Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Ce mananca ursii? Am auzit ca la noi sunt 40% din ursii din Europa. Au ce manca saracii? Vazui video asta cu un om bun care da niste pane ursuletului...? (mai mult)
Salut, grup am o mare problema. Pisicuta mea vomita si sta numai la litiera si din fundul ei ii curge o mazga ciudata si isi ridica fundul incontinuu, dar e mica, are 2 luni peste o saptamana face 3,...? (mai mult)
Cat este taxa pentru pescuit pe lacul Snagov?
Este ok să lași canarii (rasa de papagali) masculi afară din colivie din cand in cand? Sau trebuie lăsați doar in colivie?
Dacă o cățea fara pedigree și un caine cu, fac căței. Au cum sa aibă pedigree
Salut. Doresc să învăț sa cant la chitară acasa, fara curs fizic, fara bani. Ideea este că YouTube ul si google sunt prea multe informații si intervine problema alegerii informatiei corecte. ...? (mai mult)
Buna, locuiesc foarte aproape de raul Moldova si vreau sa incep sa pescuiesc. Am mai pescuit pe diferite iazuri dar acolo poti da la spinning fedder etc. Eu sunt mai exact din Cotu Băii. Ce doresc sa...? (mai mult)
Bună, am o pisica în vârstă de 2 ani, are vreo 6 kg, i s- a umflat buza de jos și nu știu de ce. Faza este ca el mănâncă și toate insectele care întra în casa, nu știu cu ce sa ii dai ...? (mai mult)
Am o întrebare pentru cei care se pricep la pescuit, mi- am cumpart set de plumbi pluta etc.(am deja undita primita de la bunicu doar ca fara pluta si plumbi), sunt la inceput si vreau un sfat daca ...? (mai mult)
Salutare! Vreau pe data de 17- 18 august noaptea, sa ma duc la pescuit la Enisala, mai exact la lacul babadag daca nu ma insel.Am mai fost de doua ori, am dat cu: Lanseta:rama/porumb/vierme/+ popup ...? (mai mult)
Am cumpărat o casa la țară si am gasit sub acoperis un cuib de porumbei domestici, au un ou. Stau zilnic 2 porumbei pe langa cuib. Ce sa fac cu ei ca nu vreau sa tin porumbei
Salut TPU, câinele meu are câteva căpușe pe ureche si nu o sa pot sa le scot pentru că o să fiu plecat până la finalul verii, poate păți ceva?
Buna! Am un motan de aproximativ un an, care este mereu plin de viata. Vineri seara s- a comportat perfect normal, iar a doua zi de dimineata nu s- a mai putut ridica de jos. Acum refuza sa manance sau...? (mai mult)
Hey tpu.La ora 11 si ceva seara, pisicuta mea de 11 saptamani a inceput sa vomite o spuma alba si Inca nu i- am facut vaccinul pe care trebuia sa l faca la 8 saptamani, Acela de 3 stadii.Nu stiu ce sa...? (mai mult)
Idei de nume pentru pisici băieți?
TPU ce nume de cățelușe Pudel Toy știți? Nu vreau sa fie prea lungi, și vreau sa se potrivească cu blana de culoarea APRICOT mersi????
Salut, am si eu o lanseta pentru pescuit si tot ma contrazic cu cineva pe motiv ca de ce pescuiesc la mal cu pluta (5 metri distanta) cand ar trebui sa arunc in mijlocul bălții. Nu se poate pescui la...? (mai mult)
Bună TPU, cainele meu a intră în casă din greșală si era plin de capause, dacă dau cu spray de muște în casă mor?
Salut, am o intrebare legata de împerecherea la câini. Cățeaua mea de 10 luni care este de statura mica se tot "înodează" cum zic bătrânii cu cainele meu care are 2 ani si ceva.Eu stiam ca trebuie...? (mai mult)
Salut! Vreau sa îmi iau un cățel de pe olx. Persoana respectiva care vinde cățelul nu este din judetul in care sunt eu.Cum se procedează? Trebuie sa ma duc eu dupa cățel sau mi-l aduce ea?
Salut, de ce si de cine mai exact au fost create tarantulele si serpii? La ce ajuta cu adevarat aceste specii? Eu nu pot sa vad tarantulele cu parul ala mult pe ele si picioarele alea si ochii aia multi...? (mai mult)
Fratii mei spuneti, cat timp suge o pisicuta țâță de la mimicuța lui, cat timp bea lapte de la mama lui?
Buna ziua, am gasit o pasare pe jos care da din cioc usor, nu stiu sigur daca se poate suna la 112, inainte stiu ca se putea daca gaseam animale ranite in spatiu public, ce pot face?
Bună tuturor, as dori sa cumpăr un pui de cățel beagle. In luna septembrie vom veni eu și soțul meu in concediu in Romania. De foarte mulți ani îndrăgesc rasa de căței beagle și am hotărât...? (mai mult)
Am 2 fetite(pui de pisica), mama schottish fold, tat british shorthair, una blue și una Alba, vreau sa le găsesc casute iubitoare și responsabile, nu vreau sa fac afaceri cu ele, costurile vaccinurilor,...? (mai mult)
Poti sa tii un iepuras intr-o garsoniera si sa nu miroasa?
