Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Dau funda As vrea sa stiu ce mincare de câini e buna bichonilor. exemplu 2-5 luni = (ce mincare trebuie) 5luni-1 an = (ce mincare trebuie) Mersii
Am o întrebare: mă dau pe trotinetă de ceva timp şi aş vrea să îmi schimb grip-ul, problema este că încă mai am lipici de la grip-ul vechi iar sunt curios cum aş putea să îl dau jos?
Unde pot face cursuri de biliard in Braila?
Salut.As vrea sa cumpăr un câine din rasa cocker spaniol.Am văzut pe internet anunțuri in care ziceau ca dau gratis acești câini.Pot avea încredere in persoanele de genul? Fiindcă de ce ai da un...? (mai mult)
Bună TPU! Am o problemă cu pisica mea. De azi dimineață stă pe pat, doarme continuu. Dar dacă vrei să o ridici miaună, tresare și zgârie. Chiar nu știu ce să fac, chiar îmi este frică...? (mai mult)
am o problema. Acum 2 luni am adoptat un bichon de pe strada. Am fost cu el la veterinar, unde am aflat ca are cip si totodata si numele stapanului. Am vorbit cu el si am convenit ca bichonul...? (mai mult)
Am un papagal perus si as vrea sa- mi spuneti chestii generale despre ei? Sau măcar sa- mi dati un site. Cum ar fi: Daca e beznă în camera el vede măcar să mănânce? Daca e muzică...? (mai mult)
Salutare, vreau sa imi cumpar un arc curb (traditional). Intrebarea mea este: Pot cumpara unu de pe internet (eBay, Amazon, etc)? Am nevoie de permis? Pot sa il detin unul daca ar fi cazul de un permis...? (mai mult)
Acasa la ai mei, mama are o pisica si doi pisoi maricei, cam 7 luni. Insa astia tot sug. Si nu sunt infometati sau ceva, pur si simplu sug de placere. Si mama nu ar vrea sa ii dea, fiindca pisica are...? (mai mult)
Salut,am o femela de ciobanesc german si este prea prietenoasa cu straini si nici nu latra, cum o fac sa devina rea si buna de paza? Are 5 lui!
Va cer ajutorul in legatura cu catelusa mea. De 2 luni incoace nu ma mai asculta ca inainte cand ies cu ea afara, ma simt obligat sa ii pun lesa, cu ceva timp in urma ma asculta dumnezeieste cand o ...? (mai mult)
Cățeaua mea tocmai a fătat și a mâncat puii sunt în stare de șoc încă nu îmi vine să cred și mă gândesc dacă a mai pățit cineva așa și dacă cumva a mai dat o șansă catelei sa devină...? (mai mult)
Stie cineva ce solutie anti furnici as putea folosi in apartamentul meu, in care locuiesc si o pisica, un copil marisor si porcusori de Guineea care ies doar ocazional din cusca lor? Ma refer sa fie ...? (mai mult)
Cum imi dau seama ca un câine e otravit?
Am o pisica, a fatat trei pui morti si evident nu are pe cine alapta, ce e de facut pentru ca in caz contrar ise vor intari mameloanele si va suferi, va rog sa mi dati o sulutie, in afara de medic ...? (mai mult)
Am o catelusa pichinez pe nume Tina in varsta de 13 ani care din luna decembrie i s- a umflat un san. Acum este umflat foarte tare si ea abia merge. Mentionez ca starea ei de sanatate este ...? (mai mult)
Un perus se poate speria de zgomotul puternic al usii?
Caut sa adopt un pui de Mops (Pug) bej sau preferabil negru, sau chiar si sa cumpar dar sa nu fie o suma prea mare. (Sa nu treaca de 300- 400) Ma puteti ajuta cu niste site- uri de adoptii...? (mai mult)
Ce calciu sau vitamine sa dau la o femela ciobanesc german 6 luni, si daca pot da oase de curcan? Multumesc
Cum se numeste rasa de pisica alb cu negru?
Azi am gasit impreuna cu prietena mea un cățelușa foarte mic si nu stim ce sa ii facem! Sper sa ne ajutati!
Salut baieti si fete! As dori sa imi amenajez un acvariu, un ecosistem format din plante si pesti ce se pot sustine singuri, fara fitrare de apa si incalzitor. Ce pesti stiti de apa statica ce s- ar ...? (mai mult)
Azi am gasit impreuna cu prietena mea un cățel mic si nu stim ce sa ii facem! Speram ca voi sa ne ajutati
Buna Tau! Azi am gasit impreuna cu prietena mea un catelus mic cu piciorasul rupt! Nu stim ce sa facem, asa ca speram sa ne da-ti voi un sfat pentru el!
