Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 1 Martie 2025 sunt:
Are cineva un pui de pisica să zică la cate zile și- a pierdut cordonul ombilical și și- a deschis ochii puiul său? Eu am un pui de pisica de 12 zile care încă mai are cordonul ombilical și și-...? (mai mult)
Daca am 2 perusi in aceeasi colivie ii pot imblanzi?
Am o catelusa gestanta de 14 zile și azi se poarta diferit (adică acum) este indiferenta și tremura dacă o ei în brate mârâie care nu făcea asa pana acu
Stau la curte și nu mai găsesc un motan de vreo 4 zile, mai pleca dar venea după o zi maxim, unde ar putea fi? Are cam un an și 2 luni
Caique meu stranuta de 1-2 ori în fiecare zi? Ce fac?
Salut! Am un motan de 2-3 ani care a plecat deja de vreo 3 săptămâni, sunt îngrijorat foarte tare, oare a murit!?
Hey TPU, eu am un bichone maltese băiat și îl strig mereu,, fată ", chiar dacă el este băiat, deoarece mi se pare că arată ca o fată, credeți ca este greșit ceea ce fac?
Care este cea mai buna metoda de deparazitare? (Pipeta/pastile/sampon/zgarda)
Buna, acum 4 zile am luat un peste Betta alb cu coada mov, 2 zile mai tarziu si- a schimbat culoarea in albastrui cu coada visinie, am zis ok era bolnavior si poate si- a mai revenit, precizez ca e...? (mai mult)
De unde pot cumpara componente mecanice in Romania? Pentru modele de vehicule in miniatura. (e.g. rotii dintate, rulmentii, volantii, etc)
Salut! Ma pricep foarte bine in ceea ce privește iepurașii si ingrijirea acestora sub forma de animal de companie! Daca aveti vreo nelamurire sau o nedumerire legata de ei (pentru persoanele cu iepurasi),...? (mai mult)
Buna ziua, cainele meu are un tratament cu calciu, 2 tablete pe zi, azi din greseala i-am dat 2 dimineata si 2 seara, este in vreun pericol?
Va rog frumos, sunt disperat, am un pui de pisica, un motanel mic, un pui și azi l- am dus la veterinar și acum seara când sa ma pun sa ma culc am zis sa- l mângâi puțin și l- am mângâiat ...? (mai mult)
Salut! Am și eu un motan de 2-3 ani și l-am lăsat intr-o seara sa plece, el nu pleca din fața casei acum nu sa mai întors de o săptămână, se mai întoarce?
Am cumparat o mulineta, dar tamburul nu culiseaza in sus si in jos ca sa umplu cu fir(nu face miscare sus jos cand dau de manivela).Ce sa fac? Ce are?
Bunaaa, am 4 perusi, 2 femele și 2 masculi, am văzut ca au făcut un ou dar nu sta niciuna sa- l clocească, am înțeles ca dif între oua este de 2 zile, dar au trecut și nu au mai făcut niciunul,...? (mai mult)
Salut, am o problemuță daca pot zice asa cu motanul meu, vineri seara am venit de la pescuit si i- am adus 3 peștișori sa mănânce, nu i- am gătit sau ceva, i- am dat direct așa, sâmbătă ...? (mai mult)
Buna, am 2 carași micuți aurii iar am observat că în ultimele 5 - 6 ore tot merg la suprafață si iau guri mari de aer de repetate ori, este vreo problema la apa sau au pereți mei vreo problema?...? (mai mult)
Salutare, imi cer scuze de deranj dar sunt foarte foarte disperat..vineri după- amiază câinele meu a plecat de acasa, nu stiu unde, nu știu de ce, dar sper sa nu fi pățit ceva grav.e de talie mică...? (mai mult)
Bună ziua! Eu am două țestoase Mississippi Map și îmi doresc să le schimb acvariul. Am făcut câteva căutări pentru a- l alege pe cel potrivit și am văzut că un om recomandă cutii de plastic...? (mai mult)
Un obiectiv pentru Sony de 85mm de buget? Daca aveam mai mult luam Sigma 85mm f1.4
Mai pot pisicile de 12 zile sa aibă ochii închiși și cordonul ombilical atașat? Pisoiul meu s- a născut cu 12 zile în urma și le are pe ambele (și ochi închiși, urechi pliate și cordonul ombilical...? (mai mult)
Imi mai pot dresa câinele daca are deja 7 ani?(e bichon)
Salut! Am o problemă legată de doi porumbei. Stau la bloc, unul din acela cu mai multe scări, iar geamurile de la baie au deschidere la un gol care merge de la parter până la etajul 10. Recent,...? (mai mult)
Stie cineva prin Prahova si imprejurimi de rauri etc unde se prinde specii răpitoare, la pescuit ma refer, si de asemenea o alta intrebare unde as putea sa gasesc probabil si evident mai la munte o ...? (mai mult)
Va plac calamarii?
