Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Dacă am catel mediu, îl pot aduce pe autobuz?
Salut TPU, pisica mea a făcut purici și i-am pus niște picături. Dacă pisica mea nu va scapa de ei ce va păți? Mulțumesc frumos
Salut! Motanelul meu a plecat de 2 saptamani de acasa ducandu- se dupa pisici in călduri. Tin sa mentionez ca sunt la tara. L- am cautat peste tot si nu l- am gasit. Care mai sunt sansele sa se mai intoarca...? (mai mult)
Bună seara! De ce pisicuța mea nu stă cu mine și stă mai mult cu părinții mei? Îi dau mereu sa mănânce!
Mai sunt pe aici oameni care au ca pasiune somnul? Poate vi se pare amuzant, dar chiar exista astfel de persoane, de exemplu eu :D Am o gramada de vise interesante bineinteles. Cred ca de asta imi...? (mai mult)
Buna ziua! Am dus un pui de pisicuță la veterinar pentru un test si deparazitare. Acolo i- am facut si carnet de sănătate, dar sunt nevoita sa ma mut din oraș. Trebuie să anunț medicul veterinar...? (mai mult)
Toate zilele in care se merg cu colindul in Decembrie?
Salut, am o mica intrebare, in seara asta cand m- am pus la marginea patului sa ma rog, motanul meu de pe fotoliu a venit si s- a pus la capul meu si se uita ce fac si a stat acolo uitându- se pana ...? (mai mult)
Buna TPU! am o catea bichon in varsta de 3 ani iar de cateva zile tot plange prin curte si cauta ceva anume plus sapa in pamant ca sa stea in acel loc ce credeti ca ar putea fi? va rog seriozitate!
E posibil sa se mai intoarca acasa dupa 2 saptamani un motan in varsta de un an? Mai pleca de acasa dar venea dupa o zi maxim. Sa- l calce masina nu prea ar fi avut cum ca el nu iesea deloc pe drum si ...? (mai mult)
Dacă sunt la o școală postliceala și fac balneofiziokinetoterapie pot lucra?*
Salutare, am un cane corso de cam 4 luni si a venit vremea sa- l tin afara caci in casa facea dezastru din cauza nevoii de miscare. Intrebarea mea este urmatoarea: Cam la ce temperaturi este recomandat...? (mai mult)
Hello. Am și eu un Amstaff in vârsta de un an jumate. Nu îl pot învața deloc sa facă doar afara, face o grămada când ieșim și când intram face iar. E băiat, a mai avut cineva problema asta?...? (mai mult)
La ce se foloseste fiecare zar din jocul,, Dungeons & Dragons starter set"?
Am de 5 luni o pereche de papagali Kakariki...s-au obișnuit cu casa, zboară dar nu stau la noi. Sunt încă destul de speriați. Vreun sfat?!
Salut, aș avea nevoie și de ajutorul vostru! Mi- am găsit pisica prinsă la geamul rabatat, cred ca a stat ceva ore (eu nu eram acasă, să se înțeleagă). Am luat- o de acolo și cand am pus- ...? (mai mult)
Pisica mea a nascut 6 pui acum 3 zile si numai unul si-a pierdut cordonul ombilical azi-noapte (pe la 4). Cand o sa le cada celorlalti cordonul ombilical?
Salut TPU! Nu stiu daca am ales categoria corecta dar acum 3- 4 luni o pisica a venit la mine in curte si a nascut 5 pisoi(3 au fost donati la rude) si azi unul dintre cei 2 ramasi a disparut. In aceasta...? (mai mult)
Salut. Am doi perusi si as vrea sa ii dresez sa vorbeasca. Cum as putea sa ii fac sa vorbeasca? Vreau o metoda mai scurta, sa nu dureze mult
Avem un câine care a învățat singur să deschisă uși acum 11 ani însă obiceiul lui a devenit problematic după ce în dimineața aceasta ne- a speriat pe toți când a fost afară cu mama, nu ...? (mai mult)
Buna ziua TPU! As dori si eu un mic sfat in legatura cu 2, 3 firme clasificate cam cele mai bune in achizitionarea unor bete de lanseta pentru crap si mulinete. Va multumesc!
De ce ar trebui să joci la un cazinou online în loc să vizitezi un cazinou tradițional?
Are cineva un pui de pisica să zică la cate zile și- a pierdut cordonul ombilical și și- a deschis ochii puiul său? Eu am un pui de pisica de 12 zile care încă mai are cordonul ombilical și și-...? (mai mult)
Daca am 2 perusi in aceeasi colivie ii pot imblanzi?
