Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Daca vreau sa comand un animal de pe olx va veni prin curier sau trebuie sa merg sa il cumpar de la proprietar?
Am un yorkshire terrier cu varsta de 1 an. Mascul. Dati- mi un sfat, va rog frumos, de cateva zile l- am lăsat ziua afara ( fiind cald ), în curte, si de două zile la urinare are senzația...? (mai mult)
Am o femela de perus de 2 ani (o am de cand era pui) si nu stie a zbura. Problema este ca nu are pene pe aripi, decat foarte mici. Oare este vreo problema pentru cand va cloci?
Am o intrebare! Am un PS4 si as vrea sa fac Youtube (calitate full hd) dar cu jocuri mai vechi, cum ar fi Fifa 15, Call of duty infinite warfare, assassin crees unity etc. fara sa vorbesc...? (mai mult)
Am doi perusi(o femela si un mascul) si de ceva timp ii vad ca se pupa, dau cioc in cioc si se mai scarpina cu ciocul in cap unul pe celalalt. Am mai vazut ca mananca impreuna dar nu tot timpul...? (mai mult)
Salut, i- am dat cațelului meu acum 3 zile ciocolata, alaltă ieri s- a simtit rau, ieri era putin mai bine si acum, iar are nasul f uscat, ce pot sa ii fac? Maine ma duc cu el la doctor, dar ...? (mai mult)
Caut urgent mascul pentru împerechere cu o cățelușa pug din CRAIOVA! Cățelușa este rasa pura si are 6 luni! Vreau sa cer un sfat:Cred ca este in călduri si nu stiu daca este bine sa o imperechez...? (mai mult)
M-am uitat recent la animeul,, beyblade" si vreau sa imi achizitionez cateva bey-uri dar nu gasesc nici un site. Daca stie cineva va rog sa imi spuneti! Multumesc
Salut, am un caine care are 2 luni. Tatal lui este lup belgian si mama lup german insa pe carnetul lui de sanatate scrie ca e metis. Daca merg cu carnetul la veterinar imi scrie in loc de metis lup belgian...? (mai mult)
Tratament impotriva jigodirii" la caini?
Buna seara, am revenit în țară pentru o scurtă vacanta si m- am jucat cu un câine care si se pare ca avea scabie, si bineinteles ca m- am ales si eu cu ea. Voi urma tratamentul corespunzător, ...? (mai mult)
As vrea sa imi iau in iulie un caine iar pana acum m- am decis sa fie Coker Spaniel insa imi plac mult si Golden Retriverii si nu stiu ce sa aleg. Vreau sa ii tin in camera, dar mi- e frica ...? (mai mult)
Salutare. Cine- mi poate recomanda si mie o firma/model orice de role. M- ar interesa sa merg la munca cu ele insemnand vreo 8 km prin oras, sa fie confortabil si sa nu le fac praf cand sar o bordura....? (mai mult)
Ce sa ma fac cainele meu este gay, ce sa fac? pup :)
Un caine husky ajunge la inaltimea de 60 de cm...pana unde mi-ar ajunge la corpul meu? Pana in genunchi sau... Va rog stie carevaa?
Am un papagal nimfă și vreau să îl il învat să vorbească, dar nu reușesc... Ce pot face ca sa-l învat?
Am si eu o intrebare! Am un Pitbull Femela de 6 luni, am observat ca de cateva zile are diaree si catepdata cu sange, poate sa fie de la ciclu? Sau sa fi prin vreo boala si cum fac sa-l tratez?
Am și eu o întrebare. Acum 1 an si jumatate am luat un caine de rasa rottweiler. Când a crescut mare, adica la 1 an jumate, mie mi se pare ca e corcitură. Tata insistă sa- mi zica ca e rasa...? (mai mult)
Am un ciobanesc caucazian de 6 luni. De curand m-am mutat la tara unde avem o padure foarte mare si as dori sa-l scot sa-l plimb. Ce ar trebui sa cumpar pentru aceasta rasa? Zgarda sau ham?
Cum fac site cu carti pdf, sa fie si gratis?
Am de cativa ani un cuib de porumbei sub o grinda de la acoperis, la o inaltime de peste 10 metri (stau la vila) si la inceputul iernii am gasit un pui de porumbel aruncat de acolo (mort) si literalmente...? (mai mult)
Am un metis de Bichon de 5 luni. De vreo saptamana nu mai mananca boabe, doar daca i le inmoi in apa.E posibil sa fie din cauza ca i se schimba dintii?
