Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cine poate sa- mi dea un link cu o masina de taiat hartie preferabil manuala? As vrea sa pot taia hartia in fasii subtirele, egale intre ele. Daca s- ar putea sa reglez grosimea fasiilor ar fi perfecta....? (mai mult)
Acum 2 zile mi- am cumparat un hamster auriu (pui). Problema este ca timp de 2 zile voi pleca de acasa. Oare as putea sa il iau cu mine? (Cu tot cu cușcă, bine inteles) Drumul pana la destinatie...? (mai mult)
Acum 2 zile mi- am cumparat un hamster auriu (este pui). Urmeaza sa plec de acasa pentu 2 zile. Credeti ca este o idee buna sa il iau cu mine? (Bine inteles, cu tot cu cușcă) Am de facut un ...? (mai mult)
Am un hamster pitic rusesc care are piciorusul stang umflat, rosu si cu o rană.Ma- m documentat si din cate am inteles cred ca are piciorusul rupt:((Ce pot sa fac, cu ce il pot ajuta sau ce ...? (mai mult)
Daca motanul meu are capusa si e in zona gatului, daca nu ii scot capusa e posibil sa i se intample ceva? Vreau sa i- o scot, dar nimeni nu ma poate ajuta..ba ca ii e frica, ba ca nu stiu ce, ba ca...? (mai mult)
Stiti nume frumoase pentru caini (masculi) de talie mare? Mie imi plac numele Kain si Ares Dau funda! :D
Cum trebuie sa dresez un catel? Vreau sa stie multe reguli.
Cate saptamani/luni ar trebui sa aiba un caine cand il adopti? E prea mic la 2-3 saptamani?
Am o pasiune pentru șerpi și vreau să ating unul. Cunoașteți un loc unde pot face asta? Oriunde în România.
Are cineva coduri de la tigari? In special pall mall, dar e ok si de la alte firme.
Salut Am o femela Cane Corso are 2 ani si jumatate Cand ar fi cel mai potrivit sa o dau la monta? Chiar azi am observat ca i-au venit ciclul? Ma poate ajuta cineva?
Ajutot tpu.Cainele meu nu vrea sa isi faca nevoile afara deloc de cand il am. Il scot afara foarte des dar degeaba pentru ca nu face nimic, cand ajung inapoi in casa face pe scutecul pentru caini. Nu...? (mai mult)
As vrea sa imi iau in august un caine insa nu stiu ce sa aleg intre Pomeranian Boo si Cocker Spaniel. Avand in vedere ca eu sunt la liceu ma gandesc ca daca mi- as lua un Boo ar fi mai dificil...? (mai mult)
Unde as putea găsi un pomeranian tip Boo? As putea merge la un pet-shop sa întreb dacă stiu un crescător? Multumesc Anticipat!
Buna dragilor! Ce parere aveti de hranirea cainilor cu Barf?
Imi puteti da și mie o idee de un scenariu haios si scurt?
Am un cub de 3×3×3. L- am amestecat. Si acum nu mai stiu sa il fac la loc. Imi puteți explica cu de- amanuntul care sunt algoritmii/ cei 7 pasi pentru a rezolva cubul rubic (la metodă incepatori)....? (mai mult)
Cat pot trăi puii de peste(pui de xipho)fara mâncare? Sau doar cu pastilute speciale care se dizolva in apa?
Vreau să-mi achizitionez o tigara electronica care dă mult fum! As avea 200 de lei! Ce imi recomandati?
Salut,m-am jucat cu cainele cu o cârpă dupa 3 minute am realizat ca pe cârpă era sânge,m-am uitat in gura ei si am vazut ca-i curge sânge din colț si ii se misca, ce pot sa fac? Are 6 luni
îmi voi lua un iepuras și nu știu cum să îl îngrijesc ce sa ii dau de mâncare, cum sa se numeasca, sau condițiile care îl ajută să crească, eu stau la bloc și na, o sa fie un...? (mai mult)
Hei! Sunt baiat, am 17 ani si as vrea sa stiu daca pot face bani de acasa lucrand la ceva. Nu am pretentie la sute de dolari, dar sa fie acolo macar cat o alocatie. Vreau sa incerc sa fiu cat mai independent...? (mai mult)
Bună, aș avea nevoie de ajutor cu papagalul meu. Mușcă de rupe carnea și nu dă deloc înapoi. Nu știu ce să îi fac, dacă ascult sfatul cu plecatul și neacordarea atenției, se bucură, fiindcă...? (mai mult)
Aveam la geam 2 porumbei care cloceau 2 oua.Intr- o zi masculul a disparut iar miercuri seara am gasit ouale reci. Unul era limpede asa ca l- am lasat in cuib dar celalalt avea...? (mai mult)
pisica mea a inceput sa aiba un comportament ciudat. Nu prea mai mananca mult, nu ma mai baga in seama nu se mai joaca cu jucaria ei preferata. Tot ce face este sa stea intr- un colt al camerei....? (mai mult)
Cam cât ar trebui sa coste un pui de Golden Retriever după părerea voastră sau in general? Cunoașteti niște persoane care vând astfel de căței sau sunt in stare sa doneze in zona Targu Mureș?...? (mai mult)
Stau la etajul 4 si am o pisica curioasa, tot timpul e la geam urmareste pasarele si imi e frica sa nu sara ce sisteme de siguranta imi recomandati sa pun la plasa?
