Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
HELP! SA ARS pisica cu apa oparita si nu stiu ce sa-i fac. Ia cazut blana din acel loc
Buna, am si eu un Bichon Havanez de o luna si cateca zile, i am facut pana acum 2 deparazitari si primul vaccin. El inainte dormea invelit si dormea toata ziua si avea chef de joaaca non stop. Acum de...? (mai mult)
Bună seara! Motanul meu are cam 10- 11 ani, de două săptămâni a plecat şi nu s- a mai întors acasā. A mai plecat el şi altă dată 4- 5 zile şi s- a întors acasă dar acun n- a venit. A mai...? (mai mult)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat? Daca tin mai multe iepuroaice, la un loc se ranesc intr-e ele, se sterilizeaza? Dar masculii, se castreaza intr-e ei?
Stie cineva un site/carte/documentar care explica pe larg cum sunt facute ceasurile? Mi-ar prinde bine sa stiu.
Este adevarat ca daca dai la un ciobanesc german spartura de orez fiert ii i se intaaresc muschi de la picioare?
Buna TPU as vrea sa- mi cumpar o pasare de la Animax- ul din Piatra Neamț, de preferat tânară. Deocamdata nu pot trece pe acolo. Deci, imi poate spune cineva ce a trecut pe acolo recent ce feluri...? (mai mult)
Salutari tuturor! :D Ce se intampla daca nu vaccinezi pui de ciine. pot avea complicatii?
am și eu o întrebare dacă Ma poate ajuta cineva. Mi- am pus aparatul de fotografiat pe un site gen OLX și dacă cineva din afara orașului meu e interesat de produs cum îl trimit și ...? (mai mult)
Salut tuturor! Catelusa mea deja are 3 zile de cand a nascut este de rasa pechinez. Am observat ca la sinuri nu stiu cum sa le zic :D mai pe lung unde se alapteaza pui :) Ii este pulpa tare(unde se tine...? (mai mult)
Locuiesc singur intr-o garsoniera si as vrea sa imi cumpar un caine de talie medie/mare care sa latre cat mai putin. Ceva sugestii? Ar trebuii sa iau un pui sau un adult?
Imi spuneti beneficii ale calaritului? Vreau sa-mi conving parintii sa ma inscrie la echitatie si de asta. P.S.Imi cer scuze daca nu am pus intrebarea in ce categorie trebuie.
Vreau sa vumpar un bol pentru pestele meu beta, un bol de 8, 5 l este bun?
Bună seara! Mi-am luat într-un sfârșit un caiet de desen. Dar nu prea am inspirație acum. Ceva idei de desene?
Cine stie o melodie trap linistitoare? Spuneti-mi va rog si sa aiba si un drop frumos
Vreau sa imi cumpar o lampa UV pentru acvariu. Ideea este ca nu stiu ce accesorii mai trebuie sa cumpar pe langa lampa propriu zisa.
Aș vrea să știu cu ce se hrănește un husky cam de 2 luni.
Mi- am cumparat un acvariu de 1- 2 saptamani si i s- a format ca o panza pe radacina uneia dintre plante, care s- a intins si pe pietris si pe lemnisorul cumparat (lemnul a fost dezinfectat cu spirt)....? (mai mult)
Am o pisica pe care am sterizat- o azi. Avea nevoie la baie si am pus- o in litiera (cu nisip silicat) si i- a intrat o pietricica unde are operatia! Nu mai pot sa o scot. Cum pot scoate pietricica?...? (mai mult)
Cățelușa mea vomita, îmi puteți spune ce pot sa ii dau, va rog?
Stie cineva daca as putea da in perioada asta la pasari ( gaini/porumbei) viermizol
Ce sa fac dacă hamsterului meu i-a fost sfâșiată un pic de piele de la lăbuța?
Buna, imi plac filmele cu vampiri/ varcolaci ati putea sa imi spuneti niste lucruri despre ei? in afara ca nu se inteleg, vampiri nu au voie sa stea la lumina ca pielea lor arde sau se face ca niste ...? (mai mult)
Deci mi- am luat o catea, are 3 luni si ceva și crește mare.Nu știu cum să o învăț să nu își mai facă nevoile in casă și să ne muște.A doua problema este că nu prea mai mănâncă...? (mai mult)
Care este animalul tau preferat? Dar care crezi ca este al meu? Cine nimereste ia funda aceea.
Cate luni trebuie sa aiba cainele ca sa ii pun botnita?
Buna ziua spuneti- mi cum se numesc maste care acopera doar jumatate de fata de jos in sus ca aceasta ://3.bp.blogspot.com/- YH7EyFPtNUA/Vjfb8n3JF9I/AAAAAAAAKTk/5rgS3scoLQ4/s1600/masca.JPG Cum...? (mai mult)
Daca am 15 ani, e prea târziu să mă apuc de vioara sau chitară? Va rog ajutor!
