Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o problema in legatura cu perusul meu. El e sanatos, voios insa cand vine vorba sa iasa din colivie se teme. Chiar acum l- am scos eu, cu forta, luandu- l incet in timp ce el se zbatea. Acum...? (mai mult)
Bună TPU . Am un caine de rasă Amstaff ce credeti voi ca ar trebui sa ii dau sa manance? Momentan ii dau pedigree dar nu sunt foarte sigură ca sunt bune. Stiti voi ceva mai bun? Are un an si jumătate...? (mai mult)
Mi am cumpărat un husky și noapte plânge, vrea sa se suie în pat cu mine și nu doarme mai deloc. Nu l am lăsat în pat și începea sa plângă, se plimba prin toată camera. Iam făcut ...? (mai mult)
Am luat niște mâncare de catei (bobite) pentru husky ul meu care are vârstă de aproape 2 luni. Pe un kg am dat 15 lei. Ma întreb dacă este buna?
M.am apucat recent sa cant la vioara si as vrea sa va cer parerea: contra barbia este un accesoriu necesar? Influneteaza cu mult/putin cat de bine tii vioara?
Am un acvariu în care am conbinat un scalar cu un caras auriu si nu stiu cat de buna e combinatia si ce s-ar putea întampla. As vrea sa stiu daca ar putea supravietui în perechea asta
Peste 2 zile o sa îmi cumpăr un husky siberian (femela în vârstă de 7 săptămâni ) și am cateva întrebări : 1.Eu o sa fiu plecat la școală după- amiază și el va trebui sa rămână...? (mai mult)
Am doi catei yorkshire terrier toy (femela/mascul) care, au crescut de la varsta de 2 luni impreuna. Astazi au 1 an si jumatate! Problema este ca masculul inca de mic doreste sa se imperecheze...? (mai mult)
Ce nume sa pun pentru o femela husky?
Hei tpu.Am doi perusi fata si baiat.Sunt foarte speriosi.Am incercat toate metodele pentru ai imblanzi sau sa fie prietenos.Am nevoie de ajutor! Stie cineva ce pot face?
Salut, (Sper sa fie categoria buna) am un catel (Giobanesc german) de aproape 2 luni. Deja a invatat cand il strig sa vina la mine si o face hotarat! Vreau sa il invat sa imi de- a labuta si cand ii zic,...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor.Am un câine labrador in vârsta de 2 ani care sta la bunica mea.Nu am putut sa îl țin in casa deoarece mama e alergică la animale.Acum m- am mutat singur și vreau...? (mai mult)
Am un motan de 3 ani, si se sperie mereu cand aude sunete mari. Si in joaca, de obicei musca sau zgarie (aici nu stiu daca tot din frica sau doar asa se joaca el) Ma gandeam sa ii iau inca o pisica, ...? (mai mult)
Acum 2 luni mi- am luat un peştişor de acvariu din (Hornbach) de o culoare mai deosebita: gri.Mi s- a spus ca e Caras şi am platit 11 lei pentru el, doar ca e puțin mai mare ca ceilalți...? (mai mult)
Am o catelusa are cateva luni. Azi m- am trezit cu gandul de a ciufulio putin ca in fiecare dimineata si am descoperit la urechea ei dreapta o unflatura care seamana mai mult cu o basica. Am pipait-...? (mai mult)
Hei TPU,vreau si eu cateva rase de paza dar si jucause, adica gen cand vreau sa ma joc si sa stau langa ea sa nu muste sau ceva de genul ...multumesc anticipat
Am o catea care devine foarte agresiva cand vreau sa-i tai unghiile. Cum pot face asta, acasa fara sa o stresez foarte rau? Multumesc anticipat
Vreau si eu un site de Cutite de vanatoare(sau gen alea din cs go) nu de gatit. Dar sa nu ceara Cnp ca sa vada daca esti major. Dau funda1
Buna, am o iepuroaica cap de leu de numai 3 lun, .a trebuit sa o las la cineva unde mai are 2 iepurasi de casa masculi, n dintre ei incearca sa se imperecheze cu ea si nu stiu daca e bine, sau e prea ...? (mai mult)
Am o problema o boala mi- a rapus jumatate din populatia din acvariu adica din 7Tetrazona 4Xifo(1 mascul si 3 femele) 1Betta(Femela) si 2Molly(femele) Acum au mai ramas doar Betta, 6 tetrazona...? (mai mult)
Hei, TPU! Aseară, părinții mei au fost la botez iar eu am rămas la o prietena de- a mamei mele, am un hamster pe care îl țin într o cutie de plasticla cu plasa, iar pana acum nu a ros plasa.Sora...? (mai mult)
Am un catel, i- am pus luna trecut cip s- a umflat atunci 2 zile si sa tras ...acum de 2 zile s- a umflat din nou si tot mai tare, iar azi cand am ajung la veterinar am inceput sa sangereze puternic....? (mai mult)
am un catel de Golden retriever si e pui credeti ca e bine sa il tin afara in curte la -4grade? Sa nu aiba vreo problema dupa aceea sau mai grav...
