Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cat timp rezista un caine otravit? Un caine pichinez.
In urma cu 2 saptamani am cumparat un nou perus femelei deoarece partenerul i- a murit. Ea il mai musca, dar nu mereu, iar acum ea este in călduri si el doar sta si se uita. Ce as putea sa fac ca ...? (mai mult)
Am un catel de talie mica, si aseara a înghițit un os. Acum saliveaza masiv si e apatic. Ce i de facut?
Am doi caini de 7 luni aproape si doresc sa fie răi fiindcă umbla nepoftitii noaptea. Ma puteti ajuta?
Salutare tuturor, am nevoie de un raspuns cat se poate de detaliat daca se poate. Am un catel (mascul) Maltez Toy in varsta de 3 ani si ma gandesc serios sa ii cumpar o pereche nu numai pentru compania...? (mai mult)
Un Dog Argentinian poate ucide o puma bine dezvoltata? si cum vaneaza de fapt pume? sunt capabili sa omoare o puma 1 la 1? PS, nu sustin luptele intre animale.
Ceva foarte ciudat s- a intamplat cu pisica mea. Stateam pe canapea cand o vad ca sta cu capul la margine si o imping un pic spre 'spatar' ca sa nu cada. Imediat, incepe sa se agite, se rostogolea. S-...? (mai mult)
Salut, am un peste betta rosu, mascul și nu știu ce nume să-i pun. Aveți niște sugestii? Mulțumesc pentru răspuns!
Salut,am o urgenta cainele meu nu mananca nimic si mai face spume la gura din cand in cand..Totul a inceput de ieri! Ma puteti ajuta? Nu vreau sa-l pierd!
Bună ziua. Mi-a fatat cățelușa si căței momentan au 7 saptamani, le pkt duce la vaccin? Mentionez ca mama lor nu le mai lasa sa suga de la ea iar ei mananca pasta singuri si laptic.
Salut, vreau sa știu dacă pestii betta se înțeleg cu cei neon. Am un acvariu 1, 4 litri Mulțumesc pentru răspuns!
Am nevoie de ajutor +dau funda 1Ce fel de vaccini le trebuie Bichonilor Exemplu Saptamina+denumirea vaccinului Mss 2 am inteles ca nu are boie afara pana la 15 saptamini
Imi spuneti si mie nume de catei Fata (Bichon ) Dau funda la cele mai frumoase nume Si sa se potriveasca si pentru Tara Germania
aceasta intrebare este doar pentru cine are sau a avut broasca testoasa. As vrea sa achizitionez doua broscute dar nu stiu daca o sa miroase de ele in camera precizez nu o sa am flitru doar ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Am două gâște, iar una a căzut de sâmbătă, cealaltă nu, ii pot pune ourile sub cea căzută? Mulți îmi zice să aștept să cadă și cealaltă pentru a le pune împreună....? (mai mult)
Am un catel de 5 luni, isi face nevoile afara, in dormitor nu are voie decat cand e cu noi. Totusi daca nu suntem acasa si prinde usa deschisa intra si face pipi si caca chiar daca abia a venit...? (mai mult)
Cum se numesc iepurii aia de casa pufosi si dragalasi? Eu stiu de Angora si de Cap de leu, dar probabil mai sunt. Spuneti-mi va rog mai multe rase. FUNDA!
Buna as dori să-mi cumpar un labrador retriever de unde as putea să-l cumpar? Mulțumesc.
Stie cineva dupa cate zile de cand si-a smuls blana de pe burta o iepuroaica fata?
Mi s- a dejghinat vaca de dimineata. Am pus- o in scripete cu ham ca sa stea sus ceva timp si dupa am lasat- o jos peste noapte. Ce ar trebui sa fac ca sa isi revina, cum sa o tratez? Va rog ajutati- ...? (mai mult)
Am gasit un sturz pe strada inghetat (nu mort) e vioi nu da semne de boli sau altceva imi puteti spune ce as putea sa ii dau de mancare?
Salutare, TPU! Aveti idei de nume pentru căței? O fata si un baiat.
Fica mea are 11 ani.De curand s-a apucat de balet. Oare este prea tarziu pentru performanta?
