Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ştie cineva care e limita de premii instant la Winston?
Salut, puteți să mi spuneți cum se numește tubul ăla de pui mâncare pentru câini și de unde pot să îl cumpăr? Seamănă cu un burlan
Am o intrebare catelusilor mei le- au iesit pe pig in preajma urechiuselor bubite rosii cu coarja galbena uscata si sub- brate (subtuorii) primelor labute ce poate fi? au 2 saptamini si nu ...? (mai mult)
Salutare! Imi poate recomanda cineva cateva idei de blog in limba eng!?
Buna,poate sa-mi spună cineva cum as putea aduna donatii pentru un azil canin?
Salutare, as vrea idei de nume pentru Youtube, daca aeti scrietile pe toate.
De la ce varsta se imperecheaza papagalii(perusi).
Buna seara, am vazut ca pe Facebook daca am o pagina nu mai pot posta cu identitatea acelei pagini pe alta pagina. Daca stie cineva niste setari sau ceva ce pot face sa pot posta din nou ca inainte cu...? (mai mult)
La ce ajuta crevetii in acvariu?
am si eu o problema. Pisicuta mea a facut pipi in fotoliu. Am sters cu otet, iar la cateva zile a facut din nou acolo. Am sters cu apa, apoi cu otet, am dat din nou cu apa, apoi cu sapun...din...? (mai mult)
am si eu o problema cu un pui de caine. Mi l- a aruncat cineva peste poarta noaptea, si nu pot sa il tin pentru ca am deja o gramada de animale adunate de pe strada. Unde pot cauta sa il dau...? (mai mult)
Hello! Acum o săptămâna mi am luat un husky, este băiețel și are o luna și 3 săptămâni, eu stiu ce fel de câini sunt, și câta atenție au nevoie și cât timp trebuie sa ți faci pentru...? (mai mult)
Salut din nou TPU! vreau sa adresez aceasta intrebare pentru locuitori republici Moldova! La ce pret este vaccinul pentru caini de 6 saptamini de rasa (pekinez) rasa nu conteaza insa as vrea sa stiu ...? (mai mult)
Am un motan de 10 luni. A intrat "în călduri" şi urinează unde apucă. Nu am cum să îl las afară. De mic a fost învăţat în casă şi să- l scot acum mi- e teamă din cauza câinilor. Credeţi...? (mai mult)
Aveti un animal de companie? Eu o am pe Mya.
Stiti cumva de ce broastei mele testoase i.au aparut niste pete maro pe burta?
Hello! De aproximativ 2 saptamani am luat un pui de bichon havanez de 8 saptamani. I- am luat aleza speciala pentru catei, picaturi "speciale" pentru a face nevoile pe aleza dar degeaba pana acum, ...? (mai mult)
La cate oua cade o puică din rasa mica?
Eu am o catea Akita American de 1 an si 3 luni. Azi i- am adus un partener in varsta de 5 ani.( nu s- a imprietenit cu noi inca). El a stat 5 ani cu o alta catea in cusca. asa cum sta acum la mine....? (mai mult)
Buna, TPU! Am fost la munte si am luat un pui husky de 3 saptamani.Imi e frica ca moare sau ceva pentru ca e foarte mic si mna... Poate nu vrea să mănânce si imi e foarte drag de el.Va rog sa- mi ziceți...? (mai mult)
Ce fel de câine este daca e metis intre Ciobanesc german și lup(NU CÂINE-LUP, CI LUP-LUP:)).)?
Bună Seara tuturor! Am un peruș mascul singur care încă de dimineață este altfel. Înainte nu stătea sa pun mana pe el, de obicei fugea și acum când îi dau drumul sa zboare prin casa, el de...? (mai mult)
Vreau un sfat de la cei care au avut pisicuțe de rasă Persană! Luna viitoare îmi iau una și am citit ft mult despre ea, am înțeles că ochii lor sunt ft sensibili iar, întrebarea mea...? (mai mult)
Buna, am un bichon de 3 luni si 2 saptamani. Acum am terminat cu primele 3 vaccinuri, pot sa il scot la plimbare? A dispărut acel risc de a se îmbolnăvii? Cat timp trebuie să dureze o plimbare? Dau...? (mai mult)
Femela perus poate face oua fara partener? Am avut timp de ani buni doua perusite (adica au zona din jurul narilor crem) si niciuna nu a facut un ou in viata ei! Pot fi castrate sau ceva sau nu sunt femele?...? (mai mult)
Pisica mea face treaba mare cam rar, o data la 3 zile si iese tare cu un gust nisipos-amar stie cineva din ce cauza?
