Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Astazi dimineata am observat niste viermisori mici in fecalele pisicii si mi- a cam dat de gandit. Este un pui de maxim 3 luni, nevaccinat inca. De cand am vazut asta si ca de obicei, pe covorasul...? (mai mult)
Hamster-ul meu tot roade gratiile cuștii și cred ca de câteva zile și-a luat putina blanita de deasupra nasului.Se poate întâmpla ceva?
Am o problema cu pisicul meu..are calduri de vreo 3 sau chiar 4 luni..si urineaza in toata casa. De vreo minim 10 ori s- a intamplat. Si au fost cantitati mari, nu cateva picaturi.A luat toate paturile...? (mai mult)
Câinele mops lasa mult par, naparleste des?
Am o mică- mare întrebare pentru voi. De curând a venit un câine la mine în curte și a rămas aici, ca și cum ar fi la el acasă. Eu sunt foarte milos față de câini și vreau să îl...? (mai mult)
Motanul meu ieri se juca, si a bagat din greseala labuta la incheietura scaunului si mieuna de durere cred, si astazi tot doarme, nu are pofta de mancare, si nu se joaca, il trage la somn....? (mai mult)
Pisica mea a disparut de acasa acum vreo 2 zile si s- a intors chiar azi dimineata. Inainte sa plece, noi suspectam faptul ca e gravida pentru ca avea burta foarte mare. Acum dupa ce a revenit,...? (mai mult)
Neata lume, am si eu o intrebare.In ce luna se imperechiaza perusii si nimfele?
Salut care e cel mai bun aparat foto pentru un începător că mine am un Sony compact dar vreau să îmi iau un DSRL un Canon EOS 1300D. O profesionista in domeniu acesta a zis că e ok pentru...? (mai mult)
Am in acvariu un melc. Vreau sa stiu daca se poate inmulti daca este doar unu. Multumesc.
Cainele meu are doar 2 luni si i-am luat o zgarda antipurici. Daca pe ambalaj scrie ca se poate pune doar pe caini mai mari de 3 luni, e vreo problema daca eu i-am pus-o acum?
Ce ati schimba la prietenii vostri?
Ce să fac dacă pisica mea are bărbia umflată și o doare și nu prea poate să mănânce, ce trebuie să fac, să o duc la veterinar?
Știe cineva daca rumegusul de fag sau de frasen e bun pentru hamsteri?
Rumegusul de fag sau de frasen este bun ca așternut pentru hamster Rapid pllssss
As vrea sa fac un canal de YT. Unde sa postez..topuri cu anumite chestii si ocazional tutoriale random. Am nevoie de un nume pentru acest canal. Sa aiba legatura cu contentul pe care l am spus mai sus
Tocmai ce mi- am cumparat un acvariu de 20 de litri si nu prea stiu ce pesti sa bag ca sa fie compatibili. Printre aceste specii as vrea sa fie guppy si un sanitar ceva, în rest as vrea sfatul...? (mai mult)
pentru cei ce folosesc sau au folosit tigara electromica, ce lichid imi recomandati (cu nicotina) ceva mai multa, sau mediu ..cum se foloseste, si cum il amestec cu arome? De calitate sa...? (mai mult)
Barosanilor, am voie sa detin un caine la o varsta mai mica adica sunt minor 16 ani pe numele meu? NU e un caine din rasa periculoasa e un caine obisnuit. Mama a zis ca daca imi iau caine eu o sa il inscriu...? (mai mult)
Am nevoie de cateva idei de la voi. Ce modalitati stiti de a face bani din sah?
Salutare.Raspundeti doar dacă știți, multumesc.La Poker cu doua cărți în mână poți folosi doar trei cărți de jos din cele 5, de exemplu ai trei 4 de trefla jos și una în mână se pune ...? (mai mult)
Daca imperechez un Rottweiller cu un Buldog Francez cam ce ar putea sa iasa?
am o intrebare urgenta am 2 catelusi sunt mici au 2 luni si au viermi si nu stiu ce as putea sa fac am aflat asta ieri cand era inchis la farmacii si unul din ei imi face spume la gura, vomita,...? (mai mult)
am o problema mare, am 2 catelusi mici au aproape 2 luni si unul din ei are viermi iar celalalt imi vomita si face spume la gura ce as putea sa ii dau nu se atinge de mancare deloc si ma ingrijoreaza...? (mai mult)
Hey,am nevoie de niste idei pentru bff-uri
Am un mascul peruș de 2 ani.el este mai slab decât femela si de cateva zile sta trist cu penele de pe spate umflate si tremura cateodata. acum nu mai tremura dar tot sta trist si cateodata cu penele ...? (mai mult)
Turturelele diamant se pot imblanzi? Adică eu as putea sa le tin in balcon si nu vreau ca atunci cand intru la ele sa se dea cu capu de geamuri.va rog raspundeti rapid!
