Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salutare, TPU! Hamsterul meu era bine pana seara trecuta cand a inceput sa bea multa apa. De ceva timp ii dau un fel de sirop pentru imunitate recomandat de medicul veterinar. In dimineata asta am vrut...? (mai mult)
Bună.Am 2 hamsteri, nu stiu ce rasă sunt. Am observat ca le- a crescut blănița foarte mult, adică e prea mare.Pe internet nu am vazut hamsteri cu blăiniță asa mare. Intrebarea este daca se permite...? (mai mult)
Salutare. Mi am cumparat un papagal de rasa "Micul Alexandru". Sa mi fac griji ca nu se atinge de apa sau de mancare in prima zi? Precizez ca a fost cumparat dintr un pet shop..si mai era impreuna cu ...? (mai mult)
Buna TPU Am un porcusor de guineea si cred ca a fost mușcat de piciorul drept de un sobolan sau iepurii cu care a stat, dar cu iepurii nu am probleme de agresiune ca se inteleg cu el, i s- a umflat...? (mai mult)
Salutare, TPU! Ce părere aveți despre BMW seria 5 e39? Ma gândeam sa îmi cumpăr una și sa o modific puțin la exterior.gen sa- i pun Chitul M. Ce părere aveți despre aceasta mașina? O sa cumpăr...? (mai mult)
as vrea sa stiu de unde pot sa cumpar puiet de pesti somon viu?
aveți idee dacă exista vreo pastiluță sau picături care pot adormi pisica, pentru ca am de făcut un drum mai lung.Ea e destul de agitata și nu as vrea sa o chinui punând- o in cușca...? (mai mult)
Pentru permisul de port arma și carnet de membru vânător ce cursuri trebuie făcute și ce acte sunt necesare?
cum pot scapa de dependeta de pc va rog ma ajuta mult?
Cum pot invata pisica sa faca la litiera..Are vreo 15 ani si a onceput sa faca in casa... Urgent...
Bună am o întrebare aceștia sunt Bichoni? Link cu poza https://imgur.com/a/46D24
De curand mi-am luat un hasmter, are 2 luni.De 2 saptamani de cand il am nu ma lasa deloc sa ma apropi de el.Ce as putea face? Si tin sa mentionez ca este complet sanatos si tot timpul vorbesc cu el.
Cum pot invata pisica la litiera.Are 15 ani.E destul de batrana...Urgent... FUNDA
As dori sa imi achizitionez un cameleon, este dificil sa ai grija de el? O cusca de 60x40x40 este buna?
Salutare. Am 17 ani si as dori sa ma apuc de cursuri de skydiving. Cam cat ar costa un curs complet de AFF(Accelerated Free Fall)? Mai spuneti- mi cat ar costa o parasuta si daca merita sa iau SH, cum...? (mai mult)
Știți niște canise SERIOASE de câini de rasă, preferabil în Brașov dar pot fi și din alte orașe.
Cat ar trebui sa manance un motanel de 1 an pe zi? Eu ii dau un pliculet de hrana umeda si gen un pumn de hrana uscata royal canin e de ajuns?
Buna,stie cineva ce contine/ din ce este facut ( ca si ingrediente) clay-ul polimeric FIMO?
Femela mea perus a rămas singura după ce masculul a murit. Ea are 2 ani si jumatate.Sa iau un mascul de aceiași vârstă sau un pui? Daca iau pui poate forma o pereche?
Ma bate gandul sa- mi iau un teckel.Calatoresc foarte des cu avionul, stie cineva daca poate fi luat ca bagaj de mana? Am citit pe internet daca are pana in n kg nu platesti nimic.Cam cate kg ai...? (mai mult)
știe cineva cum mă pot juca cu un caine ca sa îi stimulez agresivitatea? Cane corso 7 luni...sau cum pot sa îl fac mai agresiv? Fara răspunsuri de genul "de ce vrei sa îl faci rau"!
Motanul meu isi scoate singur zgarda cu medalion de la gat si intr- o zi i- a ramas blocat intre dinti cand incerca sa o rupa, ce ma sfatuiti sa fac ca sa o tina la gat? Are gravat pe medalion numarul...? (mai mult)
Imi puteti spune cine a acompaniat instrumental concetrul Andreei Balan din Sibiu pe data de 1 martie? Multumesc!
Hello! Am un Bichon, baiat pe care îl țin in casa mereu și o alta cățea, fata pe care de obicei o țin afara. Iarna asta, am luat o și pe ea in casa, seara. si Băiatul când o vede sare numai...? (mai mult)
De la ce varsta poți începe sa iti dresezi câinele?(am un caine de 6 saptamani)
Salutare,vreau sa imi cumpar un pui de Husky Siberian, dar nu stiu cum si de unde. Vreau sa fiu sigur ca este rasa pura si sanatos cand il iau.Astept pe cineva sa ma lamureasca!