Buna comunitate TPU! Am si eu o problema. Îmi doresc foarte mult o chinchilla dar sunt foarte timida.Nu stiu cum sa le zic parinților ca îmi doresc un astfel de animaluț. Am avut un hamster, de care...? (mai mult)
Am si eu o intrebare referitoare la animalele de companie : Orice animal de companie achizitionat ii trebuiesc facute ceva acte? Stiu ceva in legatura cu detinerea cainilor dar ma refer si la celelalte...? (mai mult)
Eu cred ca sunt un wolfblood! De doi ani ma simt ciudat pe luna plina, iar la scoala am avut ochii verzi profesorul spune: Ce ai patit rydian? eu fug la baie Acolo am inceput sa marai si sa dau cu pumni...? (mai mult)
Salut grup! Am o mare problema, legata de cățelușa mea în vârstă de aproape 4 ani (în mai împlinește) este vorba de un shar pei. Locuiesc la curte si o las libera doar seara o închid în tarc,...? (mai mult)
Cainele meu are limbrici, iar de curand, medicul i- a dat un tratament si o pastiluta pentru deparazitare. I- am gasit limbricii in scaun, nu foarte multi, dar pentru ca se murdarise pe blana din...? (mai mult)
Buna Ziua. In ultimul timp am inceput sa dabez foarte mult. Ma refer ca fac asta peste tot, cateodata chiar si in mijlocul propozitiilor. Colegii si prietenii mei ma ridiculizeaza pentru acest lucru....? (mai mult)
Buna, am o cusca de hamster 170x45 si as vrea sa o folosesc pentru niste perusi, problema este ca e acoperita cu plasa pentru ca spatiul dintre bare era prea mare as puteao folosi? sau afecteaza cu...? (mai mult)
Pisica mea a lins niste dermoguard și are limba albastră, sunt îngrijorată, o poate afecta într-un fel?
De unde as putea cumpāra un beyblade?
Buna seara, va rog cei care au mai avut cazul meu, sau se pricep la acest caz sa raspunda... Am un labrador pui de aprox 3 luni. L- am cumparat acum 1 sapt. Astazi este practic a 4 a zi de cand ii ...? (mai mult)
Care este diferența dintre producția și sporul animalelor?
Bună ziua, am o intrebare legata de nimfa mea(mascul):Astăzi, în data de 12.02. 2018, a murit din motive necunoscute. Stătea pe leagănul din cușca lui, probabil dormea, și după a căzut, ...? (mai mult)
Am 15 ani și vreau să mă apuc sa studiez chitara, dar nu știu ce chitara sa îmi iau. Pentru cei care aveți experiență, ce îmi recomandați? Sau măcar niște sfaturi, va rog!
Buna seara, vreau sa cumpar o antena TVFOX, are cineva asa ceva, ce programe poti viziona? multumesc
Salut, as vrea sa stiu de unde pot cumpara phtoshopul, sunt la inceput de drum, si folosesc paint.net, de asemenea, vreau sa trec de la paint.net la photoshop pentru ca are mai multe avantaje, multumesc...? (mai mult)
Buna, pestii mei (foarte mici, portocaliu aprins, nu stiu cum se cheama) au fatat. Am recuperat un singur pui (atat am mai gasit) si l- am pus intr- un castron cu apa luata din acvariu. Ce fac acum,...? (mai mult)
Vreau sa adopt pisicuța de maxim 3 luni, cine ma ajuta?
Ambii parinti m- ar lasa sa fac echitatie, banii nu sunt o problema, dar timpul este. Centrul de echitatie cel mai apropiat este la aproximativ 30km eu ies de la scoala la 18- 19 deci in timpul saptamanii...? (mai mult)
Salut recent am luat un caine iar acum plange in continuu deoarece l-am luat de langa fratii sai se poate obisnui cu mine sau trebuie sa il dau inapoi?
Am si eu o problema:Am un motan necastrat care imi tot ataca o pisica castrat.Ce sa fac sa nu se mai bata.Nu vreau neaparat sa fie prieteni, vreau doar sa fie pace in casa.Multumesc...? (mai mult)
Cam cate ore pe zi ar trebui plimbat un caine din rasa Beagle daca este tinut la apartament? Am auzit ca au nevoie de plimbari lungi, zilnice, dar ma intereseaza si cate ore ar trebui sa fie scos din...? (mai mult)
am un rechin pangasius si 2 pești micuți de aia sanitari, si am vrea să mai adăugăm un scalar, dar nu stim daca rechinul îl va mânca. E un soi de rechin mai timid, dar tot nu ne riscam...? (mai mult)
Hei, stiti de unde as putea cumpara arici in Bacau?
Am 1 pereche de hamsteri o femela alba si un mascul maro. Si au facut 4 puii (3 baieti si o fata) si au crescut. Dupa au mai facut 2 pui care acum am observat ca au mancare in gura chiar daca sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!