Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sall.Stie cineva unde gasesc un lac in Frumuseni, Fantanele sau Alunis.raspunsul cel mai bun ia funda
Cum imi pot convinge parintii sa imi ia un catelus? Nu e vorba ca dau multi bani pentru el, sora mea are un prieten si poate lua unul la nici 20 de lei. Le spun ca eu si sora mea vom avea grija de ...? (mai mult)
Cainele meu (un Bichon Maltese ) se scarpina abundent la ureche, are urechile rosii si foarte urat mirositoare, nu sunt sigur de ce are, poate sa fie otita? Mentionez ca i - am curatat urechile! Ce...? (mai mult)
Stie careva ce rasa este cainele acesta? https://imgur.com/a/SDiCd
Un caine daca are 15 ani 14-13-12 ani poate sa mai faca pui? Vreau sa o dau la monta.
Un magazin unde se gasesc spray-uri de graffiti in Ploiesti? In afara de magazinele auto si Brico Depot...
vreau si eu un link de unde pot achizitiona un cutit butterfly fara olx, okazii etc.
Vreau de mult sa îmi iau un bichon maltez dar nu îmi pot convinge părinții ca acest animal se poate tine și într un apartament, le am explicat ca el va avea un covoraș pe care își va...? (mai mult)
Ce parere aveti despre pliculete de mancare pentru pisici Coshida de la lidl? Sunt constient ca nu sunt premium la pretul pe care il au dar totusi comparativ cu whiskas sau kitikat sunt ok? am un british...? (mai mult)
Am un bulldog francez in varsta de 11saptamani de cam o saptamana jumatate i s- a lasat urechea stanga, precizez ca inainte a avut o lasata cea dreapta dar i s- a ridicat in cam 5- 6 zile, ...? (mai mult)
Am o intrebare. Pestii neon si cei sanitari pot fi tinuti in acvariu fara filtru?
Am o problema. Am un acvariu de 63L, cu filtru aquanel fan 2, incalzitor de 100w, lumina led 12w. Lumina o tin aprinsa 9 ore. Problema sunt algele si apa verde. Din ce auza se face apa verde?...? (mai mult)
Azi am cumparat 2 pui de hamsteri pitici! I am pus in cusca e tot ok pana aici Toata noaptea au fugit pe roata pana pe la 03:00 cand le am scos o de nervi pentru ca scartaia prea tare! De...? (mai mult)
As vrea sa renunt la sportul pe care il practic dar ceva din mine spune NU! Ce ar trebui sa fac?
Sunt canise de Labradori in Galati? Mz!
Daca imi cumpar un Labrador trebuie sa il duc la un centru de dresaj sau il pot dresa acasa?
Am un hamster pitic cumparat de aproape doua saptamani, cat timp dureaza sa ma accepte sa pun mana pe el? Fuge numa daca bag mana la el in cusca sa ii dau de mancare. Nu vreau sa il stresez sa il...? (mai mult)
As vrea sa achizitionez un pui mascul de Boston Terrier, dar nu gasesc nicaieri. Stie cineva de unde as putea cumpara? De preferabil din Romania
Buna, As vrea sa achizitionez un pui mascul de Boston Terrier. Stie cineva de unde pot lua unul? De preferabil din Romania.
Am un câine bichon, femela și are un comportament ciudat, să vă explic: Azi- noapte pe la ora 23:00, am auzit- o cum plângea în somn, iar după circa 10 minute s- au trezit și făcea...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! As vrea sa-mi deschid un canal de Youtube si sa pun pe el numai fifa 15! Ar prinde?
Heey! Vreau si eu sa imi cumpar niste squishy-uri. si nu stiu unde pot sa gasesc... am un magazin chinezesc in oras? oare pot gasi acolo? sau undee? dar sa nu fie foarte scumpe
Am un acvariu de 63 de litri si vreau sa il plantez. Ca sursa de iluminat are pe capac o banda de leduri. Este buna sursa de lumina pentru cresterea plantelor?
Am si eu o intrebare! As vrea sa-mi deschid un canal de Youtube dar nu stiu sa ce postez pe el, nu vreau sa fac vloguri nici gaming. As vrea ca continutul sa-l iau depe net?
