Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Este bine să ai două femele canari în aceeași colivie fără nici un mascul? Mă scuzați, altcumva nu știu cum să întreb
Motanelului meu I s- a smuls complet o gheruta de la labuta din spate. Am fost la veterinar a primit un vaccin, antibiotic or 5 zile + pansament stomacal, spray disinfectant si pentru refacerea tesutului,...? (mai mult)
Salut, am nevoie de putin ajutor, sunt pescar începător am iesit de cat de 5 6 ori la peste si vreau sa stiu cum se face înaintașul intre un damil mai subtire si firul principal, am vazut la alti...? (mai mult)
Salut unde pot sa găsesc trabucuri backwoods in Craiova? mulțumesc anticipat!
Am doua nimfe iar când am venit dintr- un concediu am văzut că una dintre ele avea ochii foarte umflați și fără puf acolo și o buba mare deasupra unui ochii era foarte slăbită. Am dus- o repede...? (mai mult)
Salut, la ce varsta catelusii isi deschid ochisorii? Si la ce varsta este in regula sa dau puii?
Voi ce ati alege, un pc de 2500lei sau o bicicleta electrica de 3000lei?
Bunaaa! Am o întrebare legată de animale. Oxitetracilina este bună și pentru viermișori la viței? Fata de la farmacie nu părea să știe mai nimic despre treaba asta. Țin să menționez că vițelul...? (mai mult)
La ce vârsta ați castrat motanul? Al meu are 5 luni și doctorul mi- a spus sa mai aștept pana i se schimba toți dințișorii … dar a început sa își marcheze teritoriul prin casa, mai ales la...? (mai mult)
Salut, pot sa spal puii de catelusi? {au purici}
Salut, pisica mea are sub gura parul negru. El era alb și acum e negru.Ce ar putea fi? Mănâncă, se joaca, nu are nimic, dar acolo sub gura s- a înnegrit.Nu pot ajunge la veterinar, e pisica...? (mai mult)
Buna! Broasca mea testoasa pe care am achizitionat-o ieri nu vrea sa manance deloc. Este vreo problema daca aceasta refuza mancatul pentru o zi?
Unde gasesc revista Superligii? Ca tot caut abonament/pret per revista dar nu gasesc nicaeri sau sunt doar la chioscuri?
Am nevoie de ceva sfaturi legate de un caine.Este o rasa mare are 1 an si deja este cat mine de înalt in 2 labe(eu avand 1.90)de la 6 luni a inceput sa devina foarte rau, a inceput să sară la mama la...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca pe balta la Pleașa Prahova(pe cea cu retinere, balta 2) se prinde ceva la o partida de 24 de ore sau plec cu coada intre picioare?
Salut grup, durata puricilor este de 6 luni [primavara si vara]. { a dica intreb daca toamna si iarna se ascund?}
Stie cineva cum se numesc atat chestia aceea pusa pe capul pisicii pentru protectie ( as dori sa achizitionez una asemanatoare pentru caini ), cat si peria folosita pentru...? (mai mult)
Hello, am nevoie de ajutor de la posesorii de pisici, am o pisica si un motan de aproape doi ani, și un pui de o luna și ceva, poate doua, toti trei au probleme cu ochii, curg și celui mic i se...? (mai mult)
Salut TPU am auzit pe la oameni de montura shefield pe lanseta pentru apa mai plina de alge etc, ce este montura asta si in ce consta, ajunge carpigul pe fundul apei?
Salut grup, cateaua mea a fatat si nu stiu cu ce pot sa o hranesc. [ mancare de oameni ]
Bună ziua! De curând tata a găsit un pui de vrabie și l- a adus acasă. E pui mic, are ceva pene și ochii deschiși. Nu prea ciripește. Îl am de două zile. Are un picior rup și nu știu cum să...? (mai mult)
Buna ziua, am doi hamsteri siberieni, o femela si puiul ei, in aceeasi cusca. De la o vreme femela a inceput sa si bata puiul fara oprire, i am separat dar nu stiu cum sa procedez in continuare. Mai...? (mai mult)
Salut, am o întrebare legată de râul Dâmbovița din Bucuresti, ai nevoie de permis de pescuit? Dacă da, cum se obține acesta?
Sunt lilieci cu rabie in Romania? Ies seara la alergat si mi-e frica sa nu ma muste/zgarie unul fara sa-mi dau seama si dupa sa-mi dea dedicatie preotul.
Buna! Am un motanel de cateva luni si observ ca e rosu intre ochi, mai sus de nas, cat si pe picioarele din slate la genunchi, se scarpina si nu are par in zona respectiva. Ma gandesc sa nu aiba raie,...? (mai mult)
Ce mananca ursii? Am auzit ca la noi sunt 40% din ursii din Europa. Au ce manca saracii? Vazui video asta cu un om bun care da niste pane ursuletului...? (mai mult)
Salut, grup am o mare problema. Pisicuta mea vomita si sta numai la litiera si din fundul ei ii curge o mazga ciudata si isi ridica fundul incontinuu, dar e mica, are 2 luni peste o saptamana face 3,...? (mai mult)
Cat este taxa pentru pescuit pe lacul Snagov?
