Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Acum 3 zile mi- am cumparat un hamsterm.Domnul de la magazin a zis ca este cel mai jucaus de acolo.Cand am ajuns acasa, am bagat mana in cusca sa il mangai.Nu avea nimic.Nu s- a speriat.Se dadea...? (mai mult)
Câinele meu latră încontinuu. Are 6 luni, brac german, de 3 luni de când l- am scos afară în țarc latră, sau mai mult urlă. Părinții mei nu sunt prea încântați de asta. Am încercat și...? (mai mult)
Bună TpU! Aș vrea sa imi cumpar un catelus dar nu știu ce rasa aș vrea va rog imi dati niște idei? numai ca sa nu aiba nasul rosu și sa nu fie scund și sa aiba blana zburlita! DAU FUNDĂ!
Cum se numesc si cat costa vitaminile alea pentru pisici care le împiedica sa mai roada plasticuri?
Cum imi invat pisica sa doarma la picioarele mele? Vine numai in cap si nu pot adormii fiindca se joaca in parul meu :))) musca, miauna... Si daca o pun la picioare vine inapoi de 100 de ori.
Cateaua mea s- a imperecheat cu un caine dar nu vreau sa ia pui. Asa ca am dus- o la veterinar si i- a dat o injectie si mi- a spus ca nu o sa ramana gestanta si nici nu va avea treaba cu caldurile 6 luni....? (mai mult)
Salutare,TPU! Cum poate afla cineva varsta unui mar? Este imposibil!
Eu am un hamster si el sta intr- un acvariu! Recipientul de apa i- l are pe interior si este lipit cu scoci ca sa stea dar curge apa din el! De unde are biluță curge apa si nu stiu de ce! ...? (mai mult)
Norocul il primeste cel care il vede sau cel care il ia? Adica gen esti cu un prieten in parc iti veni chefu de plictiseala sa cauti trifoi cu 4 foi cauti si nu gasesti apoi se uita prietenu tau si iti...? (mai mult)
Are un nume Fotbalul American sau este numit doar Fotbal American?
Hei! Vreau sa îmi iau un câine dar nu stiu ce rasa. Vreau sa fie de talie mica sau medie (dar mai bine mica)si sa nu trebuiască sa fie ținut in casa.Nu contează pretul
eu stau la curte si as dori sa imi iau un caine de paza.Un caine pe care ma pot baza ca nimeni nu va intra si nimic nu se va fura.Eu nu ma pot decide intre :pitbull, bullterrier, rotweiller,...? (mai mult)
Eu fac torturi si de obicei imi spun diametrul tortului dar ai o doamna a vrut un tort de 3 kg. Cum as putea cantarii? Nu am cantar.Dau funda
Am 2 perusi si uneia dintre ei ii cad penele din cap si acele pene albastre de lanca cioc sunt putin albe, i- am pus vitamine in apa si am vazut ca acum sunt din ce in ce mai albastre, dar cu vedere ...? (mai mult)
am un bichon adult...si i- am luat bobite de la select...dar acum as vrea sa il trec pe friskeys de la purina. intrebarea mea este, de acum in colo sa ii dau select sau purina? care este mai ...? (mai mult)
Se poate decolora parul de pisica? Gen varful cozii. Dar nu stiu daca ii face rau... de asta intreb. Dau funda :)
As dori sa ma lamuriti cu ceva, daca vi s- a intamplat, daca ati auzit/citit. Hamsterul meu a murit astazi undeva, probabil, dupa amiaza, dimineata fiind activ jucandu- se pe rotita speciala. Am...? (mai mult)
Salut, am un caine cane corso de 7 saptamani si picioru din fata dreapta il tine stramb cum ar fi rupt. Dar a fost verificat si nu are nicio ruptura sau ceva in talpa, mentionez ca el creste pe zi ce...? (mai mult)
Câți ani are o pisica de 2 luni?
Parintii mei nu vor sa mi ia un hamster. Stau la bloc, deci nu mi doresc o pisica sau un caine. Doar un hamster. Si am banii de cheltuiala sa l intretin. Dar mama zice ca daca scapa roade canapeaua,...? (mai mult)
Stie careva un site de incredere de unde pot sa cumpar o chitara acustica? Nu vreau sa- mi iau țeapa cu ceva scump :)) Funda primului raspuns care imi e de folos :)) (Nu stiu daca e corecta categoria,...? (mai mult)
Am si eu un motan de vreo 5 luni care are purici. As dori sa imi spuneti va rog cateva remedii impotriva lor. Ceva natural care se poate prepara cu ingrediente care sunt mai la indemana. Dau...? (mai mult)
Bunã tuturor. Încep prin a vã spune cã mi- am cumpãrat un peştişor din specia Betta, e mascul, este pui şi momentan îl ţin într- un bol de 2 litri. În timp aş vrea sa ii cumpãr un bol mai...? (mai mult)
Buna TPU are cineva de vanzare bichon in Iasi 200 lei?
