Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Nu stie cineva care este numarul de telefon a lui ilie nervosul ala care l-a injurat pe be vali (negrul ala)?
Salut, am un catel labrador de 3 luni si de la cum a dormit sub pat i s-a dat urechea pe spate, si arata oarecum urat fata de cealalta. Isi va mai reveni urechea la forma initiala?
Am abandonat un pui de pisica pe scara vecina,e okey? Am luat-o acum o săptămâna si nu pot sa am grije de ea, ca trebuie sa plec zilnic la facultate de la 6pana la 14
Caut de adoptat un caine dalmatian, pui sau adult, de preferat pui, in Bucuresti. Am tot cautat, dar nu am gasit. Va rog, luati-o in serios!
Asta este ciudat! Cainele meu se uita in coltul camerei latrand și mârâind! Ce se intampla? Este pentru prima oară când mi se întâmplă așa ceva.
Hamsterul meu(pitic) e ametit, nu bea apă și nu prea mănâncă. E agitat și în acelaș timp amețit. Are 1 an și vreo 2- 3 luni? Ce credeti că are și ce ar trebui să fac? Vă rog să mă ...? (mai mult)
am si eu o problema.Parintii mei nu vor sa imi cumpere un animal de companie._. (Much wow)Am incercat sa ii conving dar pur si simplu nu pot.Am note bune la scoala, sunt cuminte, clasese 1-...? (mai mult)
Am si eu o intrebare in legatura cu puisorul meu de Ciobanesc Caucazian. Intrebarea este la ce varsta li se schimba culoarea ochilor?
La ca vârstă se fac vaccinele cateilor? Cate sunt in total si cât costă? Doar mă duc la veterinar, ii face vaccinul câtelului si plătesc, atăt?
De unde pot cumpara spuma de genul, pentru acelasi scop ca in videoclip. https://www.youtube.com/watch?v=BgL_6jWNP2c La 6:50 spune ca un floor mat, chestia care e pe podea intr-o sala de sport.
cat ar costa sa pun tractiune integrala la e30 sau e34?
Cam cat valoreaza un timbru vechi german deutfehes reich?
Oxifuran vitaminizat se poate da si la gaini?
De unde pot sti ca pisica mea e gestanta? Ea de fiecare data doarme ff mult... e vreun semn? DAU FUNDA!
Poate cineva sa îmi recomande o mașină de cusut pana în 800 lei? As prefera din România și ar fi perfect dacă poate sa coasa și prin materiale mai groase (jeans, piele)
Până la câți căței poate da naștere un chihuahua?
Vreau un animal de companie usor de ingrijit si care nu ocupa mult spatiu ce sugestii aveti?
Stiti un soft de efecte speciale usor de invatat in care sa pot face efecte de genul ca mi se schimba culoarea ochilor sau ca imi ies flăcări din mana...stiu ca suna ciudat dar este pentru un scurt...? (mai mult)
Hei TPU, va rog cititi asta Daca animalul vostru de companie respire altfel decat normal, sau/si se comporta altfel, duceti- l la veterinar repede, e semn de otrava, am avut un pisoi, si am cautat pe ...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutoru vostru Am primit un catel pomeranian boo dar nu stiu exact de care este miiic si gold creste maxim 1 kg. Am si eu cateva intrebari legate de el 1- ieri a au venit doua prietene...? (mai mult)
Imi place de o tipa draguta de la scoala. Credeti ca ea ma place?
Idei de nume pentru o motociclete Yamaha? Cel mai tare nume are FUNDA!
De unde pot cumpara peruşi in Buzau? Dar colivie si accesorii?
Știe cineva un pet shop în București sau un magazin online de unde pot cumpăra un sobolan ca animal de companie? Am încercat să caut dar găsesc numai congelati, ca hrană pentru șerpi. ...? (mai mult)
Cum se numește solutia perfuzabila pentru câini care se administrează în timpul parovirozei? Se găsește in farmaciile veterinare?
Daca vreau sa cumpar perus, trebuie pereche neaparat?
Sall De unde pot sti ca pisica mea e gestanta?
