Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 31 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare TPU! Am o întrebare. Sunt destul de pasionat de insecte și în ultima vreme mi- am dorit să fac un fel de colecție. Problema e că nu știu ce metodă să folosesc pentru conservarea insectelor....? (mai mult)
Bună ziua! Am o catelusa, era plina de purici iar tatăl meu a spus sa o spălăm în apa cu tomosan. Stiu ca nu este bine, regret ca am făcut asta. Probabil a inghitit din apa aceea sau s- a lins ...? (mai mult)
Bună! Am găsit un pui de rândunică azi. Cu ce aș putea să îl hrănesc și la câte ore/minunte trebuie hrănit? Mulțumesc!
Am niste motani mici (un an si 3 luni) si la un interval de 3- 4 zile ii alearga alt motan mult mai mare, cred ca are 4- 5 ani, aud busituri in usa de afara si cand ies eu ei se ascund, de ce se bat...? (mai mult)
Buna! Am fost zgariata in palma de o pisica maidaneza aproape pana la sânge, avea pana intr- un an de zile, m- am dus și m- am spălat cu apa și săpun după care am dezinfectat rana cu spirt. Întrebarea...? (mai mult)
Ce specii de tarantule recomandati pentru cineva fara experiență?
Ce fel de specii de tarantule sunt recomandate pentru a deveni animale de companie? Eventual ceva care sa nu muște, să nu fie veninos și să o pot lua în palma.
Salutare,stie cineva in Dambovita, o balta buna de pescuit cu o taxa mica de pescuit ex :100 lei 4-5 lansete sau 25 lei de lanseta? Dar balti salbatice, fara taxa doar de relaxare si pesti mici?
Pisica mea sufla foarte greu și scoate un zgomot când sufla, ce poate fi? O avea ceva la plămâni?
Stiu ca exista niste fluiere pentru caini pe care oamenii nici nu le aud dar cainii reactioneaza. Se poate face asta si cu o aplicatie pe telefon? Am gasit niste aplicatii dar nu stiu care e buna si nu...? (mai mult)
Buna Ziua! Oare sa intampla sa stie cineva daca exista vreun medic veterinar in Alba Iulia care are specializare si in animale exotice? Daca da, oare as putea sa ii aflu numele...? (mai mult)
Buna TPU! Am un pui de pisica, motanel si mereu cand merge la litiera sapa putin si miauna in acelasi timp, este normal? I- am dat pastiluta pentru deparazitare interna dar nu stiu de ce miauna asa,...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă eu dețin un pitbull pe care îl am in curte tot timpul si am si o atenționare pe gard cu atenție câine rau si ar sari un hot in curte si câinele meu l- ar omorî, ce s- ...? (mai mult)
Salut TPU! De ce câinii și pisicile se urăsc? Și ce pot face ca să se înțeleagă?
Bună! Am o intrebare. Am cumparat aseară o nimfa, astăzi e a doua zi și nu vrea sa manance sau sa bea apa. El nu pare bolnav(are penele frumoase și are momente când tipa foarte puternic). Am ...? (mai mult)
De unde îmi pot lua un pui de Beagle. Din București Cunoaște-ți pe cineva? Am căutat pe publi olx nimic ok
TPU as vrea sa îmi iau un catel și vreau sa aleg dintre Caniche Toy și Yorkshire Terrier Toy, dar nu ma pot decide pentru ca amândouă rasele sunt foarte frumoase. Vreau sa fie jucaus, sa ma pot ...? (mai mult)
Două perușe femele de obicei se înțeleg foarte bine decât o femelă și un mascul?
Ce alte rase canine seamănă cu rasele Samoyed, Spitz și Bichon, de preferat câini de talie mică, ce- mi recomandați? Și vreau și eu un site unde vinde ieftin acești câini, mi s- au părut...? (mai mult)
Salutare! Stiu ca pare o intrebare cam ciudata pentru ca m- am razgandit asa dintr- o data, dar am o latura mai masculina ca sa zic asa. De cand ma uit la anime- uri, imi place cum se lupta personajele...? (mai mult)
Salut! Am și eu un motan care s-a bătut și i-a crescut o umflatura în josul maxilarului iar acum când vrea sa deschida gura nu poate de durere, Sfaturi?
