Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hey îmi puteți spune niște anime con- uri din România pe lângă Comic Con. Nijikon nu se mai organizează iar de Otaku Fest nu se știe nimic. Pe lângă acestea mai exista ceva, dacă da va rog ...? (mai mult)
Salut, TPU! As vrea sa imi cumpar un DSLR (sunt incepator), dar nu ma pot decide intre Canon 650D sau Nikon D5200! Ma intereseaza mai mult pentru chestii artistice (blur, bookeh effect)
Buna,am o întrebare legată de câini: cățelușa mea este husky și primii pui au fost cu un câine care nu e din rasa ei, dacă acum se împerechează cu un husky, câinii vor fi de rasa pura?
In Italia leishmanioza se trateaza, este forte scumpa dar foarte eficienta, cainele va fi pozitiv toata viata acestuia dar poate sa traiasca decent, tratamenul se numeste "glucantime injectabil" dar ...? (mai mult)
Cătelușul meu se simte foarte rau. Vomita nu mănâncă si nu bea apa. Imi e foarte frica sa nu fi mâncat otravă. Dar toate simptomele astea s- au intamplat dupa ce a mâncat niste bobițe pentru câini...? (mai mult)
Hei, am un canal de Youtube si nu mai am idei de volouri. Ma ajutati va rog cu idei?
Funda.Azi iepuroaica mea alba cu ochi rosii a facut 33 de zile de gestatie si am vazut ca are numai puf prin cusca. Va fata sau nu? Dar e chestia ca nu prea are burta, ce e de facut.
Salut, sapt viitoare va fi un raliu si vreau sa imi iau DSLR ul Si sa fac poze, e un Canon eos 1100D, dar problema e ca nu stiu setarile ce sa modific(diafragma, viteza declansator iso etc.) Am 2 ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor urgent! Am un caine mic de câteva luni. De vreo 2 zile se simte rău, vomita mai nou are si diaree este foarte moleșit. Nu stiu ce sa fac. Îmi e foarte frica. Acum câteva zile...? (mai mult)
Bună. Pisica mea a fătat în urma cu 3 saptamani, puiutii au deschis ochii dar dimineața se trezesc cu ei lipiți... Ii șterg cu apa si ii deschid dar ziua următoare au la fel... ce sa fac?
Pisica mea a fatat acum 2 săptămâni. Ieri dimineata am gasit puii supţi de gât, cauza, un dihor, din fericire unul traieste. Dar se simte din ce în ce mai rau! Ce trebuie sa fac? Fără medic
Am un peste guppy, femela. Are burta destul de mare si un punct mare negru pe coada la finalul burtii. Am 2 femele si un mascul de 10 zile impreuna in acvariu. E posibil sa fie gravida? Si cum imi dau...? (mai mult)
Am o pisica de 6 luni (femela) si am decis sa mai luam inca o pisica (tot femela). Am adus- o acasa pe cea noua dar cea mare nu vrea sa o accepte in nici un fel. Nu mai vrea sa stea in casa, ...? (mai mult)
Hei! Sunt incepator si am o intrebare. Cand vreau sa- mi cumpar lichid pentru tigara unele sunt " prea concentrate si trebuiesc diluate cu baza/ nicotina (eu vreau fara nicotina deci aia nu ma intereseaza)....? (mai mult)
Salutare.Pisoiul mea cand face caca face putin de sange.Are doua luni si nu stiu de ce face asa ii dau pliculete Whiskas de junior si granule tot Whiskas cu ton.Le mananca fara nici o problema.L- am ...? (mai mult)
Ajutati-ma! Azi eram la scoala si ma jucam si am luat tricul unei fete in gura si apoi mi-a cazut dintele si nu se misca! Va rog! O sa mai creasca?
am si eu o găină care nu mănâncă nimic se vede ca e bolnava si nu stiu ce sa ii dau.
Bună ziua, Voi ce ați alege dintre un PUG și un DALMAȚIAN la apartament? Avantaje și dezavantaje? Cât de gălăgioși sunt? Stau cuminți câteva ore singuri? Dorm mult? Care este mai inteligent?...? (mai mult)
Am pisica persana de Himalaya are un an a intrat in călduri. Este prima zi, nu am medicamente aici PTR ea si nu stiu ce pot să- i dau. Ceva Naturist (Adica din Bucătărie)pana maine.Va rog ajutați-...? (mai mult)
Astazi e a doua zi cand cainele meu nu mananca si e si trist. Are abia 3 luni, este ciobanesc mioritic. Ce poate fi? Ce a patit?
Ce sfaturi aveti un om care face stand up comedy? Si de unde isi poate lua glumele sau cum isi dezvolta simtul umorului?
Sora mea mai mica a adus in casa un gugustiuc care nu poate zbura si are picioarele vinete. Nu mananca, nu bea apa, merge foarte putin, e infoiat si tremura. Sora mea nu vrea de niciun fel sa fie eliberat...? (mai mult)
Catelul meu a fost lovit de masina si este intr-o stare rea, ce i-as putea da sa fie mai bine?