A mai fost cineva cu vârsta de aproximativ 13 ani la CSABt și l-au primit? Mi-au spus ca nu am voie, dar dacă ma duc cu tot cu părinte mâine la meci ma primesc?
E obligatoriu intr-o-ul de la g2a?
Buna, imi mangaiam pisica si am observat ca are la burtica un fel de umflatura mica si tare... Nu stiu ce este si imi este frica. o voi duce luni la veterinar sa aflu ce ii dar as vrea sa imi spuneti ...? (mai mult)
Este adevarat ca filmul Ip man este bazat pe fapte reale?
Hei TPU,am nevoie de niste raspunsuri,as dori sa-mi cumpar un detector de metale, dar am 14 ani, si nu stiu exact de cati ani este nevoie sau daca este va rog ajuta-ti-ma!
Daca imi cumpar o nimfa, pot lua doar una sau are nevoie de pereche?
Yee(Salut)! De unde pot descarca episoade din Game of Thrones, Hd, gratis?
BUNĂ TPU! Mi am luat asrazi un peruș! Este foarte foarte foarte foarte sociabiiil❤ oricum, nu asta contează.As vrea sa îmi dati cat mai multe linkuri sau poze cu lucruri care le pot pune la el în...? (mai mult)
Buna, am o nelamurire. Am fost astazi pana la farmacia veterinara si am cerut antiparazitant extern pentru pisici. Vanzatoarea mi- a recomandat "FRONTLINE" dar ma- a intrebat daca am mai multe pisici ...? (mai mult)
Este adevarat ca Rickson Gracie are un record de 400-0?
Salut, TPURecent am început sa am o pasiune pentru airsoft. Locuiesc in zona județului Botoșani, as dori sa merg la terenuri amenajate dar unde m- ar primi deoarece am 13 ani.Pot sa merg la orice teren...? (mai mult)
Ce pot sa fac cu ouale de papagali daca nu le vreau si nu am nevoie de ele?
Salut Am o pereche de papagali. Femela si mascul bineinteles. Si nu as vrea sa faca oua, daca nu le pun cuib vor face? Cum trebuie sa procedez?
Salut, TPU! Poate sa îmi explice și mie cineva care este diferența dintre Cane Corso american si Cane Corso Italian? Stiu că rasa originala provine din Italia. Cum ar trebui sa arate un cane corso...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un oracol cu prietenele mele si nu stiu ce sa scriu in el. Imi puteti da niste idei pentru oracol?
Salut Cum as putea sti ca pisica mea e gestanta? M-am uitat si pe internet insa nu stiu, ea de fiecare data tot se linge si are burta destul de mare si țațele roz. E posibil sa fie gestanta?
Salut, acum 2 luni am cumparat o nimfa, mascul acum are niste probleme, esti mai tot timpul abatut si are o umflatura la marginea ochiului de ieri, dar de o saptamana scaunul este mai verzui ca de ...? (mai mult)
Recomandati mi ce pereche de poante sa imi iau avand in vedere ca sunt primele mele poante. dintre: Rubin+leather love Topaz Encore First points FRDL+leather love
Imi puteti da si mie o casa de pariuri in offline care sa ofere multe oferte la sporturi gen handbal, baschet in afara de Get's Bet?
Pot tine 2 iepuri in aceeasi cusca? Am auzit ca daca 2 masculi stau impreuna nu mai sunt fertile. Asa e?
Am 14 ani si as vreau sa fac un sport de contact mai exact Muay THAI. Sunt din Bucuresti si as dori sa imi spuneti niste sali care sa fac strict Muay Thai... si nu Muay thai cu reguli de K- ...? (mai mult)
Salut tuturor, vreau sa imi iau un catel de talie mica/medie sa il tin in casa, conteaza sex-ul cu ceva? daca este femela sau mascul, in comportament sau.....nu stiu, alte chestii sa stiu ce sa iau!?
Am 2 iepuri de camp domesticiti (de la un prieten care are ferma cu multe rase printre care si cei de camp dar domesticiti ) am cerut sa imi imprumute un frate cu sora sa pentru ai imperechea pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice