Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce integrat are myria rc 355 pentru bass?
Dacă stai cu fundul pe un ou va ieșii un pui?
Am un pui de rottweiler care are aproximativ o luna și o saptamana. Ea în general este foarte jucăușă și nu e nicio clipă în care nu are chef de joacă, în schimb..azi este foarte tristă, doarme...? (mai mult)
Pisica mea are ochiul rosu si am spalat-o cu ceai de musetel dar nu sta si se sterge. Ce are? Are ochiul rosu si lacrimeaza...il tine inchis mai tot timpul
Câinele meu de azi dimineata scheaună, dar așa rar, La un interval de 1h și ceva, de ce? Care are putea fi motivul?
Voiam sa va intreb despre ce animal de companie as putea sa- mi iau, in conditiile in care : stau la un apartament cu 3 camere si sunt plecata cam 3, 4, chiar 5 ore pe zi. Mie mi- ar placea...? (mai mult)
Am o întrebare: Verișoara mea are un câine, rasa si tzu, și de câteva zile nu se simte prea bine. Nu mai mănâncă, e fetiță, și de obicei e foarte mâncăcioasă. Era grăsună și...? (mai mult)
Hei Am doua pisici de aproximativ 7 luni care au crescut impreuna pana acum. De ceva timp am observat ca nu se mai accepta una pe cealalta, daca incerc sa le apropii devin violente De ce? Exista vreo...? (mai mult)
Cati neuroni are un soarece?
Știe cineva de unde aș putea să fac rost de cartea "Lumea pierdută" de Michael Crichton? Dau fundă. (Sunt un fan al filmelor "Jurassic", am citit și prima carte, și acum nu reușesc să dau de...? (mai mult)
Am acasă un papagal perus care atunci când l- am cumpărat, vânătoarea mi- a spus ca este băiat, dar au trecut 4 luni si încă nu are nara albastră, ci de culoarea pieli, exact cum ar avea o...? (mai mult)
Am cumpărat ieri un iepuraș cap de leu. Am impresia ca se scărpina/curata destul de des. Oare e normal sau e posibil sa aibă ceva boala?
Ce alegeti dintre: fullscreen sau curse? Si motivul de ce il alegeti! Si mai spuneti care sund advantajelei(+) si dizanvantajele(-)
Unde poți face poze in Brașov( nu unde își face toată lumea)
Buna TPU... mi-a luat un pui de bichon maltez... cei de unde l am luat spun ca e toy, nu prea cred, cum imi dau seama daca e toy sau normal?
Am și eu o pereche de papagali nimfa și îi am pe amândoi de 2 ani și Le- am cumpărat un cuibar pentru a face oua. masculul tot timpul intra înăuntru iar femela nu vrea deloc sa intre îl bate pe...? (mai mult)
Cât costă sedarea unui tigru și de unde pot obține aceste "sedative"!
Filtrul curata acvariul de resturile de mancare si rahat sau doar oxigeneaza apa? Răspuns rapid va rog!
Salut, ma gandeam sa iau pentru pisica mea o zgarda anti purici. Voiam sa stiu daca sa fac asta sau sa recurg la alte metode, voi ce ziceti?
Am un papagal..si azi am observat niste linii albe..cum puteti vedea in poza..cineva ma poate ajuta sa inteleg ce sunt? sunt foarte preocupata pentru el. https://ibb.co/m153Fc
Vreau să îmi iau un singur pește pe care să îl țin într- un bol de acela rotund. Credeți că e vreo problemă pentru peștișor să stea acolo? Si are nevoie și de un filtru ca să...? (mai mult)
Salutare. Acum 3 zile mi- am luat o catelusa husky ( are o luna ). In prima zi a fost mai inchisa dar usor usor am reusit sa o acomodez iar acum fuge prin casa si se joaca cu noi toata ziua. Problema este...? (mai mult)
Cat timp rezista un pește Caras de acvariu(auriu) fara mancare? Îi hransesc cu fulgi iar de maine într- o saptamana o sa fiu plecat și nu îi pot lua cu mine.I- am mai lasat tot așa 3 zile și au ...? (mai mult)
Salutare tuturor, o părere despre bicicleta B Twin Rockrider RR50?
