Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sall as vrea sa ma angajez undeva la un job dar care sa lucrezi de la domiciliu am 15 ani imi puteti spune va rog
Salutare! Vreau sa- mi achizitionez un amstaff si as vrea cateva pareri din partea celor care au deja o astfel de rasa. Sunt cateva aspecte pe care as vrea sa le inteleg. Sunt foarte multe anunturi...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un niste pesti si intrebarea e:E obligatoriu sa ai plante si pietris in acvariu?
Exista șerpi veninoși in România?
Ce specii de veveriță se găsesc în România?
Bună TPU! Când am fost odată în Italia obişnuiam să mă uit la un desen în care apărea o fată cu părul portocaliu(cred că îl avea prins în cozi).Nu mai ştiu cum se numeşte şi chiar aş...? (mai mult)
Buna, am o veverita siberiana. Am observat ca nu mai are blana intr- o parte de pe spate, doar acolo. Naparleste acum toamna? Si mai am o intrebare. Am un mascul de 1 an si cateva luni. Perechea lui ...? (mai mult)
Ce recomandari aveti pentru o lanseta telescopica pentru crap. Sa fie cat de cat ieftina (70-100 lei) si sa fie buna(calitate, elasticitate si resistenta).
Va rog mult sa- mi spuneti unde pot sa duc la analize cum se numeste acea institutie care face analize mi- a murit recent catelul nici de 2 luni si vreau sa fac o analiza sa fiu sigur din ce cauza...? (mai mult)
Buna ziua! As vrea sa adopt o pisica si as vrea sa stiu costurile Am gasit un puiut de 2 luni, doar ca nu are vaccinurile asa dar as vrea sa stiu cat costa vaccinurile, cam cat ar costa o litiera, ...? (mai mult)
Ma adresez in special celor ce lucreaza in domeniu. Vreau sa fac pentru targul de craciun "fotografii la minut" trecatorilor. Pe ce fel de material se printeaza imaginea de fundal?...? (mai mult)
As vrea sa imi iau un cal, o sa aiba toate condițiile necesare pentru a creste, nu o sa ii lipsească nimic... Pe scurt nu o sa fie neglijat. Imi puteți spune ce rasă e mai buna pentru începători?...? (mai mult)
Hei TPU...stiti un anunt cu pui de bichon spre adoptie in toate orasele din jud.HUNEDOARA? imi doresc foarte mult unul...multumesc
Salut, ce alte site-uri gen Equitana si desprecai.eu mai știți? Mulțumesc anticipat. Dau FUNDA.
Am cumparat o nargilea de pe net,si niste pietricele cu aroma, am urmat toti pasii necesari dar narghileaua tot nu scoate fum.Trebuie tutun ca sa scoata fum? Si atunci la ce sunt bune aromele alea?
Bună TpU! Ce cal e mai rapid Anglo Arabul sau Pur Sangele Arab? DAU FUNDĂ!
Am mare nevoie de ajutor! Voi primi un bichon de 5- 6 săptămâni. Vreau sa știu ureactoarele lucruri : 1. Vreau sa îmi dați FOARTE multe sfaturi despre îngrijire, creștere, dresare etc. 2. ...? (mai mult)
De unde pot cumpara pui de lenes? Repede...
De unde pot cumpara pui de lenes?
Sunt popurile gitd mai rare decat cele normale?
Puteti sa mi dati niste sponsori pentru Youtube?
Hey TPU! Deci Prietena mea si a luat de curand un British shorthair (motan) Si as vrea sa i daruiesc ceva Pentru pisica dar sa i reaminteasca de noi Ma gandeam la un medalion pentru zgarda pisicii...? (mai mult)
Am o situatie grava. Nu pot ajunge la veterinar ca este inchis. Cainele meu are ceva blocat in gat. Tuseste. Eu am avut mare grija de el, dar vecinul il uraste. Cred ca el i- a dat ceva. Iubesc cainele...? (mai mult)
Hey, TPU! Am nevoie de ajutor...Nu e urgent, dar vreau sa stiu ceva.....Deci....Imi doresc de foaaaarte mult timp sa îmi iau un catelus, iar vecinul meu are deja o catea cu pui....Nu sunt de rasa, ...? (mai mult)
Salut, ciobănestii mioritici sunt foarte lenți, sau sunt mai activi? Intrebare in special pentru proprietari si cunoscătorii acestei rase.
