Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 31 Ianuarie 2025 sunt:
Am un pui de Nimfa de 3- 4 săptămâni mascul și îl cheamă Puf. Vorbesc cu el. Îl am de ieri și încă nu am jucării. De fiecare dată când plec el strigă după mine dar când...? (mai mult)
Hey TPU...stiti vreun anunt cu bichon alb,rasa pura, iar pretul sa fie intre 100-400..multumesc
Am un shih tzu de un an care sta afara.Nu mușcă, însă latră la toți străinii și câinii pe care nu îi cunoaște. Și nici nu mă asculta. Ce pot să fac?
As dori sa fac o reteta de tort Padurea Neagra, dar nu stiu reteta, imi puteti da o reteta video?
Am un cățel care de 4-5 zile nu mai vrea sa mănânce, nu vrea sa bea nici apa, când vrea sa se ridice de jos nu prea poate și se clatină. Ce sa fac? Ce sa îi dau?
Am o cațea de rasă husky siberian în vârstă de 9 luni și are sângerări, e posibil să fie în perioada de calduri?
Ieri mi- am luat un caine (labrador - 3 luni), problema e ca nu vrea sa iasa afara din apartament. Cand il scot afara, il duc i nbrate pana in fata blocului deoarece nu vrea sa mearga, cand...? (mai mult)
Am un acvariu de 54 de litri în care se afla 4 peştişori Caras de 5-6 cm şi 2 plante.Credeți că aş mai putea sa iau o planta şi 2 peştişori? Mulțumesc.
Recent mi- am luat ca animal de companie un hamster pitic, nici o saptamana nu are, iar ieri dimineata am observat ca schiopata. Inca nu stiu cum a reusit, imi pot doar imagina posibilitatile,...? (mai mult)
Hamsterul meu a nascut 5 pui şi totul a mers bine pana acum, cand au implinit 19 zile. Unul dintre pui este foarte inactiv, "doarme" mai tot timpul si cand vreau sa il iau in mana nu are nicio...? (mai mult)
Salut ^_^ maine voi lua un caine husky si as vrea ca cei care detin ( adica voi ) sa- mi dea niste sfaturi in privinta rasei. Este femela si are aproape un an, toate vaccinurile si are in jur de 25- 30kg....? (mai mult)
Hey Guys. Am un perus mascul care are vreo 4 ani.El mereu a stat cu pereche, de cand l- am cumparat. Acum o zi, a treia perusica cu care a stat a murit, asa ca i- am cumparat alta, mai tanara. Acum...? (mai mult)
Am si eu o catelusa de 6 saptamani, cu ce o pot hranii?
Hei. Am un caine care nu vrea sa meargă în lesa. După ce il scot din curte se așează în fața porții și nu mai merge. Ce pot face?
Am o intrebare, in acest video https://www.youtube.com/watch?v=cV1IYMql_RU este la minutul 5:00 o melodie, daca o stie cineva scrietimio si dau funda.Si nu imi spuneti cu shazam pentru ca am incercat...? (mai mult)
Am și eu un hamster pitic rusesc achizitionat de la Zoomania din Braila mall (cam 2 sapt Au trecut) si de cateva zile i- au aparut mici gauri pe ureche si nu stiu ce are( Ii fac curat saptamanal,...? (mai mult)
Am un iPhone 7 și voiam sa va întreb dacă merita sa-mi cumpar și un aparat dsrl Canon EOS 1300d sau nu e mare diferența între cele 2 camere?
Ce simptome au catelele inainte de nastere? Am un ciobanesc german si vreau sa stiu cand o sa nasca. Multumesc!
Salut, am un papagal Micul Alexander pana intr- un an cei de la magazinu de animale nu au putut sa imi spuna exact varsta lui, eu il detin de doua saptamani. Azi de dimineata i- am lasat usa de la colivie...? (mai mult)
Unde traiesc gazele iarna?
De unde as putea achizitiona un dihor? Daca se poate sa ma contactati(+40769970718)daca cunoasteti pe cineva care vinde sau daca cunoasteti un site sau un loc unde as putea gasi.Multumesc!
Am 2 a chestii de rezolvat strans legate: 1. Dar sa stiti ca s- ar putea sa nu va placa. E un joc numit piti tali rafta bufta. Un joc in care dintre acele cuvinte care fac numele este un semn. Semnele...? (mai mult)
Vreau pe cineva care are un dihor si nu mai are nevoie de el deoarece as vrea sa cumpar!+40769970718 sunati ma
Peste vreo' doua luni o sa imi iau un bichon maltez :) Am cateva intrebari. 1.Sa aleg fata sau baiat?(spuneti- mi avantaje si dezavantaje)Mentionez ca stau la apartament cu 3 camere. 2.Ce mancare...? (mai mult)
caut să-mi iau șobolan de companie dar nu gasesc nicăieri. Știți in orașul Sibiu unde as putea găsi? Sau unde aș putea găsi in general? Mulțumesc anticipat! :)
De 4 zile am doi peruşi si nu i-am vazut nici macar odata sa bea apă, si sunt destul de ingrijorat. In rest sunt bine, mananca, zboara prin colivie. Care ar fi motivul?
