Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Hei TPU... URGEEENTR doar ce i-am dat catelului meu de o luna si 2 saptamani sa manane Pedigree umeda junior si tremura la 5 secunde odată nu ştiu ce sa faaaccc AJUTOORRRRR
Ce fac cand pisica mea e in calduri si isi freaca organele reproducatoare de tot ce apuca si scoate un nou sunet pentru,, miau,,? Tin sa amintesc ca are doar 5 luni.
Daca stiu perfect Engleza Americana, pot invata engleza britanica? (iubesc accentul britanic)
La scoala, facem un fel de concurs si am trecut in finala. Ce pot face ca sa castig? Vreau sa imi spuneti si de ce sa aleg varianta ta.
Intr- un final mi- am achizitionat bichonul dorit.Il am de o saptamana. Este un bichon maltez mini- toy, baietel, pe care il cheama Toto.Are 8 saptamani, iar in curand trebuie sa ma duc sa- i ...? (mai mult)
Bună știe cineva de unde aș putea cumpăra o familie de furnici sau doar femele? Mulțumesc.
Salut,as vrea sa imi spuneti si mie un program de editat vocea Daca cant pe un negativ si se aude groaznic sa o imbunatatesc. As dori site-ul de unde as putea descarca. Multumesc
Care este diferenta dintre o piesa înregistrata la studio si o piesa înregistrata acasa(Daca ai tot ce iti trebuie)?
Stiti cum se numeste animalul din poza mea? BREB
Hey TPU... Am revenit cu inca cv leget de caine... am reusit sa il conving pe tata e de acord. i am dat niste argumente, etc. Dar acum ar trebui sa vad de unde as putea sa iau. M am gandit la OLX si...? (mai mult)
De ce stau pasarile intr-un picior?
Salut imi puteti spune daca as pune un iepure de rasa cu o corcitura ce ar iesi sau un site in care arata ce combinatie sa pui si sa iasa alta cum ar fi un californian cu o corcitura, corcitura cu corcitura...? (mai mult)
Balenele trăiasc doar in oceane sau si in mari?
Unde gasesc beybladeuri in Iasi?
Dacă fac desene in creion destul de frumoase am șanse să fac bani cu ele?
Ce inseamna,, catei de la pret de crescator
Hey! Astazi am gasit un pui de mierla in parc. L- am luat acasa pentru ca nu prea putea sa zboare si isi tinea ciocul deschis. Si acum dupa ce i- am dat sa manance carne de pui, mar si sa bea apa isi ...? (mai mult)
Un cane corso rasa pura trebuie sa aibă acea pata albă pe piept(steluță)?
Acum 6 zile mi- am sterilizat pisica pentru ca a facut piometru si dupa 1 zi de la operatie am luat- o acasa. Probema este ca nu prea mananca si astazi a vomitat un fel de lichid alb. Nu mi...? (mai mult)
Salut, fac sala si mi-am comandat câteva suplimente. Whey gold standard Creatina monohidrata crapure 250g BCAA 250g Dextroza 1kg Daily vitamins Cum ma sfătuiți să le combin?
Am o iepuroaica rasa angora a fatat 6 puisori si cum ami dau seama daca ai alapteaza si daca are ceva daca am bagat mana in cusca si am pus 2 dintre pui langa ceilalti 4 purtand o manusa pe mana.are hrana...? (mai mult)
Buna, doresc sa imi cumpar un caine, am vorbit cu stapanul cainelui pe care il vreau, este plecat in alta tara si a spus ca mi l trimite pe avion si ca o sa ma sune cand o sa il duca la aeroport pentru...? (mai mult)
Cand se merge cu Vasilică?
Am vazut o fată ca, cumparand oua kinder cam prea des. Ce fac?
Daca congelez un sarpe viu apoi dupa ceva vreme : saptamani, luni il decongelez, acesta isi revine la ciclul sau normal de viata?
La ce varsta incep say see Tina cateii cu pipi si caca.
am un metis (ciobanesc carpatin cu ciobanesc de bucovina ). de vreo luna in urma a inceput sa se scarpine doar in zona abdomenului si pe labute. are varsta de un an. i- am luat pipeta pentru...? (mai mult)
Care ar fi rasa de caini potrivita? As dori unu musculos, rau. Insa nu as dori pittbul sau caucazian.