Salut, unde pot gasi sobolani de vanzare in Bucuresti/Ilfov? Imi doresc foarte mult 2 sobolanei ca animale de companie si nu se gasesc in petshopuri. Nu am gasit nicaieri unde am cautat: pe internet peste...? (mai mult)
Stiti cumva din ce cauza cainele meu a inceput sa refuze sa bea apa? Am ajuns sa il fortez sa bea ca sa nu se deshidrateze
Are rost sa imi iau un hamster? Parintii mei spun ca e inutil și nu are rost sa dea atâția bani.Eu as vrea sa am unul pentru ca e foarte drăgălaș și as putea sa ma joc cu el.Deci, merita? Cum as...? (mai mult)
am o catelusa labrador in varsta de 2 ani, de trei - patru luni refuza sa intre in cusca, in schimb mananca aproare de cusca este foarte jucausa, o tinem legata doar daca avem musafiri ...? (mai mult)
Am inceput nu de mult sa lecturez despre D&D, si as vrea sa incep o campanie, totusi, am nevoie de un party. Daca ati putea sa ma recrutati, aici ar cam fi niste informatii despre mine - Sunt...? (mai mult)
Am un bichon de 9 luni, stau la bloc. Ei bine, care e problema? Până acum dormea pe parchet, acum i- am cumpărat un pătuț, cum îl învăț să doarmă în pătuț, degeaba îl pun că...? (mai mult)
Bună seara am un cane corso mascul de 1 an si 4 luni si nu mai pune deloc masa pe el de la circa 7 luni tot 30 kg si mentionez ca ii fac deparaztiarea in fiecare luna(5 pastile sa fiu sigur)..carnetul...? (mai mult)
Am o intrebare! As vrea sa fac YouTube calitate full hd, 60 framuri. Fara sa vorbesc (no commentary), cu diferite jocuri de exemplu : Uncharted the lost legacy, batman arkham knight, ...? (mai mult)
Bună, femela mea de hamster de comporta ciudat, nu a mai mâncat si a slabit si este foarte leneșă, am citit pe net si m- am gandit ca poate este boala aia falsă și e doar hibernare, am pus- o undeva...? (mai mult)
Am 2 Zebre Australiene (sunt niste pasari se mai numesc si cinteze.) si am un mascul si o femela dar masculul deschide ciocul si este obosit mereu. Ce are si ce pot face?
Salutare TPU din nou ma nazut deja catelusa mea pechinez pe nume jessy are 3 pui si sta doar linga ei nu prea vrea sa manince. maninca dar putin. nu le esste nimic puilor ea stie cit lapte are si cand ...? (mai mult)
Am o problema care mă irită. In fiecare vara eu îmi cumpăr o noua încălțăminte de football mă refer la un Adidas sau Nike nu contează și talpa este fara crampoane și de fiecare data...? (mai mult)
Hei eu am primit 2 iepuroaice acum 2- 3 luni, iar omul acela mi- a zis ca una trebuie sa nască ei bine nu a născut iar astăzi am văzut- o cu paie în gură şi mi se pare ca şi- a făcut si un culcuş...? (mai mult)
Bună seara! Am şi eu un motan cam de 10 ani. A plecat de 11- 12 zile şi nu a mai venit acasă. A mai plecat el şi altă dată 4- 5 zile dar s- a întors, însă acum nu a venit. A mai pățit cineva...? (mai mult)
Am o problema, am un motan de un an jumate si o pisică de aprox. 4 luni, iar motanul vrea sa se împerecheze cu ea, dar ea nu vrea si mereu il lovește pe motan ii da ghearele, fuge, mârâie,...? (mai mult)
Salut TPU AM un husky de 3 luni(vaccinat) care a facut parvoviroza, nu mai mananca si a slabit nu foarte mult dar a slabit asta este a 5 a zii de cand e bolnav, am chiemat vet. in prima zi cand am...? (mai mult)
Buna! Vreau să o conving pe mama să- mi ia un cățel, dar nu este de acord orice i- aș spune. Dacă aveți vreo idee cum aș putea s- o conving ajutați- mă va rog! PS.: premiez cel mai bun ...? (mai mult)
Bună știe cineva de unde pot comanda foi a4 colorate în nuanțe cât mai diversificate?
Acum 5 ani(aproape)tatal meu lucra undeva unde erau niste caini de rasa Ciobanesc German de paza.O catea a nascut 6 pui dintre care eu am cumparat un baiat pe care l- am botezat Rocky.Prima data l- am ...? (mai mult)
Salutari TPU. am o intrebare acum seara mea nascut catelusa(pekinez). masculul ei a fost tot pekinez. el negru cu galben si ea galbena de ce mea nascut un catelus alb cu negru? raspundeti va rog dau ...? (mai mult)
Bună seara! Am şi eu un motan de vreo 9- 10 ani. A dispărut de 10 zile, a plecat şi nu s- a mai întors acasă. A mai plecat el şi altă dată şi după 4- 5 zile s- a întors acasă dar acum nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?