Acum cateva luni eu cu o prietena buna chiar cea mai buna ne- am certat. Am stat certate cateva luni.Acum am inceput sa vorbim si chiar sa ne jucam. Eram foarte apropiate dar parca ne- am distantat...? (mai mult)
Este vreo problema daca i-am dat puiului meu de veverita lapte din comert?!? (Doar azi i-am dat)
De curând mi- am achiziționat un papagal, (micul Alexandar ) este fata și are 3 ani. Speriata nu este doar ca mă musca și când ii pun de mâncare vine sa m- a muste, musca foarte tare de ...? (mai mult)
Buna, motanul meu a fost sterilizat acum 2 zile asa ca am decis sa il las afara. El a plecat de acasa credeti ca o sa se mai întoarcă? Vă rog să răspundeți caci este foarte urgent,
Am o catelusa gravida, ea are varsta de aprox 4 ani ...in aproape 10 zile se implinesc 2 luni de sarcina. Ea este de rasa pichinez- caniș. Recent am observat anumite vanatai in zona de jos a burtii. ...? (mai mult)
As dori sa cumpar piscina. Unde gasesc mai ieftina...si sa fie de cel putin 1, 5m adancime
Am si eu o întrebare, am cumparat o cățelușă amstaff la vârsta de 3luni, m- am ocupat de ea pana pe la 6 luni când am început munca si rămânea singura in apartament... Nu îmi placea ...? (mai mult)
Am o pisica, caruia i-a crescut burta si este mult mai linistita. Nu ar fi problema ca are pui, dar exista o metoda prin care sa vad de cat timp este gestanta?
Motanul meu are o problema.Ii curge cateodata apa din nas insa numai pe o nara,nu e mucus,e apa, respiratia e accelerata. Nu stiu ce fel de raceala e si ce problema are.
Cum îmi pot da seama de autenticitatea unui pedigree?
Cum îți pot da seama de autenticitatea unui pedigree?
Merita sa dau 650 $ pe un caine shiba inu?
Am un motan care acum vreo sapt. i- am scot 2 capusi, si acum iarasi are 3 capusi pe el. Ce sa fac? Daca nu- i scot capusile moare sau i se intampla ceva? PENTRU CA MIE DE ACUM MI- E SCARBA! M-...? (mai mult)
Buna, TPU! Am si eu o întrebare. Pisica noastra a avut complicații la naștere, motiv pentru care am dus- o la veterinar si el i- a făcut cezariana. De când am adus- o acasă, ea e foarte nervoasa,...? (mai mult)
.. As vrea să îmi cumpar un pui de puma dar nu stiu daca este legal sau de unde să îl iau. Ma puteti ajuta? dDin câte stiu puma nu este ca tigrul sau ca leul, așa că as vrea una...
Buna! Am un caine in varsta de 4 luni, golden retriever, care ma musca destul de rau. Uneori din joaca, dar in ultimul timp e mai agresiv. Ce as putea face ca sa il dezvat? Multumesc!
Ce hrana imi recomandati pentru bichonul meu maltez in varsta de 6 saptamani?
Am o intrebare. Pisica mea a nascut 3 pui si astazi dupa 1 saptamana de cand a nascut i- am gasit muscati la gat plini de sange si fara suflare. Sugerez ca am uitat usa deschisa. Este posibil...? (mai mult)
Am un cățel de ceva timp în urmă mai exact de 4 luni și are o problema grava la labuta, mai exact are o lăbuță strâmbă. Imi puteti recomanda un doctor veterinar serios? Cred ca este necesara...? (mai mult)
Am o problema cu pisica mea. Nu e de rasa, dar am luat- o de la altcineva care o crestea in curte. Azi dimineata, cand s- a i tors cu spatele la mine, am putut observa o bobita neagra ( am crezut...? (mai mult)
Am o catea si un caine. Momentan amandoi cateii sunt pui, amandoi au 2 luni. Nu stiu ce rase sunt cateii, dar masculul este un ciobanesc care va creste mare, iar femela este probabil o corcitura...? (mai mult)
Va rog ajutați-ma. Cum aș putea să prind o furnica regina. Imi doresc de mult timp să imi fac un furnicar dar nu am știut ce sa le dau de mâncare, cum sa le îngrijesc etc. Multumesc.
Salut. Sunt niste carti numite "paper lovers books" de la kikki.k si flow (singurele de care stiu) pe care le poti gasi pe amazon si alte site- uri din strainatate. Stiti daca se gasesc acestea sau ceva...? (mai mult)
Catelul meu tot mananca iarba de 4 zile. Il duc la plimbare si sta minim 10 minute sa manance iarba de langa casa. Problema este ca nu e cainele meu propriu zis, ci al unei rude. Eu il plimb pentru ca...? (mai mult)
Am 5 pisoiasi de vreo 4 saptamani. Problema e ca sunt bolnavi, foarte bolnavi. Au puroi la ochi (Galbuie). In fiecare an cresc pisici si mereu li se lipeau ochii, dar anul acesta indeosebi. Unul...? (mai mult)
Salut, ce îmi pot modifica la bicicleta sa arate mai bine, e mountainbike, în afara de schimbatul firelor de frână în culori precum alb și rosu, sau cum pot sa fac sa mi se audă lanțul mai ...? (mai mult)
Hei, catelusa mea are, in ani umani, un an si cateva luni, deci vreo 10- 11- 12 ani canini. Acum cateva zile avea sange in jurul vaginului. Cainii au ciclu? Si daca da, ar trebui sa achizitionez ceva...? (mai mult)
Am un Ciobanesc german, femela, de 4 ani.Sta la curte.Am incercat sa o invat sa mearga in lesa dar problema e ca merge doar prin curte, daca o scot afara trage in toate partile si amusina incontinuu,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?