Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
catelusei mele i-a aparut asta la ochi http://imgur.com/a/NmY3w ce este? i am dat cu un antibiotic acolo sa i mai treaca dar s-a facut si m aimare...VA ROG MULT AJUTATI-MA! :(((
Salutare,TPU! Imi plac foarte mult personajele DC si Marvel, asa ca vreau sa va intreb cum anume as putea sa primesc Super Geek Box sau Geek fuel?
Ce culori se combina pentru a obtine albastru?
Care sunt cele mai interesante videoclipuri pe care le-ati gasit pe Youtube?
Bună TPU! Am un Cocker Spaniel de 3 ani iar blana lui e scurta și aspră.Dar am citit ca la aceasta rasa blana trebuie sa fie lunga și moale.Mă poate ajuta cineva? Vă rog
Am un pui de Amstaff de 2 luni și mușcă incontinuu am incercat tot i- am dat și cu palama peste... Am și certato și tot mușcă pe toată lumea și mai și marie și latră ce sa fac dau funde urgent...? (mai mult)
Am un pui Amstaff de aproape 2 luni și nu vrea în lesă i-am luat și ham dar nu vrea când îl pus îl mușcă nu vrea sa merg dau funda repede
Lemnul de salcam si de salcie e toxic pentru perusi?
am si eu o curiozitate. Am observat ca dupa ce tai gatul unei gaini ea inca se zbate o vreme. Credeti ca dupa ce e decapitata mai simte durerea? Eu nu stiu ce sa zic... sora mea mi- a pus intrebarea...? (mai mult)
Voi v-ati castrat motanul? (cei care stati la bloc) al meu face luna viitoare 6 luni si ma gandeam sa il castrez sau sa ii dau pastile, ce este mai recomandat? Multumesc!
Cum se numesc sau unde gasesc poze cu diferite personaje fara fundal? Adica cand dau paste pozei in paint sa nu fie si fundalul, doar personajul. Pot sa transform o poza ca sa fie ceva de genul in photoshop?...? (mai mult)
Ar merge sa filmez cu shadowplay la 720P sau macar 480? PC-ul e asa" 4gb ram GT 730 2gb i3 6098P 3. 60Ghz 1TB harddisk Win 7 Professional 64bit
Am o problema cu cainele meu... Are un an si trei luni, nu a avut niciodata probleme cu sanatatea, are toate vaccinurile si deparazitarile la zi. Totusi, de curand, mai exact acum doua...? (mai mult)
Cât costă un tricou personalizat?
Am 5 pui de pisica, urmeaza sa- i dau spre adoptie. La varsta asta nu sunt invatati inca sa faca la litiera, asa ca mda... Fac in colturile casei, pe sub mobila, etc. Mobila, gresia si parchetul...? (mai mult)
Am un hamster sirian, de 1 an si 8 lluni, am fost cu el la veterinar de 3 saptamani pentru ca avea ceva la coada, a fost o rana, si- a revenit, dar de ieri nu mai vede bine cu un ochi, umbla...? (mai mult)
Cum vi se pare Nutribest?
Hei! Cine ştie dacă e bună sau nu mâncarea Nutribest pentru căței?
Știți mai multe petshop-uri online care livrează in toată tara? Mulțumesc.
azi am vruut sa pun un thumbail la canalul meu pentru ca am intrat de pe telefon.Mi- am scris gmailul si parola si scrie ca imi da un sms la nr meu si scria ca sunt Tarifele Standard.Ce tarife?...? (mai mult)
Cam câtă mâncare trebuie să îi dau la un ciobanesc belgian malinois în vârstă de 6 luni? Până acum îi dădeam tacâmuri de pui (de un kg) pe zi. Dar mi se pare că e cam gras si obosește după...? (mai mult)
Ce rasa este cainele asta, eu zic ca e pitbull american https://ibb.co/fgjR95
Un catelus care face primul vaccin are voie sa poarte zgarda de purici imediat dupa?
Heii TPU O pisica se poate imperechea cu fratele ei? Care e motan, normal
Buna TPU am gasit un pui se bufnita am pus-o intr-o cutie dar cred ca e ranita nu poate merge are cv la picior. Ce pot face? Ce mananca?