Am un pui iesit de la incubator acum 3 zile cu un picior intepenit drept si nu poate sa il miste sta cu el drept si ce sa fac exista tratamente pentru asa ceva?
Hei! Cineva din Oradea care stie de unde as putea cumpara o soparla gecko? Nu cunosc magazine de genul din oras, iar in mall la petshop nu au.
Femela mea perus a rămas singura după ce masculul a murit. Ea are 2 ani si jumatate.Sa iau un mascul de aceiași vârstă sau un pui?
Azi mi-a murit masculul perus si femela a ramas singura. Ce sa fac? Sa ii iau alt mascul sau sa mai aștept? Cat timp trebuie sa aștept?
Unde gasesc jucarii de la mcdonalds si de la oua kinder Am nevoie urgent
Am nevoie de o idee URGEEENTT! Câţeluşa mea de 4 saptamani inca nu a invatat sa faca pipi pe covorasul ei special ceea ce este cam normal fiindca este cam mica...problema este ca eu trebuie sa merg ...? (mai mult)
Fostul meu câine nu prea s- a înțeles bine cu motanul pe care îl cumpărasem, așa ca a trebuit sa îl returnam. După moartea câinelui, ne- am luat un alt motan (deja adult, luat de la un magazin...? (mai mult)
In curand ma voi muta definitiv in alta tara si am un caine talie medie. Cum il transport?
Are cineva idee de ce căţeluşa mea de 4 saptămâni dace pipi cam des? O pun sa faca si dupa cateva minute face iar VA ROG SA IMI RASPUNDETI CAT MAI REPEDE. Mulţumesc! (DAU FUNDA)
Am un catalusi pui de câteva luni a fost lovit la cap.Dar nu pare nimic anormal la el înafară ca nu mai e așa de jucăuși activ ce as putea sa i fac pana il duc la veterinar lunea viitoare si cu...? (mai mult)
Am o căţeluşă de 4 saptamini ( cam o luna) si face pipi cam des, adica o pun sa faca pe covorasul ei special, face apoi dupa cateva minute se duce si face IAR pe undeva prin casa (inca nu a invatat...? (mai mult)
Am o întrebare care vaccin este neobligatoriu la câini?
As vrea sa am pe cineva care sa îmi spună niște lucruri de baza in creșterea unei pisicuțe ca sa fie perfect sănătoasă și frumoasa și păreri personale chiar și de educație sau dresare de ce...? (mai mult)
Vreau si eu cateva rase de caini potrivite pentru apartment, de talie medie/mare
Am o întrebare am 3 puii de caine si ei se musca intre ei cu dinți e ceva normal sau trebuie sa i despart se pot omora intre ei? Si mârâie si lătra când se musc e ceva normal
Salutare. Vreau să mă apuc de filmat și postat niște speedpaint- uri digitale. În condițiile în care n- am editat niciodată un videoclip, ce programe de filmat- editat îmi sugerați pentru...? (mai mult)
Salutare. Cam cat de mult ar costa un curs de parasutism(teorie+salturi)?
Este adevarat ca daca pui oua la incubator si le pui la o anumita temperatura si umiditate sa iasa numai cocosi sau numai gaini?
Am un iepuraș cap de leu și când l- am cumpărat îl lăsam sa iasă din cușca prin pat sa se mai plimbe. Acum a trecut vreo luna și se plimba din casa, e tare cuminte... in schimb el sare inapoi...? (mai mult)
Am un pui de amstaff, asa mi s-a spus, dar e corcitura, adica nu-i de rasa pura. Ce parere aveti? https://i.mycdn.me/image?id=865670356078&t=3&plc=WEB&tkn=*p6gykqxQl4X7mwRIhCu8DXfD2zo
Am niste catalusi si ei stau dintr-o lada pana luni sunt micuți se întâmpla ceva daca i țin intr-un loc care ei nu se mișca mult pana duminica? Au doar câteva luni
Am cateva intrebari despre cainii Husky : 1.Sunt protectivi fata de stapani? 2.Cand il las singur incepe sa planga sau cand il las unui prieten sa il tina pana ma duc la magazin vrea sa vina dupa mine...? (mai mult)
Un mastiff englez este potrivit pentru apartament?
Ajutati-ma cainele meu De 2-3 ani are mingea in gura mereu si plange am incercat sa ma joc cu el dar tot plangea in continuate nu stiu ce sa-i facut ajutati-ma va rog Imi este mila de el!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?