Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As vrea sa cumpar o masina cu telecomanda, dar nu de aia pentru copii mici, vreau una cat de cat rapida si care e de teren, sa o pot folosi pe afara, pe iarba si pe mai multe suprafete, poate...? (mai mult)
am si eu o problema. de curand am cumparat niste carasi aurii si vreau sa stiu daca sunt compatibili cu zebra, gourami, scalarii si sanitarii
Dacă îți poți face permis de port-armă şi de vânătoare la 18 ani, atunci de ce sunt aşa de puțini tineri care practică vânătoarea?
Vânătoarea şi pescuitul sunt o pierdere de vreme?
Ce alegeti fullscreen sau curse?
Cum activez Euro Truck simulator 2 nu merge nici un cod le am incercat pe toate, ajutor
Pet Va rog sa mi spuneti care sunt diferentele intre un bichon toy (6 kg) si unul minitoy(4kg). Vreau sa stiu daca este o problema marimea sau greutatea. In caz ca aveti acasa sau cunoasteti vreo...? (mai mult)
Intrebare am usi din comert de interior si ai mei au inchis usa la o camera si s- a rupt butucul si abia am reusit sa scot cheia care s- a indoit intrebare cum sa deschid usa pot sa sparg butucul si sa-...? (mai mult)
dau funda as vrea imi cumpar un Beagle si mai am un Yorky. credeti ca s ar intelege bine chiar daca, cainele meu este putin cam agresiv...(la inceput) adica ma gandesc ca s ar imprietenii... ...? (mai mult)
Am un pui de catel si nu stiu cum sa ii amenajez cusca gen(sa ii pun o patura sau ceva in ea?)ca sa se simta mai bine!
Mai sunt blogurile personale la moda?
Cand "canta" la o piesa(adica ciripesc muult) ..inseamna ca le place sau nu?
am o întrebare. Lucrez in Cehia și sunt pasionat de drumeți pe bicicleta.( Am dar este in Romania acasa) daca îmi cumpăr una de aici merita și se poate ajunge in țară cu ea pe ea mă ...? (mai mult)
Buna, vreau sa stiu de unde as putea sa cumpar o chinchilla alba femela pentru ca nu prea gasesc anunturi pe internet care sa nu fie expirate sau sa imi zica ca pagina nu a fost gasita.
Caut pe cineva pasionat de gaming care joaca lol sau gta v online de pe PC. Eu am 15 ani, daca exista cineva interesat si are skype sau discord o sa vorbim si o sa jucam.(nu conteaza daca esti...? (mai mult)
Imi puteti spune o parere despre ce rasa este acest caine?: Linkuri 2 poze: 1.- https://ibb.co/eP4PhG 2.- https://ibb.co/iMyLpw
Doresc sa cumpar un pui de beagle! Sunt din Cluj-Napoca, ofer maxim 500-600 lei pe el!
Buna am un beagle catelusa de 8 luni care era in calduri ieri dimineata cand a plecat cu catelul vecinilor si nu a mai venit. Am cautat- o dar nu am gasit- o.O sa mai vina?
Am un catel de 3 luni jumatate. Este shihtzu si are blana destul de lunga chiar si pe fata si se murdareste foarte des. Mai ales cand bea apa si mananca toata mancarea sta acolo in blanita si miroase...? (mai mult)
Stie cineva ce rase de caini gasesc in petshop-urile din focsani si Galati? va rog.
Hei. As vrea sa va intreb daca in petshop-urile din Focsani sau Galati pot gasi caini, de preferat rasa Beagle. daca nu sunt beagle imi puteti spune ce caini sunt si unde mai exact?
Cum se instalează un "Adaptor Molex cu 6 pini" ca sursa mea nu are cablul acela cu "pini", se baga in cablurile acelea din sursa acest adaptor?
Ajutati-ma! Cainele meu e otravit, ce sa fac?
Hey. De craciun am primit 2 pisoi de 6 luni, siameze. Insa unul din ei este foarte energic, desi mananca mai putin, are energie si ziua si noaptea.Nu mai stiu cum sa il stapanesc. Cum il pot potoli?...? (mai mult)
Am un motan de aproape 3 ani, si de cateva zile mereu cand se urca in pat, incepe sa dea cu labele pe pilota. Ce inseamna asta? Este castrat. Nu are vaccinul facut de 1 an si 2 luni deoarece ultima...? (mai mult)
Am doi canari I- am cumparat cand au fost pui. Cel de la care i- am cumparat a spus ca crede ca sunt baieti. Unul dintr- e ei nu prea cantă si a avut si pene căzute. Din cate am citit pe internet...? (mai mult)
Pisica mea are o problema. Acum cateva zile am observat ca schiopateaza. M- am uitat mai bine la labuta si am vazut ca e lovita la un deget. I- am dezinfectat rana si am tinut cateva secunde un bandaj...? (mai mult)
Am înțeles că unei femele cane corso ii vin căldurile pe la 8-9 luni, dar am mai înțeles că până la 1, 5-2 ani nu o pot duce la monta. Cand o să aibă prima data călduri ce trebuie sa fac?
Ce cub rubik e mai bun? Yj yulong sau mf3? FUNDA.
Am un hamster mascul și vreau sa cumpăr o femela pentru ai imperechea (nu voi cumpăra femela doar pentru pui, ci și pentru sora mea). Șțiu ca ei sunt solitari și nu cred ca vor accepta sa...? (mai mult)
Vreau sa acizitionez un pestisori beta.Si vreau sa stiu tot ce trebuie sa fac Pentru aceasta de la mancare/filtru(care Il am)/acvariu(Vreau sa iau un bol) cum sa il ingrijesc/temperatura etc.totul.chiar...? (mai mult)
Nu stiu daca pot intreba aici, dar deja ma enerveaza.De curand m- am apucat sa fac artwork- uri cu rapperi si vrand ca lumea sa vada creatiile mele m- am decis sa- mi fac un cont de instagram.Problema...? (mai mult)
Hello guys.! ieri mi- a murit catelul, de fapt am fost nevoiti sa il eutanasiem, avea 18 ani si era bolnav si am luat decizia fff greu, dupa un indelung chin. Vinovati nu ne simtim pentru decizia ...? (mai mult)
Dau funda. Ce caine sa-mi aleg dintre un husky un labrador si un rottweiler.As dor detalii despre fiecare si care sunt diferentele si ce stapani au nevoie, comportament. multumesc
Cat de grea este limba Japoneza. Din cate stiu are 3 alfabete. De unde as putea sa le invat?
Salut, am 4 peşti Caras de 5 cm şi am o nelamurire poate ma puteți ajuta :saptamana trecuta vineri am plecat la țara joi i- am hranit cu fulgi, vineri eram pe drum deci nu le am mai dat sa manance...? (mai mult)
Ce alegeti: fullscreen, broadband si curse?
DAU coroane, funde As dori sa imi cumpar un caine si nu stiu ce rasa sa aleg intre rottweiler sau labrador.M-ati putea ajuta cu detalii si informatii despre ei si care ce stapan necesita. Multumesc!
Salut, eu nu am întrebare legată de școală, aș vrea mai mult un sfat legat de o pasiune, poezia. De mult timp scriu(am 15 ani), însă am ajuns la momentul în care aș vrea să îmi transform...? (mai mult)
Hei! Buna..am un perusica! Incerc sa o fac sa se urce pe deget, sta.Cand vreau sa o mangai sta. poate sta sa o mangai doar pentru ca ii poate fii frica de mine? Va rog multtt!
As avea si eu o intrebare:Am decis sa- mi cumpar un animal de companie dar nu stiu ce sa aleg intre un hamster si un porcusor de guineea.As dori sa imi spuneti cateva detalii despre fiecare, care...? (mai mult)
Am nevoie de in game recorder usor de folosit, fara watermarkuri (prea mari, gen 50% din ecran fara transparenta) gratis care nu laguieste. daca siti asa ceva scrieti in comentari numele lui si un link...? (mai mult)
Hey.sper ca aici sa dau de cineva care se pricepe la papagali..nimfele au voie sa manance sarat? va rog nu dati copy de pe alte siteuri...am cautat in aproximativ 10 siteuri si nu scria nimic de sare.
Ce parere aveti despre bichon havanez, merita sa achizitionez unul?
Am o cățelușă care a născut 5 puișori și toate sunt fetițe, am donat deja 2 cățeluși și mai am 3, as vrea să îi donez și pe aceștia. Cine dorește poate să îmi scrie.
Am un cățel care a început de câteva zile sa nu mai mănânce dar bea apa, dar ma îngrijorează ca nu vrea sa mănânce. Ce aș putea să ai fac? Azi ma gândesc sa ma duc la un medic...? (mai mult)
Salut, Cățelușa mea a fugit de acasă în seara de revelion, după lungi căutări ma gândesc sa încerc sa o caut la adăposturile unde aduc hingherii câinii. Ma puteți ajuta cu procedura? ...? (mai mult)
vreau sa achiziționez un pui de malamut de alaska, din ce am citit sunt o rasa încăpățânată si daca îmi puteți da niste informatii despre dresaj(de la ce varsta, pretul, menționez...? (mai mult)
Câinele meu are o "umflatura" in zona gatului, pare a fi lipicioasa si mai nou este si rosie. I- a aparut un mic semn si pe umar doar ca momentan nu e umflat. Orice sfat imi e util si ma ajuta, da, i-...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un hamster pitic, dar nu stiu daca ar fi mai bine sa imi cumpar unul Roborovski. Va rog ajutati-ma pana pe data de 7 ianuarie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?