Salut La pești ornamentali gen koy pot sa le dau de mancare grâu? Mersi
Deci sunt foarte indecisa in legătura cu animalul meu de companie. Mi am luat câine acum câțiva ani dar părinții mei îl țin mai mult la bunica pentru ca sta la casa, și e la cam 2 Pre de unde...? (mai mult)
Este bine să ai două femele canari în aceeași colivie fără nici un mascul? Mă scuzați, altcumva nu știu cum să întreb
Motanelului meu I s- a smuls complet o gheruta de la labuta din spate. Am fost la veterinar a primit un vaccin, antibiotic or 5 zile + pansament stomacal, spray disinfectant si pentru refacerea tesutului,...? (mai mult)
Salut, am nevoie de putin ajutor, sunt pescar începător am iesit de cat de 5 6 ori la peste si vreau sa stiu cum se face înaintașul intre un damil mai subtire si firul principal, am vazut la alti...? (mai mult)
Salut unde pot sa găsesc trabucuri backwoods in Craiova? mulțumesc anticipat!
Am doua nimfe iar când am venit dintr- un concediu am văzut că una dintre ele avea ochii foarte umflați și fără puf acolo și o buba mare deasupra unui ochii era foarte slăbită. Am dus- o repede...? (mai mult)
Salut, la ce varsta catelusii isi deschid ochisorii? Si la ce varsta este in regula sa dau puii?
Voi ce ati alege, un pc de 2500lei sau o bicicleta electrica de 3000lei?
Bunaaa! Am o întrebare legată de animale. Oxitetracilina este bună și pentru viermișori la viței? Fata de la farmacie nu părea să știe mai nimic despre treaba asta. Țin să menționez că vițelul...? (mai mult)
La ce vârsta ați castrat motanul? Al meu are 5 luni și doctorul mi- a spus sa mai aștept pana i se schimba toți dințișorii … dar a început sa își marcheze teritoriul prin casa, mai ales la...? (mai mult)
Salut, pot sa spal puii de catelusi? {au purici}
Salut, pisica mea are sub gura parul negru. El era alb și acum e negru.Ce ar putea fi? Mănâncă, se joaca, nu are nimic, dar acolo sub gura s- a înnegrit.Nu pot ajunge la veterinar, e pisica...? (mai mult)
Buna! Broasca mea testoasa pe care am achizitionat-o ieri nu vrea sa manance deloc. Este vreo problema daca aceasta refuza mancatul pentru o zi?
Unde gasesc revista Superligii? Ca tot caut abonament/pret per revista dar nu gasesc nicaeri sau sunt doar la chioscuri?
Am nevoie de ceva sfaturi legate de un caine.Este o rasa mare are 1 an si deja este cat mine de înalt in 2 labe(eu avand 1.90)de la 6 luni a inceput sa devina foarte rau, a inceput să sară la mama la...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca pe balta la Pleașa Prahova(pe cea cu retinere, balta 2) se prinde ceva la o partida de 24 de ore sau plec cu coada intre picioare?
Salut grup, durata puricilor este de 6 luni [primavara si vara]. { a dica intreb daca toamna si iarna se ascund?}
Stie cineva cum se numesc atat chestia aceea pusa pe capul pisicii pentru protectie ( as dori sa achizitionez una asemanatoare pentru caini ), cat si peria folosita pentru...? (mai mult)
Hello, am nevoie de ajutor de la posesorii de pisici, am o pisica si un motan de aproape doi ani, și un pui de o luna și ceva, poate doua, toti trei au probleme cu ochii, curg și celui mic i se...? (mai mult)
Salut TPU am auzit pe la oameni de montura shefield pe lanseta pentru apa mai plina de alge etc, ce este montura asta si in ce consta, ajunge carpigul pe fundul apei?
Salut grup, cateaua mea a fatat si nu stiu cu ce pot sa o hranesc. [ mancare de oameni ]
Bună ziua! De curând tata a găsit un pui de vrabie și l- a adus acasă. E pui mic, are ceva pene și ochii deschiși. Nu prea ciripește. Îl am de două zile. Are un picior rup și nu știu cum să...? (mai mult)
Buna ziua, am doi hamsteri siberieni, o femela si puiul ei, in aceeasi cusca. De la o vreme femela a inceput sa si bata puiul fara oprire, i am separat dar nu stiu cum sa procedez in continuare. Mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!