Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o intrebare referitoare la animalele de companie, as vrea sa imi iau un caine dar locuiesc singura si sunt plecata cam 8 ore pe zi. Stau la un apartament si nu vreau sa deranjez vecinii, deci intrebarea...? (mai mult)
(Nume pentru motan) Tomi/Tomita sau Ross?
O sa primesc un catel și nu știu ce sa aleg dintre Bichon sau Ciobănesc germana. Ce îmi recomandați?
Buna, imi puteti da, va rog, retete de slime? Sa fie cat mai multe si diverse( pufos, lipicios, elastic) si daca puteti sa fie incercat de voi si sa mearga. Multumesc mult!
Heei TPU, ma gandeam sa imi cumpar papagali perusi insa nu am mai avut niciodata. As vrea ca pasarile sa nu stea inchise in colivie, dupa ce s- ar obisnui cu mine as vrea sa ii las liberi prin camera...? (mai mult)
Am cumparat un caine ciobanesc mioritic. Cainele are 6 saptamani. Aseara i- am fiert paste cu pedigree junior. Si a mancat. Astazi nu mai vrea sa manance nimic. Nici apa nu bea. Ce sa ii dau ...? (mai mult)
Am o catelusa, are cateva luni, e micuta, a fost muscata de un caine mai mare si nu mai mananca sta jos si chelacaie. Am sunat un veterinar dar poate veni doar seara caci el este ocupat.Mai poate...? (mai mult)
Hei! Sunt un dinamovist și am un prieten stelist care tot face mișto de mine și de Dinamo cu diferite glume care el le ea că foarte WoW. Și i- am spus câteva bancuri despre Steaua in glumă nu în...? (mai mult)
am o bichonita de 2 luni si i- am pus o zgarda la gat. Nu inteleg de ce se scarpina mai mereu cand o are. Stransa nu este, ba din contra. Credeti ca nu- i place? sau e doar un corp strain...? (mai mult)
Ce nume ii pot pune motanului meu (ceva usor de retinut si mai putin intalnit, dar frumos)? Cel mai bun nume primeste funda. :)
Am un motan dar nu ma pot hotari in privința numelui, am 3 variante. Ross (inseamna roscat in olandeza,e portocaliu), Tom/i sau Felix?
Poate să sune cam ciudat dar pisoiului meu îi place să mănânce ciocolată, tort sau înghețata de ciocolată. Odată mama a adus ciocolata neagra fără adausuri și oricum o mânca. Este ceva...? (mai mult)
Am o iepuroaica mare și matura iar acum vreo luna cred am pus- o sa facă pui cu un mascul. A rămas însărcinată dar a făcut avort din cauza unei sperieturi mari. S- A intamplat ceva ...? (mai mult)
Am o iepuroaica cu iepurasi in varsta de o luna. De cateva zile, iepuroaica s- a inbolnavit. Primeste tratament, dar nicio schimbare. In caz daca pateste ceva trebuie sa mai hranesc puii cu ...? (mai mult)
Salut utilizatori TPU, am mare nevoie de răspuns la următoarea întrebare. Cățelul meu are 2 luni și acum 2 zile avea capul umflat lângă ochi si acel ochi galben. Următoarea zi era mai dezumflat...? (mai mult)
Am si eu o intrebare câinele meu a fost molesit toata ziua nu vrea sa mănânce numai doarme din cand in cand ridica capu si încearcă sa vomite dar nu o face începe si linge covoarele si labutele
Am un hamster sirian fata de 1 luna jumătate. Dacă mi as lua încă unul de aceeasi 'rasa' băiat se vor bate?
Va rog, imi poate spune cineva de unde aș putea cumpăra o veveriță zburătoare(sugar glider).
Am o intrebare scurta: Care gen de nimfa este mai comun? Femela sau Masculul?
Vreau sa ma apuc de canto. Am observat ca nu imi pot controla vocea, in sensul ca in momentul in care cant foarte sus vocea mi se opreste, dar doar uneori. Am mai azuit ca trebuie sa ai si...? (mai mult)
Ce agentie de transport (Ex: montana, amic) accepta animale in mijlocul de transport? Adica e ok daca trebuie sa platesc un tarif in plus/ sa il tin in lesa, dar fara sa aiba cerinte prea mari de exemplu...? (mai mult)
Hei! Am un catel de aproape 2 ani si as vrea sa mai iau unul dar nu stiu reactiia catelului pe care il am. E destul de posesiv si alintat nu vreau sa se simta prost sau sa creada ca nu il iubesc. Ce credetii...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Imi puteti spune va rog un caine mic care nu creste pentru casa? Il voi tine in casa. Vreau unul sa intelaga repede, deoarece vreau sa- l invat sa mearga singur la baie. As dori unul...? (mai mult)
Vreau sa redirectionez acel 2% din salariu unei organizatii pentru protectia animalelor, sau ceva de genul, neoameni sa fie. Care e de incredere? Adica am vazut pe la tv ca in unele centre pentru...? (mai mult)
De cateva zile am o durere de glezna cand merg cu rolele, stiti cumva cum pot face sa nu ma mai doara? Dau funda
Este normal ca pisica sa ma linga? De ce o face?