Este ok să lași canarii (rasa de papagali) masculi afară din colivie din cand in cand? Sau trebuie lăsați doar in colivie?
Dacă o cățea fara pedigree și un caine cu, fac căței. Au cum sa aibă pedigree
Salut. Doresc să învăț sa cant la chitară acasa, fara curs fizic, fara bani. Ideea este că YouTube ul si google sunt prea multe informații si intervine problema alegerii informatiei corecte. ...? (mai mult)
Buna, locuiesc foarte aproape de raul Moldova si vreau sa incep sa pescuiesc. Am mai pescuit pe diferite iazuri dar acolo poti da la spinning fedder etc. Eu sunt mai exact din Cotu Băii. Ce doresc sa...? (mai mult)
Bună, am o pisica în vârstă de 2 ani, are vreo 6 kg, i s- a umflat buza de jos și nu știu de ce. Faza este ca el mănâncă și toate insectele care întra în casa, nu știu cu ce sa ii dai ...? (mai mult)
Am o întrebare pentru cei care se pricep la pescuit, mi- am cumpart set de plumbi pluta etc.(am deja undita primita de la bunicu doar ca fara pluta si plumbi), sunt la inceput si vreau un sfat daca ...? (mai mult)
Salutare! Vreau pe data de 17- 18 august noaptea, sa ma duc la pescuit la Enisala, mai exact la lacul babadag daca nu ma insel.Am mai fost de doua ori, am dat cu: Lanseta:rama/porumb/vierme/+ popup ...? (mai mult)
Am cumpărat o casa la țară si am gasit sub acoperis un cuib de porumbei domestici, au un ou. Stau zilnic 2 porumbei pe langa cuib. Ce sa fac cu ei ca nu vreau sa tin porumbei
Salut TPU, câinele meu are câteva căpușe pe ureche si nu o sa pot sa le scot pentru că o să fiu plecat până la finalul verii, poate păți ceva?
Buna! Am un motan de aproximativ un an, care este mereu plin de viata. Vineri seara s- a comportat perfect normal, iar a doua zi de dimineata nu s- a mai putut ridica de jos. Acum refuza sa manance sau...? (mai mult)
Hey tpu.La ora 11 si ceva seara, pisicuta mea de 11 saptamani a inceput sa vomite o spuma alba si Inca nu i- am facut vaccinul pe care trebuia sa l faca la 8 saptamani, Acela de 3 stadii.Nu stiu ce sa...? (mai mult)
Idei de nume pentru pisici băieți?
TPU ce nume de cățelușe Pudel Toy știți? Nu vreau sa fie prea lungi, și vreau sa se potrivească cu blana de culoarea APRICOT mersi????
Salut, am si eu o lanseta pentru pescuit si tot ma contrazic cu cineva pe motiv ca de ce pescuiesc la mal cu pluta (5 metri distanta) cand ar trebui sa arunc in mijlocul bălții. Nu se poate pescui la...? (mai mult)
Bună TPU, cainele meu a intră în casă din greșală si era plin de capause, dacă dau cu spray de muște în casă mor?
Salut, am o intrebare legata de împerecherea la câini. Cățeaua mea de 10 luni care este de statura mica se tot "înodează" cum zic bătrânii cu cainele meu care are 2 ani si ceva.Eu stiam ca trebuie...? (mai mult)
Salut! Vreau sa îmi iau un cățel de pe olx. Persoana respectiva care vinde cățelul nu este din judetul in care sunt eu.Cum se procedează? Trebuie sa ma duc eu dupa cățel sau mi-l aduce ea?
Salut, de ce si de cine mai exact au fost create tarantulele si serpii? La ce ajuta cu adevarat aceste specii? Eu nu pot sa vad tarantulele cu parul ala mult pe ele si picioarele alea si ochii aia multi...? (mai mult)
Fratii mei spuneti, cat timp suge o pisicuta țâță de la mimicuța lui, cat timp bea lapte de la mama lui?
Buna ziua, am gasit o pasare pe jos care da din cioc usor, nu stiu sigur daca se poate suna la 112, inainte stiu ca se putea daca gaseam animale ranite in spatiu public, ce pot face?
Bună tuturor, as dori sa cumpăr un pui de cățel beagle. In luna septembrie vom veni eu și soțul meu in concediu in Romania. De foarte mulți ani îndrăgesc rasa de căței beagle și am hotărât...? (mai mult)
Am 2 fetite(pui de pisica), mama schottish fold, tat british shorthair, una blue și una Alba, vreau sa le găsesc casute iubitoare și responsabile, nu vreau sa fac afaceri cu ele, costurile vaccinurilor,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.