Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
La sweets kendama se face grip mai bun dupa ce te joci mai mult cu ea?
Am nevoie sa ma lămuriți cu ceva... Aud tot timpul de lupul alpha, beta si omega. Stiu ce inseamna alpha si care ii e rolul in haită, acela de conducător, dar celelalte 2? Ce inseamna ele ...? (mai mult)
Cat costa un hamster la pet shop? Dar hrana si cusca?
Stie cineva de unde pot lua role de cupru ca in link- ul 1 si alama (sau din ce material ii marginea aia la inimioara) ca in link- ul 2? link 1: https://www.youtube.com/watch?v=fd7l9mvifiQ link...? (mai mult)
Știe cineva dacă Micul Alexandru are voie sa mănânce nuca de cocos?
Stie cineva de unde pot cumpara "margele" d-alea mici pentru a face bonsai? https://www.youtube.com/watch?v=nJGIzYRt1KQ
as dori sa achizitionez un pui de amstaff de rasa pura stiti cumva pe unde as putea cauta pretul sa nu treaca de 800 de lei
Salut TPU! Ma consider fotograf amator.Am un Canon EOS 70D cu obiectivul primit la kit(unul simplu, de 18- 55mm).Am mai avut de lucru cu aparatul, cum ar fi de facut poze la nunti si botezuri.Inca de...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog pisica mea de 8 luni face spume la gura (dar maninca, bea)si nu se joaca ca inainte.Va rog! E URGENT! DAU FUNDA!
Cineva care poate sa imi spuna chiar e pitbull? https://youtu.be/bePdEpFqh_s
.. Știe careva de unde pot achiziționa un șobolan că animal de companie? Nu spuneți de olx, sau ocazii... Sunt din București și caut un petshop ce să dețină astfel de mamifere. aștept...? (mai mult)
Dau funda! Ce sa faci cand te plictisesti si nu ai nici la ce film sa te uiti nu ai chef nici sa citesti si nici de muzica nu iti arde? Ce altceva poti faci?
Cum pot face rapid rost de aptipildurile de la stars, stiti voi ptomotia cu aptipildurile si trebuie sa completezi catalogul si ai nevoie de 50 iar eu am de abia 10. Va rog sa imi radpundeti
Am un ciobanesc german de 5 luni! De cateva zile incepe sa mearga parca schiop de picioarele din spate, nu are energie, si se ridica greu de jos! Ii dau 200 gr la 1 masa (3 mese pe zi total 600...? (mai mult)
am un caine shar- pei si doresc sa il tin afara(stau la curte) se intampla ceva daca il tin afara? pateste ceva? am citit pe internet ca nu rezista la frig mult timp sau la caldura. are aproape...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar de craciun un automodel nitro Hpi Tophy 3.5 V1 second hand de pe olx cu 550 de lei.Se merita pretul? Trebuie sa verific ceva special cand vine coletul? Daca aveti acest automodel...? (mai mult)
Hey pentru un fluffy slime este optionala lotiunea...este buna AVON CARE FAMILY LOTION SAU AVON SUN LOTION? Dau funda
Helppp, dau funda Catelusa mea (are vreo 10 ani) a venit muscata pe spate dupa asta i s- a facut puroi dar i s- a spart acum dupa vreo 2 zile i s- a facut puroi pe tata si e super umflata si ii curge ...? (mai mult)
Hey, asta este prima mea intrebare nu stiu cum se procedeaza, pentru a face un fluffy slime am vazut ca este optionala lotiunea, eu vreau sa o folosesc, este buna, NIVEA SUN LOTION SAU AVON CARE FAMILY...? (mai mult)
BUna tpu...maine imi cumpar un amstaff si are 2 luni. Tot maine din cate am inteles o sa- i fac primul vaccin. Cand il pot scoate afara? Ce sa- i dau sa manance ca sa- l fac mare? este greu de dresat?...? (mai mult)
Care este prețul unui pui de porumbel voiajor?
As vrea sa invat sa cant la chitara dar nu stiu ce chitara sa imi cumpar. Imi puteti recomanda una pentru incepatori? Multumesc anticipat!
îmi puteți spune unde aș putea găsi o variantă mascată a svasticii? (vreau să o tatuez)
Vreau sa imi cumpar o broasca otravitoare sau neotravitoare dar nu stiu cum s-o ingrijesc Ce terariu sa cumpar? Cum sa il amenajez? Ce mancare sa le dau? Unde sa pun terariu?
