Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 23 Decembrie 2024 sunt:
Ce animale mai poti tine la garsoniera? in afara de caini pisici, ma gandeam sa iau niste purcelusi de guineea, cati bani te duce daca iei 2 3 purcelusi de guineea? mancarea lor pe luna si ce animale...? (mai mult)
Salut! Am și eu un motănel mic are vreo 2- 3 ani dar l- am lăsat afara intr- o seara Și dimineața nu l- am mai văzut, astăzi nu a mai venit deloc și sunt îngrijorat, nu era castrat el mai ...? (mai mult)
Am un caine amstaff de 5 luni si merg mereu cu el la primblare si musca lesa si nu o lasa in pace si din vina asta nu îl mai scot la primblare, ce pot face?
Am un caine surd care se sperie de tunete. Oare de ce? Simte vibratii?
Salut, Are idee cineva de o mașină de tuns căței, atât de talie mare cat si mici, adică am la bunica un ciobănesc mioritic cu lana mare si un bichon, rog mult o recomandare.
Buna ziua, sunt interesata de cabinete medicale (in principal de urgenta)in CONSTANTA pentru catelul meu. Momentan avem un medic veterinar la care mergem dar as vrea sa am si alte optiuni in caz de...? (mai mult)
Salut TPU, as dori sa- mi achiziționez o replică de pistol airsoft, bugetul meu este doar de 220 lei, as dori sa știu ce pistol ar fi mai bun, Șpring, CO2 sau cu gaz, puteti sa- mi lăsați niste...? (mai mult)
Sunt foarte îngrijorată, câinele meu de un an..nu mănâncă de 2 zile acele bobite pentru câine, astăzi îl vad că se leagănă, nu se poate ține pe picioare, nu doarme, nu știu ce sa mai...? (mai mult)
Buna seara. Ca pasăre de companie aș vrea să achiziționez un canar sau un peruș. Care sunt cele mai importante chestii ce ar trebui sa le stiu despre canari sau peruși? (cand vine vorba de creștere,...? (mai mult)
Bună ziua! Ma confrunt cu o problema ce ma nelinisteste foarte tare. Am 2 pisici, una dintre ele are puiuți sănătoși. Cealaltă pisica, a avut parte de o prima naștere ce ne- a întristat foarte...? (mai mult)
Ce folositi pentru deparazitarea interna si externa a cainilor? De pastile ce parere aveti?
Daca merg în străinătate pot sa iau pisica cu mine? Îmi trebuie acte sau o pot lua ca un aminal de companie obișnuit? Sa zicem ca merg cu mașina nu cu avionul
Salut, am un pui de caine de vreo 3 luni jumatate, iar acesta se simte cam rau, aseara a vomitat (ceea ce face des pentru ca mananca ca nehalitul, tin sa mentionez ca era destul de gras) iar astazi...? (mai mult)
Ar dori cineva pasionat de scris sa facă o colaborare cu mine pentru niște povesti pe wattpad? Mi se pare distractiv și mi- ar plăcea sa lucrez cu cineva! Sunt obsedata de scris și îmi place la...? (mai mult)
Specii de păsări recomandate pentru familiile care stau la țară?
Cum poți deosebi un pui de ragdoll de unul birmanez?
Pisica mea a fătat 3 pui acum o săptămână, stă într- o magazie pe care o închid ca să nu intre alți prădători dar cu toate astea alte pisici tot pot intra. În urmă cu o zi unul dintre ...? (mai mult)
Bună seara, am o pisica care a venit de la vecini, foarte foarte speriata, între timp pisica a fost gestanta, asta am văzut o schimbare la ea, find foarte blândă și am realizat ca o sa nască,...? (mai mult)
Salut TPU! Care e cea mai lungă franciză de filme? Dar serie de cărți?
Salut, am si eu o problema la bicicleta. Schimbatorul schimba pinioanele chiar foarte repede si bine altii chiar s- au mirat de asta, in fine. Cand vreau sa apas pe maneta sa schimb pe pinionul 1 adica...? (mai mult)
Vreau un câine de rasa Shiba inu, problema ii ca aceasta rasa ii prea scumpa și n- am banii necesari..cum as putea face? Și la centrele de adopții 100% nu au rasa asta pentru ca oamenii nu- s atat...? (mai mult)
Daca pe o trotineta electrica care are limita de 90kg s-au dat2 fete care au 100 kg in total poate sa pateasca ceva? Rog seriozitate. Dau funda **
Salut pot face cursurile de frizer de la 16 ani și să primesc dilploma?
