Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
După ce termin liceul, vreau sa fac facultatea de IT/cibernetica, în Iași sau București. Cât câștigă un it-st / operator cibernetic? Începând de la un nivel mediu? În grad
De ce va este frica de serpi/reptile?
Hei. Vreau puțin ajutor. Am un canish(are aproape 5 luni) și chestia este ca latra f mult. Afară când îl scot, latra la oameni și la caini (nu mereu) iar dacă aude vreun zgomot ca telefonul sau...? (mai mult)
Iubesc foarte mult cainii si as dori sa am unul, de talie mica si dragut. Intrebarile sunt 1.cum as putea sa o conving pe mama sa imi ia unul(tata e de acord).Am o sora de 4 ani si stam la...? (mai mult)
Cum se spală un husky și câte grade trebuie sa aibă apa?
Salut, am o mica problema cu papagaii mei: se tem de mine ca de dracu... ce pot face ca sa nu se mai teama de mine? nu le-am aratat niciun semn de agresiune
Acum 6 zile am visat o varza care vorbea limba engleză,, dar acum 3-4 zile am visat o capră care cânta imnul țării Cum sa nu mai visez nimic doar sa dorm?
Catelusa mea nu mananca mai nimic de cateva zile, am incercat sa- i dau carne de vita si nici macar carne nu mananca.Nici plicuri, boabe sau conserve.Pana la urma am ajuns sa- i bag eu in gura ...? (mai mult)
Stiti cumva vreun cabinet veterinar care are specializare si in reptile? Sa fie din Braila sau Galati, scuzati categoria dar este urgent! Broasca mea testoasa este foarte bolnava, Multumesc :)
Dau funda. Vreau sa imi cumpar o pereche de hamsteri dar nu fata baiat, nu vreau sa faca pui sau ceva. Este mai bine sa cumpar 2 băieței sau 2 fetițe?
Vreau sa îmi spăl pisica, dar nu am șampon de pisici doar de câine. Credeți ca are ceva dacă o spăl cu șampon de căței?
Salut cainele meu(Pitbull American) a fost stricat la burta si dupa o jumatate de ora de dormit au paralizat( intr-un fel) picioarele din spate, le poate folosii doar ca foarte greu.
Buna,TPU astazi mi-am gasit unul dintre iepuri,mort in cusca,era umflat la burta cat o minge, din ce cauza sa se fii intamplat asta si cum pot face sa nu moara si ceilalti? O fii din cauza ierbii?
am doua intrebari: 1 As vrea sa sa stiu daca tableta grafica wacom one small este buna pentru incepatori(nu vreau sa arunc multi bani la inceput), 2 Nu stiu sa desenez mai deloc dar vreau sa...? (mai mult)
Am un canal de YouTube, iar într- un episod voi aduce o persoană, pe Dr. McPatrick, este un vânzător de sentimente și aș dori să îi puneți cele mai ciudate, interesante și originale...? (mai mult)
Am cumparat un modulator fm pentru masina. Am dat 30 lei pe el. L- am testat in masina, a mers. Dupa, l- am luat si l- am pus la o sursa de curent de 13.5 V pentru ca am vrut sa il folosesc...? (mai mult)
Cum fac mai multe follow pe musica.ly Dau funda
Acum o zi mi-a murit un catel si nu stiu care e problema. Seara inainte sa il gasesc mort nu avea nimic dar dimineata era mort. El era foarte umflat in zona stomacului. Ma puteti ajuta?
Cum se poate lua pedigree la caini? Am auzit ca se poate lua la arbitraj doar ca se ia peddy gry de grupa C (nu sunt sigur de asta) Daca se poate lua la arbitraj, ce se face acolo? Dau funda
Care rasă e mai impunătoare din ciobănesc german si Akita inu?: -) Credeți că dacă aș avea acea rasă se mai i-a cineva de mine?
Salut, am o problema cu un caine, are in jur de 10 ani, iarna asta ramas fiind dupa ce celalalt caine a murit (probabil de batranete, avand 15 ani si neprezentand semn de boala doar o usoara apatie...? (mai mult)
Cum pot comanda o testoasa online ca animal de companie? Sau in ce magazin pot gasi asemenea animal.Sa fie de Florida daca se poate si care ar fi pretul
Salutare am cumparat o casa in oras si vin de la bloc, am o vecina care are un caine care latra mereu cand intru si ies din curte, cainele sare si in curte la mine latra mereu cand aude ceva si e foarte...? (mai mult)
Hey,Akita inu pot să fie câini pentru protectie personală? Se dresează greu? Dintre Akita inu si ciobanesc german care e mai indicat pentru acel lucru?
Am avut un canal de YouTube. Dar totul a mers prost. Canalul era bazat pe Gaming. Dar nu aveam un microfon foarte bun. Nu pot sa imi achizitionez alt Microfon. Mi- ati putea da idei de content...? (mai mult)
Vineri ma duc la strand si stau acolo pana duminica. Fiind departe de casă Ce as putea sa iau cu mine înafara de haine si telefon?
