Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
cineva vrea sa cumpere text (versuri melodie)precizez ca e proiect pentru radio, ce suma sa-i cer? Sunt noua in domeniu
am un cățeluș Beagle, de 5 săptămâni, când pot sa îi fac prima baie?
Salut, ma simt ca dracu de prost. Cei care nu vor sa- si strice starea, va rog nu cititi. Ieri eram cu prietena mea pe bulevard si ne plimbam. Deodata zaresc langa o masina, un pisoi mic de vreo...? (mai mult)
Hey.Puteti sa imi spuneti si mie ce pot sa fac cu cateleul meu? Are 5 luni iar acum 3 saptamani si- a terminat vaccinurile.Acum 2 saptamani am inceput sa ies cu el afara cate 20 de minute, la ore fixe.Dar...? (mai mult)
Imi recomandati un aparat foto profesional pana in 20 de milioane? Ma intereseaza sa scoata foarte bine pozele.
URGENT. Am avut cateva ratisoare si le- am tinut pe toate intr- o cusca la soare si au murit aproape toate.Am vazut ca mai respira una si am bagat- o in apa si si- a mai revenit ceva ceva dar tot este...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor. Vreau si eu un nume de caine (baiat) dar sa semene (numele) ca si a lui Vlad Munteanu/Cristi Munteanu (nu chiar spot) dar ceva asemănător
Am un Canon Eos 70D,si nu stiu cum sa fac o expunere lunga, cum sa setez aparatul ca sa-mi iasa asa ceva pe timp de zi? Dau funda
Buna,as vrea sa pictez niste sneakers, nu stiu ce vopsea imi trebuie. La vopsea acrilica nu stiu daca e universala sau una speciala pentru sneakers. ????
Ce sa fac daca iepurasul meu a mancat ciocolata?
Salut, am o cățea din rasa Cane Corso în vârstă de 4 ani și aș dori să îmi mai iau încă un pui de Cane Corso. Am mai avut un pui de Ciobanesc german, erau prieteni, toate bune, dar când...? (mai mult)
Cine este din Deva? Am 2 puiuti de pisica mici si nu am la cine sa-i dau, i-am gasit afara si imi este mila sa-i las
Am nevoie de cateva nume de serpi pe care ii pot cumpara pana- n 200 de lei care nu necesita un acvariu de nu stiu cate zone, sa fie un sarpe care la maturitate sa nu fie mare iar îngrijirea lui sa nu...? (mai mult)
Hei TPU, am gasit 2 puiuti de pisica cu ochii inchisi...si nu vor lapte de capra. Oare laptele cumparat este bun? Sunt destul de zvioi
Buna, stau in Targu Mures, si vreau sa las cainele, schnauzer pitic, la o pensiune sau cu cineva pentru 2 zile, puteti sa imi sugerati ceva locatii?
Buna seara, am un iepuras de camp cam de 2 saptamani. Mananca nu e problema, nu bea apa si lapte, ii dau doar cu seringa, nu bea din castron. Ce sa fac sa bea?
Am varicela si mi-e teama ca pisicile mele, specific, de apartament, sa nu pateasca ceva. E posibil ca varicela sa se transmita la animale?
Azi am fost muscat de un caine maidanez. Coltii nu au trecut deloc prin pantalon, iar rana nu ma doare si are 2 cm. Tin sa mentionez ca nu a dat deloc sange, pur si simplu a cauzat ca si o lovitura. ...? (mai mult)
Am un mascul Beta de o saptamana si azi dimineata am observat ca a facut un cuib de spuma (nu am stiut la inceput ce e si am aflat de pe net) si am mai observat ca azi cand ma uit la el isi umfla...? (mai mult)
Salut, urmeaza sa primesc un pui de pisica si nu prea stiu de ce are nevoie.As vrea sa stiu cam la ca varsta ar trebui invatata sa isi faca nevoile in ladita cu nisip, cum sa fac sa nu imi zgarie sa ...? (mai mult)
Am un pui de bibilica care nu se mai poate ridica. A avut cele mai bune conditii dar azi dimineata a inceput sa se imbolnaveasca. Nu am un veterinar unde sa il pot duce. Ce sa ii fac acasa?
Am 2 pui de pisica de aproximativ 2- 3 saptamani, iar mama lor de la ora 17 ieri nu a mai venit la ei. Eu le- am dat lapte cu siringa, e vreo problema? Ce sa fac daca pisica nu mai vine? De ce credeti...? (mai mult)
Am hotarat sa imi iau un catel, insa, fiind incepatoare, nu am idee spre ce rasa sa ma îndrept. Si aici vine intrebarea: ce caine ar fi cel mai potrivit pentru mine? Zilnic, ma intorc de la...? (mai mult)
Puteți sa îmi spuneți în ce interval de timp are loc sezonul de împerechere la pisici?
Pusca airsoft este legala? Avea mai demult un prieten si mi se parea foarte tare, cu pusca lui am tras prima data in niste tinte puse pe copaci si a fost super tare, si vreau sa imi cumpar ...? (mai mult)
Pisica mea a fatat acum o saptamana si am auzit ca daca ii tin mult in brate nu ii mai alapteaza si vreau sa imi spuneti daca este adevarat.
