Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Care este treaba cu placerea pisicii de a veni pe picioarele tale si de a- si ascuti unghiile, băgand unghiile in pulpele tale chiar prin materialul pantalonilor? Imi iubesc motanul dar vad...? (mai mult)
Am 3 porcusori de guineea fata, tata, mama Aveam ei ele erau in calduri si peste 1 saptamana am vazut ca fetita era gravida (misca puiul) a nascut, dar peste o saptamana m.am mai trezit cu 2 pui de...? (mai mult)
Salut, eu stau la tara si de curand imi achizitionasem un bivol, si cainele meu( pitbull ) l-a apucat de gat si are o gaura acum, mai are sanse de supravietuire?
Hei, am si eu o intrebare, Am o nimfa baiat il am de vreo 10 luni Cand l- am adus era inca pui dar avea toate penele Am adus 2, femela si mascul Sau imprietenit repede cu mine intr- o saptamana...? (mai mult)
Am avut 4 hamsteri.le- am dat mereu frunze de plante din fata blocului(spălate si uscate). unul dintre ei a murit.era pensionarul familiei. avea si doua rani pe care le tratam cu albastru de metilen, ...? (mai mult)
pentru cei ce au pisici, cum le îngrijiți? ce mâncare le dați, ce produse folosiți pentru igienă și altele, eu știu... au avut probleme de comportament sau de sănătate, cum ați...? (mai mult)
Cam ce ar trebui să știu despre creșterea unui pug înainte de a-mi lua unul?
As dori sa- mi i- au o pisica. Dar maica- mea nu e de acord. Nu- i plac animalele de companie. Spune ca o sa revina doar ei responsabilitatea. Plus ca ii e frica ca o zgarie pisica cand nu se astepta. ...? (mai mult)
Este bun un asomator pentru animale...careva care are, merita?
Am avut 4 hamsteri.le-am dat iarbă din fata blocului pe care am spăla-o si am uscat-o (mereu le-am dat) si unul dintre ei a murit.aceasta sa fie cauza? Multumesc.
De ce au pisicile pupilele mari noaptea? Sunt atât de dulci!
Exista soldatei din plastic de colectie? Ma refer la cei care sa zicem sunt intr-o punguta mica si castigi un soldatel la intamplare? in Romania
Am 2 pui de gaina care mai poate umbla si tine ochii inchisi i- am separat pe amandoi si unul dintre ei a murit si inainte sa moare era diaree la fundul lui.Si celalalt inca nu a murit dar aceeasi chestie...? (mai mult)
In urma cu 1 zi cainele meu a incetat din viata. Avea 2 anisori si 1 luna era rasa bichon maltez si insemna totul pentru mine! Il iubeam ca pe un fratior mai mic, era inima mea! Povestea a inceput cand...? (mai mult)
La ce ora dorm cainii?
Hey TPU.Sunteti de acord cu cipul la animale? Pareri PRO si CONTRA va rog.
Salut cum as putea sa imi fac cateaua (Amstaff - 8 luni) agresiva cu alti caini, am o vecina care au 2 caini de talie mica si o musca, dar amea nu le face nimic, as vrea sa ii jupoaie.
Salut am o femelă. Amstaff de 8 luni şi am nişte vecini cu nişte câi i care o musca darvea totusi nu le face nimic, cum as putea sa o fac sa ii jupoaie putin.
Eu as vrea sa imi iau un bichon.E mai bine sa imi iau fetita sau baietel? Multumesc!
Am un iepure de 3- 4 luni in curte si un motan. Motanul il cam bazaie iar eu il tin liber in curte deoarece este spatioasa. Dar seara o pisica maidaneza neagra vine si mananca mancarea motanului...? (mai mult)
vreau sa- mi cumpăr nişte peşti ca animale de companie, am mai avut până acum şi sunt uşor de întreținut nu mai țin minte cum se numea rasa lor cred că, Caraşi dar nu necesitau...? (mai mult)
Ce as putea pune intr-un acvariu in care stă un betta?
Salut am o întrebare am fost la o narghilea de ceva ori in viața și ultima data avea după câteva fumuri gust de fum și parca nu puteam sa trag in piept îmi puteți spune de ce și ce pot sa...? (mai mult)
vreau sa stiu ce mancare pentru caini dintre chapy, pedigree si friskie e cea mai buna?
Ce insecte au voie hamsterii pitici sa infulece?
