Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, la amstaff cum se fac vaccinurile la 1 luna jumate la 3 si la 6 luni? Ma poate lamuri cineva?
Dacă un bichon trece greutatea normală, cum reuşesc să-l aduc la normalitate?
Am vazut pe internet ca unii caini boxeri, au urechile ridicate in sus. Cum fac si eu sa ii le ridic? Va rog sa-mi raspundeti!
Este permisa cuparea urechilor la cainele boxer in 2018? Ca rog raspundeti-mi!
Salutare lume buna! As dori sa stiu si eu unde as putea gasi ateliere de reconditionat, in Bucuresti, jucarii vechi, majoritatea din metal, din perioada comunista? Funda celui/elei care imi spune...? (mai mult)
Buna, am si eu o întrebare pentru cei care au porcușori de guineea. Imi muri azi porcușorul meu mi- a spus la veterinarul ca a făcut puroi la sinusuri, un fel de cancer da nu știu din ce cauza si...? (mai mult)
Am o problema mare.De curand m-am mutat la o noua casa unde am 3 caini pe care nu pot sa-i evit si nici nu sunt foarte mici.Cand trec pe langa ei latra si se apropie de mine
cainele meu in varsta de 10 luni a fost bolnav, rosu in gat mai precis amigdalitele umflate din cate am inteles eu, a facut tratament timp de 3 zile (injectii) dar acum nu isi mai revine,...? (mai mult)
am o scurta intrebare, recent am prins o salamandra si am dus- o acasa cu intentia de a arata- o la ai mei si acum vreau sa o eliberez dar problema este ca astazi cand ma uit in acvariu, au...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un golden retriever pentru ca imi plac foarte mult dar nu prea stiu de unde sa cumpar, cum imi dau seama daca este sanatos si ce acte ar trebui sa primesc. Multumesc mult!
Am o pereche de nimfe, acestea se imperecheaza insa femela nu depune oua! Ceva ce trebuie sa fac?
Am un cameleon femela si acum vreo 2 zile mi-a facut oua.As vrea sa stiu de ce are nevoie? O sa iasa puii daca nu are mascul?
Am si eu o intrebare...catelusa mea a nascut acum 3 zile iar eu am atins catelusii de prea multe ori iar acum nu prea mai sta cu ei si nu ii mai protejeaza. Cum as putea sa o fac sa ii recunoasca...? (mai mult)
Am un pachet de cărți Bicycle Shadow masters "Master Edition Rider back", iar pe partea stângă a pachetului scrie performance finish. Care este diferența din PERFORMANCE FINISH și AIR-...? (mai mult)
Nu cunosc ora nasterii, cum calculez ascendentul?
Cand apar caldurile LA un Caine, cat dureaza si cand reincep? Multumesc, dau funda!
Am luat acum cam o luna un perus si de acum o săptămână are penajul foarte dezordonat. Am crezut ca ii cad penele si ii dau altele cum e normal ( am mai avut peruși ) dar nu ii dau. Si acum i s- au...? (mai mult)
Am o pisicuta in varsta de 9 luni - Bella. A avut deja 2 perioade de calduri destul de apropiate (am vorbit cu vet- ul ei si e ok, aparent), deci nu am apucat sa o sterilizez inca. E pisica de...? (mai mult)
Hamsterul meu a mâncat niste bucatele mici dintr-un squishy si nu stiu daca o sa i se intample ceva????Ma puteți ajuta va rog!
Hei, chiar nu inteleg de ce pisica mea se tot uita pe fereastra la nimic, se tot holbeaza la nimic chiar nu inteleg!
Am o intrebare. Eu am o pisica( stau la bloc) si din cauza parintilor care nu sunt iubitori de animale nu mai pot s- o tin in casa. Matusa mea sta la curte si ea are 8 pisici si ma gandeam ...? (mai mult)
Bună. Ce aș putea să- i fac cățelușei mele în legătură cu durerile de stomac? Se poartă cam ciudat în ultimul timp, stă cam supărată, nu mănâncă aproape deloc. Am fost cu ea la medicul...? (mai mult)
Buna, acum 2 luni mi- am cumpărat o nimfa dar nu știu dacă e fata sau băiat. Sunt confuză. Am citit pe multe site- uri că băieții sunt gri, atuncicântă fac triliu și sunt mai intense colorati,...? (mai mult)
Am o iepuroaica care trebuia sa fete in 20 si este la prima fatatura.Am adus-o din alta parte credeti ca asta a afectat-o cu ceva.
azi am inscris cainele la un cabinet veterinar. I-a facut fisa dar vreau sa-l inscriu la alt cabinet mai aproape de mine, peste cat timp pot sa fac acest transfer?
