteaza. Ce e de facut,...? (mai mult)
Bună seara. Am un caine de rasa Rottweiler, are 3 ani jumate, de când i- a murit puiuțul și l- am scos din țarc de langa ea nu ma mai suporta, când ii în țarc și o chem sa o mângâi ma latră...? (mai mult)
Pitbull Englez, Cane Corso sau Amstaff? Care dintre cele 3 rase sa o aleg? Si de ce daca se poate. Iar daca vreti, imi puteti face si o ordine, locul 1 ala, locul 2 celalalt, si tot ...? (mai mult)
Comportamentul noului perus ma cam ingrijoreaza, din cand in cand se sprijina pe bat numai cu un picior si nu stiu de ce. L- am primit pe 13 mai de la un prieten al tatalui si desi este perfect sanatos...? (mai mult)
Ce inseamna pleasna la o montura de pescuit?
Am doi porumbei mai mici pe care i-am luat de la părinții lor. Si vreau sa stiu daca mai fac ouă când o sa fie mai mari.
Am un doberman de14luni si as avea si eu o intrebare pentru cei care detin sau au detinut o astfel de rasa: pe la ce varsta se maturizeaza ei si incep sa faca paza si protectie si isi intra in rol?...? (mai mult)
Am primit un hamster de câteva zile și roade gratie cuști și în loc sa meargă pe rotită se cățăra pe ea. Oare are ceva?
Am o catelusa, mai exact Yorkshire terrier, de aproximativ 2luni si jumatate. O am de 3saptamani, si a inceput sa muste(chiar daca e mica, are coltii ascutiti, si destula forta). Aveti idee...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Unde pot gasi niste jocuri airsoft in Bucuresti la care pot participa? Multumesc!
Buna, de dimineața hamsterul meu pitic a ieșit din cușca și se băgase sub canapea. Prin încercările mele de a- l scoate de sub am ridicat- o puțin crezând ca va ieși singur, neștiind unde ...? (mai mult)
Sal TPU, azi cainele meu se simte rau, nu se joaca, vomita daca bea/mananca ceva, ce ar putea sa aiba? aseara se juca alerga etc.
îmi doresc sa fac un acvariu închis care sa se autosusțină, m- am uitat la diferite tutoriale pe YouTube și am văzut diferite modalități... dar eu vreau sa o fac pe gratis. Traiesc aproape...? (mai mult)
Hey, am o mica mare problema, azi cand treceam pe langa niste tomberoane din spatele blocului meu, am auzit un miorlait firav, cand m- am apropiat era o pisicuta mica de maxim 1 saptamana, mi- a parut...? (mai mult)
Cum poti face o pisica sa accepte aducerea unei alte pisici in familie :?
Am un pui de pisica de 3 luni. E normal sa imi linga mana? Face asta de mic.Daca era caine. ziceam si eu, dar e pisica.
Deci, am o macheta de mașinuță și nu știu ce mașina e...seamănă cu un Lamborghini Murcielago lp 670, dar nu sunt sigur daca asta e...și cum aș putea să arat o poza aici? Adică voi...? (mai mult)
Câinele meu e moleșit de obicei era energic dar acum numai se mișcă dintr-un loc și nu bea apa și nici un mănâncă
Salut, este o problemă de sănătate dacă câinele are pete albastre pe limbă????? PS: Câinele este un Labrador Retriever și are în jur de 6 luni
Care sunt cele mai intilnite izvoare de apa dulce din jurul Bucurestiului? Dar zone de plaja?
Cine stie un atelier in care se pot face machete? Am ceva simplu, din carton si trebuie sa ii atasez rulmenti dar am nevoie de cineva care sa stie cum sa ii puna corect. Stie careva unde gasesc un...? (mai mult)
Mi-am luat un skateboard si peste vreo 4 luni rotile s-au innegrit si incepe sa se miste din ce in ce mai incet. Cum pot sa fac sa se miste ca nou?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!