Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Pisica mea a inceput astazi dupa o vaccinare sa miaune, sa alerge, si sa fie mai activa, ea a fost racita pentru un timp, cand am mers la doctor am descoperit ca a avut o alergie (Cred ca la injectii)...? (mai mult)
Salut, nu- i nimic daca le dau perusilor mei citrice (portocale, lamai, grapefruit si altele)? Nu le- am dat dar perusii mei innebunesc cand vin in camera cu un pahar cu suc de citrice si incearca sa...? (mai mult)
Am o intrebare, cum putea sa fac ca iepurele meu de companie sa nu ma mai muste, eu il am de aproape de un an, dar de o vreme cam 1 saptamana a inceput sa ma muste, dar prin acest fapt ...? (mai mult)
Am un cane corso in varsta de 4 luni (e la mine de 1 luna ) și se tot ia după uameni pe care îi vede mergând cum fac sa nu mai facă asta?
Am o problema cu motanul meu de 6 luni, siamez, si anume ca a vomitat 3 zile la rand mancarea de dimineata, si asta doar dimineata, cam la 5 minute dupa ce o mananca. In primele doua zile a vomitat...? (mai mult)
Am o intrebare? Unui caine la ce varsta are ciclu si la ce varsta are calduri?
Unui caine cane corso ii cad dintii? Si daca da cand termina de cazut?
Știe cineva cum pot trimite un caine din Bulgaria in Romania? Care e prețul si care sunt condițiile? Mulțumesc anticipat!
Am cainele la dresaj (labrador 6 luni) de 3 saptamani si saptaman viitoare o sa il iau acasa. Credeti ca nu o sa ma mai asculte si nu o sa ma mai stie?
Mi am luat o perusica si acasa am observat ca nu are o gheruta.Pur si simplu e rupta adica nu exista. Oare s- a infectat? Nu stiu de cand e rupta, sange nu i mai curge acum.Am dat o cu betadina ca sa ...? (mai mult)
Am mare nevoie de ajutorul vostru, URGENT. Am un Bichon și acum câteva zile a mâncat câteva frunzulițe de leandru și din câte am inteles și am văzut pe net e o planta otrăvitoare. Au trecut ...? (mai mult)
Salut Am un Cocker Spaniel de 3 ani dar nu mă asculta deloc.În casa e un înger, îndeplinește toate comenzile dar cand ieșim la plimbare trage tare în lesă și dacă îi dau drumul ea zburda peste...? (mai mult)
v-as ruga sa imi spuneti un mic scenariu cam ce ar trebui sa spun in primul video postat pe YouTube dau funda;)
Slut TPU! Am o intrebare, cum as putea sa reusesc sa imi fac papagali sa aiba incredere in mine, ma refer sa nu le mai fie frica. Iar, cum as putea sa ii fac sa stea pe deget cat mai rapid DAU...? (mai mult)
Bună ziua, câinele meu a murit astăzi, l-am găsit cu spume la nas, era bulldog francez, sunt foarte tristă, as vreau sa știu ce a avut de ia produs moartea.
Salut vreau niste detalii pentru rasa de caini amstaff, sunt incepator in cresterea cainilor. 1- Acesta poate fi agresiv cu mine si familia mea pe internet am vazut ca aceasta rasa de caine a omorat...? (mai mult)
Am niste nelamuriri legate de peştii mei caraşi, dar mai întâi să vă povestesc totul.Deci pe 1 octombrie am cumparat 2 peştişori din Hornbach unul roşu cu alb şi unul auriu complet.Erau...? (mai mult)
Perusul meu este foarte agitat de ieri. și i.am pus și un cearceaf mare și degeaba. sta împănată. Ce as putea sa fac? + se plimba pe pereții cuștii ( coliviei )
Salut TPU Am o întrebare pentru cei care au câini/cățeluși și folosesc zgarda foresto cam cât de bună este și când dispar purici de la data cumpărări acesteia dacă o atașez pe câine de...? (mai mult)
Salut vreau sa imi iau un cane corso ce păreri aveti despre această rasa ai ce temperament au cu familia si apropiații? Nu am mai crescut câini de genul asta, am doar un ciobănesc de bucovina.
Papagalului meu ii cresc gherutele mari, astfel incat stau pe o parte si se incalcesc in totul si nu stiu daca pot sa le tai, voi ce ziceti?
Cât timp umbla un câine la o cățea in călduri?