Am si eu o catelusa care in curand face 3 luni.E corcitura de ciobanesc german cu cane corso. Voiam sa stiu de la cate luni ar fi bine sa o invat cu lesa.Acum e bine sau e prea devreme.
Cu o zi in urmă, fratele meu și- a adus câinele cu el (beagle cred), iar părinții au fost de acord. Dar, încep să- mi fac griji de un lucru chiar dacă ei nu și- au dat seama. Câinele,...? (mai mult)
Auziti. Cum au facut oamenii astia sa zboare butoaiele ca in videoul: https://www.youtube.com/watch?v=VHJRjaPfbQk? Vreau sa fac si eu chestia asta de revelion.
Am o intrebare, in acest video https://www.youtube.com/watch?v=cV1IYMql_RU este la minutul 5:00 o melodie, daca o stie cineva scrietimio si dau funda.
Cum observ ca un amstaff are pedigree?
Doresc sa imi achizitionez un caine Amstaff de pe internet.Cum vad eu daca catelul va fi rasa pura?
Salut, am nevoie de un raspuns repede. Trebuie sa plec din Buzau cu perusii mei in cateva ore, cu autobuzul, dar pana la autobuz ei vor sta in colivie, dar afara, si afara sunt 0°C, cum sa fac sa...? (mai mult)
Pisica mea a cazut de la balcon.Are sub un an. Nu e la veterinar deschis si nu stiu ce sa fac. A iesit din culcus si nu si poate misca picioarele din spate! VA ROG SPUNETI-MI CE SA FAC!
Pisica mea care are sub un an a cazut de la balcon. Nu stiu ce sa fac, nu este veterinar deschis la ora asta. Sta in lighean, si doarme. Acum 5 minute a iesit din lighean si nu poate sa si miste picioarele...? (mai mult)
Vreau sa îmi achiziționez un câine de talie mare și m- am gândit să îmi i- au un Amstaff.Imi spuneți și mie cum e dresajul la acest câine dacă pot să îl fac eu acasă cu el? Și dacă...? (mai mult)
Ce inseamna "body" la un aparat foto, caci am vazut in anunturi,, Canon 1300D body" si m-a pus pe gânduri acel body
Hey TPU! Vreau sa imi deparazitez intern motanul fiindca da semne cum ca ar avea viermisori... Stie cineva o clinica veterinara unde angajatii isi fac treaba cum trebuie in sectorul 2?
am un motan care are 1 an, de 2 zile tremura ( mai de graba niste spasme musculare as zice) si a inceput sa si vomite. nu pot sa o duc in momentu de fata la veterinar, ce ar putea avea sau...? (mai mult)
Am un pisic si am observat ca nasul nu prea mai este atat de umed. Alt lucru este ca are ceva de culoare verde pe partea de sus a nasului (nu chiar in mijloc). Este posibil sa aiba ceva?
Salut, de unde pot cumpara un pui de american pitbull terrier cu ped?
Caut si eu un cățel shih-tzu de vanzare... ma poate ajuta cineva? Daca stiti pe cineva care are rasa pura... nu cu bichon. dau gîndită
Http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/DanHarabor Cine este interesat de acest joc poate da un klic pentru a vedea despre ce este vorba. poti sa te joci din plăcere și poți scoate bani reali fără...? (mai mult)
Salut baietii, am si eu o intrebare priivind pescuitul, cand poti pescui adica in ce perioada, si ca sa pescuieti iti trebuie un permis ceva. DAU FUNDA! (P.S. daca aveti si o dovada... vreau sa ma apuc...? (mai mult)
Nume pentru o cațelușa din rasa pug!
Un parc din Ploiesti care este bun pentru a practica parkour?
Am o mare nelamurire.Am un caine in varsta de 5 ani, o corcitura frumoasa intre un golden si nu stiu ce altceva.Faza e ca de cateva luni a inceput sa urineze tot mai des in pat (doarme in casa)....? (mai mult)
Am un rasfatat de Yorkshire, are 7 luni. Este mascul. Am o problema care imi pune semne de intrebare. este normal sa aiba "intentii sexuale" cu anumite jucarii sau cu perna? nu are astfel de...? (mai mult)
Eu, împreună cu familia mea dorim sa achizitionam un bichon maltez de statura toy.Imi puteti spune cum sunt acesti catei, daca sunt greu de îngrijit si daca naparlesc mult? Daca aveti si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
Ioana677 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!