Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sall. Ce caine prietenos, puternic si mare gen caine-lup, pitbull, etc as putea cumpara si frumos si iubitor si protectiv? Maxim 380 lei.
Eu am un papagal(budgie) si il am de aproape un an dar tot ii e frica de mine, de exemplu daca intru in camera cu cusca el o sa zboare in cealalta parte a custi de frica, eu las usa la cusca deschisa ...? (mai mult)
Am 4 perusi, 3 adulti si un pui, puiul sta cu femela si ceilalti in alta colivie, i- am tot lasat prin camera si in seara asta a ouat femela, cum fac sa imi dau seama care e tatal? Vreau sa ii pun ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor acum cateva zile am pus o intrebare cum ca porumbelul meu vomita si facea diaree. In ultimele zile si- a revenit nu mai are diaree dar ma jur ca acum il tin in brate si mi- e frica ...? (mai mult)
Salutare.Am un hamster pitic si are piciorusul umflat.Ce pot sa ii fac? AJUTORR VA ROGG
Acum 2 luni am luat doua bigaloase.Acum o saptamana una din ele s- a dua la ingeri.Mentionez ca voma nu manca si facea diaree cu sange.Veterinarul i- a facut trat pentru indigestie dar nu sunt...? (mai mult)
Am nevoie de un raspuns urgent de la o persoana care se pricepe la aparate foto Vreau sa cumpar un dslr canom d1000 de 10 mpx, vreau sa particip cu el la un concurs la scoala si pozele cu care...? (mai mult)
Deci habar n- am de cum se cheama un joc. Trebuie sa jucati mai multi (4- 10) si se sta in cerc. Apoi se spune la ureche o intrebare (gen "Pe cine din acest cerc ai imbratisa?"). Trebuie sa zici un nume...? (mai mult)
Îmi puteti spune daca perusii se imperecheaza intr-o anumita perioada? Pe net am gasit ca intre luna februarie si aprilie.E adevarat?
Hi guys caut si eu un loc de munca in strainatate ca muncitor necalificat nu conteaza in ce domeniu... Conditia este sa am cazare iar salariu sa depaseasca sau chiar sa fie 1500€... daca stiti careva...? (mai mult)
Am doi perusi.O femela si un mascul.Eu le- am pus o cutie ca sa se reproduca. Femela intra foarte des in cutie dar nu depune nici un ou.De ce nu depune nici un ou? Trebuie mai intai sa se obisnuiasca? ...? (mai mult)
Am doi perusi.O femela si un mascul.Eu le-am pus o cutie sa se reproduca. Femela intra foarte des in cutie dar nu depune nici un ou.De ce nu depune oua? Trebuie sa se obisnuiasca? Dau funda
Care e diferenta dintre Pitbull si Bulldog? Este vreo diferenta de talie? Eu vreau talie mare. De exemplu Pitbull si Englez si Francez are talie mare si Bulldog talie mica, sau invers? Si...? (mai mult)
TPU am un papagal si e trist are si un partener de o luna e trist eu vb cu el coco incearca sa vb cu el da nu prea vorbeste nu ciripeste si l-am cumparat ieri si nu mananca nu bea apa aajutor fundita
Ce sa fac, daca am o pisica si ii cade mult par, si vreau ceva care sa faca sa nu ii mai cada par, deoarece imi e greata.
Vreau sa editez o poza in lightroom si stiu in mare parte sa umblu pe el numai ca nu stiu o chestie banala cred. Vreau sa editez o poza si cand dau hue saturation de exemplu pe albastru sa fac doar geaca...? (mai mult)
Care sunt semne ca pisica intra in travaliu?
Intentionez sa achizitionez un pui Cane Corso. Puiul il cumpar de la cineva care sustine ca detine si parintii( parintii sunt cumparati de la crescatori de cane corso dar nu detin pedigree) ...? (mai mult)
Ce rasa de caini ar fi recomandata pentru apartament si de ce? O sa ii insir ca un fel de clasament al preferintelor mele. Husky Akita inu japonez Boxer Amstaff Cane corso Beagle Golden...? (mai mult)
Peruseii mei nu vor sa iasa din colivie, desi le am lasat usita deschisa nonstop de 4 zile incoace. Doar unul din ei a iesit si cred ca din greseala intr o dimineata cand le am descoperit colivia. Atunci...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa ma apuc de vapat, fac asta cand ies pe afara cu un prieten, are el un aparat, dar as vrea sa- mi iau si eu unul, daca aveti anumite recomandari, ma intereseaza mai mult ca aparatul...? (mai mult)
Acum Aprox. o saptamana in urma mi- am cumparat un pui de catel Akita Inu American si de 2 zile in face peri albi, scherlaluie in apartamnt, urla din cand in cand. Cum pot sa- l fac sa ...? (mai mult)
Buna Am un caine, pichinez, mic si rau... la modul, isi musca si stapanii. Se joaca cand vrea el, dar de cele mai multe ori daca are vreun os sau mancare pe jos si tu vrei sa il mangai, te musca,...? (mai mult)
Deci, am un iepure, l- am cumpărat acum 2- 3 zile si stiu ca nu ar trebui sa am prea mari așteptări deocamdată, dar. E junior, dar nu stiu ce sa fac si cum sa fac. La început era foarte...? (mai mult)
Hei! Unde pot gasi lana netoarsa?