URGENT! Am gasit o capusa, acum 5 minute in timp ce faceam patul. Am un catel de 2 ani si 5 luni, deci cel mai probabil de la el. Insa ceva ma ingrijoareaza. In momentul cand am gasit capusa, nu ...? (mai mult)
Hei salutare TPU, astazi am gasit un pui de pisica, destul de mic, cred ca are maxim o saptamana sau 2 fiindca ochii lui sunt deschisi, l- am gasit langa curtea mea si avea ochii infectati si tipa ...? (mai mult)
Sunt foarte trista, aseara am dormit cu cei 3 pui ai mei de gaina. Azi dimineata am vazut doar 2, iar cand m- am ridicat am vazut unul mort.(au mai dormit cu mine 3 nopti), acum imi spun ca sunt proasta...? (mai mult)
Funda, ce mananca cel mai bine puii de iepure nou intarcati?
Din greseala aseara am dormit cu cei trei pui ai mei si azi dimineata unul era mort, si de atunci ma fac tot proasta si criminala ca l- am omorat! Specific ca am mai dormit cu ei cateva zile si nu au ...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutor urgent va rog frumos, am un cocker spaniel de 3 ani, iar astazi am venit acasa si l- am gasit cu botul si limba umflate rau, iar ochii ii avea rosii, ii curgea si multa saliva,...? (mai mult)
Ofer funda. Ce-mi puteti spune despre puii intarcati, ce mancare ar trebui sa le dau?
Va rog ajutați-ma. Cum aș putea să prind o furnica regina. Imi doresc de mult timp să imi fac un furnicar dar nu am știut ce sa le dau de mâncare, cum sa le îngrijesc etc. Multumesc.
Hei, am doi hamsteri Branza si Scortisoara, Scortisoara fiind fratiorul mai mic (si mai nebun). El a iesit din cusca in jur de 4 ori si se ascundea dupa frigider, de fiecare data, dar acum este mai...? (mai mult)
Stiti o rasa de caine care arata ca un shiba inu negru, dar de talie medie?
Va rog sa scuzati categoria dar stiu ca este cea mai accesata! Cat poate trai un caine cu antigel in corp? Care este cota maxima de supravietuire a unui caine cu substanta numita antigel, fara a sti si...? (mai mult)
Se poate da baycox împreună cu promotor l direct pe gura la iepuri de o lună? Sau ce tratament îmi recomandați pentru a incepe sa le dau la iepuri?
Seara buna TPU. Am un caine Jack Russel Terrier care imediat face 3 ani. De mai bine de 1 an, acesta avea destul de rar reprize in care avea dificultati respiratorii (mai precis nu putea sa respire timp...? (mai mult)
Mi- am luat de 3 luni un micul alexandru, care mi s- a spus ca avea atunci 6 luni, insa eu cred ca este mai mare pentru ca deja are coada foarte lunga, insa nu are inca gulerul. Vreau sa ...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o problema cu o pisicuța. A fost muscata de un cățel și la 2 3 zile după asta I s- a umflat abdomenul tare. A fost muscata destul de rău, câteva zile nu a mișcat piciorușele...? (mai mult)
Salut, Am un motanel de 1 an si vreo 7 luni, salvat dintr- un canal unde a fost abandonat. De ce devine super agresiv daca stranut? Gen daca ma apuca un stranut, daca ma aude imediat vine si se uita...? (mai mult)
Acum o saptamana si ceva hamsterii mei au evadat din cusca inainte sa plec cu bicicleta in padure (unde am ratacit 4 ore cu grupul) si cand m- am intors am realizat ca hamsterii nu mai erau in cusca lor....? (mai mult)
cainele meu de 2 zile are limba albastra, si nu stiu de ce, poate sa imi spuna cineva daca e ceva grav: boala etc, sau nu e nimic grav, va trece de la sine?
DAU FUNDA. Dupa cat timp se poate da la monta o iepuroaica care a fatat pui morti.Si se pot imperechea iepuri din rase diferite? Adica pot da o iepuroaica alba cu ochi rosii la un berbec?
Care credeti ca ar fi cel mai bun Calciu pentru îndreptarea picioarelor la câini?
Buna, am o cățelușa husky și primii ei pui au fost un un câine care nu e din rasa ei, nu e nici măcar de rasa. Dacă acum se împerechează cu un husky așa cum e și ea, puii vor fi de rasa?
Urgent dau funda. Iepuroaica la prima fatare in a 34 zi de gestatie si-a lasat puful acum o zi, dar nu da semne ca ar fata. E normal sa duca atat?
Am o catelusa pe nume Roxy si un catel pe nume Piky. Roxy este castrata, ce as putea face sa poata face puiuti? Exista vreo procedura sau ceva? Multumesc anticipat! Si scuze pentru categorie...? (mai mult)
am o pereche de perusi si femela intra in cuib de mult timp. Dar nici un ou nu face? Imi puteti spune oare daca se pregateste de pui sau nu? Si cat timp ii ia sa faca primul ou. Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?