Salut vreau sa imi iau un amstaff un cane corso sau un rotwailer nu ii vreau pentru lupte sau pentru a face rau oamenilor vreau sa fie un caine blând cu oamenii care nu l provoacă, pentru asta necesita...? (mai mult)
Abia mi am luat o perusica, are in jur de 3- 4 luni.Mai am un perus care nu o accepta din cate vad.Ii voi pune in custi separate, e bine? Cum as putea sa ma impruetenesc cu fetita, caci e foarte...? (mai mult)
Ceea ce urmează sa povestesc nu are legatura cu vreo intrebare ci simt nevoia sa ma descarc. Am avut un caine, un caine pe care il pot numi cel mai bun prieten si suflet. Il aveam de la varsta...? (mai mult)
vreau un sfat, vreau un caine mama si tata ma lasa sa imi cumpar unul de fapt toata familia vrea doar ca bunicul meu nici macar nu vrea sa auda despre acest subiect cum sa fac sa il conving ...? (mai mult)
PENTRU PERSOANE DIN BUCURESTI, IUBITORI DE ANIMALE Am o mare problema, am un pui de pisica gasit pe strada, prima oara cand l- am gasit acum 3 luni avea piciorul rupt, i l- am refacut(...? (mai mult)
Salut vreau sa imi cumpăr un caine amstaff iar părinții nu ma lasa deoarece ei cred ca este un caine periculos, vreau niste detalii despre această rasa de caine, merita sa am in curtea familiei un...? (mai mult)
Salut, care ar fi niste semne ca pisica e afata? Ea are sfarcurile un fel de roz deschis tare vreau raspunsuri de la cei ce au avut pisici nu de pe internet. FUNDA
Salut, care ar fi niste semne ca pisica e afata? vreau raspunsuri de la cei ce au avut pisici nu de pe internet. FUNDA
de unde pot sa cumpar si eu un pui de pidbull în apropiere de Bacau? Cam cât ar costa Dau funda
Am o problema cu pisoii mei. Am unul de 4 ani și unul de 4 luni. Când l- am adus pe ala mic cel mare se comporta super bine cu el : îl curata, se jucau împreună, mâncau împreună, ...? (mai mult)
Avand 19 ani, baiat, si cu 0 experienta in dansuri, unde as putea sa ma adresez pentru a invata sa dansez, nu cine stie ce dansuri, dar macar sa ma misc in ritm. Pot ceva face la varsta asta, sau...? (mai mult)
Salut am o catelusa pechinez deja este a 6 zi de cand este in calduri. cu doua zile in urma i- am adus un mascul i- am lasat pana a douazi si nu au facut nimic masculul cand se ridica ia fuge. eri i- am...? (mai mult)
Cine ştie de pe ce site se mai pot comanda beyblade?
O sa fie o intrebare cam ciudata, dar ce ar trebui sa ii dau pisicii mele, s-a stricat la burta si a facut diaree. Apropo, este pui
Salutare, nu stiu exact daca pisica mea e afata. Dar ea de fiecare data dupa ce mananca mancare speciala pentru pisici, si eu mananc ceva mai bun de exemplu salam vine la mine si miauna. Nu are sfarcurile...? (mai mult)
Am o intrebare! As vrea sa imi cumpar un aparat foto dslr si am gasit oferta la 450 lei dar are 10mpx, intrebarea mea este, cand vreau sa cumpar un aparat foto la ce trebuie sa ma uit pentru a fi bun,...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! Stau la casa si am doi catei, o fata si un baiat, care, cand nu sunt acasa, si mai ales cand ploua, incep sa roada din peretii exteriori ai casei, incat fac mare dezastru....? (mai mult)
Acum că vin frigurile, zăpezile, care vor acoperi totul, păsărilor va fi tot mai greu să- și găsească ceva de mâncare. Așa că propun să le ajutăm și pe ele, în limita posibilităților...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune tipuri de hrana uscata pentru pisici?
Caut labrador pui. Nu pe negru sau maro Dacă aveți ceva bun email john22121994@yahoo.com
Aveam doua broscute testoase acum o luna, dar din pacate una dintre ele a murit... de atunci cealalta broasca nu mai mananca deloc si sta toata ziua intr- o parte a acvariului... am cautat pe net...? (mai mult)
Unde as putea gasi o coarda buna de sarit! Vreau o speed rope! Am cautat pe rush athlethics, dar nu vreau sa comand din alta tara! Vreau sa gasesc aici in Romania! Si va rog nu va bateti joc si nu imi...? (mai mult)
Salutare cat de mare e burta la o pisica care are doar un puiut in burta. E mare?
Salut TPU, Care ar fi un semn ca pisica e afata? Ea are sfarcurile un roz mai deschis. E vreun semn? Raspundeti-mi va rog.
Am un caine de talie mare, daca merg la camping il pot lua cu mine? Reprezinta un mijloc de aparare impotriva ursilor sau e mai degraba sa ii determine sa atace?
Ieri am schimbat apa la pestele meu (Peste BETTA), am pus tot nu ce trebuie (in principiu solutie), dar am schimbat pietrisul cu unul cu sclipici si am văzut că iese sclipiciul din ele...si ...? (mai mult)
As vrea ca maine sa imi iau un perus.Am un baietel de un an si jumatate, verde.Cam salbaticut el dar se urca pe deget uneori. Nu- i prea place sa iasa din cusca. Revin. Vreaj sa mi iau o fetita, nu stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!