Eu am 2 pisici (motan si fata, nu stiu daca ajuta genul, dar in fine) si as vrea sa cumpar un catelus de ciobanesc belgian tervueren. Aveti idee daca vor aparea probleme intre ei? Eu stau la...? (mai mult)
Știe cineva dacă există comic book-ul "Civil War 2" în limba română și dacă da îmi puteți recomanda niște site-uri de unde laș putea cumpăra?
Heyyy Imi puteti spune cat costa o papusa BJD si de unde se pot cumpara?
Salut, va rog sa ma ajutati, papagalul meu este bolnav, nu a mancat de o zi, nici nu prea poate sa mearga uneori si are spasme. Din 30 in 30 de minute are spasme isi ridica aripile si se loveste de...? (mai mult)
Imi recomanda cineva o masina de cusut buna? Mulțumesc anticipat!
As dori sa imi iau un Labrador Retriever si as avea niste intrebari! Cam ce varsta ar trebui sa aiba cand il cumpar? Cum imi dau seama ca nu e corcitura, de unde si cam cu ce ar trebui sa il hranesc...? (mai mult)
cainele meu, de rasa Beagle musca, si nu in joaca! Nu pot sa il dresez! are 6 luni si inca face in casa....ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog?
Buna, papagalul meu este bolnav, nu poate sa manance si nici sa bea, are spasme din 30 in 30 de minute si se loveste cu capul de lucruri, musca si tine aripile deschise, am fost cu el la veterinar...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un Golden retriver. Imi poate spune cineva ce are/a avut un astfel de cățel de cate ori i se da mancare pe zi si la ce ore, cum este sa ai un astfel de cățel, daca este într- adevăr...? (mai mult)
Stie cineva o crescatorie de papagali in Ungaria, daca da imi poate lasa adresa? Multumesc.
Ca să devi un bucătar excelent trebuie neapărat să faci școală profesională de bucătar?
Unde gasesc si eu un puiut husky mai ieftin...Nu vreau site-uri gen olx, etc.n-am incredere, vreo firma ceva online?
As avea nevoie de o curea pentru chitara de culoare vișinie, m-ar putea ajuta cineva? Mulțumesc:)
Pot ține doi masculi perusi cu o femela perusi in aceeasi colivie?
Azi am primit 2 perusi. Am observat foarte riguros ciocul si ceva ce par a fi negi la un ochi la unul dintre papagali. M- am documentat si am aflat ca pot fi infectati cu acarienii râiei. Asa...? (mai mult)
Cer parerea detinatorilor de bulldog francez : am dus catelusa la monta însă nu accepta câinele...inca mai sangera... a doua zi sangerarea s- a oprit, am chemat veterinarul si i- a facut artificial ...? (mai mult)
Cineva care se pricepe la monta câini?(bulldog francez)
Pot administra k9 complet motion si k9 complete growth in acelasi timp?
Am cumparat un catel bichon de la pet shop si nu ma pot obisnui deloc cu el. Am crezut ca este mai usor de ingrijit. Stie cineva daca il pot returna? Il am de 2 zile :(
Detin 2 hamsteri Roborowski de aproximativ 3 saptamani si nu am reusit sa ne imprietenim. Stau in fiecare seara 1- 2 ore cu ei incercand sa creez o legatura, le vorbesc calm si incet, incerc sa...? (mai mult)
Daca imi cumpar un peste si de la pet-shop pana acasa merg pe jos ( cam 30min) pateste ceva pestele, ingheata?
Stiti cam cat costa un peste betta in pet-shop?
Cat de greu este sa intretii un caine Husky? Cat de pretentios este la mancare si cum se intelege cu celelalte animale(in special cu pasarile domestice)?
Am mai vazut de cateva ori o rasa de caini talie medie spre mare cu parul mediu de culoare alba pe tot corpul. Ce rasa este?
Ce sa fac ca cainele meu sa stea cu urechile in sus nu vreau sa il duc la veterinar Ps:nu e de rasa
Peste noapte mi- a scazut temperatura in acvariu la 15 grade. Pesti din acvariu(pesti neon) cred ca au intrat in hipotermie. Se misca, dau din coada dar sunt putin decolorati si tremura. Ce sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!