Caut răspuns la o întrebare de câteva zile, părerile sunt împărțite. Este posibila transportarea pe cale aeriana a unul cățel in Marea Britanie? Astept răspunsurile cu nerăbdare, multumesc...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un caine Mops dar eu cum stau in Germania, vreau sa il cumpar din Romania pentru ca aici costa peste 1000€ iar in Romania costa mult mai putin. Intrebarea mea este, cate...? (mai mult)
Buna ziua! Ieri am cumparat o broscuta testoasa chinezeasca cu gat lung de la Animax. Acolo erau 3, 4 angajati care fiecare spunea altceva legat de mediul broscutei, hrana, temperatura apei si altele....? (mai mult)
Am in acvariu, pe plantele din el alge. Cum scap de ele? Pot scapa de ele fara solutii chimice?
Mi-am cumparat o femela Cane Corso si nu stiu ce nume sa i pun. As prefera un nume din strainatate in engleza ( nu din Romania "pufi" ) Multumesc! !
Exista vreun risc sa mi returneze coletul la posta daca afla ca am trimis un pui de caine? Vreau sa i fac cadou fratelui meu din Bacau un pui de bichon dar n am cu ce sa l trimit si l am pus azi la posta,...? (mai mult)
Cate plicutele pe zi ar trebui sa manance o pisica de 5 luni? Am cautat pe toate site- urile si numai informatii nesatisfacatoare primesc, eu vreau sa stiu concret cate plicutele de 100 grame ar trebui...? (mai mult)
Buna, am un bichon havanez de două luni și o săptămână. I- am făcut doar primul vaccin si veterinarul ă zis ca pot să- l scot la plimbare. Problema e ca atunci cand il duc afara acesta sta culcat...? (mai mult)
Buna, TPU! Am nevoie urgentă de ajutor. Inainte de a răspunde la întrebările mele trebuie să citiți o mica "poveste" care are legatura ca intrebarile mele. Acum 3 ani am primit un motan pe care...? (mai mult)
am o pisicuța care are 2 luni jumate și nu reusesc sa o dezvăț sa nu mai ma niște de mâini și de picioare și ma deranjează ca ma musca destul de tare. Am încercat sa o cert, sa o...? (mai mult)
Camerele Evolio ismart Pro/4k, filmează bine? Între cea pro și cea 4K se vede dif?
Revin cu o întrebare, am 2 hamsteri sirieni, un mascul și o femela (ii țin în custi diferite) iar masculul este ok, dar femela este destul de grăsuța, își tot sapa în rumegus, este posibil...? (mai mult)
Am un hamster sirian, iar sora mea este innebunita după el, iar acum câteva zile statea destul de mult timp ce el, iar acum este bolnava (febra, scaune moi), bun, mama a fost cu sora mea...? (mai mult)
Ma pasioneaza rachetele si de cateva zile ma bate gandul sa incerc sa imj creez una si sa o lansez. La inceput doresc ceva simplu, single stage, parasuta sa fie optionala (In sensul ca nu ma intereseaza...? (mai mult)
Papagalul meu si- a rupt putin varful ciocului care era foarte tocit si i- a curs sange. Hemoragia nu a durat mai mult de 5 min. In cat timp ii creste ciocul si poate manca singur, chiar daca...? (mai mult)
Hei TPU,unde pot gasi in Ploiesti clinici de sterilizare la pisica gratis(femele), am 3 pisici si 130 de lei pe pisica e mult, si nu pot renunta la ele
Salut pariorii va rog imi spuneti cateva modalitati pentru a castiga la pariuri sportive? day funda
Vreau să îmi cumpăr un Bulldog Francez și am găsit pe Publi24 un anunț care zicea că un om din Constanța vinde un Bulldog Francez de 4 luni cu jucării, ham, lesa, pat la prețul de 250...? (mai mult)
Este bună o cușcă de mărimea 60×30×30 cm pentru un singur porcusor de guineea?
Spuneti-mi si mie niste site-uri de pariuri poker cu sume mai mici incepand de la 5 sau 20 euro pariurile. Dar sa nu fie fake. Si daca se poate plati cu paysafecard.
Am primit un acvariu de 10l acum 3 saptamani. Nu l- am ciclat. L- am lăsată 30 de minute sa funcționeze cu o soluție cu bacterii benefice vii. La început am avut 7 pesti (2 sanitari, 3 guppy, 2 ...? (mai mult)
Care este cel mai bun câine de pază?
Buna ziua cum fac ca cainele meu sa imi aduca mingea cand eu ii arunc mingea se joaca cu ea o tine in gura o roade dar nu mi-o aduce dc?
Am un pui de caine de 3 zile si nu stiu cum sa il fac sa nu isi mai faca nevoile pe unde apuca. I am pus si litiera si tot nu vrea sa faca. Cand il scapa il duc in litiera si se duce de acolo si ...? (mai mult)
Cati ani traieste un melc? Unde gasesc sa imi cumnpar ca animal de companie? Ma gandesc si la o afacere, melci in companiile unde e mult stres si graba. Ei opresc timpul in loc, iar omul, conectat la...? (mai mult)
Am un bichon in varsta de 5 luni.L- am primit cadou cand avea 3 luni..Totul bun si frumos pana la faza cu iesitul afara. Dupa ce l- am primit, la o sapt o inceput sa faca pe covorasele absorbante.Stiind...? (mai mult)
Stie cineva la ce pret pot gasi un Corgi Pembroke? In Romania. Multumesc ❤❤❤
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!