Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Spuneti informatii despre perusi, ce mananca, cum sunt, fac galagie multa? PS: Ce rasa de papagal nu face galagie multa>?
Am un hamster care a fugit, Nu îl puteam prinde, pentru ca era foarte rapid. Il vedeam zilnic, îi dadeam apa si mancare. Dar de vreo 2 saptamani, nu l- am mai vazut. Nu cred ca e mort, ...? (mai mult)
Puteți sa îmi spuneți și mie ce fan ar trebui sa le dau rozătoarelor?(M-ar interesa hamsterii siberieni)Le pot da din acela normal sau au ei unul special?
am un pui de labrador si recent astazi a s- a lovit la spate mai mult spre bazin, cand s- a lovit a scheorlait, acum nu mai da din coada si nu cred ca e rupta da il doare putin, tatal meu...? (mai mult)
Verisorul meu mi-a mazgalit poate panzele pentru pictura cu cariocile. Le mai pot folosi sau trebuie sa-mi iau altele?
Am o femela de perusi, ieri mi-am cumparat din petshop un mascul. Daca masculul avea pereche in petshop e va imperechea cu femela mea? Daca masculul este putin mai tanar este vreo problema?
Daca dau cateaua (amstaff) de la 8 luni sa faca pui se intampla ceva? Am observat ca este in calduri grav, nu doarme, granule nu mai doreste.
E adevarat ca ogarii au nevoie de miscare de la redus spre moderat? ( Am gasit pe un site asta : "Nevoia de miscare: redusa spre moderata. E drept, sunt caini carora le place sa alerge, dar nu au nevoie...? (mai mult)
Canar sau perus? N am avut niciodata vreo pasare, mi-ar trebui unul care sa stie sa l invat cateva cuvinte si sa nu fie galagios. Help
Buna, a darui este o greseala? Uneori oferim prea mult, incat celalalt se intreaba de ce mie? Ce ti-am facut eu, sa-mi oferi atat de multe? Astept pareri, voi ce spuneti?
Cat costa o testoasa de uscat si de ce ai nevoie ca sa o ingrijesti destul de bine?
Hamsterita mea a fatat acum doua saptamani, si am separat hamsterul de ea. Dar acum de o zi isi 'bate puii'. Stie cineva ce pot face sau din ce cauza se intampla asta? Mentionez ca sunt hamsteri...? (mai mult)
Am un caine bichon maltez si stiu ca sunt niste parfumuri speciale pentru caini. E vreo problema daca il dau cu parfum de oameni?
Buna am o intrebare sper ca ma puteti ajuta! Ce sa ii dau de mancare unui Caucazian (Mascul) pentru a se ingrasa pentru ca a slabit ff mult si i- am facut vaccinul si tot ce trebuia! Cateleul are 5- 6 ...? (mai mult)
Am un peste betta si de o luna il țin dintr- un acvariu temporar (are un litru) si ma gândeam să- l schimb. De cați litrii să- l iau? Ma gândeam sa iau unul de 6 sau 8 litrii, este...? (mai mult)
Ce solutii imi recomandati pentru eliminarea purecilor de pe caini? Am incercat cu zgarzi anti purici si cu otrava lichida pe care i- o pun pe gat dar nu merge.Un sampon ceva. Spunet- mi o marca care a...? (mai mult)
Am auzit de pietrele pentru narghilea, dupa ce se arde aroma se pot refolosi aceste pietre?
Stiti vreun program prin care eu sa adaug o anumita poza si sa-mi deseneze linii de contur? Eu sa adaug o imagine in culori si sa mi-o transforme intr-o imagine pe alb formata din linii negre. ^_^
Cum primesti butonul de la Youtube de 100k sau 1mil? Trebuie sa trimiți un mail la Youtube ca sa ți-l trimită?
am de trei zile un pui de pisica pe care l am gasit abandonat pe strada.Are aproximativ o luna, mananca se joaca si nu ar da semne ca e bolnav dar are burtica destul de mare, stie cineva ...? (mai mult)
Buna TPU am gasit pe strada un pui de pisica abandonat are aproximativ o luna. Mananca normal si nu da semne ca se simte rau, dar are burtica foarte mare, sa fie pentru ca e micut?
Ce faceți? Eu am o problema.Am doua pisici un motan mare de vreo 1 an și 6 luni și o pisica mica de vreo 3 luni. Motanul tot îmi musca pisicuța vrand probabil altceva de la ea și nu numai...? (mai mult)
Buna seara TPU ce parere aveti despre Samsung j7 2017? as dori sal achizitionez.