As vrea sa invat sa sculptez in lemn dar nu sunt deloc bun la desen.E neaparat sa stiu sa desenez pentru a putea invata sa sculptez?
Peste o luna imi voi lua un bichon. Cand il voi lua va avea o luna si cateva saptamani. La cate luni se scoate? la cate luni il invat sa faca afara? Problema mai este ca va veni si iarna si ...? (mai mult)
Daca pun un slime mazga la frigider se face slime normal?
Ma intrebam, ce lucruri interesante poti face de plictiseala, cand esti singur? Fara actiuni simple de genul: plimba- te, canta, danseaza, uitate la TV. Lucruri ca srisul unei poezii sau...? (mai mult)
Cainele meu sta intr- un loc si ma lasa sa il mangai sa il ridic in brate sa il pun cum vreau eu si gen el nu are nicio reactie, sta acolo si nu zice nimic si uneori incepe sa latre la mine si cand ma...? (mai mult)
Hey.Ma poate ajuta cineva? Cati catelusi fata o pechineza prima data?
Perușul meu nimfa e mascul sau femelă? Poze: https://imgur.com/a/9STuE
Salutare Pescari. Vreau sa imi cumpar de la Decathlon niste virmi de pescuit artificiali pe care am inteles ca ii poti refolosi de multe ori daca ii dai cu un fel de atractantse merita sau mai buni is ...? (mai mult)
Am un amstaff de 3 luni și un pic când dau sa îl iau în brațe, gen sa îl dau jos de pe scaun pat etc, mă maraie și da sa mă muște, ce sa fac? Funda. Mulțumesc
Aveti vreo hobby care sa va acapareze toata atentia si sa va faca sa pierdeti notiunea timpului?
Maine vreau sa ii dau unei colege un pui de pocusor de guineea mascul nascut la inceputul lui August. Problema e ca ea mai are un mascul adult si nu stiu daca o sa se bata, l- a luat de la pet- ...? (mai mult)
Cum scap de purecii de pe catelul meu fara a cumpara vreun sampon special sau lucruri de genul?
Cainele meu a mancat ciocolata. am un pug de 3 luni Ce sa fac inainte sa il duc la veterinar?
Heii! Dati-mi cateva idei de ce as putea face in timpul liber!
Bună! Am adoptat azi un pui de pisica si am văzut ca are purici. Ce fac? Mulțumesc.
Hei. am cautat la un moment dat pui de husky de vanzare si am gasit mai mule anunturi in care se dadeau cu un ron. de ce? adica am gasit husky la 1 mie si ceva de lei... dar un ron? e vreo chestie de...? (mai mult)
Salutare, eu sunt din Chisinau dar as dori să cumpăr iepuri din România. Cunoaște- ți pe cineva care vinde iepuri și în alte țări, am tot căutat pe net dar nu pot da de nimeni. Vă rog mult...? (mai mult)
am o catea ea a nascut, peste un an-doi dupa nastere (e cam batrana e pe cale sa moara) se scarpina foarte tare pana la sange se musca. Ce pot sa fac, AJUTOOOOR.
Cat timp trebuie sa te recuperezi daca nu dormi 11 zile?
Am un caine ciobanesc german l- am luat ieri si l- am bagat in cusca care e mare si a scapat din cusca si cand ma apropi de el incepe sa latre.Mie frica sa ma mai apropi de el cum pot actiona? Sa il fac...? (mai mult)
Salutare TPU pentru cei vare au fost la Comic Con anul trecut as vrea sa va intreb unde trebuie sa merg ca sa fac dar si ce trebuie sa fac ca sa devin voluntar?
De mult imi doresc un caine din rasa Cane Corso. e cineva interesat in a dona un pui? xD Multumesc anticipat. dau funda. :D
Repede! Ajutooor! Mi-a născut pestoaica guppy si nu stiu cum sa am grija de pui! Repede! Dau FUNDA! Va rog repede!
Am doi caini frati baieti si vreau si o fetita.Cainii mei sunt generatia a 2- a si vreau catelusa din generatia a 4, 5- a.Pot sa iau catelusa de la parintii cainilor mei? Nu o sa moara daca ii ...? (mai mult)
Pentru baietii cu fata mai rotunda, este rocomandat sa poarte barba sau nu? este recomandat sa poarte par lung sau cat mai scut? (freza) mercii.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?