Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce înseamnă Habibi?
Buna TPU... De curand ( 8 zile) mi- am luat o pereche de papagali. Problema e ca daca ma apropriu de colivie încep sa zboare aman2, se sperie, de 2 zile Riki ( perusica ) mai mult tot pe gratarul...? (mai mult)
Cainele meu a mancat otrava de șoarece in plicuri a mancat acum o ora i am dat apa cu sare lapte nu a vomitat inca ce se poate întâmplă?
De la ce varsta trebuie dresat un ciobanesc german? Ma refer in general, dar și la cazuri mai "speciale" cum e faptul că vreau sa il dresezi pentru. paza si protectie. (Stiu ca majoritatea o sa...? (mai mult)
Am o catea de 9 ani (nu a fatat) si acum un avea la tate (2dintre ele) niste umflaturi, acum acele umflaturi sunt mai mari prima data crede am ca doar sunt niste imflamati si ca o sa ii treaca.
Hei buna știe cineva dacă pleacă un motan de acasă sunt șanse să se mai întoarcă?
Vreau sa imi spuneți cat mai multe canale de Youtube despre toate speciile de hamsteri (hamster sirian, hamster pitic siberian, hamster roborvoski etc.)
ce platforma imi recomandati pentru work and travel. Sunt anul 1 la facultate iar la anul as dori sa plec in Grecia sau Spania sau UK. OFER FUNDA.
Ce rase de pisici nu lasa par?
Sall am o pisica. Si nu stiu sexul ei. Daca ar fi motan s-ar vedea testiculele? Eu cred ca e fata deoarece nu se vad testicule. DAU FUNDA!
cum ii pot convinge pe parintii mei sa imi cumpere un animal de companie? Eu imi doresc de foarte multi ani o pisica sau un catel, doar ca mama nu suporta animalele in casa. Iar tata mereu ...? (mai mult)
Sall am o pisica. Si nu stiu sexul ei. Daca ar fi motan s-ar vedea testiculele? Eu cred ca e fata deoarece nu se vad testicule.
Salut, am un pui de papagal (perus) care este mult prea tacut, adica foarte rar mai scoate vreun sunet, in plus daca îl las intr- un loc poate sa stea acolo ore intregi fara sa îsi schimbe pozitia,...? (mai mult)
Am un cg de 7 luni acum 1 luna a avut parvo...a scapat mai sunt sanse sa mai faca?
Https://youtu.be/1EHdNoomd8E Salut TPU Am și eu o întrebare pentru cei care au câini și folosesc pastiluțele BRAVECTO împotriva purecilor și căpușelor credeți că este bun sau îmi termină...? (mai mult)
Salut catelusa mea este un bishon maltez si azi face 62 de zile de cand este gestanta adica am dato la monta pe 20 septembrie.cat trebuie sa mai astept pana fata
Imi spune si mie cineva niste jocuri vechi frumoase gen:Prince of Persia, Jazz Jackrabbit?
La ce numar ar trebui sa sunam ca sa denuntam cruzimea fata de animale?
Bună dragilor! Spuneti-mi acest papagal din imagine este mascul sau femela? Dupa mine cred ca e mascul https://postimg.org/gallery/137tawrn0/
acum o luna mi- am luat un papagal nimfa femela! I- am luat o oglida speciala pentru ei, si sta mereu mereu langa ea si canta non- stop! Ar trebui sa ii i- au un mascul sau sa o las singura?...? (mai mult)
Salut.am si eu o intrebare.am un un rottweiler de 2 ani, f bine dezvoltat, fioros la prima vedere dar prietenos cu strainii. specific ca stau la curte si am nevoie de paza.cum as putea sa il dezvat de...? (mai mult)
Se pot gasi cartite in Romania? Ati vazut vre-una? Exista vreun fel de capcana ca sa atrag o cartita la suprafata sa o pot vedea?
Saptamana viitoare am o mica petrecere cu colegii mei. Trebuie sa ne costumam in ceva si eu nu stiu in ce. Sora mea s-a costumat in regina cea rea. Aveti idei?
Eu am un motan dragut, dar nu stiu ce nume sa ii pun. Are cam 2 ani si tot ii schimb numele cu unele din ce in ce mai groaznice! Daca este nevoie, va mai spun ca este si tigrat.
Buna dimineata stiti un târg in Timisoara de handmade unde mă pot inscrie si eu?
Ce as putea lucra in propriul meu pc? Ceva care m-ar tine ocupat si totodata ar fi si distractiv.