Ce nume sa ii pun la papagalul meu este băiat?
Azi merg la sora mea la Buzau. sunt unele momente cand ma plictisesc si nu am ce sa fac in apartament pentru ca nu am voie sa fug sau sa vorbesc cu voce mai tare caci deranjez vecinii. ce activitati...? (mai mult)
Știe careva de unde pot sa fac rost de costumul de joker? Joker interpretat de ledger. Sau dacă poți sa te duci la croitor și sa.ți facă el cămașa, pantalonii etc.
Ce sponsoring imi recomandati : fame bit sau g2a?
Ce apa pot cumpara de la magazin ca sa pun in acvariu am auzit ca apa de la robinet nu e indicata deloc pentru ca are clor si intrebarea e daca cumpar eu apa gen dorna lipova etc care e cea mai buna?
Azi am pus cainele meu pe lant, deoarece trebuia sa vina cineva. Nu stiu cum si- a prins piciorul si acum nu mai poate umbla cu el...E un amstaff de 1 an. Imi e frica sa il duc la medic, pentru...? (mai mult)
Ce aparate sunt obligatorii in acvariu fara de care pestii nu pot trai?
Unde as putea gasi un magazin de reptile in Brasov sau intr-un judet apropiat? M-am gandit sa cumpar un dragon barbos si nu stiu de unde
m-am gandit sa imi iau o pisica! ce rasa imi recomandati? o sa o tin decat in casa la litiera pentru ca am un husky deci ce rasa imi recomandati sa o tin decat in casa?
Ce rase de pisici si catelusi cunoasteti ca un bun animal de companie? El/ea va trebui sa stea singura pana cand eu voi fi la lectie, deci trebuie sa fie cuminte pana cand nu voi fi acasa. Spuneti- mi,...? (mai mult)
Am un câine de 5 ani, rasa terrier cairn,mascul. Locuim în Craiova și căutăm o cătelușă pentru montă. Pentru detalii, mesaj în privat.
Hei! Am si eu nevoie de un sfat, am un pitbull de 3 luni jumate! Vreau sa'l fac prietenos cu toata lumea, desi nu latra si nu maraie la toti! Deci? Ma ajutati? Dau funda
Cu ce se ocupa Asociatia Chinologica?
Sal TPU, ce pot da de mancare unor pui de somn?
Am si eu o catelusa husky in varsta de 2ani si are amandoi ochii albastrii! Am gasit pentru monta un mascul husky foarte frumos cu varsta de 2ani si 3luni, singura problema e ca are un ochi albastru...? (mai mult)
A cumparat cineva peria Furminator pentru pisici, isi merita banii?
Salutare tuturor! Acu cateva zile mi-am facut un canal de travel, păreri? https://www.youtube.com/watch?v=LIpdSIFrr9M
Cu cât se vinde un pui de Alusky? Mama e husky siberian iar tatăl malamut de alaska. Ii dau fără vaccinuri făcut și carnet, la 3 luni, dar nu știu la ce preț.
Hey! Am un iepure si de ziua surorii mele eu cu mama am decis să îi luăm un hamster. Intrebarea e: îi pot pune in aceeasi cusca fără să îmi fac griji pentru ei? Si credeti ca se va înțelege bine...? (mai mult)
Pareri despre https://www.emag.ro/pistol-airsoft-walther-ppk-s-cu-actionare-mecanica-pni-wppk-s/pd/DNSVGYBBM/? Are cineva pistolul asta? Cum se comporta, având in vedere pretul?
Cainelui meu de 4 luni i-a căzut un dinte, e ceva grav?
Ma puteti ajuta cu cateva nume de echipe ( in engleza ) pentru Halloween? Pls
Stie cineva o canisa din Bucuresti pentru rasa pomeranian?
As dori sa incep salutandu-va, am o intrebare: Am o pereche de papagali agaponis si nu ii am doar de 4 zile, cum as putea sa ii fac sa aiba incredere in mine si sa stea macar unul dintre ei pe deget.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!