In afara de mancare de pisici ce pot sa ii dau pisicutei mele sa manance? Nu prea mananca mancare de pisici. Funda
Cainele meu este un metis, insa are ceva Akita in el, e clar, se vede pe el. Problema e ca este prea energic. Sa ma explic, eu stau la casa, aveam iarba, acum am noroi de la toate turele neincetate...? (mai mult)
Cainelui meu nu ii place culoarea rosie
Salut, am un ciobanesc german (de apropae 2 luni) si vreau sa il invat comanda,, Nu ai voie". Ma puteti ajuta cu cate-va sfaturi? (Cine are un ciobanesc german sa imi raspunda de preferat)
Cati ani traieste un caine Amstaff?
Caut un program de creeat efecte speciale video, de editat, taiat videoclipuri, bineinteles si gratis, mersi anticipat :)
Pot inlocui dieta carsilor de acvariu cu boabe in loc de fulgi? Nu vreau sa le mai dau fulgi deoarece sunt urat mirositori si cand se descompun murdaresc si imput apa de aceea as vrea sa renunt la ei.Dau...? (mai mult)
Am o pereche de perusi. De cca. 3 zile femela intra in cuib, sta 2-3 minute si iese. Ce inseamna asta? Multumesc
Buna, Ieri am cumparat un hamster pitic de la petshop, cam cat timp ii ia sa se acomodeze cu noul loc si cu noul stapan. Asa am vazut e foarte energic. Si cam ce ii pot da sa manance in afara de mancarea...? (mai mult)
Ce alegeti Youtube sau twitch?
ma numesc Gabi am 18 ani.As vrea sa stiu daca o arma airsoft cu 150m/s(2. 5jouli) si cu bila de plastic de 0.40g poate sa doboare un porumbel? Ma intereseaza strict raspunsul la intrebarea mea...? (mai mult)
Am un câine husky de 2 luni, face caca și pisu pe covor. Eu și mama ne am saturat sa strângem după el mereu. Când ma joc cu el ma musca, l am certat mereu când face ceva greșit dar sare...? (mai mult)
Deci hai sa incepem asa PC facea figuri cu rami se aprindea 8 sec si dupa se inchidea. Asa ca m- am inervat si l- am desfacut pe piese si l- am facut la loc Cum am pus sursa peste un cablu de la ia...? (mai mult)
Cum pot sa prind o bufnita salbatica (Anv aripilor aprox 120 cm ) vie?
Salut tuturor! As vrea sa ma ajutati cu o problema..acum 2 zile mi- am cumparat cu caras auriu voalat pe care îl tin în compania unui scalar. De o zi observ ca, carasul sta foarte mult la baza acvariului...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=0fryRrXpwV8&t=9s este un video cu o muzica la 0:10, cine mi-o spune?
Am o broasca testoasa de 9 ani si pentru prima oara de cand o am s- a imbolnavit. Dupa simptome, aparent are deficienta de vitamina a. Am mers cu ea la un veterninar si mi- a zis ca nu are ce sa...? (mai mult)
Am un husky de 7 săptămâni nevaccinat, îl vaccinez mâine. Azi a vomitat de 2 ori. E foarte energic. Vomita și după nu mai are nimic. O sa merg cu el la veterinar, ce părere aveți? Ii ...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc in Bucuresti, sau oriunde in Romania stilouri chinezesti? As vrea sa imi iau in special un jinhao x450 sau x750.
Cum pot imita niste persoanje foarte bine cum ar fi Roby Roberto?
Am un motan de 5 luni si dimineata vrea sa fie mangaiat, dupa ce il mangai se enerveaza se suie pe mana mea si ma musca incet stiti cumva daca e in calduri? Totusi are 5 luni de ce face asta
Imi iubesc mult pisica.Ea este baiat si vreau sa am mare grija de ea.Este asa de cute incat stie sa se uite la televizor.O hranesc cu bobite de pisici.Este foarte jucaus. Uitati o poza cu pisica mea =>>https://imgur.com/a/wCpUX ...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa nu mai miroasa apa din acvariu? Hranesc pestii cu fulgi(urat mirositori) si apa o schimb odata la cateva zile, dar mama se tot plange de mirosul apei si zice ca imi arunca pestii :))Exista...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba