Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, as vrea sa stiu de unde as putea sa cumpar o chinchilla alba femela pentru ca nu prea gasesc anunturi.
Buna, Am un catel(Bichon) are aproape 2 lunI cand pot sa- l scot afara? Cat costa primul vaccin? La cat timp trebuie sa- i fac baie? Cu ce sampon trebuie sa- l spal? Cat costa samponul? ajutati- ma...DAU...? (mai mult)
am un doberman in varsta de9luni si am o intrebare pentru cei care detin sau au mai avut aceasta rasa este bun pentru paza si protectie este agresiv? pentru ca asa am auzit despre ei dar as ...? (mai mult)
Salutare TPU, cum se deosebesc rasele la porumbei
Ce rasa de catel e asta? https://imgur.com/a/K8lqa
Vreau sa stiu o regula la remi. Daca Jolly are 50 puncte, isi schimba punctajul la etalat in functie de pozitia pe care o are in formatie sau ramane 50 puncte? De exemplu 1=25 p în formatie de 111, ...? (mai mult)
Bună ziua intrebarea mea este : există rasă de bichon care la maturitate masculul atinge greutatea de zece kilograme?
Ce imi recomandati curse sau scalelab?
eu am un pestisor Xipho care cred ca este Femela si mai vreau sa cumpar 1 mascul si 5 femele Dar in afara de asta as mai vrea si un Peste femela de Betta si Un Scalar sa îi cumpar?
Buna TPU Am 2 pestisori de tetrazone si un Xipho dar stiu ca tetrazona cipeste Pestisori dar el îi ciupeste pe celalalt Tetrazona iar cu Xipho nu are nimic Ce sa fac ca sa- i opresc imi este frica...? (mai mult)
Doctor criminalist cu politist criminalist este tot una? Daca nu care este diferenta!?
Am nevoie de ajutor URGENT! Cățelușa mea a vomitat e 13 ori astazi! Am dus o la veterinar si mi- a spus ca are 30% sanse sa supravietuiasca. Nu mananca nimic si trebuie sa ii dau niste medicamente ...? (mai mult)
Care este cea mai buna mancare de pisici? Pisici adulte
Buna seara.Am venit acasa si am vazut ca motanul meu are nasul umflat tare, si are ceva umed, ca sânge.Nu il pot atinge, nu poate manca tot din bolul lui, deoarece obișnuia sa dea cu nasul in bol...? (mai mult)
Salut, as dori sa-mi iau un caine...insa am o dilema. Doberman sau Rottweiler? Locuiesc la tara, thx.
Ce pot da unui porcusor de guineea impotriva tricofitiei (pecinginii)?
La multi ani! Iepuroaica mea a murit si am ramas cu 7 iepuri mititei, abia li s- au deschis ochii si nu stiu cum sa fac sa- i salvez. Am incercat sa le dau lapte de vaca fiert cu o seringa, insa nu vor...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa stiu cum se fac bratarile handmade? Si cum mai pot sa fac in cursul anului.
Sunt jucator de gta v online, stie cineva unde as putea castiga multi bani pe online( facandui singur).
Motanul meu cred ca a racit si are ochii ciudati, gen ochii cand ii deschide pielita sau nu cum se mai numeste sta pe jumatate de ochi, ce as putea face nu sunt pe aci doctori veterinari.
Cum e mai buna stabulatia la vite si tauri, libera sau fixa?
Eu mi- am cumparat 3 pestisori pentru mine, ei stau intr- un acvariu de 50- 60 l doar ei 3. Ei sunt 2 tetrazone si un Xipho Mascul nu stiu ce sexe au tetrazone De curand il vad pe unul ...? (mai mult)
Salut all Pentru un acvariu de 64 litri : L60 l30 h40 vreau să fac următoarea combinație de pesti: 4 platy 4 guppy 4 neoni 4 molly 2 xifo 3 cory 2 pomaceea Vreau să văd şi părerile...? (mai mult)
Hamsterii pitici pot manca FISTIC?
de unde as putea lua un catelus (online)? Am incercat deja OLX sau Publi24. Multumesc,
Ce se întâmplă dacă un elefant sare dintr-un avion?
Salutare, as dori sa stiu daca o arma de 0, 5 J cu arc poate provoca rani fatale une.i pasari sau unui animal mai mic, si daca pot sa pun unei astfel de arme peoiectile de alea cu varf ascutit?! Multumesc...? (mai mult)
Pisica mea(9 luni, baiat) are la ochi, o 'a 3- a pleoapa', o piele care se intinde din interiorul ochiului spre exterior.Este de culoare rosie, si incepe sa se extinda. 1. Poate dauna cu...? (mai mult)
Buna, TPU! Ma gandeam sa imi iau un caine in viitorul apropiat. Ideal ar fi un caine se talie mica, care poate sa reziste cat de cat la diferite temperaturi mai ridicate/scazute (nu il voi tine tot timpul...? (mai mult)
Am un pui de bichon de 2 luni si nu stiu când pot sa ii fac baie stie cineva?
Nu stiu ce sa aleg: husky sau labrador
Am un catel de 2 ani de rasa yorkshire terrier si se linge pe labute incontinuu de 2 saptamani.L- am dus la un control la veterinar dar a spus ca nu are nimic.Mama mea crede ca are o problema...? (mai mult)
Bună seara, am fost abonat la Romtelecom televiziune prin satelit in perioada 2008 - 2009 ..am anunțat ca am un deranjament si nu sa prezentat nimeni timp de 2 săptămâni si in contract spunea clar...? (mai mult)
Eu sunt cea cu Nimfa Puf vreau sa spun ca are creasta mereu ridicată în poziție verticală și da din gura ca și cum ar manca dar n- are mâncare în gura si se scarpină în mai multe locuri (cel...? (mai mult)
Am un pui de Nimfa de 3- 4 săptămâni mascul și îl cheamă Puf. Vorbesc cu el. Îl am de ieri și încă nu am jucării. De fiecare dată când plec el strigă după mine dar când...? (mai mult)
Hey TPU...stiti vreun anunt cu bichon alb,rasa pura, iar pretul sa fie intre 100-400..multumesc
Am un shih tzu de un an care sta afara.Nu mușcă, însă latră la toți străinii și câinii pe care nu îi cunoaște. Și nici nu mă asculta. Ce pot să fac?
As dori sa fac o reteta de tort Padurea Neagra, dar nu stiu reteta, imi puteti da o reteta video?
Am un cățel care de 4-5 zile nu mai vrea sa mănânce, nu vrea sa bea nici apa, când vrea sa se ridice de jos nu prea poate și se clatină. Ce sa fac? Ce sa îi dau?
Am o cațea de rasă husky siberian în vârstă de 9 luni și are sângerări, e posibil să fie în perioada de calduri?
Ieri mi- am luat un caine (labrador - 3 luni), problema e ca nu vrea sa iasa afara din apartament. Cand il scot afara, il duc i nbrate pana in fata blocului deoarece nu vrea sa mearga, cand...? (mai mult)
Am un acvariu de 54 de litri în care se afla 4 peştişori Caras de 5-6 cm şi 2 plante.Credeți că aş mai putea sa iau o planta şi 2 peştişori? Mulțumesc.
Recent mi- am luat ca animal de companie un hamster pitic, nici o saptamana nu are, iar ieri dimineata am observat ca schiopata. Inca nu stiu cum a reusit, imi pot doar imagina posibilitatile,...? (mai mult)
Hamsterul meu a nascut 5 pui şi totul a mers bine pana acum, cand au implinit 19 zile. Unul dintre pui este foarte inactiv, "doarme" mai tot timpul si cand vreau sa il iau in mana nu are nicio...? (mai mult)
Salut ^_^ maine voi lua un caine husky si as vrea ca cei care detin ( adica voi ) sa- mi dea niste sfaturi in privinta rasei. Este femela si are aproape un an, toate vaccinurile si are in jur de 25- 30kg....? (mai mult)
Hey Guys. Am un perus mascul care are vreo 4 ani.El mereu a stat cu pereche, de cand l- am cumparat. Acum o zi, a treia perusica cu care a stat a murit, asa ca i- am cumparat alta, mai tanara. Acum...? (mai mult)
Am si eu o catelusa de 6 saptamani, cu ce o pot hranii?
Hei. Am un caine care nu vrea sa meargă în lesa. După ce il scot din curte se așează în fața porții și nu mai merge. Ce pot face?
Am o intrebare, in acest video https://www.youtube.com/watch?v=cV1IYMql_RU este la minutul 5:00 o melodie, daca o stie cineva scrietimio si dau funda.Si nu imi spuneti cu shazam pentru ca am incercat...? (mai mult)
Am și eu un hamster pitic rusesc achizitionat de la Zoomania din Braila mall (cam 2 sapt Au trecut) si de cateva zile i- au aparut mici gauri pe ureche si nu stiu ce are( Ii fac curat saptamanal,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?