Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Daca ii dau hamsterului meu pufuleti fara SARE o sa moara? Sau o sa i se intample ceva orice?
Buna TPU... Acum 4 zile hamsterul meu a dispărut. Nu am fost atenta și am lăsat usa de la camera deschisă. A fugit. Am mutat mobila de la mine din camera și nu e. Am o casa cu etaj și subsol. L- ...? (mai mult)
REPLICA FAKE DE AIRSOFT? Salut TPU! Un prieten de- al meu mi- a oferit ceea ce ar fi trebuit sa fie o replica defecta de airsoft, mai exact al unui M16A2. Insa dupa ce m- am uitat mai in detalii,...? (mai mult)
Bună seara. Am si eu o problemă. Am un cățel de 3 ani un jagd terrier era foarte activ si plin de viață iar acum aproape ca a paralizat in foarte scurt timp. Deci a început într- o zi cu o simplă...? (mai mult)
Functioneaza spray-urile pentru invatarea cainelui sa faca la pled?
Am o intrebare tristă pentru mine :(. Am un papagal (ninfa) care s- a lovit la aripa ( la o parte din aripa nu ii mai sunt pene si doar o pata neuscata de sange care nu stiu sigur dar nu cred ca...? (mai mult)
am un bulldog francez care e prea pasnic. Un prieten de al meu, are un bichon maltez care musca pe cine prinde. Fata de al meu care este mult mai mare decat acel bichon maltez. Aveti vreo ...? (mai mult)
Bichonii maltezi au parul carliontat?
De ce cainelui meu i-au iesit bube pe fund si se scarpina in continu?
Cum se administrează Caniverm? O dată pe zi sau la săptămână? Cățelul are aproximativ 2 kg
Am un caine Malinois de 6 luni. Ieri i- a facut veterinarul antirabicul si i- a bagat cip- ul dar nu il gasesc in registrul online al cainilor cu stapan. De ce? Sau in cat timp re reactualizeaza...? (mai mult)
Vreau niste recomandari de emisiuni culinare, gen Chefi la cutite, dar din strainatate
Știe cineva nume de cățelușe shih tzu? Va rog, este urgent!
URGENT...unul dintre catelusi(fetita) vomita ascarizi la inceput arata ca niste spirale apoi se desfac si au in jur de 7- 8 cm...catelusa sufera plange se vaita nu stiu cum sa o ajut imi e asa mila de ...? (mai mult)
Gainile se pot ineca intr-o piscina de copii mica? Vreau sa iau una pentru rate si nu vreau sa ma trezesc cu una inecata.
Am un motanas de 2 luni și de 2 zile are tuse și de azi tremura putin si nu vrea sa mănânce.De dimineața era mai vioi si mânca iar acum a început sa nu mănânce.Are o sora și ea se simte...? (mai mult)
Salut, am o problema de mult timp si sper ca ma puteti ajuta cu un sfat sau ceva. Am un Labrador Retriever care are vreo 4- 5 luni, pe nume Seila! Problema este ca, deși eu o învăț comenzile de baza...? (mai mult)
Salut, intr- o noapte nevasta mea a inceput sa faca sunete de caine ca sa ma sperie. Am ras putin si dupa ne- am culcat. Ideea e ca acum se aud sunete de caini din casa dar sotia mea doarme si nu inteleg...? (mai mult)
S-a împerecheat shitzu cu Bichon havanez, femele fiind shitzu are peste 15 kg și 9 ani. Care sunt riscurile? Ar putea sa ducă sarcina și sa aducă puiuții pe lume?
Cum se ascund parsii de tigri? Nu gasesc nicaieri.
Am un caine Malinois de 6 luni. Ieri i- a facut veterinarul antirabicul si i- a bagat cip- ul dar nu il gasesc in registrul online al cainilor cu stapan. De ce? Raspunsul care ma lamureste...? (mai mult)
Voi cumpara un iepuras cap de leu joi, iar o sa pot achizitiona o cusca pentru el de abia peste 1 saptamana de la data achizitiei iepurasului, niste sfaturi unde sa il tin o saptamana, sau in...? (mai mult)
Am un caine de 6 luni. Ieri i- a facut veterinarul antirabicul si i- a bagat cip- ul dar nu il gasesc in registrul online al cainilor cu stapan. De ce? Raspunsul care ma lamureste primeste...? (mai mult)
Buna, cine ma poate ajuta și pe mine. Am un câine pitbull amstaff și astăzi i- am luat picături împotriva la purici, căpușe etc el are aproximativ 25 de kg. Intrebarea mea este când i le pot...? (mai mult)
Salut, am un catel ciobanesc si nu latra, nu face nimic. Stie cineva cum aș putea să-l fac rau?
