Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Ce rasa de catel este asta? http://imgur.com/YDjHRYt
Sunt Ștefan. Sunt intr-un scaun rulant am nevoie de un câine. Ce rasa sa aleg labrador mascul sau jack Russell terrier mascul sau femela?
Are cineva catei de vanzare saint bernard in judetul Dolj?!
Salut,am o intrebare,vrau sa achiziționez un pistol airsoft,ce tip, co2 sau manual?
Poti tine gaini si iepuri in acelasi tarc?
Buna seara tuturor am nevoie urgent de niste sfaturi va rog, a fost abandonat la mine in zona un catel f sperios nimeni nu a reusit sa puna mana pe el, in seara asta am incercat sa il prind. la inceput...? (mai mult)
Salut am un papagal de munte ( regent cum i se mai spune ) si se simte singur si ii caut o pereche ce ar trebui sa fac? Seara tremura mereu.
Hey TPU.Am si eu o intrebare.Am un puiut de sharpey si nu stii ce sampon pot folosi.As vrea unul de calitate caci rasa asta are pielea sensibila.
Pisicile vaneaza pui de gaina am pui de carne si de oua. Ziua cand stau afara puii pot fi omorati de pisici? Au o luna de zile.
Buna, TPU! Am o intrebare. Stie cineva ce i-as putea da de mancare pisicutei mele pentru a nu mai fi constipata? Ofer funda. Multumesc anticipat!
Stiti cumva de unde as putea cumpara lurmenti?
Stiti niste crescatorii online gen "Nevertebrate.ro"? Multumesc!
Am auzit de aceste organizații de salvare a animalelor! Si as vrea sa fiu voluntar! Știți vreun centru de salvare a animalelor in Bucuresti? Ce trebuie sa fac?
Vreau sa imi conving parintii sa imi ia un DSRL, LA 2300 lei. Ma ajuta cineva?
Buna imi poate spune si mie daca pomeranianul toy ramane asa micut micut sau creste mai mare? E un catel ascultator?
vreau sa imi achiziționez un pui saint bernard dupa internet,si as vrea sa il transport pana in judetul meu, aveti idee cat m-ar costa transportul lui din Bihor pana in Craiova?
Stiti jocuri ineresante, ce se pot efectua pe hartie, gen spanzuratoarea, si care sa fie pentru copii? Ma puteti ajuta va rog, cu un lunk, sau daca puteti, sa scrieti voi macar 5- 6 jocuri?...? (mai mult)
Ce animal de companie imi recomandati dintre caine si pisica? Mie imi plac amandoi dar nu ma lasa tata sa iau.Trebuie doar 1. Vreau sa il tin mult pe langa mine si sa il ingrijesc.Sa fie iubitor. Veniti...? (mai mult)
E ilegal sa detii un leopard gecko? Daca nu de unde as putea cumpara unul? Multumesc.
Cum îți dai seama dacă pisica e fata sau băiat?
Deja suntem in 2017 si vin cu urmatoarea intrebare. Se gasesc in Romania Corgi?
De unde pot cumpara o agama cu barba sau gecko leopard din gorj? Funda si vot
Unde traieste cangurul?
Poate cineva să-mi spună unde pot sa-mi las Agama cu Barbă in Cluj-Napoca cat timp sunt plecat in concediu? Mulţumesc.
Cat Costa deparazitarea interna a unui pisoi de 5 luni?
As vrea sa cumpar un chihuahua urgent din Bucuresti. Stiti vreo canisa sau o persoana care vinde pui din aceasta rasa?
Pisica mea a născut acum 2 zile si nu stiu unde! Am căutat prin casa și pe afara dar nu i-am găsit! Ce pot face?
De la ce firma au cartonasele de fotbal mai multa valoare, Topps sau Panini? Si care e diferenta intre aceste doua.
Exista cumva un numar de telefon (la care sa raspunda cineva) pentru protectia animalelor. Sau unul pentru a raporta un animal ranit. Daca nu as vrea sa stiu daca exista vreun adapost de animale...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi Pești exotici in Constanța?