Am un pui de pisica, are in jur de o luna si un pic. Am luat- o acum 3- 4 zile. Cand am luat- o era destul de vioaie, sa se duca peste tot, jucausa, dar ma gandesc ca asta se si datora unei case...? (mai mult)
Am si eu o întrebare Știe careva un magazin online din România unde pot sa cumpăr figurine, cosplay-uri si postere cu anime?
am o intrebare, cum calmez un papagal sau macar sa il fac sa ne înțelegem? doar dacă mă apropii de el devine speriat papagalul pe care l- am cumpărat astăzi de numește Kakariki, de ...? (mai mult)
Salut am o cățeluşa amstaff( achizitionata recent). Ea a fost neglijata, au fost taiate urechile aiurea, şi aş dori sa imi spuneti daca se mai pot corecta urechile, adica sa le fac cioturi sa...? (mai mult)
Heeei! Am și eu doua păsări australiene(cinteze) ele mi- au făcut patru oua. Dupa aproape doua săptămâni de stat pe ele, ele s- au plictisit de stat pe ele și au spart un ou ai a aruncat puiul...? (mai mult)
Stie cineva cum sa il conving pe tata sa ne luam caine?
Buna mă numesc Elena și am un bichon malteze de 2 ani și 2 luni, de o săptămână am observat că nu mai este așa jucăuș și nu mai urca nici în pat nici cele 3 trepte de la casa, ii scapă piciorul...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor:Ieri am primit niste pui de porumbei, i- am gasit intr- un cuib de pe acoperisul casei mele.Am ineput astazi sa ii hranim cu lapte dar tot deschid gura ca sa vomite.Intrebarea mea ...? (mai mult)
Am o bicicleta de 2 ani și 2 luni și de cam o luna a început sa scârțâie destul de urât când pedalezi. Zgomotul vine din zona angrenajului/a pedalelor. Care e cauza scârțâitul? Trebuie schimbat...? (mai mult)
Cainii nu mananca legume si fructe (am auzit), iar eu i- am dat cainelui bunicii mele sa mananace cateva boabe de struguri. (Se uitia la mine. si era prea dragut. Si a mancat si boabele :)) )Poate pati...? (mai mult)
De unde pot gasi un pug (rasa de caine) din Satu Mare?
În urmă cu ceva timp am găsit un pui de cățel pe stradă. La luat acasă și era foarte fericit. Era foarte activ și nu stătea locului un moment ceea ce mă bucură. Acum nici o săptămână...? (mai mult)
Acum cateva minute pisicul meu (de aprox. 2- 3 luni) a baut apa cu adeziv; nu stiu cat a baut! Il gasi cu boutul in galeata! Poate linsa putin spuma aia. Chiar nu stiu! Apoi ii dadui niate apa ...? (mai mult)
E bine sa pui2hamsteri de acelasi sex intr-o cusca?
Am un cocos si de la un timp i sa ingabenit creasta si restul feti si sta cam trist ce are
Imi puteti spune va rog ce patine de la Bauer sunt mai bune pentru hockey: Vapor Supreme Nexus si ce model (pana in 500 de lei)
Hey,ce rasa alegeți dintre Ragdoll si Birmaneza? De ce?
Bună, TPU! Știe cineva un cabinet veterinar bun în Pașcani unde aș putea să sterilizez pisica și un preț estimativ? Ofer funda!
Puteti sa imi recomandati o substanta care nu face hartia ne-lipiceoasa si sa nu atace metalul? Multumesc frumos
Pisica mea are un an si rasa brithish.Inainte era mai activa iar dupa ce a nascut si am daruit puii ea doarme foarte mult si nu e asa jucausa...de ce?
Cum pot face un motan de aproximativ un an să nu mai bată fiecare pisică pe care o vede? E motan de apartament.
Cainele meu este jumatate husky, acum 4 zile si- a ridicat ambele urechi total, prima a fost cea stanga apoi cea dreapta, au stat 1 zi ambele ridicate, de trei zile cea stanga(varful) este indoit...? (mai mult)
Am si eu un catel de 3 luni, si- a terminat schema de vaccinare, iar astazi l- am scos prima oara afara. L- am scos in spatele blocului, unde era iarba.Dar cand l- am scos ii era frica parca,...? (mai mult)
În aceasta seara în am dat hamsterului meu un servetel ca sa îl roada (neparfumat) iar acesta la mancat...Se v a întâmplat ceva cu el?
Ajutati- ma va rog frumos! Pisica mea are pupilele foarte dilatate, sunt dilatate la maxim desi este lumina si sunt destul de sigura ca nu mai vede. Este foarte dezorientata si se loveste de lucruri prin...? (mai mult)
HELP! deci decurand am primit un iepuras, iar eu mai aveam un porc de guineea... Si iepurasul a crescut mult si sare si face mizerie, si trebuie sa il dau daca nu ii gasesc o cusca mai mare. Faza e ca...? (mai mult)
Sall, de la ce varsta ar trebui să dau un ciobanesc german la dresaj(specific de protecție) dacă el doarme acolo o lună sau chiar mai mult (nu știu cât durează)daca se ataseaza mult de stăpân ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!