Motanelul meu are un ochi inflamat si zgariat si o parte din mucoasa conjunctivala arata ca o pielița :(. Sigur s- a batut cu alt motan de a patit asta. Voiam sa va intreb daca ar fi bun un unguent...? (mai mult)
Am un BMX firma DHS si cand ii pun frâna gen le apăs nu isi mai revin înapoi si trebuie sa dau cu mana saboți înapoi. Ma puteți ajuta? La un service mam gândit s- o duc dar mai întâi...? (mai mult)
Va rog ajutați- ma! Găsii un pui de vrăbiuța/păsărica in grădina casei. E rănită dar am dat- o cu Asocilin( e cel mai bun unguent atât pentru oameni cât și pentru animale). Problema cea mare...? (mai mult)
Am si eu o rugaminte pentru cunoscatorii de animale. Duminica noaptea mi- a nascut pisica. Luni a fost toata ziua cu puiutii, le- a dat sa manance, a avut grija de ei, insa azi(marti)nu prea...? (mai mult)
Am o mare problema. Am cativa iepurasi si de 2 saptamani incoace imi dau atacul la ei sobolanii (mentionez ca iepurasii care au 1 luna sunt mancati pur si simplu si gasesc excremente in mancarea...? (mai mult)
Urgent, am un cățel de 3 luni, i- am făcut deja primele doua vaccinuri și aici e problema, veterinarul i- a facut același vaccin și as vrea sa- l schimb (pe veterinar), am vorbit cu un alt veterinar...? (mai mult)
Aseara catelul meu cred ca a fost otravit, nu putea sa se tina pe picioare cadea mereu, nu voia sa manance, respira greu si altele, acum de dimineata respira mai bine, adica respira ca inaine inainte...? (mai mult)
Bună, am o iepuroaică care mi- a născut. Puii au 1 săptămână. Puteți, vă rog, să- mi spuneți când pot să pun mâna pe ei(să- i mângâi), când încep să mănânce singuri, când încep...? (mai mult)
am un pui de ShihTzu...2 luni si un pic, cam la ce varsta ar trebui sa o tund?(sa o duc la tuns)
Salut, TPU! Ideea este ca am gasit un pui de randunica pe jos, nu se misca, asa ca am decis sa il iau acasa sa ii dau niste mancare si niste apa, dar din pacate nu voia sa manance. Banuiesc ca inca...? (mai mult)
HEEII. Motanul meu a plecat de 5 zile de acasa...este foarte batran are 19 ani, dar nu pare... este foarte ingrijit si iubit. NU este castrat. stau la etj 1 si poate sari foarte usor afara. ce sa cred?...? (mai mult)
Buna, vineri am gasit 2 catelusi beagle abandonati pe calea ferata impreuna cu mamica lor, i- am adus acasa i- am spalat, i- am hranit si as vrea sa stiu ce vaccinuri trebuie sa le fac, cel pentru ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa știu care sunt preturile pentru vaccinurile pentru câine. (de când este pui până se face mare).
Buna, am o intrebare... Mi- am lăsat cățelușa a la împerechere o zi si nu sunt sigur daca a ramas sau nu însărcinată... adică nu am fost acolo sa vad. Ce sa fac? Sa o duc din nou sau sa astept? ...? (mai mult)
Hello! Stie cineva la ce ora incepe metroul sa circule in Paris?
Motanul meu de cartier de 4 ani care nu este sterilizat lipseste de 5 zile in zona mehala Timisoara. S- a mai intamplat sa lipseasca dar s- a intors, desi nu a lipsit niciodata atat de mult. Tind sa ...? (mai mult)
Am o pisică care si- a prins limba undeva si nu poate mânca nu stiu daca se mai poate salva! Am fost la medic si a zis ca sa o aduc sa- i faca tratament! Sa o hranesc cu seringa. Nu stiu ce...? (mai mult)
Am un Nikon d40x si recent mi-am luat un obiectiv de 70-300 insa se vede in ceata cand dau zoom. Exista vreo rezolvare pentru asta?
Buna TPU. Ieri am primit o pisica, insa mai am un caine acasa si nu se inteleg. Am incercat sa ii apropii, iar primul care a facut urat a fost pisoiul. dupa care a inceput si cainele. Ce as putea face? ...? (mai mult)
Intrebare pentru persoane cu site- uri personale/bloguri etc. Vi se intampla uneori sa cititi articole vechi si sa nu mai fiti de acord cu unele idei pe care le- ati scris acum cativa ani? Ce faceti?...? (mai mult)
Salut, am o problema grava cu un caine de 8 saptamani pe care l- am dus la veterinar sa ii faca injectii dar veterinarul nu mi- a dat mari sanse. Simptome: diaree, picioarele din spate nu au forta si...? (mai mult)
Am 2 hamsteri si dupa ce un cpoil curios a lasat portita deschisa au evadat. Pe cel mai gras l- am gasit jos si se uita ca un prostanac la mine dar celalalt e maestru si nu a aparut. Am pus o capcana pentru...? (mai mult)
Am un cane corso si vreau sa il inscriu in asociatia chineologica. Ce acte imi trebuie ( eu am la el pedigree... )
Am o pisica gestanta, mai are putin cam 3 săptămâni si avem probleme cu purici, pătește ceva ea sau puiuti daca ii pun picături, zgarda sau dacă ii fac baie? Multumesc
Stie cineva ce ar iesi dintr-o imperechere de ciobanesc de bucovina cu unul caucazian? ps: Cel de bucovina este femela.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.