Acum 2 zile mi- am sterilizat pisica pentru ca a facut piometru si dupa 1 zi de la operatie am luat- o acasa. Primele 2 zile a dormit tot timpul, nu prea a mancat dar de azi vad ca a inceput...? (mai mult)
Am doi iepuri o fata si un baiat Fata este mai mica ca baiatul are ceva
Vreau sa- mi contruiesc incinte pe doua cai si ma intreb daca pot pune doua difuzoare a cate 200w Rms pe modelu acesta de statie: https://m.olx.ro/oferta/amplificator- statie- putere- jbsystems- ax200-...? (mai mult)
Am si eu o problemă cu catelusul meu, va rog mult sa ma ajuati cu un sfat/parere????????Am un Pitbull de aproape 2 luni, pe care l- am cumparat acum 3 zile.Nu am obeservat pana astazi, dar am...? (mai mult)
Pisica mea trebuie sa nasca, cat dureaza incubatia fetilor in mod normal, rog seriozitate, dau funda!
Dacă cineva e din Brasov si ma poate ajuta in legătura cu permisul de pescuit. Unde îmi pot face permis de pescuit? Ce documente trebuie sa am asupra mea?
Poate cineva sa imi zica un nume de puica (Puica de munte):))))
am un animal de companie si vreau sa il spal, dar nu am cada acasa, am doar dus, ma puteti ajuta cu niste metode de a il spala? Sau niste produse ca o Cada pentru Animal de Companie stiiti?
Am mare nevoie de ajutor, am o căţea de rasă shitzu, are 1 lună şi 8 zile, problema e ca face in toata casa pipi si caca nu face in locul ei AJUTORRRRR VA ROOOGGGGG
Am gasit intr-un parc niste jucarii lasate pe o banca. Nu era nimeni in parc. Ce fac cu ele?
Am nevoie de ajutooorrrrrr va roooooooggggg URGENT...am un shitzu de 1 lună şi 8 zile si nu a învăţat să îşi facă nevoile pe păturica ei specială, face în toată casa caca si pipi...? (mai mult)
Salut, am un caine Pug, are 2 luni si ii place sa muste tot ce prinde, cand ma joc cu el mereu da sa muste, nu musca tare dar mi se pare putin ciudat ca doar asta face, e ceva normal la caini sa muste...? (mai mult)
Am un Yorkshire Terrier Toy, are 3 luni..Cand ma joc cu el tot timpul vrea sa ma muste de deget etc..Sa il las de mic sa muste sau sa il cert?
Salut pisica mea a fatat recent, si ea e foarte ușărnică (adica pleaca peste tot la vecina) si sta putin cu puii ei... de ce e ușărnică? ce as putea face?
Am voie sa fac gratar in martie?, or sa fie 20 de grade si am vrea sa facem un gratar undeva langa o plaja unde nu prea vin oameni nici vara
Femela mea perus a rămas singura după ce masculul a murit. Ea are 2 ani si jumatate.Sa iau un mascul de vârstă apropiata sau un pui de 6 luni? Daca iau pui poate forma o pereche?
Am un motan de 3 ani, e castrat. De curand a inceput sa se puna in pat, se pune pe bluza, pantaloni, etc, apoi incepe sa muste din ea. Cand face asta are si... pe bluza, pantaloni. Ce inseamna...? (mai mult)
As dori sa mi cumpar un pc de gaming! Vreau sa joc urmatoarele jocuri: Gta 5, pubg, arma 3
Buna lume! Este prima oară când postez aici, si o fac de nevoie extrem de mare, am nevoie de răspunsurile voastre.De 2 ani tot l- am rugat pe tatăl meu să îmi cumpere un câine de rasă Amstaff,...? (mai mult)
De ce câinele meu se tot scarpină? Nu are purici, și îi și spălat. Ce pot face?
Femela mea perus a rămas singura după ce masculul a murit. Ea are 2 ani si jumatate.Sa iau un mascul de aceiași vârstă sau un pui de 6 luni? Daca iau pui poate forma o pereche?
Se permite ca iepurii sa manance seminte de floarea-soarelui?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?