Care rase de pisici sunt hipoalergice?
De ieri am o pisica pe care o tin la bunici. Pisica, care cred ca e motan are in jur de 3- 4 luni. Intrebarea mea este : Cum pot invata pisica cu cainii? Bunica mea are 2 Beagle si cand l- a...? (mai mult)
URGENT Pisica surorii mele a mancat un baton Kinder Bueno White. Ce pot face? Si ce poate risca? Mentionez ca era un baton. Ciocolata stiu ca poate ucide cainele sau pisica. Multumesc
Hey am o vrabie pe care am salvat- o acum ceva timp dupa ce a cazut din cuib si cred ca se va simti destul de singura cand o sa ma intorc la scoala... Ideea e ca vreau sa ii cumpar o zebra(sau vrabie) ...? (mai mult)
Daca iti plac cainii, care e rasa preferata?
Am 2 perusi masculi si as mai vrea sa cumpar o femela. Oare se vor bate pentru ea?
Cainele meu are niste gandaci maro cu galbeni si mari cam cat o perla. Ce sa fac? Nu arata ca niste purici dar nici de paduchi. Seamana ca niste capuse la forma dar nu arata ca niste capuse... Stiti ...? (mai mult)
Cine stie sa imi spuna si mie la ce sa prind mreana, in afara de rama, viermusi, paine..am dat azi la coropisnita (bine am avut 2:) dar mna) si a dat o data tare in bat dupa a mai tras de cateva ori ...? (mai mult)
As vrea sa pun si eu o intrebare si v as ruga frumos sa raspundeti doar daca stiti despre ce este vorba si ce pot face. Deci din cei 6 pui de gaina pe care ii aveam 2 i au gasit parintii mei morti...? (mai mult)
Ce rasa e pisica mea? E negru cu alb, botul este negru, ochii de la galben la verde, micut, par scurt, labute moi. Ce rasa e?
acum cam o ora a intrat un liliac in casa... eram eu la calculator, ma jucam counter strike si nu stiu de ce dar m- am uitat in dreapta, iar atunci l- am vazut cum zbura, m- am ridicat de ...? (mai mult)
Va rog ajutor urgent Bobitele pisicii le tin tin camera pe raft intr- un borcanas mic. In seara aceasta a ajuns si ea pe la borcanas si l- a dat jos. S- a spart putin de tot. Eu nu mi- am dat seama,...? (mai mult)
Sunt la mare și am găsit o pisica frumoasa! Dar nu știu dacă sa o păstrez și sa o duc acasă. Sa o păstrez?
Hey! Stiti vreun adapost de animalele in Bucuresti unde as putea face voluntariat daca sunt minora? Am vazut ca unele au limita de vârsta de minim 18 ani. Mulțumesc în avans!
Ajutor! Pisica mea este suparata de vreo 3 zile. Nu se mai joaca, nu torce, doarme f mult, merge in reluare. Este trista, deprimata, nu doreste sa fie alintata si nu are chef de nimeni in jurul ei....? (mai mult)
Bună, vreau să îmi iau un Golden Retriver, dar am grădina cam mică. Câți metri are nevoie un Golden Retriver pentru alergat? 174 de metri pătrați e destul?
Am un labrador de 2 luni (ieri l-am luat). As vrea sa stiu la ce varsta poate incepe dresajul si cum ar trebui sa procedez.
Am un puiut de labrador. Ieri l- am luat si nu poate sta singur. Daca il inchid in tarc scheauna si latra chiar si o ora. Nu stiu cum a reusit dar a si avadat din tarc. (are doua luni) Ce ar trebui...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi cumpar un dihor, de unde as putea sa achizitionez si cateva informatii cum as putea sa il invat la litiera?
Hey TPU! Îmi puteți spune daca am voie să îi fac baie pisicii mele dupa strerilizare? Si daca da, atunci la cat timp sa ii fac? FUNDIȚĂ! Nu prea am stiut ce categorie sa pun
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?