Am un dog argentinian si are varsta de 3 luni, am o problema cu el cand il scot afara in ham nu se misca, sta pe loc cel mult merge doar langa boschetii din fata scarii ps
Ce este "sporul animalelor"?
Hey! Am gasit un caine pomeranian la un pret convenabil si as vrea sa il cumpar. Dar mama mea zice ca nu mai tine in casa un caine oentru ca am o pisica in casa care este de rasa pura si noaptea doarme...? (mai mult)
Am cumpărat, din neatenţie acuarele pe bază de ulei, pentru pânză şi aş vrea să le "transform" în acuarele normale. Ştiţi ce aş putea să fac?
Am un canal de Youtube si nu stiu ce sa postez pe el. Aveti ceva idei?
Sall pisica mea doarme fff mult, mananca mai mult, isi spala blanita intru- na si are tatele un ros cu alb. E posibil sa fie gestanta? Ati putea da o poza cu ce culoare trebuie sa aiba la sfarcuri alea...? (mai mult)
Vreau si eu un site in Romania care vinde cutite balisong/butterfly nu foarte scumpe Ps: nu stiam ce categorie sa pu :P
Eu cu colegii mei vrem sa facem o petrecere. Eu sunt coordonatorul petreceii. Vrem sa cumparam prajituri suc si cascaval salam si paine pentru pentru aperitiv. Cati bani trebuie sa strangem? Suntem...? (mai mult)
Bună, TPU! Numele meu e SaraH şi am 11 ani. Am o mică (URIAŞĂ) problemă. Am un hamster pitic, de aproximativ 1 an şi 3 luni. La început l- am adorat, dar cu timpul l- am mai uitat. L- am pus...? (mai mult)
Un curs pentru fete in care sa se castige bine? Eu ma gandeam inspector resurse umane
In luna iunie mi- am facut pe antebrat un tatuaj mentionez ca l- am facut in Germania. În luna august am facut unul pe braț (de la umăr în jos) asta l- am facut in România, problema ...? (mai mult)
Eu am o broasca testoasa de mississippi este neapararat nevoie de un incalzitor?
Este obligatorie lesa la câini? Daca da care este pedeapsa?
Pisica mea in varsta de 5 luni a cazut de la etajul 4, pe o msina intr- o lupta cu un porumbel. De la brau in jos nu se poate misca iar un picior ii este umflat! Ce as putea face, pana maine,...? (mai mult)
Salut am un pui de papagal (peruși) și stă intr- o cutie atașata de colivie unde s- a nascut. Intrebare este: cînd puiul va fi pregatit sa iasa afară? Sau deja este pregatit? Vreau sa menționez...? (mai mult)
Voi primi in curând un pui de caine Husky. Pentru moment locuiesc la apartament însă în primăvara ma voi muta la casa. As vrea niste sfaturi de la cei care au un caine si locuiesc la apartament....? (mai mult)
Aseară hamsterul meu a scăpat prin casa deoarece mai de mult mama i- a daramat cușcă din greseala și i s- a rupt o bara (are colivie), ce medotalitati pot folosi pentru al găsi? Va rog...? (mai mult)
Buna tuturor, am si eu o intrebare, ce parere aveti despre acana? Eu am hranit catelul pana azi doar cu bercando, care este foarte bun, acu am decis ca trebuie sa schimb hrana care sa fie cel putin...? (mai mult)
Buna, am un husky siberian in varsta de 2 luni, si- a ridicat urechile destul de repede insa de 2- 3 zile, le- a culcat, pana la jumatate, nu e stresat, e ff activ si jucaus, nici o schimbare in...? (mai mult)
Buna am un caine husky femela de 9 luni care abia a trecut de boala jigodie asa ca am trecut- o de la mancarea gatita pe care i- o dadeam inainte pe boabe si acum 5 minute a vomat boabele pe care le- a...? (mai mult)
Am un bichon frise care are o luna si 2 săptămâni. Are blana dreapta nu o are deloc creata. Se face creata sau ramane dreapta? Cand l-am luat mi s-a spus ca ambii parinti sunt frise originali
Salut, am un pui de papagal (perus) si vreau sa-i aflu sexul, cum fac asta? Dau funda
.catelul meu are 7 saptamani si il am doar de 12 zile si avem o problema..se tine numai dupa mine si daca plec undeva sau nu ma vede plange rau si mai ales cand plecam la munca dimineata plange tare...? (mai mult)
Buna dimineața! Am un cățel de 9 luni la țară, care a făcut o iritație urâtă la gât din cauza zgardei antipurici. Ce tratament l-ar ajuta?! Mulțumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!