Am gasit zilele trecute pe strada o catelusa, am fost in ziua aceea la veterinar pentru deparazitare. Mi s- a spus ca e metis ciobanesc, are 3 luni si 7 kg. Alaltaieri a mancat, nu am...? (mai mult)
Am o problema gasesc multi pesti ciupiti de coada.Mai ales guppy.Am 8 neono 6 molly 6 zebre 5 xipho 3, , mickey mause" si 6 guppy dintre care 4 femele si 2 masculi intr- un acvariu de 130...? (mai mult)
Salut.Am doi papagali perusi si ambii stau cu aripile labartate de corp de la ce poate fi oare?(in casa nu e foarte cald...sa fie de la caldura)
As vrea sa știu despre menstruația canina. Ms.
Hei TPU, am o pisica care a fatat aseara fara probleme, este cam prima data cand are pui, anul trecut a nascut prematur, dar anul acesta a nascut 4 sanatosi, da nu sta cu ei, nu le da sa manance, poate...? (mai mult)
Eu de 7 ani vreau un câine(de când aveam 7 ani). Părinții nu mi- au luat deorece spun că eu aș sta prea mult timp cu el și nu aș mai învăța.La vară îmi voi lua un câine pentru ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor Îmi doresc mult un cățel Bichon Maltese ???? Dar eu sunt la scoala De la 8- 2 Si nu știu dacă va sta singur...Ce sa fac 2 Eu trăiesc în Germania și ...? (mai mult)
Salut,vreau sa imi cumpar un detector de metale, cum as putea face rost de autorizatie? Multumesc anticipat!
Când începe diversificatia puilor de căței? In ce consta ea?
Unde gasesc jucarii prin branesti? Am nevoie
Am un cățel de 19 zile, îl am de când s-a născut și e singur. Din cât in cât timp îl hrănesc acum? Trebuie sa mă mai trezesc noaptea pentru a-i da sa mănânce?
Hei, cine stie ce youtuber poate sa imi faca promovare? Adica nu conteaza banii, doar sa fie cunoscut, sa se uite lumea la el si sa mi-o faca. App scuze categorie dar nu stiam care.
Am dat o iapa la armasar dupa 21 de zile de la monta am mutato in alt grajd cu alt cal si sa stors este posibil sa nu fi prins monta.
Hello maids! Am acasa o mica biosfera acvatica, mai exact un acvariu de 60 l doar cu plante si pesti. Ieri mi- a disparut din senin un peste sanitar mai exact peste ventuza.Pur si simplu s- a evaporat...? (mai mult)
Buna ziua as vrea sa imi iau un caine de paza ma ajutați va rog sa fac o lista cu pro si contra pentru Ciobanesc german si Doberman. Voi ce ați lua pentru o familie cu doi copii si inca doi caini. Mulțumesc....? (mai mult)
Am o cățelușa care a fatat recent (1sapt) și aș vrea să îi mut culcușul și să o bag in casa dar îmi e frica că dacă pun mana pe cățeluși nu o sa îi mai vrea. Cum pot să fac?
Am primit un catel(metis Bichon havanez cu Bichon maltez zice cel care mi l-a dat). medicul veterinar zice ca se face de 7-8 kg.Acum are 5 luni si 4.7 kg.E normal sau e cam mult.
Daca iti faci mai multe pagini de Facebook te costa bani?
Acum cateva zile MOTANUL meu a cerut afara. L-am dat afara. Iar apoi nu a mai venit de 4 zile Ce sa fac? O sa se mai intoarca? Ajutati-ma va rog!
De la ce varsta minima poate o pisica sa invete la litiera?
Ce se intampla daca scoti regina dintr-o colonie de furnici
stau la vila, si tocmai ce am decorato! Apropo, sunt in Anglia( mam inascut in Romania)asa..si vreau un animal de companie! Am o pisica, dar nu e de ajuns! As maiplace vrea si o puma sau un...? (mai mult)
Ce hooby poti avea la 9 ani?
Buna, oameni! As putea sa pun un puiut de hamster in cusca unui mascul de vreo 6 luni? Nu e puiul sau, si mi-e frica sa incerc pentru ca puiutul e destul de mic si nu vreau sa-l raneasca.
Daca tin un caine in masina si am grija de el are ceva
Nume de câine mascul, vă rog! ROMÂNEȘTI. Vă mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Kufu95 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!