Buna tpu.Azi am facut un pariu cu fratele meu ca fac 1k abonati inainte ca el sa faca 100 subs. Precizez ca miza este mare si am nevoie de idei de content cat mai multe. Pot sa adaug ca ma pricep foarte...? (mai mult)
Salut, 2 zili in urma am luat o broscuta testoasa, este draguta si activa o scot din apa des pentru ca se satura in acvariu si se plimba prin casa. Problema este ca ea nu maninca, am incercat sa- i dau...? (mai mult)
Hey,salut :) Vin si eu cu o intrebare :)) Ce parere aveti despre tigarile electronice? Si ce parere aveti despre cele normale :)
Hey! Vreau sa imi cumpar un dovleac, unul normal ca ia de Halloween, vreau sa il fac animal de companie, deci intrebarea mea este: Ce se intampla dupa o perioada de timp? Adica se strica, mucegaieste...? (mai mult)
Perușa mea tot stă înfoiată. E semn de boală? Vă rog ajutați-mă. Mi-a mai murit un peruș nu de mult.
detin un catel Bichon Maltez (baiat) in varsta de aproape 3 ani, zilele trecute am gasit pe internet un anunt cu un Bichon totaltez fetita la 500 lei, in secunda 2 am plecat catre stapan ...? (mai mult)
Buna ziua dragi prieteni :) am si eu o intrebare la voi, la cunoscători si chiar si parerile altora.Am un cățel Bichon Maltez, băiat, în vârstă de aproape 3 ani
Am un hamster sirian, după părerea mea este fetita, nu știu prea bine cum se distinge sexul.Ma rog, dacă pun o femela cu o femela se vor înțelege bine? Dar dacă pun o femela cu un...? (mai mult)
Un vecin de al surorei mele ia otravit cainele, unde sa sun sa reclam sunt din Galati.
Aș vrea sa imi iau un cal dar nu ai știu comportamentele Iapa sau Armasar ce cal e mai bun? și ce rasa e mai buna? DAU FUNDĂ!
Bună TpU! Am o catelusa husky de 5 zile si verisorul meu a loat catelusa si a trantito de perete si a schelalaiat si dupa s-a oprit cumva a murit? :((( DAU FUNDA.
Ştie cineva cumva dacă afectează lumina neagră peștii de apă dulce(guppy)? Că aș vrea să cumpăr un neon negru pentru acvariu dar nu știu ce efecte poate să aibă.
Buna! Cam cat timp as putea lasa singur un border collier? Multumesc.
Hei TPU am si eu o intrebare Pot gasi un job sau ceva la 14 ani Caci as vrea sa fac niste bani in plus Mersi! :)))
Buna! Stiti de unde as putea cumpara niste viermi de faina (mealworms), greieri si gandaci dubia (la un pret scazut)? Multumesc.
Cum deosebesc sexul la pesti Scalari?
De obicei, hamsterul meu imi musca degetele:))Si acum mi-a ros unghia.Si era destul de maricica. Poate sa pateasca ceva? Sunt foarte speriata.E primul meu hamster si nu vreau sa pateasca ceva
Stie cineva unde pot gasi (de vanzare) o femela de corb sau cioara? Sau daca are cineva de vanzare, sunt dispusa sa dau pana in 350 de lei pe o pasare.
Buna, deeci am un hamster, nu stiu exact rasa, dar nu este pitic, cam de o luna a slabit foarte tare, si dupa ce l.am cumparat dupa ceva timp oule i.au crescut exagerat, nu credeam ca este o problema,...? (mai mult)
Sall! Mi-am luat 2 broaste testoase si nu stiu care e fata sau baiat. Si ma puteti spune niste nume? Mersi
Stie cineva de unde pot cumpara un pui de raton? Caut de mult timp, insa anunturile de pe internet nu sunt valabile.
TPU am vrut sa cumpăr un caine și intr-un documentar a zis care simțul olfactiv Bun. Ce înseamnă ăsta?
Sa imi iau Doberman sau ciobănesc german? Argumentați! Vreau un caine care sa mă apere și fără dresaj.
Salut am un penny board si as vrea sa invat sa dau ollie.Stiu ca se poate face am vazut pe yt.Eu fac urmatorii pasi: - Ma Las Pe Placa Umpic in jos cu genunchi ca la orice trick. - Dau cu fundul placii...? (mai mult)
Stiti ceva rase de pisici ieftine si frumoase?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!