Buna ziua! Am și eu un motan de 2- 3 ani care a plecat de o zi și a venit bătut cred. Se poate vedea a treia pleoapa adică chestia aceea alba de pe ochi. Dar nici gura nu poate sa o deschidă pentru...? (mai mult)
Buna,am un pui de pisica care astăzi s-a facut o sapt de cand a fost născut si are diaree si am vrut sa stiu daca e de rau sau daca o sa mai trăiască:( si ce ar trebui sa fac
Cum pot mânca animalele hrană expirata și să nu pateasca nimic? Poate, pentru cei care stau la casa/curte, aveți și voi pisici care dau târcoale pe acolo, mai ales noaptea și le aruncați mâncarea...? (mai mult)
Bună, cum îmi dau seama daca este bichon maltez sau havanez este alb cu bej și este cret? Mulțumesc
Pot spala bichonu maltez odata la o saptamana?
Pentru a face baie la câine, de talie mare, pe timp de vară cu temperaturi foarte calde, ar fi mai bine cu apă caldă sau apă rece?
Ce greutate ar trebui să aibă o femelă Ciobanesc Carpatin de Bucovina la un an și două luni?
Dacă 2 femele peruși stau în aceeași colivie și una nu o lasa pe cealaltă sa mănânce și o ațâță ce se întâmplă?
Buna, am o papagalita perus care de ceva timp da din cap ca si cand ar vrea sa vomite si dupa ce are criza asta care tine cateva secunde i se uda capul cu o secretie, face asta de cateva ori pe zi. Are...? (mai mult)
Salut! Cum știu ca observ intoxicația la iepuri?
Am o pisica cu varsta de un an gestanta si de aseara nu o mai gasesc, am cautat-o peste tot. De ce ar fi plecat de acasa? Stau la curte
Salut! Ce fac daca iepurele meu a mancat un poc de frunza de orhidee?☹️
Am un iepure de amproximativ 3- 4 luni, este iepuras de vizuina tinut la apartament. A mancat din greșeală o bucatica de frunza de orgidee. A mai patit cineva asta cu iepurașii? Ce pot face? Momentan...? (mai mult)
Am o curiozitate. Am inteles ca un tigru e mai mare si mai puternic decat un leu si ca-l poate bate, dar tot leul e numit rege, de ce?
Buna, am o cățelușa de 4 kg și aproximativ un anișor (pe care am găsit- o abandonată acum câteva luni). Nu am știut dacă are vaccin așa ca i- am făcut doar o deparazitare atunci și una acum...? (mai mult)
Am un pui 6 luni corcitura ciobanesc german, cum îl pot face rau? lumea străină se tot joacă cu el la gard, îl mângâie, îl cheamă etc. Lumea intra in curte si el se joacă cu oricine ce pot ...? (mai mult)
Buna ziua. Este ok ca 2 canari masculi sa stea in aceeași colivie?
Bună ziua! Îmi puteți spune ce as putea sa fac mai bine în aceasta situație? La cazare unde stam pe balcon exista un cuib, din păcate am găsit un puiuț mort când ne- am întors și ulterior când...? (mai mult)
Hey TPU, am un bichone maltese, iar în fiecare noapte când mă duc la toaletă mă latră, de ce face asta? El știe ca sunt eu, dar totuși face asta.
Bună, am doi perusi si au naparlit, cand i-am dat drumul din colivie nu au mai putut sa zboare de ce?
Salutare... Doresc sa imi cumpar un caine, un caucazian mai exact si am 14 ani, este cunoscut ca un caine agresiv, cati ani trebuie sa am ca sa il pot plimba?
BN TPU hey dc daca am dat pisica cu soluții de purici, i- am făcut și baie și tot nu a scăpat de ei ce sa fac? Sunt multi foarte multi dimineață am crezut că intrea vânt pe sub ușă dar era ...? (mai mult)
Bună! Papagalul meu nu mai are scaun, se tot forțează și degeaba. Ce să fac?
Bună ziua am o pereche de sticlei pasari și de ieri unul dintre ei sta numai pe un picior și nu prea se misca Piciorușul celalalt îl tine în sus Oare ce poate avea
Buna ziua am o pereche de sticleti pasari și de ieri unul sta numai într un picior, pe celalalt îl tine în sus, și nu tare se misca. Oare ce poate fi?
Ce platforme de jocuri vă plac cel mai mult?
Ce folositi pentru deparazitarea cainilor?
Ce animale mai poti tine la garsoniera? in afara de caini pisici, ma gandeam sa iau niste purcelusi de guineea, cati bani te duce daca iei 2 3 purcelusi de guineea? mancarea lor pe luna si ce animale...? (mai mult)
Salut! Am și eu un motănel mic are vreo 2- 3 ani dar l- am lăsat afara intr- o seara Și dimineața nu l- am mai văzut, astăzi nu a mai venit deloc și sunt îngrijorat, nu era castrat el mai ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Ioana677 întreabă:
Anastasssiass întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?