De curând ( aproximativ 3 zile) am cumpărat doua șinșile de la două persoane diferite. Ambii sunt baieței, dar unul pare cu aproximativ o luna mai mare decât celalalt. Cand le dau drumul sunt destul...? (mai mult)
Salutare, am primit un pui de ciobanesc belgian in varsta de 5 luni care nu a avut parte de atentie si atingere umana deloc. Cat dureaza pana va accepta sa fie mangâiat? Se bucura cand ma vede, are...? (mai mult)
Buna, mi- am cumpărat o catelusa bichon maltez mini toy, are 2 luni, este fff adorabil și jucăuș dar mulți spun ca nu exista mini toy decât bichon și atât dar eu știu ca bichonul e mult mai...? (mai mult)
Salut! Eu sunt din Campeni jud Alba. Si vreau sa stiu daca mai este si cineva de pe aici... Vreau sa imi fac permis de pescuit și nu stiu de unde sa il obțin, încă ceva daca am 14 ani imi pot face...? (mai mult)
Mi-am cumparat recent 2 hamsteri dar fac foarte mult zgomot noaptea. Le scot rotita noaptea dar tot fac galagie cand rod cusca si ce mai gasesc prin ea. Par foarte agitati, ce ar trebui sa fac?
Buna ziua! Am o cunoștință care are o catelusa, de talie mare (ciobanesc belgian), insa nu s- a ocupat de aceasta, asa ca a dezvoltat niste probleme comportamentale. In urma acestui fapt, vor sa...? (mai mult)
Bună. Am un iepuraș de camp, un puiut, nu i-am mai gasit mămica și l-am hrănit cu lapte la seringa. Ieri a mâncat un biscuite si azi am observat că are burtica umflată, ce as putea sa fac?
Am un pește Betta de aproape 6 luni. Este un mascul ce de 2 zile numai mănâncă. Are acelasi tip de hrana de când l- am luat. Pana alaltăieri i- a plăcut. Acum tot ce face este sa *scuipe mâncarea*!...? (mai mult)
Am mai multi hamsteri si as vrea sa ii imperechez.Dar femela e cu cateva luni mai mare ca masculul, ma rog masculul pe langa femela e inca pui si as vrea sa stiu cand i- as putea imperechea si daca e ...? (mai mult)
Buna ziua, Am un cuib de randunica cu puii înăuntru. Femela a dispărut, a ramas numai masculul. Stiti ce se va întâmpla cu puii? Ii pot ajuta in vreun fel ca sa nu moara? Mulțumesc...? (mai mult)
Am și eu o intrebare, am niște peruși luați de cateva saptamani dar eu de cand i- am luat din magazin, ei au iceput sa se placa unul pe altul, adica se pupa cioc in cioc, se scarpina unul pe celalt...? (mai mult)
Buna, ma gandeam și eu așa după cât timp imi pot calari iapa daca a fatat? Gen după câte luni
Azi am lasat afara o cafea cu lapte si o pisica a baut-o aproape pe toata. Oare pateste ceva de la cofeina? Nu e pisica mea
Salutare TPU! Astăzi un porumbel mi- a intrat în crescătoria mea și eu l- am prins și nu prea vreau sa ii dau drumul, are gps și un inel, știe cineva daca se poate întâmpla ceva daca nu ii dau...? (mai mult)
Acum 2 zile am călcat pe piciorul din spate pe catelul meu bishon și are momente cand șchiopăteaza nu tot timpul. Spuneți va rog ce pot sa fac.
Buna ziua! Am o problema cu animalul meu de companie. Am o pusică de aproximativ 2 luni, recent fratele ei cu care își petrecea toată ziua la joacă si cu care a crescut a fost dat spre adopție, ...? (mai mult)
Vreau sa iau niste perusi/perusele si vreau sa nu se bata, ce sa aleg? Sa iau 2 masculi sau 2 female sau doar o femela sau doar un mascul?
Buna, credeti ca am facut un lucru rau daca mi-am tuns cateii? Aveau foarte multe capuse si nu faceam fata ca sa ii curat in fiecare zi asa ca am recurs la asta.
Salutare! Am facut vaccinul newvac la sota puilor de gaina. Dar nu sunt sigur dacă l- am administrat corect. Deci:vaccinul a fost de 50 de doze și l- am dizolvat în 50 de ml de diluant și l- am adăugat...? (mai mult)
Buna, tocmai astazi mi- am luat un catel, m- am gandit de multe ori daca este o alegere buna sau una rea, având in vedere ca nu este usor sa ai grija de un caine si plus de asta isi face si nevoie ...? (mai mult)
Stie careva o rasa de pisica foarte fluffy, sănătoasă, prietenoasa, care nu musca/zgarie, de preferat culoarea alb, crem care nu costa mult?
Buna ziua, am și eu o întrebare. Sunt sau nu bune batoanele pentru nimfe?
De la ce vârstă pot face baie la un ciobănesc belgian?
Ce sa fac daca pisica mea a fost lovita destul de tare cu o matura și a căzut la pământ? Nu își poate deschide gura foarte mult și nu poate sta pe picioarele din fața. Se taraste și o hrănesc...? (mai mult)
Bună TPU! Știți cumva adăposturi pentru animale/pisici din București Sectorul 1 sau dacă vrea cineva să adopte? Am două pisicuțe, le am găsit la ora 18- 19, erau abandonate de mama lor. Sunt...? (mai mult)
Salut TPU, niște sfaturi de prins peste mult? DAU FUNDA
Buna! Am doi hamsteri (pitici) si sunt frați. Se pot împerechea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!