Am si eu o problema cu un papagal, mai exact, cu un Micul Alexandru. Am urmarit pe Youtube niste videoclipuri ale unei persoane care avea un asemenea papagal si era atat de simpatic si inteligent,...? (mai mult)
am și eu o întrebare, azi verișoara mea și- a luat un Akita Inu japonez, și mi l- a arătat și mie.Mi se pare foarte drăguță cățelușa! Întrebarea e:mie imi place rasa ciobanesc ...? (mai mult)
cred ca, cainele meu are viermi dar nu-s sigur(se sterge cu fundu de podea nu prea mananca si simt un miros ciudat)are ceva daca ii dau pastila contra viermilior(in caz ca nu are)?
Buna, TPU.Am o mica problema cu doua perechi de tenisi Vans.Mi le- am cumparat acum cateva zile, deoarece era promotia 1+ 1.Adica platesti doar perechea mai scumpa si iti mai iei una gratis, daca pretul...? (mai mult)
Cum sa fac sa am mai multe vizualizari pe 500px?
Azi mi-am luat un hamster si seara eu am țânțari si aprind pastila de țânțari! Credeți ca i-l poate afecta?
Imi dați si mie niște nume de hamster foarte drăguțe! Este băiețel si este alb!
Azi mi- am luat un hamster si i- am pus rumeguș dar sunt nelămurit cu o chestie! Eu i- am pus rumeguș mai mult pentru ca stiu ca ei dorm si stau sub rumeguș! Credeți ca se poate sufoca...? (mai mult)
Azi petreceam timp cu iepurele meu si am văzut că are diaree. Ce ași putea sa fac? Am înțeles ca ar trebuie să nu ii mai dau fructe si legume, ci doar fân, iarbă si hrană specială...? (mai mult)
Heey, mai pun odata intrebarea asta pentru ca vreau raspunsuri. Si m- am saturat de raspunsuri ca "da- i drumul" abia la anul o voi putea elibera pentru ca atunci ajung vrabiile la maturitate. Am o vrabiuta...? (mai mult)
AJUTOR! Am o vrabiuta care se purta normal pana azi, acum face pe somnoroasa si nu se mai sperie de obiecte ca de obicei, mananca putin, se poarta foarte ciudat, aproape letargic. Ieri i- am dat carnita...? (mai mult)
Cam ce preț ar avea o chinchilla? Prețul potrivit din punctul vostru de vedere. Cam cât ar costa un pui? Dar adult? E greu de întreținut? Mai sunt locuri de unde aș putea cumpăra unul în ...? (mai mult)
Buna seara, am 2 hamsteri pitici (o femela si un mascul), prima data am avut femela, dupa care am luat masculul pentru ca voiam pui. I- am pus in aceeasi cusca pe amandoi. Femela a reactionat urat cand...? (mai mult)
Buna! Am un iepure mascul adult (are 2 sau 3 ani) si e rasa russe. Il am de 7 luni, cred, si e încă sălbatic. Am încercat tot felul de metode, dar nici una nu a mers cum trebuie. Îmi puteți da...? (mai mult)
Buna Tpu.Acum 3luni de zile tatal meu a gasit un pui de caprioara ratacit de mama, asa ca l- a inregistrat la ocolul silvic si l- am adus acasa sa il intretinem. Cu o seara inainte, puiul a fost omorat...? (mai mult)
am un cățel mic de 3 luni si nu stiu daca e de amstaff ma puteti ajuta mama lui este amstaff terrier cu pedigree atat stiu de unde l- am luat nu stiu nimic rasa tatalui sau. https://s26.postimg.org/bn7tfa609/20170829_171237.jpg ...? (mai mult)
Cine are cărţi metalice bakugan de vânzare?
Are cineva cărţi yu-gi-oh, shaman king sau naruto de vânzare? Sau cărţi metalice bakugan
Buna am doi hamsteri pitici iar masculul i-a ranit ochiul femelei ce e de facut o sa isi revina?
Am un cățel bichon maltez, cu varsta de 5 luni. Vreau sa stiu; - Când il pot dă la monta - Va trebui sa stea acasă la stăpânii femelei? Daca da, cât timp? (Cățelul are in prezent parvoviroza...? (mai mult)
Salut acum 2 zile mi- am cumparat un Hamster iar dupa 1 zi dupa ce l- am cumparat pe acesta am mai cumparat inca unu primul cumparat a fost fata iar acesta fata il ataca pe mascul si tot chitaie si femala...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar o bicicleta. Puteti va rog sa imi dati exemplu de o bicicleta buna in zona de pret de pana la 700 lei? As dori de la ea sa pot sa merg in general prin oras dar daca merg pe un camp...? (mai mult)
unul din hamstericii mei a plecat la ingerasi.a fost bine si deodată a devenit letargic (lesinat). credeti ca il puteam salva daca nu il lăsam sa stea linistit? multumesc frumos.am plâns foarte...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi iau niste manusi de sala. Dar vreau sa stiu daca se renteaza. In prezent am 60kg si vreau sa iau in greutate pana la 80kg. Credeti ca nu merita sa imi cumpar niste manusi acum? Vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!