Am o catelusa gestanta de 14 zile și azi se poarta diferit (adică acum) este indiferenta și tremura dacă o ei în brate mârâie care nu făcea asa pana acu
Stau la curte și nu mai găsesc un motan de vreo 4 zile, mai pleca dar venea după o zi maxim, unde ar putea fi? Are cam un an și 2 luni
Caique meu stranuta de 1-2 ori în fiecare zi? Ce fac?
Salut! Am un motan de 2-3 ani care a plecat deja de vreo 3 săptămâni, sunt îngrijorat foarte tare, oare a murit!?
Hey TPU, eu am un bichone maltese băiat și îl strig mereu,, fată ", chiar dacă el este băiat, deoarece mi se pare că arată ca o fată, credeți ca este greșit ceea ce fac?
Care este cea mai buna metoda de deparazitare? (Pipeta/pastile/sampon/zgarda)
Buna, acum 4 zile am luat un peste Betta alb cu coada mov, 2 zile mai tarziu si- a schimbat culoarea in albastrui cu coada visinie, am zis ok era bolnavior si poate si- a mai revenit, precizez ca e...? (mai mult)
De unde pot cumpara componente mecanice in Romania? Pentru modele de vehicule in miniatura. (e.g. rotii dintate, rulmentii, volantii, etc)
Salut! Ma pricep foarte bine in ceea ce privește iepurașii si ingrijirea acestora sub forma de animal de companie! Daca aveti vreo nelamurire sau o nedumerire legata de ei (pentru persoanele cu iepurasi),...? (mai mult)
Buna ziua, cainele meu are un tratament cu calciu, 2 tablete pe zi, azi din greseala i-am dat 2 dimineata si 2 seara, este in vreun pericol?
Va rog frumos, sunt disperat, am un pui de pisica, un motanel mic, un pui și azi l- am dus la veterinar și acum seara când sa ma pun sa ma culc am zis sa- l mângâi puțin și l- am mângâiat ...? (mai mult)
Salut! Am și eu un motan de 2-3 ani și l-am lăsat intr-o seara sa plece, el nu pleca din fața casei acum nu sa mai întors de o săptămână, se mai întoarce?
Am cumparat o mulineta, dar tamburul nu culiseaza in sus si in jos ca sa umplu cu fir(nu face miscare sus jos cand dau de manivela).Ce sa fac? Ce are?
Bunaaa, am 4 perusi, 2 femele și 2 masculi, am văzut ca au făcut un ou dar nu sta niciuna sa- l clocească, am înțeles ca dif între oua este de 2 zile, dar au trecut și nu au mai făcut niciunul,...? (mai mult)
Salut, am o problemuță daca pot zice asa cu motanul meu, vineri seara am venit de la pescuit si i- am adus 3 peștișori sa mănânce, nu i- am gătit sau ceva, i- am dat direct așa, sâmbătă ...? (mai mult)
Buna, am 2 carași micuți aurii iar am observat că în ultimele 5 - 6 ore tot merg la suprafață si iau guri mari de aer de repetate ori, este vreo problema la apa sau au pereți mei vreo problema?...? (mai mult)
Salutare, imi cer scuze de deranj dar sunt foarte foarte disperat..vineri după- amiază câinele meu a plecat de acasa, nu stiu unde, nu știu de ce, dar sper sa nu fi pățit ceva grav.e de talie mică...? (mai mult)
Bună ziua! Eu am două țestoase Mississippi Map și îmi doresc să le schimb acvariul. Am făcut câteva căutări pentru a- l alege pe cel potrivit și am văzut că un om recomandă cutii de plastic...? (mai mult)
Un obiectiv pentru Sony de 85mm de buget? Daca aveam mai mult luam Sigma 85mm f1.4
Mai pot pisicile de 12 zile sa aibă ochii închiși și cordonul ombilical atașat? Pisoiul meu s- a născut cu 12 zile în urma și le are pe ambele (și ochi închiși, urechi pliate și cordonul ombilical...? (mai mult)
Imi mai pot dresa câinele daca are deja 7 ani?(e bichon)
Salut! Am o problemă legată de doi porumbei. Stau la bloc, unul din acela cu mai multe scări, iar geamurile de la baie au deschidere la un gol care merge de la parter până la etajul 10. Recent,...? (mai mult)
Stie cineva prin Prahova si imprejurimi de rauri etc unde se prinde specii răpitoare, la pescuit ma refer, si de asemenea o alta intrebare unde as putea sa gasesc probabil si evident mai la munte o ...? (mai mult)
Va plac calamarii?
Salut La pești ornamentali gen koy pot sa le dau de mancare grâu? Mersi
Deci sunt foarte indecisa in legătura cu animalul meu de companie. Mi am luat câine acum câțiva ani dar părinții mei îl țin mai mult la bunica pentru ca sta la casa, și e la cam 2 Pre de unde...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?