Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o pisica care nu poate sta 5 secunde fara mine. Si o am de sâmbătă. Cand voi merge la scoala ce voi face? Dacă o las afara fuge. Am recuperat- o de 3 ori ca tot fugea. Rapid! Dau...? (mai mult)
Salut, va rog sa imi raspundeti cat se poate de repede, am un pui de porumbel care dintr- o dta nu isi mai misca un picior si sper sa nu pateasca nimic, va rog puteti sa imi spuneti ce ii pot face sau...? (mai mult)
Am achizitionat acum o saptamana 2 pesti Caras din Hornbach unul e auriu şi unul e roşu cu alb pe burta.Sunt foarte frumoşi îi țin într- un bol de 5- 6 litri şi au în jur de 6 cm.Problema...? (mai mult)
Hei mă poate ajuta și pe mine cinEva As vrea sa îi fac cusca la caine am un amstaff și am vrea dimensiunile ca sa nu fie prea mare sa îi tina de frig
Ce face rau un om bun? El e un om normal, daruieste din ce are. Cei rai nu-l suports. Din ce cauza?
Am o iepuroaica care este in calduri dar cand o bag la iepuroi bate iepuroiul si il musca nu a mai fatat niciodata pana acum va rog ajutatimima ofer funda
Imi poate spune si mie cineva care sunt cele mai importante si vizibile diferente dintre o mascul si femela la curci? Dupa ce criterii pot spune ca este o curca/curcan?
Salut.acu o luna pisica prietenului meu a facut puiuti si am luat si eu o fetita. Dupa o luna cu pisicuta am zis sa o iau si pe surioara ei. Zis si facu. Ajung cu ea acasa le pun fata in fata crezand ca...? (mai mult)
Care este animalul vostru de companie preferat? Dați și argumente. :)
Salutare TPU, Vreau sa imi iau un caine dar nu stiu ce caine asa ca am zis sa va intreb pe voi. Vreau sa fie: - Destept, frumos, usor de dresat, de talie mica sau medie, sa fie prietenos cu persoane...? (mai mult)
Salut, stiti momentul ala cand aveti timpul liber, ala limitat si vreti sa va utiati la ceva sa v a "scoata din priza" sa uitati de ale voastre?(Sau doar sunteti plictisiti?). Vreau si eu canale de ...? (mai mult)
Cine stie o aplicatie buna pentru a invata spaniola? Free :D
as vrea sa ma apuc sa mi rulez singur tigarile. ce tutun imi recomandati? de obicei fumez lucky strike albastru sau malboro rosu
Cum pot face un perus sa cânte din nou? Perusul a ciripit un pic in ultimele minute, iar ieri a cântat vreo 10 min. In rest tace. Ce as putea sa ii fac? P.S: i- am pus si muzica si funcționează vreo...? (mai mult)
Nu stiu ce are câinele meu. De 2 zile stă numai într-un loc, nu mănâncă, nu stiu ce sa-i fac. Mi-e frică să nu moară.
Ora10.ro este un site de încredere cu ceasuri originale?
Bună seara! Am primit cadou o pisicuță în vârstă de 6 săptămâni. Când am intrat în casă, era ascunsă după canapea. Este foarte speriată. Am reușit să o scot, și s- a ascuns sub o masă....? (mai mult)
Devin dependent daca vapez fara nicotina?
Buna Motanul meu a disparut de 5- 6 zile el are 8- 9 luni, el nu pleca niciodata, nu cred ca s- a dus dupa pisici la varsta asta Voi ce credeti poate sa se duca dupa pisici la varsta asta? si cam ...? (mai mult)
vreau sa- mi iau un papagal de pe olx, dar tipul care il vinde nu stie cum sa- l trimita. El sta in jud. Olt, intr- un orasel, iar eu sunt din Iasi. Pasarile sau animalele in general,...? (mai mult)
Am un motan de 1 an si 3 luni necastrat. Problema e ca la 3- 4 noaptea si dimineata la 6 miorlaie zici ca e omorât. El a învățat să miorlaie cand vrea dintr- o cameră în alta. Dacă deschid...? (mai mult)
am si eu o problema destul de serioasa. Am un bichon maltez de 10 luni si cat a fost cald l- am tinut afara, problema e ca vine frigul si nu il mai pot tine afara dar el face peste tot in ...? (mai mult)
Cum dresez perusu? cand bag mana in cusa se urca pe acoperis:))
Heey! De la cat timp pot plimba un pui de Bichon in lesa, el are acum 3 luni, il pot pimba deja sau mai astept? Dau funda
Buna TPU Am o intrebare pentru cei care au aimale. Am gasit pe strada un pui de pisica cu piciorul rupt, am fost cu ea la doctor si i la pus in ghips. Ieri i s- a scos gipsul. Tin sa mentionez ca ieri...? (mai mult)
Am o mica problema. Am un caniche de 5 luni. Problema este ca nu prea vrea sa meargă când îl scot la plimbare. uneori are chef doar cand il scot la bloc sa- si faca nevoile si daca mai vrea sa ss plimbe...? (mai mult)
Am un hamster și uneori noaptea îl apuca sa chitaie foarte tare, și scoate niște zgomote ciudate, ca niște țipete. Aveți idee de ce face asta? Ce ii pot face?