Cineva din familia mea si- a cumparat un caine Ciobanesc Belgian Malinois care in 30 mai face 7 luni. Ei l- au luat pentru paza, dar dupa parerea mea fac o prostie si nu o sa fie caine de paza:...? (mai mult)
Buna ziua! Papagalul meu gri de Africa are diaree de ceva vreme,am încercat niste pastiluțe de la veterinar, dar nu isi fac efectul! Va rog mult sa imi dați niste sfaturi! Multumesc frumos!
Imi puteti spune cu ce sa inlocuiesc acordul F la chitara?
Hei.Cat de mare poate creste un bichon maltese MINI TOY la maturitate? Cati centimetri si greutate, in medie?
Ajutati- ma, va rog frumos! Am o mare problema legata de perusi! Avem o perusa care a fost nascuta la noi acum 9 ani, fratii si surorile ei au fost vandute iar parintii lor au murit. Perusa a ramas timp...? (mai mult)
Am o pisica de rasa Angora Turceasca in varsta de 1 an si aproape 5 luni. Eu locuiam cu mama si cu pisica, eu lucrez 8 ore de luni pana sambata, mama a plecat in Italia, ea statea cu pisica cat eu eram...? (mai mult)
Vreau si eu o lista de youtuberi romani care au peste sa zicem 100k abonati si fac promovari la un pret ok. Mersi!
Salut, am 2 perechi de porumbei iar una a făcut oua dar le- a abandonat si le- am pus in incubator nu credeam ca vor mai iesi dar au iesit... O intrebare daca ii duc inapoi ii mai adopta sau daca nu ...? (mai mult)
Am catei in varsta de 11 luni. Acum doua zile o catelusa era slabita, avea bale, vomita, beia apa incontinuu, era stricat la burta, refuza sa manance. Astazi am gasit- o fara suflare. ...? (mai mult)
Bunã, am un caine ciobãnesc german de 2 luni si face diaree, am fost cu el la veterinar si mi- a spus ca are o infectie si sa ii dau un sirop si mi.a dat si niste prafuri, dupa ce i.am dat astea a...? (mai mult)
Salut, deci vreau sa imi cumpar o vulpe fennec. Stie cineva cam cat costa si de unde as putea sa o cumpar? Oh wow o sa plec acum.
Ajutor! Am mers sus cu un cotor de salata sa le dau rozatoarelor. Hamsterul obisnuieste seara sa isi infiga dintii in gratiile custii si sa le roada si atunci cand am mers la el era agatat ca de obicei...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la pescuit pe boiliesuri si pop-up-uri. Ce imi recomandati, apa mica sau apa mare?
URGENT! In curand o sa imi cumpar 2 iepurasi de casa. Stiu cu ce sa ii hranesc, ce jucarii sa le cumpar, dar nu stiu ce asternut ar trebui sa le pun in ladita- toaleta pentru iepuri. Va rog sa imi spuneti...? (mai mult)
Ofer funda.Am o iepuroaica belgian la prima fatare, e in a 29 zi de gestatie. Am vazut ca a scormonit asternutul dar nu da semne ca ar fata iar daca o palpez pe burta nu se simte mare lucru. E posibil...? (mai mult)
Am 2 perusi fata si băiat iar aceștia se sperie din orice.Ii am de 4 luni, le vorbesc, le fac curat in fiecare zi si nici sa iasa din cușcă nu vor, aceștia reușesc să îi scot doar cu ...? (mai mult)
am si eu 2 perusi baiat si fata si o problemă. Ii am de 4 luni si nu vor sa faca nimic ca sa coopereze cu procesul de "domesticire".Le vorbesc câte o oră pe zi si le fac curățenie le dau...? (mai mult)
TPU azi motanul meu a disparut din casa. Stau la bloc si a iesit pe langa cineva pe usa si a fugit, avea 2 luni stie sa alerge. Va mai veni sau? L-am cautat dar nu il gasi.
Am o cățelușa cane corso care are 6 saptămâni. Aceasta a mancat niste granule mai tari si și-a crapat un dinte din gingie...Stiti daca dintele cade sau trebuie scos?
Știe cineva care e lungimea exactă și specia celui mai mare rechin capturat în Marea Neagră?
Buna, catelusa mea are 2 ani si am observat ca i s-a inegrit pielea de pe burta. Oare care ar fi cauza? O poate afecta cu ceva?
In curand ajung la suma de 1000 abonati insa nu stiu ce video special sa fac sau activitati, lasati-mi o sugestie, cea mai potrivita primeste funda!
Ofer funda urgent. Cate zile duce o iepuroaica gestanta la prima fatare, cati pui fata si este cam agresiva, ce-i pot face?
Din neatentie, respectiv oboseala am pus catelusei mele (aproximativ 2luni si o saptamana) mancare rece, abia scoasa din frigider. Dupa aceea i- am incalzit apa(nu mult). Credeti ca v- a avea...? (mai mult)
ce trebuie sa fac pentru a obtine o arma de vanatoare precum Mossberg Patriot sau de auto aparare si daca aveti sa- mi recomandati alte arme de vanatoare (cu luneta) sau de auto aparare.Dau ...? (mai mult)
Am calcat din greseala o pisica pe coada si tot incearca sa se repeada la mine si cred ca vrea sa ma muste. A turbat?
De unde pot cumpăra și eu un corb ( Corxus Corax)? Am văzut multe anunturi " Cumpăr " dar niciunul " Vând "! Mă puteți ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!