Doresc sa achizitionez un American Pitbull Terrier si doresc sa cer cateva pareri legate de canisa, , epicdogskennel". Vreau sa stiu daca e de incredere. La prima vedere, mi- a lasat o impresie...? (mai mult)
Am un ciobanesc caucazian si vreau sa creasca foarte mare, ce sa-i fac?
am o catelusa mica cum pot s-o fac sa nu mai faca treaba in casa cat mai repede ?
In cat timp oboseste un ghepard, dupa ce a alergat?
Dacă iau un porumbel de pe străzi îl pot dresa sa fie poștaș? Cum îl pot îmblânzi și dresa?
Sall de unde pot sti ca pisica mea este gestanta? Ea are tatele de culoare rosu inspre roz. doarme fffff mult si mananca mai mult.
Cum as putea sa o conving pe bunica mea de 73 de ani sa ma lase cu un caine in casa? Ii tot spun de cand eram foarte mica dar nu am gasit nici o metoda..Plus ca se aproprie Craciunul si da...Nu...? (mai mult)
Cum sa o conving pe bunica mea de 74 ani sa ma lase cu un catelus in casa?!
Am descoperit că pisica mea are o căpușă. Azi vreau să o duc la veterinar. Peste vreo oră sau două Credeți că are ceva dacă mai stau vreo o oră sau două până când plec la ...? (mai mult)
Perusul meu a fost bolnav o vreme si inca mai este, dar e mai bine. In schimb, acum este foarte slabit, isi pierde echilibrul, nu se poate misca si nu reactioneaza la nimic Va implor,...? (mai mult)
stiti cumva pe unde trec broastele testoase prin Romania? Am inteles de la cineva ca ele trec pe la salcia langa turnu magurele cand este vara.Este adevarat? Daca nu, pe unde as putea sa ...? (mai mult)
Mi-am scapat hamsterul in apa,dar l-am luat repede.E ud, dar poate sa moara? Ca am inteles ca au ceva lichid sub burtica..Rog seriozitate
Imi puteti spune va rog de ce pisicii mele ii este frica de aspirator?
Salut TPU, am o problema, sunt din Bacau, am gasit un porumbel bolnav pe strada (nu stiu exact ce are i se intoarce capul la 180 grade automat si se zbate foarte urat) si nu m- a lasat inima sa nu- l...? (mai mult)
Cum se numeste chestia aceea din jurul gatului cainelui? Va rog mult ajutati-ma! https://www.cancan.ro/uimitor-ce-a-putut-face-un-barbat-cu-un-caine-tocmai-am-fost-sa-o.html
Salut.Astazi mi- am luat doua chinchille ambele in varsta de 4 luni.Cand le- am adus acasa, am facut gresela de a le lasa sa se joace prin sufragerie, ca urmare ele ascunzandu- se sub canapea. Dupa o jumatate...? (mai mult)
Buna TPU. Pana la cate luni li se schimba culoarea ochilor catelusilor?
Catelusa mea(e teckel) a fost in calduri acum o perioada scurta de timp.Are 7 luni.Este prea mica ca sa o dau sa faca pui?
Am un catel bichon de 5 saptamani.si i-a aparut ca un fel de biluta sub piele mai jos de buric... oare ce poate fi?
Buna, pisica mea face prin casa si nu s-a invatat la litieră, ce as putea face?
hamsterul meu a vrut sa intre prim geamul casutei si a ramas blocat acolo. dimineata cand l- am vazut l- am scos dar acum are un ochi mai mare si ceva sangeriu in jurul lui.credeti ca se va face bine...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti un model de Canon bun pana in 2.000 de lei de filmat si de facut poze dar as dori sa aiba un obiectiv bun Multumesc si vreau sa fie cat de cat performant.
Ce network imi recomandati pentru Youtube? Fullscreen sau broadbandtv(bbtv)
de unde pot cumpara pudel de culoare sura?
Iepurii se inteleg cu sobolanii? Am o vaga idee ca sobolanii se duc in coteț la iepuri si le mananca mancarea Repede va rog
De ce nu merge sa ma joc online, pe site- ul casa pariurilor, jocurile: curse de caini, curse de caini online, lucky six, etc? Tin sa mentionez ca am instalat Java si Adobe Flash Player! Dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a