Salutare prieteni! Am un cățel de 2 luni, rasa ciobanesc de asia centrală. As vrea sa va întreb si pe voi cum as putea sa il învăț sa fie foarte agresiv si sa nu ii fie frica de nimeni si nimic? ...? (mai mult)
Cât rezista hamsterii fara apă? repede, va rog
Salut TPU luptele intre Animale e ilegala?
Am un perus de aproape 10 luni si inca nu i- au crescut aripile. Ii cad inainte sa ii creasca mari si le are asa de mici incat nici nu poate zbura. Credeti ca e bolnav sau se intampla asta pentru ca e ...? (mai mult)
Care sunt semne ca pisica e gestanta?
Salut, ce rase de caini care se intretin usor si nu lasa par imi recomandati pentru apartament mic, sau garsoniera? De asemenea, sa nu coste 1000€ :D
E normal sa ii pice blănița iepurașului meu de companie? Funda
Am o problema, am doi labradori si eu trebuie sa ma mut de acasa in oras in o garsoniera, si proprietarul nu imi da voie cu caini. Daca i as lasa singuri si as merge la ei tot la trei zile ar pati ...? (mai mult)
Caut Bichon Maltez pui la 80 lei prețul il putem negocia.Numar de telefon:0754590962
Heii, as vrea sa va intreb ceva. Catelusa mea are oui iar un pui este foarte gras iar ceilalti foarte slabi si nu ii lasa sa manance iar cea grasanu se mai poate misca. O pot lua de langa mama ei pentru...? (mai mult)
Am un catelus de 2- 3 luni de la prietena mea, si ea neintentionat a invatat catelusul sa muste ( punand mereu mana la gura in asa fel incat ea sa o muste ). Dar mie nu imi place asta, cum...? (mai mult)
Deunde sa stiu daca catelusa mea ii este sa nasca. Care sunt primele simptome de a vedea daca este sau nu>. Eria a umblat cu un cine de rasa ei dar astazi vad ca se ducea la alt cine si se intorcea cu...? (mai mult)
Bună TPU! Aveti vreo idee cum as putea sa-mi fac proprii bănuti la doar 15 ani? Dau fundita, pupici.
Sunt sanse ca un pui ( 1 luna si 2 saptamani) de catel sa aiba parvoviroza daca o fost vaccinat la timp?
Porumbelul meu (incaltat) a inceput brusc sa se poarte astazi ciudat. Nu prea pune gura pe mancare, sta ciufulit si motaie face diaree si a vomitat singurele boabe mancate azi. El isi curata penajul insa...? (mai mult)
Vreau sa îmi iau un iepuraș, ca si animaluț de companie si am nevoie de câteva detalii ca sa stiu de ce am nevoie:)). In primul rând, vreau sa stiu in ce il pot tine? Am avut pentru hamsterul meu...? (mai mult)
Cum pot sa imi conving parintii sa imi iau un câine sau o pisica?
Buna! Cainele Shar pei poate fi tinut afara in curte(iarna)?
Hei! Am o cățelușa gestantă pentru a 2- a oară. Dar e ceva complicat aici. La prima ei fătare a făcut 4 pui. 3 băieți și o fetița. Am dat 3 câini la alte familii. Și am păstrat un cățel...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un pistol airsoft manual, dar am 14 ani. Nu vreau sa il folosesc sa trag cu el sau sa il scot afara, vreau doar sa editez videoclipuri sa para ca trag pe bune. Pot cumpara la 14 ani ...? (mai mult)
Voi ce ați alege, un popsocket sau o cutie de plastic ca și cușcă pentru un animal de companie(respectiv hamster) Mersi mult!
Este unul la mine în cartier care tot dă drumul la un pitbul în parc fiind fără lesă, fără botniță spunând că nu mușcă iar deseori în parc se mai adună copii de grădiniță, sau în...? (mai mult)
Hey TPU! Am o problema destul de grava... Am doua perusite care se bat. Adica una o bate pe cealalta si nu riposteaza, doar se apara. Eu sunt mai cu animalele si am fost cu ele la veterinar pentru un...? (mai mult)
am comandat o kendama de pe kendamaonline la 20.00 cand va ajunge coletul?
Salutare tuturor! Porcusorul meu de guinnea nu mai mănâncă de ieri deloc! Am fost cu mama cu el astazi la veterinar si i- a făcut o injecție, și l- a vazut si a spus că are apa l- a plămâni!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.