Vreau sa imi cumpar un pui de strut. Daca il cresc de cand e pui va fi agresiv? Imi puteti da sfaturi despre asta?
Funda! Cele mai căutate rase de câini din România
Salut mi- am cumparat un caine si acum trebuie sa il inscriu si sa ii fac vaccinurile imi spuneti va rog un veterinar unde sunt vaccinuri mai ieftine si care ar fi preturile? Va rog doar daca ati fost...? (mai mult)
Am o intrebare! Daca as face Youtube cu gaming fara sa vorbesc (no commentary) si as lasa muzica la jocuri as lua copyright?
Ce inseamna daca perusul sta in usa coliviei putin infoiat dar linistit? M.ai ca adoarme acolo:))
Bună TPU la cât timp se da iepuroaica la iepuroi dupa prima fătare dacă toți pui au murit?
Pagagalului meu i s-au rupt penele de la coada si nu cresc de vreo 5 luni, ce pot face?
Bună TPU iepuroaica mea a născut azi dimineață 8 pui(pe neașteptate) aceasta nu a dat nici măcar un semn, nu și- a amenajat cuibul. Am găsit câțiva dintre aceștia morți. Ceva foarte ciudat...? (mai mult)
stiti jocul Fishao? Puteti sa im dati o pagina unde nu trebuie sa iau jocul de la inceput tot timplul? Multumesc, funda!
Stie cineva un site pentru accesorii de calitate pentru fotbal. Ma refer la echipament?
Eu vreau sa- mi iau un hamster, pentru ca am cautat foarte multe lucruri despre hamsteri pe net si m- am documentat. Am vazut si ca pe unele site- uri sunt lucruri pentru hamsteri destul de ieftine si...? (mai mult)
Cum invat cainele sa mearga in lesa?
Ce trebuie sa fac daca am un hamster pe care il doare burta?
Imi puteti spune va rog frumos o cazare la munte in luna februarie a anului 2018 ieftina? Va rog frumos cat mai repede! :)
Bună seara. Am un iepuraș Cap de leu si am observat ca in urechi avea nişte coji. Am încercat sa le scot si spre surprinderea mea... avea niste gandaci de marimea unui varf de ac in acele coji si multe...? (mai mult)
Pana acum nu am mai detinut papagali, insa pana la inceputul acestei luni, m- am ales cu 4 perusi. Pe primul parintii mei l- au prins pe strada, 2 au venit de la o ruda iar azi ne- am gandit...? (mai mult)
Buna seara TPU, am o mica problema, am 15 ani, 2 pisici(fata si baiat), fata are un an si cateva luni iar baiatul in jur de 6 luni. Acum o zi am chemat pe cineva sa administreze pisicilor mei vaccinul...? (mai mult)
La cate luni poti sa scoti un caine pug afara?
Am un husky de 2 luni. Are ceva dacă ii mai dau și niște mâncare pe lângă acele bobite? Adică mâncare gătită. Gen ii dau și niște bobite dar îi dau și mâncare. Fundă! "
Aveti sau purtati orgoni sau pandantive? Credeti in energia orgonica(descoperita de cercetatorul Wilhelm Reich)?
timp de 3 ani am stat la o casa in chirie, in centru, ceva mai veche, avand o curte imensa ne- am cumparat un Husky, noi lasandu- l sa stea unde vrea el. In casa, afara, oriunde, doar...? (mai mult)
Sall.Stie cineva unde gasesc un lac in Frumuseni, Fantanele sau Alunis in judetul Arad? raspunsul cel mai bun ia funda
Maine trebuie sa iau un papagal si sa- l duc in alt judet, insa drumul face intre 2- 4 ore, papagalul rezista maxim 4 ore fara mancare si apa, si inclusiv lumina, pentru ca il voi duce intr-...? (mai mult)
Ce rase de caini sunt ieftine si bune pentru apartament?(talie medie)
Joaca cineva Warframe? Daca da dati-mi un mesaj cu numele tau de discord sau skype.
Va salut! Este o problema serioasa si nu am absolut nici o idee ce as putea face. I- am dat drumul papagalului meu nimfa din colivie astazi si a inceput sa zboare in fereastra. Adica efectiv, zbura...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!