Postul de asistent veterinar ce presupune mai exact? (in special pentru animale mari precum vaci, cai...etc) Mi s- a oferit un post, desi nu am studii sau calificare in asa ceva. Mentionez ca am fost...? (mai mult)
Ce caini recomandati pentru apartament? Il va afecta pe caine daca nu se plimba dimineata?( am liceu de la 7 si fac 1 ora- 1 ora jumate pe drum deci nu am posibilitatea de al plimba dimineata)
Am cumpărat un spray de deparazitare pentru peruși. Scrie că se aplica pe spatele lor, pe pene și gat. Întrebarea este: perușii își curăță penele zilnic și normal, ajung in contact cu substanță...? (mai mult)
am aodptat o pisica de ceva timp cu toate vaccinurile si a trecut un an si vreau sa ii fac vaccinurile care se fac anual. Intrebarea mea ar fi : Pot duc pisica oricand la veterinar? sau in ziua respectiva...? (mai mult)
Puii de gaina in varsta de 1 luna rezista la temperatura de acum din Arad daca ii duc afara?
Ofer Funda. Am un cățel de Asia Centrală vârsta 5 luni si am observat ca de câteva săptămâni a facut l a b a de urs( nu stiam ca e vulgar cuvântul asta ) la picioarele din față. ...? (mai mult)
Am și eu o intrebare. Am o cățelușa care tocmai a fătat (pe 24 Martie) abia a fătat, a trebuit sa o ajutam. Deoarece, are vreo 9 ani. Unul dintre pui a murit imediat după ce a fost fătat. Mai...? (mai mult)
Cătelusa mea varsă de 2 zile si nu mananca. Are si un pui. Credeți că ar fi fost otrăvită? Ar putea păți ceva puiul daca mănãncă lapte de la ea? Vă rog ajutațimă! Dau fundă!...? (mai mult)
Acum aproximativ 4 luni mi am luat un peste betta, la început totul era bine mânca regulat, înota mereu se ascundea prin plante, dar de 5 sau 6 zile nu mai mănâncă si sta toata ziua ascuns...? (mai mult)
Salutare. Imi poate explica cineva motivul pentru care catelusul meu (bichon havanez, 2 luni) are momente in care subit dezvolta un ritm neobisnuit de rapid in respiratie? Acum 2 zile l- am adoptat si...? (mai mult)
Știți de unde aș putea cumpăra sau adopta un puiuț de amstaff din Severin?
Am un porcusor de ghuiineea mănâncă foarte bine de toate dar nu bea apa cerșește după castravete cum să-l fc să bea apă
Am un Micul Alexander, nu stim exact care e varsta lui dar stim ca e la noi de aproape 5 luni. Cand l- am luat de la crescator trebuia sa fie foarte imblanzit. Dar problema e ca nu e nici macar ...? (mai mult)
Am găsit un pui de cinteză(Fringilla Coelebs), și nu știu cum să-l hrănesc. Știe să zboare, să bea apa, dar nu știe să mănânce. Mă poate ajuta cineva?
.am un catel in varsta de 1 an si imi da batai mari de cap..cand o scot afara trage foarte tare in fata pana aproape se sufoca si ma traie si pe mine dupa ea..chiar nu stiu ce sa fac pentru ca daca...? (mai mult)
Pisica mea este gravidă de cam 2 luni si de ieri a început sa- i curgă sînge din ....vagin (nu stiu cum se spune la pisici) ieri curgea cîte puțin dar azi ă început tot mai mult si mai mult As...? (mai mult)
Imi puteti spune toate amenzile( in Ron/lei) pe care le poate lua un biciclist. Adica la toate obligatile pe care nu le respecti sa fie scris pretul amenzii. Mersii!
Pisica mea e gravidă de cam 2 luni si de ieri a început sa- i curgă sînge din....vagin(nu stiu cum se cheamă la pisici) ieri ii curgea cîte puțin si azi a început să curgă tot mai mult si mai...? (mai mult)
As vrea sa imi iau un caine pug (mops) la apartament. Din cate stiu, sunt caini de apartament, si totusi...Ce vreau sa spun e ca nu stiu ce nume sa ii pun.Sa fie unul dragut...M- am gandit la Pugo, Moji,...? (mai mult)
Vreau si eu un nume de pisica Siameza cu ochii albastrii...nu trebuie neaparat sa fie Romanesc (pisica este femela )...✌
Ajutooor! Am o perusa de 2 luni. Are ciocul albastru si cred ca e batrana, dar vanzatorul a zis ca e femela. E destul de blanda. Sta in cusca cu un alt perus, mascul, mai tanar. S- au impacat bine....? (mai mult)
Am o pisica cu tenie poate fii vorba de echinococus la pisici?
Daca pun in acvariu pesti sanitari cu pui de gupy crezi ca iar manca?
Vreau si eu sa stiu cum pot sa fac o pasare sa manance si sa bea apa. In sezonul asta rece, multe cad pe jos de frig, si am gasit si eu una si era uda si inghetata, si am luat- o la mine in casa,...? (mai mult)
Am un porcusor de guineea care de vreo 3 zile ii curge nasul,secretii galbene,specific ca mananca,bea apa si cere mancare, cum il pot ajuta?
Am o catea dalmatiana in varsta de un an, ar trebui sa ii cumpar ca pereche un catel dalmatian sau si un ciobanesc german ar fi bun? Eu stau la casa si se plictiseste singura, cand o scot ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!