Am 2 hamsteri din luna decembrie si abia acum au facut pui. Sunt pentru prima data parinti. Ieri imi murise 4 pe seara inca 1 si azi inca 2. Hamsterita nu prea sta cu ei. Ieri i- a alaptat,...? (mai mult)
Salut, aveam un catelus si acum am luat si o catelusa si catelul nu mai are chef de joaca, de nimic, nici de mancare, ce are? O fi gelos? ????
Salutari! Astazi am zis sa scriu o intrebare pe acest site si intrebarea mea este! Cine si ce rasa de caini sau pisici aveti? Astept Raspunsuri. De ex: eu am (Pechinez, Ciobanesc German)
Câinele meu de 6 luni are enterocolită la stomac. Nu a mâncat de 6 zile nimic. Ieri si alaltăieri l- am dus la medic si i- a pus perfuzie cu tot felul dar tot nu s- a apucat de mâncat si e foarte ...? (mai mult)
Stiti o rasa de caini-lup care sa nu fie asa galagioasa? Sa nu latre asa mult, sa fie mai linistiti.
Am un caine Ciobanesc Belgian Malinois de 6 luni. Cat m-ar costa sa ii obtin pedigree de tip C?
Am lasat niste pastile lânga pat (erau pentru ficat). Mai aveam 4 pastile si le- a mancat catelusa bison maltez. Ca să ii fac? Pentru ca nu vreau sa ii cauzeze pastilele acelea. Help dau...? (mai mult)
Am un cățel card are păduchi. Cum il scap de ei?
Buna Seara! Cat de made at trebui sa fie parul unui cane corso?
Astăzi am cumpărat o cățelușă rasa Ciobanesc de Bucovina cu vârsta de 1 luna și jumătate. Mă poate ajuta cineva cu un sfat sau o părere in legătură cu alimentația? (Cățelușa încă...? (mai mult)
Am un Ciobanesc Belgian Malinois de 6 luni. Cat m-ar costa sa ii obtin pedigree de tip C?
Pasarea mea a murit, si nu stiu de ce, imi este frica sa o iau in mana, sa o îngrop... ce ar trebui sa fac?
Trandafirii chinezesti fara spini sunt buni pentru un terariu de cameleon?
Am un caine buldog si cand i-am dat sa manance mi-a scapat un os de la pui. Are vreo 5 ani si cand l-a inghitit nu a avut probleme. Se poate intampla ceva sau nu stiu sunt speriata?
Dupa cat timp isi capata puisorii de calugarita echilibrul? Am tinut peste iarna un cocon si acum au iesit calugarite dar multe nu isi tin prea bine echilibrul si as zice sa le las oricum in iarba pentru...? (mai mult)
As avea si eu nevoie de un numar de telefon pentru hingheri. Am o pisica care o intrat in curte si nu vrea sa iasa. Multumesc.
Va rog sa ma ajutati, am un catel de aprox. 6- 7 luni pe care nu l- am vaccinat la timp pentru ca l- am primit de la o cunostiinta acum 2 luni. Cei de la cabinetul veterinar mi- au zis ca vaccinul...? (mai mult)
Cum se pune frâna pe role, sunt la început, ma chinui de ceva timp. Nu vreau să-mi rup gatul.
Vreau o pisicuță british shorthair blue, pui. Dar sunt destul de scumpe. Dacă stiti voi pe cineva care vinde mai ieftin, aproximativ 300 lei va rog sa imi spuneti.
Am o intrebare! As vrea sa ma apuc de Youtube, sa postez pe el parti din meciuri de fotball, basket etc. (full hd) Intrebarea este: Ar prinde pe Youtube?
Deci intrebarea mea este despre blanita unui amstaff. Am un amstaff 1 luna si 3 saptamani, iar blana lui este prea mare pentru blanita unui amstaff. Mai are o sora si ea are blanita scurta, corespunzatoare....? (mai mult)
Ajutor! Cainele meu cred ca are "Parvoviroza" de azi de pe la vreo 11:15 a inceput sa se simta foarte rau pana am venit de la scoala el a vomitat si cred ca are si diarie (scuze pentru expresie) nu are...? (mai mult)
dau funda! Am un bichon de aproape doua luni si am 2 probleme cu el, si am nevoie de sfaturi daca stiti 1: isi face nevoile unde vrea el. El are un loc amenajat in baie unde are niste ziare....? (mai mult)
Cati pui face iepuroaica belgiana?
acum fix 18 zile am primit de la o prietena doi hamsteri sirieni (cica ar fi ambele femele) si am stat atata timp cu nasul in curul lor deoarece una e mai grasa decat cealalta si nu sunt sigura...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!