Stiti daca mai e deschis iluzionist-shop in Galati sau daca s-a inchis de tot?
Imi puteti recomanda niste rachete de tenis? Nivel intermediar, stil de joc echilibrat intre ofensiv si defenis la fel si la loviturile cu topspin! Dau funda :) :D
Cum sa il fac sa latre?
Buna dragilor! Ce alegeti dintre Beagle si Shih tzu? Mentionez ca stau la apartament.
Am o pereche de perusi, au aproximativ 7- 8 luni. De 2 luni le- am cumparat un cuib, dar pana acum 2 saptamani nu au intrat deloc. Acum femela sta aproape toata ziua in cuib de vreo 2 saptamani....? (mai mult)
De foarte mult timp mi- am dorit sa fac echitatie si acum am prins ocazia perfecta (vara se aproprie si o sa am mult mai mult timp pe care o sa il dedic cailor), dar la majoritatea hergeliilor...? (mai mult)
Am facut o programare la echitatie si se pare ca in ziua acea sunt sanse sa vina ploaia! Cursul de echitatie se va mai tine?(manejul nu este acoperit)
Imi puteti da o rasa de caine (stau la tara, la curte mare) sa fie ok, dar nici ca un pitbull nebun. Daca ati mai avut acea rasa si mi.o recomandati ar fi perfect.
Hei prieteni. am un cățel de 5 luni, talie mica ( o amestecatura dintre un jack russel si o corcitura). bun, de cateva zile, in fiecare noapte cand il scot afara sa si faca nevoile el se duce pe un...? (mai mult)
Salut baieti! Doresc sa amenajez un acvariu cu pesti Scalar (Angelfish). Am cumparat un acvariu de 55 de litrii, incalzitoare pentru apa, pamant de substrat jbl aquabasis 2, 5 l si am primit de la ...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca se poate lucra ca translator online, poate pe o platforma sau ceva. Cunosc bine limba engleza si incerc sa fructific cumva acest lucru. M ai putea ajuta cu niste sfaturi? Dau...? (mai mult)
Buna dragilor! As vrea sa imi cumpar un caine si as avea nevoie de recomandari. Stau la apartament si mi as dori un caine energic, jucaus. Il pot scoate afara de 3- 4 ori pe zi ( in total pana si 5 ore...? (mai mult)
Cum as putea sa-mi dresez cainele sa mearga la pas? ..mentionez are varsta de 1 an si este foarte energica
Am plecat din tara, pentru ceva timp si ma intreb daca pisicul meu ma v a uita!? ????????????
Buna, am bilet la avion in vara si nu stiu sigur oare pot sa iau si saxofonul cu mine? o sa ma lase cu el? e prima data cand merg cu avionul, imi puteti spune va rog si cum e treaba cu bagajele? le ...? (mai mult)
Ce parere aveeti despre pedigree?? Sunt bune bichonilor? Dau funda
Cum pot sa lipesc un squishy rupt?
Care sunt tipurile de pesti care pot trai in acvarii fara pompa?
Buna dragilor! As vrea sa imi iau un caine Labrador si as avea cateva intrebari: 1. Sunt greu de tinut in apartament? 2. Le cade mult blana? 3. Ce hrana recomandati? 4. Ce alte rasa imi recomandati? ...? (mai mult)
Exista firme care se ocupa cu transportul animalelor in tara?
Salut sunt Andrei am 12 ani vreau sa devin actor sa joc in seriale sau filme imi spuneti o scoala pentru asta sau un liceu din RM valcea sau calimanesti
Salut baieti si fete! ce filtru de aer imi recomandati pentru un acvariu de aproximativ 50 de litri?
Bună ziua, am o țigară electronica iar problema este ca s- a închis brusc cu toate ca am incarcat.o.Eu nu prea mă pricep la partea asta "tehnică", am căutat pe net ca trebuie sa schimb bateria,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!