Buna, rasa de caini Corgi, se poate scrie si ca "Corgie" sau ceva, sau daca nu, "Corgie" înseamnă ceva?
Salut.Poate cineva sa-mi zica cat de mare e diferenta dintre un obiectvi foto dslr ultra wide si unul simplu?
Buna! Ce rase de caini de marime medie sau mare recomandati? Multumesc.
Hei, se mai aduc anul asta carusele la sfânta parascheva la Iasi? Anul trecut s au adus la Ștrandul Municipal. Anul asta se aduc?
Cum pot sa imi invat cainele sa se plimbe in lesa? Daca ii pun lesa nu se mai misca.Cum pot sa il obisnuiesc ca sa merg cu el la plimbare? Are gen 4 luni.
Hamsterul meu e racit, mănânca si bea apa, doar ca stranuta. Ce îi pot face?
Mi- ati putea spune care este diferenta dintre rasa "spitz pitic" si "pomeranian"? Si pretul fiecarei rase.Va multumesc!:* Rog sa îmi răspunda cineva care deține personal aceasta rasa sa îmi...? (mai mult)
am si eu o problema cu iepuri am o iepuroaica mare care cand o bag la mascul il bate si il musca nu stiu ce sa- i mai fac masculul are patru luni si nu vrea sa sara pe ea ofer funda celui care...? (mai mult)
Am o pisica care astazi, dimineata era normala, iar dupa ce am venit de la scoala avea un fel de buba unde se tot scarpina. In locul acela nu mai are par, si mi- e frica sa nu aiba ceva rau. ...? (mai mult)
Fratilor, va salut, vreau sa va intreb un lucru in legatura cu tigara electronica eleaf ijust 2, cat tine o rezistenta de 0.3 ohmi? dar una de 0.5? dau funda, merci anticipat!
Am un iepuroi care nu monteaza femelele are patru luni cei pot face
Buna seara, Am un filtru Sunsun hw- 402 la care cred ca s- a ars pompa fiindca atunci cand il bag in priza nu vibreaza insa lamopa UV se aprinde. Vreau sa conectez la el o pompa separata. Intrbarea mea...? (mai mult)
Ce camera foto DSLR ar fi buna pentru un incepator?
Cate rase de lupi hibrid exista? adica stiu de un lup cehoslovac si un lup alb din alaska. cred. dar cam atat. daca aveti idee de asa ceva va rog sa mi le dati pe toate.(toate rasele de lupi hibrid adica) ...? (mai mult)
Salut am un câine amstaff are 2 luni jumate și toți îmi spun foarte multe păreri despre și foarte mult sfaturi, as vrea sa știu ce i- as putea da sa mănânce casa aibă o structura bună a corpului...? (mai mult)
Am 10 ani si as vrea sa practic gimnastica.E prea tarziu?
Care este cea mai buna Kendama Sweets Pri Model? Dau funda
am o intrebare pentru cunoscatori am o narghilea si nu mai gasesc tutun pe nicaieri special pentru ea. Si arome simple nu vreau sa folosesc iar pietre de alea nici nu ma incumet sa pun mana...? (mai mult)
Salutare,stie cineva de unde as putea cumpara o soparla Gecko Leopard?
am o prietena care vrea un câine(are bani sa il întrețină) dar îi plac două rase: ciobanesc german si ciobanesc mioritic. Ea locuieste la curte deci are unde sa il țină. Voi ce rasă...? (mai mult)
Care e rasa voastra de caini preferata? Dau funda pentru cea mai completa descriere!
Buna! Pisica mea are 4 luni jumatate si miauna la usi, cum sa o dezobisnuiesc sa nu mai miaune atat de mult cand ies din camera? Si mai ales cum o dezobisnuiesc sa se urce peste tot pe dulapuri...
Cat timp pot rezista niste pui de pisica aproape nou nascuti fara mama lor adica fara mancare? ca am gasit niste pui in fân foarte frumoşi dar am 4 si nu ma lasa sa ii tin...nu a venit mama lor de azi...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati. Am doua testoase cu tample galbene iar femela il tot enerveaza pe mascul: Cu labele din fata ii face ceva gen ii face castane, iar masculul se vede ca e nervos deoarece incearca ...? (mai mult)
Stie careva vreun site unde as putea posta regulat un roman scris de mine pe capitole?
Mi-am luat o pisica. Si fara sa vreau am invatat-o sa stea in pat, si noaptea si ziua, Si nu imi place. Cum as putea sa o învăț sa doarmă pe covor sau într-un cosulet?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!