Pot face față motanii cu vârste între 1 și 2 ani la o lupta 1v1 cu o vulpe?
Salutare TPU! Am o întrebare. Sunt destul de pasionat de insecte și în ultima vreme mi- am dorit să fac un fel de colecție. Problema e că nu știu ce metodă să folosesc pentru conservarea insectelor....? (mai mult)
Bună ziua! Am o catelusa, era plina de purici iar tatăl meu a spus sa o spălăm în apa cu tomosan. Stiu ca nu este bine, regret ca am făcut asta. Probabil a inghitit din apa aceea sau s- a lins ...? (mai mult)
Bună! Am găsit un pui de rândunică azi. Cu ce aș putea să îl hrănesc și la câte ore/minunte trebuie hrănit? Mulțumesc!
Am niste motani mici (un an si 3 luni) si la un interval de 3- 4 zile ii alearga alt motan mult mai mare, cred ca are 4- 5 ani, aud busituri in usa de afara si cand ies eu ei se ascund, de ce se bat...? (mai mult)
Buna! Am fost zgariata in palma de o pisica maidaneza aproape pana la sânge, avea pana intr- un an de zile, m- am dus și m- am spălat cu apa și săpun după care am dezinfectat rana cu spirt. Întrebarea...? (mai mult)
Ce specii de tarantule recomandati pentru cineva fara experiență?
Ce fel de specii de tarantule sunt recomandate pentru a deveni animale de companie? Eventual ceva care sa nu muște, să nu fie veninos și să o pot lua în palma.
Salutare,stie cineva in Dambovita, o balta buna de pescuit cu o taxa mica de pescuit ex :100 lei 4-5 lansete sau 25 lei de lanseta? Dar balti salbatice, fara taxa doar de relaxare si pesti mici?
Pisica mea sufla foarte greu și scoate un zgomot când sufla, ce poate fi? O avea ceva la plămâni?
Stiu ca exista niste fluiere pentru caini pe care oamenii nici nu le aud dar cainii reactioneaza. Se poate face asta si cu o aplicatie pe telefon? Am gasit niste aplicatii dar nu stiu care e buna si nu...? (mai mult)
Buna Ziua! Oare sa intampla sa stie cineva daca exista vreun medic veterinar in Alba Iulia care are specializare si in animale exotice? Daca da, oare as putea sa ii aflu numele...? (mai mult)
Buna TPU! Am un pui de pisica, motanel si mereu cand merge la litiera sapa putin si miauna in acelasi timp, este normal? I- am dat pastiluta pentru deparazitare interna dar nu stiu de ce miauna asa,...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă eu dețin un pitbull pe care îl am in curte tot timpul si am si o atenționare pe gard cu atenție câine rau si ar sari un hot in curte si câinele meu l- ar omorî, ce s- ...? (mai mult)
Salut TPU! De ce câinii și pisicile se urăsc? Și ce pot face ca să se înțeleagă?
Bună! Am o intrebare. Am cumparat aseară o nimfa, astăzi e a doua zi și nu vrea sa manance sau sa bea apa. El nu pare bolnav(are penele frumoase și are momente când tipa foarte puternic). Am ...? (mai mult)
De unde îmi pot lua un pui de Beagle. Din București Cunoaște-ți pe cineva? Am căutat pe publi olx nimic ok
TPU as vrea sa îmi iau un catel și vreau sa aleg dintre Caniche Toy și Yorkshire Terrier Toy, dar nu ma pot decide pentru ca amândouă rasele sunt foarte frumoase. Vreau sa fie jucaus, sa ma pot ...? (mai mult)
Două perușe femele de obicei se înțeleg foarte bine decât o femelă și un mascul?
Ce alte rase canine seamănă cu rasele Samoyed, Spitz și Bichon, de preferat câini de talie mică, ce- mi recomandați? Și vreau și eu un site unde vinde ieftin acești câini, mi s- au părut...? (mai mult)
Salutare! Stiu ca pare o intrebare cam ciudata pentru ca m- am razgandit asa dintr- o data, dar am o latura mai masculina ca sa zic asa. De cand ma uit la anime- uri, imi place cum se lupta personajele...? (mai mult)
Salut! Am și eu un motan care s-a bătut și i-a crescut o umflatura în josul maxilarului iar acum când vrea sa deschida gura nu poate de durere, Sfaturi?
Buna ziua! Am și eu un motan de 2- 3 ani care a plecat de o zi și a venit bătut cred. Se poate vedea a treia pleoapa adică chestia aceea alba de pe ochi. Dar nici gura nu poate sa o deschidă pentru...? (mai mult)
Buna,am un pui de pisica care astăzi s-a facut o sapt de cand a fost născut si are diaree si am vrut sa stiu daca e de rau sau daca o sa mai trăiască:( si ce ar trebui sa fac
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!