Cat de tare musca un hamster? Puteti compara cu ceva? Ex: înțepătură de albina,inteparura in ac,pișcătură de țânțar,de furnica, etc
Hei, cainelui meu ii este foarte rău, vomita de 3 zile încontinuu si nu poate sa manance nimic, are o luna si jumatate, l am dus la veterinar acum ceva timp sa ii faca vaccinul, ieri l am dus iar...? (mai mult)
cat timp dureaza ca sa fie iar o pisica in calduri? gen dupa ce a terminat sa saptamana in care era in calduri, trebuie sterilizata sau castrata sa nu mai fie in calduri? pisica poate fi castrata...? (mai mult)
Stie cineva vreo persoană care vinde ciobanesti germani? Nu trebuie să aibă pedigree dar măcar să semene a ciobanesti germani. As dori recomandat de la cei care au achiziționat deja unul.
Hamstericul meu a plecat la ingerasi. avea glanda odorizanta un pic umflată si o crusta de jur împrejur. Asta sa fie cauza?
E cineva pe aici care se pricepe la medicina veterinara? Am probleme cu motanul meu.
As vrea sa imi iau animalut, dar nu stiu ce sa aleg dintre un hamster, porcusor de guinea, iepure, sobolan sau o chinchilla. Pe langa asta as vrea si niste detalii despre ei.
Hei TPU, stie cineva cabinetul veterinar Save vet din Ploiesti? Ce parere aveti? Cu ce animale va duceti? Imi recomandati?
Pot ciobanestii germani să fie foarte afectuoși? Caut un astfel de câine pentru o fata de 12-14 ani și mai important femela sau mascul?
.am găsit un melc de mare viu (rapană) și nu știu ce ar trebui sa ii dau sa mănânce deoarece l-am luat acasă
Îmi poate spune cineva, va rog dacă ciobănescul german este bun pentru o fata de 12- 14 ani? Își dorește un câine "lipicios", foarte iubitor si ii plac ciobanestii germani. Si care ar fi mai bun,...? (mai mult)
Hei! Ce sa îmi iau dintre porcușor de Guinea si hamster? Am auzit ca hamsterii mușca si porcușorii de Guinea nu prea îmi plac. Îmi puteți da niste sfaturi si informații despre fiecare? Dau...? (mai mult)
Ciobanestii germani linie de lucru sunt buni doar pentru paza, sau si pentru stat cu copii?
Am o mare problema. Mi- a picat pisicuta care are aproximativ 1 luna, in toaleta. Si am uscat- o cu uscatrul, i- am dat sa manance dar de 2- 3 ore tremura fara sa se opreasca. Sunt singura...? (mai mult)
Am nevoie de un nume pentru o pisica alba cu negru si maro.
Buna seara, pisica mea vomita aproape zilnic si nu stiu ce sa- i mai fac, am intrebat la veterinar si mi- a spus sa nu- i mai dau care cruda si doar fiarta sau doar bobite dar nu functioneaza face doar...? (mai mult)
Pot tine o tarantula Brachypelma smithi in aceeasi camera cu veveriță mea siberiana? Tarantula va sta in terariu sau. Mulțumesc. (Am editat întrebarea)
Am o pisica siameza. E motan. Are aproape 5 luni. Nu il las pe strada ca sa nu fuga de acasa dupa pisici. Trebuie sa il castrez ca sa nu mai fuga dupa pisici, ca sa pot sta cu grija?
Este normal sa plangi dupa o pisica? Il am de 8- 9 ani si il iubeam enorm. Ieri dupa ce m- am jucat cu el l- am dat afara(el e mai salbatic, sta mai mult pe afara) si azi dimineata il gasesc la 2 metri...? (mai mult)
Ajutor, cainele meu nu mai iese de sub pat pentru ca l-am speriat cu o sticla de apa. Am incercat sa îi pun mancare pe jos dar nu vine si daca incerc sa il scot cu mainile mârâie. Cum sa il scot?
Am şi eu o întrebare. Care este cea mai bună mâncare umedă şi uscată pentru pisici? Mereu am cumparat- o pe cea mai scumpă, dar nu ştiu dacă e şi cea mai bună... Vă rog să mă...? (mai mult)
Hei utilizatori TPU, am mare nevoie de un răspuns la următoarea întrebare: Care este diferența dintre ciobanestii germani linie de lucru si cei normali, sau mai bine spus, ce reprezintă acea linie...? (mai mult)
Heii TPU Acun 4 zile pisica mea a plecat de acasa, ea de cand a fatat nu a mai plecat fara sa se intoarca dar acum da. Niciodata nu a stat asa mult. Banuiala mea e ca a murit. Ieri am visat ca...? (mai mult)
Pagini asemanatoare cu Junimea, dar in engleza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!