Puneți întrebări pentru un Q&A
Puteti sa-mi spuneti cum imi dau seama de sexul unui scatiu?
Bună! Vreau sa fac un cadou hand- mare un colaj de poze pe un cub din hârtie care se pliază.nu stiu ce material sa folosesc la poze.dacă folosesc hârtie ma gândesc că de la pliat se strica pozele...? (mai mult)
Ce părere aveți despre hrana de caini Pro Pac pentru un ciobanesc german sub un an? Dacă nu pot sa i-o dau atunci cand e mai mare de un an pot? Dau funda
Am 2 papagali zebre australiene mici am observat ca baiatul nu are pene pe spate ce poate sa fie?
Hei TPU Deci vreau sa imi iau animal de companie Ceva sa nu fie prea zgomotos Sa nu trebuiasca sa iasa din camera mea ( pentru ca doar acolo vreau sa il tin) Si usor de intretinut Eu ma gandeam la ...? (mai mult)
Cum curat rolele?! Urgent
Am doua perusite, aia mai moale isi tine piciorul sucit si ezita cand vine vorba de a si- l pune pe bara. Ambele au vreo 6 ani. Care sa fie cauza? Ea oboseste oricum mai repede, si cade pe jos, asta...? (mai mult)
Hey de curand am observat ca porcusorul meu de guineea, mascul, are pielea plina- plina de coji. Ii cade masiv parul si plange de durare daca il iau in brate. Doar pe jumatatea dorsala a corpului, in...? (mai mult)
n-am ce face stiti un chat ( de preferinta sa fie de pe chatango) in care pot sa vorbesc cu oameni?
Cine ar castiga dintre un Rotwailler si un lup?
Problema vine in felul urmator: noi avem un caine care de la o vreme a devenit foarte agresiv, ocazional avand dentative de a ne ataca si pe noi. Are vaccinul anti rapie facut, deci exclud ...? (mai mult)
Nume drăguţe de hamsteri pitici ruseşti masculi?
Hei, am un caniche de 5 luni și f des i se face clei în ureche și par care trebuie smuls. Întrebarea e cum și cu ce pot curata acasa urechle fără sa i dăuneze?
Ce rasa de papagal nu face galagie?
Am o micuța întrebare. Azi am fost pe afară si am văzut un pui de pisica si mama lui ascunzandu- se sub căsuță mea (am o căsuță din lemn in care mai vin niste copii si se joaca). M- ...? (mai mult)
Mi-am cumparat un releu cu time si nu stiu cum sa leg un motoras la el si sursa de alimentare. Funda
Am si eu un ciobanesc german si nu stiu cum sa il fac sa fie mai dur cu straini.....cand intra un strain trece pe langa el iar cainele nici nu misca....va rog sa imi raspundeti!
Vreau sa ami cumpar un Labrador.Stau la curte.Cei care stiti cate ceva despre aceasta rasa as vrea sa stiu:e greu de ingrijit, cam costa vaccinarea, deparazitarea etc., e bolnavicios si ce altceva...? (mai mult)
Poate sa îmi explice cineva care este diferența dintre Micul Alexander și Marele Alexander? Știu ca unul e mai mic decât celălalt :), am căutat și pe Google dar nu am înțeles mare lucru....? (mai mult)
Am un catel de aproape un an caruia i-am dat cateva zile numai oase de mancat. Stiu ca am gresit, iar acum se simte rau si e bolnav. Ce pot sa-i fac sa-l ajut? Multumesc anticipat.
am un pisoi. l.am cumparat ieri. si azi il tineam in brate si a sarit din bratele mele si el fiind mic nu a aterizat in picioare. si a venit cu ochisorul in pragul la usa. si vad ca acum i s- a...? (mai mult)
1) As vrea sa îmi iau un câine. Ce rase îmi recomandați? Stau la casa, nu e nici prea mare nici prea mica si am o gradina destul de mare. As vrea sa il țin in casa, a da, si vreau sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?