Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 23 Decembrie 2024 sunt:
Buna! Am doi hamsteri (pitici) si sunt frați. Se pot împerechea?
Buna, am un bichon este mascul, am o întrebare. Fratele meu l- a luat la el pentru 3 ani și ia schimbat mâncarea din Royal Canin in Pedygree și acum la adus inapoi la noi, mai am inca o fata Sasha...? (mai mult)
Am un motan si de ceva timp il vad cum omoara porumbei, vrabii etc apoi le mananca. Daca mananca cele enumerate inseamna ca o sa omoare si alte tipuri de pasari?
Bună, am venit cu o întrebare legata de pasările de colivie:perușii. Am mers la farmacia veterinara deoarece am un peruș care e cam supărat si destul de slăbit, iar când încearcă sa fluiere...? (mai mult)
Bună ziua, de ce femela peruș aruncă așternutul din cuib jos și am găsit un ou jos in tavă?
Dacă motanul meu s-a lovit la labuță(la pernuța)Și curge puțin sânge.Si îl doare.Trece de la sine.Si unghia dacă ii rupta creste din nou?
Salut TPU, dar pentru o pisica gestanta de strada oare cum isi găsește locul ca am vazut multe de unde stiu ele unde sa fete si cand se apropie..asa rău imi pare de saracele animale
Am o cățea (metis ciobanesc) care a fătat 5 căței. Pe unul îl renegă si nu il alapteaza. Ba mai mult de atat azi s- a asezat pe el si nu s- a ridicat decat fortata. Catelul e mai slab decat restul...? (mai mult)
Salut TPU! Stiti niste locuri gratis de pescuit pe langa Focsani unde sa nu trebuiasca permis? Vreau sa merg dupa evaluarea nationala, dar nu vreau sa dau bani pe permis si nici sa platesc la balta.
Salut TPU! Am o problemă foarte gravă cu o cătelușă bulfog francez (3 ani vârstă). Am lasat- o la țara la părinți o perioadă cu mare incredere că nu se intâmplă nimic având o curte de ...? (mai mult)
Ce pot sa ii dau cainelui meu pentru deparazitare interna si externa? Nextgard Spectra este bun?
Pisica mea a nascut acum 8 saptamani, am dat ieri toti puii. Mi se pare ca pisica inca mai are ceva lapte, se intampla ceva? Ce ar trebui sa fac? Este valabil doar la una din cele 6, fiind iesita in...? (mai mult)
Salut TPU, caut un instructor de pian pentru doi gemeni foarte talentati de 11 si 7 ani in zona Obor. Au simturile foarte dezvoltate. Multumesc
Buna TPU. am o problema mare cu cainele meu amstaff femela. De ieri observ ca are diaree si un lichid rosu in diaree, cateodata nu are lichid rosu dar are diaree si cand isi face treaba face 1 strop mic,...? (mai mult)
Salut. Mi- a plecat motanul (avea 3 ani). A plecat de vreo 4 luni jumate, sunt șanse să mai fie viu? Știa sa traverseze strada, la sat, se uita, stanga/dreapta, , ultima oara când a plecat era...? (mai mult)
Salut. Cineva pasionat de puzzle pe aici? Tocmai am terminat un puzzle de 120x85cm si nu gasesc nicaieri rama pentru el, nici nu stiu unde sa mai caut. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Care dintre aceste animale de companie ar fi mai potrivite și mai ușoare de întreținut: câine, papagali sau pisică?
Pisica mea a nascut acum 8 saptamani, mi se pare ca acum i s- a umflat putin burta, e posibil sa fie iar insarcinata? Voiam saptamana asta sa o duc sa o sterilizez. Doctorii verifica daca e gravida inainte...? (mai mult)
O prietenă vrea să își ia iepuraș, ceva tip Cap de leu, însă sta la bloc, ce părere aveți, se poate creste și la bloc? Specific că are un balcon conectat la dormitor
Buna ziua, am o pereche de zebre australiene care au facut in 2 randuri oua 3 respectiv 5 nu au fost fertile deci nu au ieșit puiuți, am retras cuibul din cușca sa menajez femela dar ia contiuna ...? (mai mult)
Cum să dau apă unui pui de rândunică? Mic care nu s-a învăţat să zboare.
Bună! Astăzi am observat că broasca mea țestoasă are un fel de strat maro pe ambii ochi. Ce sa fac?
I-am scos o capusa pisicii si i-a rămas capul acolo.Se face din nou o capusa?
Am o problemă. Pisica mea a născut 3 pui, acum i- am dat deoarece sunt deja destul de mari și nu am ce face cu atâția pisici. Problema este că pisica încă mai face lăpticul ăla pentru pui și...? (mai mult)
Buna! Hamsterul meu este foarte agitat si se bate cu fratele lui incontinuu. Aveti idei de ce este atat de agitat? Se bat de foarte multe ori pe zi
Salutare. Am un catel de aproximativ 8 ani luat de pe drum si am probleme cu el de cateva zile. Sta retras, sub coteț, nu mai mănâncă de azi, deci problema a apărut de duminica trecuta cu simptome...? (mai mult)
Hey TPU! Am o pisicuța de 2 luni, iar cand am lut o avea o luna. La inceput era tare cuminte, ba chiar a facut la litiera din prima zi de cand am adus- o. Acum in schimb isi face nevoile pe covor, ...? (mai mult)
Am o corcitura de caine lup de aproape 4 luni, vreau sa il fac agresiv si sa nu lase pe nimeni sa intre in curte decat membrii familiei, cand vine cineva la poarta el sare pe card si da din coada iar...? (mai mult)
Bună, catelul meu a fost castrat anul trecut, ea inca nu e sterilizata, urmeaza ...chestia ca a dat in gol cateva zile...si ca naiba :)) a ramas cu dansu- intrasa :)) incarligati cam 5 min.e vreo sansa...? (mai mult)
Cu ce sa dau pe gatul pisicii unde am scos o capusa și i-a rămas capul și clestii? Remedii naturale?
Deci mi- am luat acum 10 zile un hamster pitic rusesc de la zoo center.În primele lui zile a fost mai activ, dar a început să devină mai liniștit și să sape din ce în ce mai mult în rumeguș....? (mai mult)
Dacă la o capusa ii este scos corpul. Capul și clestii mai pot face ceva?
Salut, am un Malinois, mascul de 3 ani foarte energic și jucăuș, câinele nu a fost niciodată legat, a stat in curte la țara ieșind mereu aproape pe strada, iar cum sunt la lucru trebuie sa ...? (mai mult)
Pentru cunoscători de pesti va rog ajutati- ma! Mi- am luat acum cateva zile 6 pesti tetra glofish si 2 sanitari iar astazi tatal meu a mai adus 1 Tetra glofish si 2 tetra neoni. Toti sunt inca pui iar...? (mai mult)
Am o intrebare, am 7 pesti tetra glofish si 2 tetra neon toti sunt pui. De ce cei glofish ii ataca sau ii fugăresc pe cei neon?
Buna! Am si eu o intrebare despre caini. Am un caine labrador cu lup care cand il scot la plimbare latra, sare la alte animale, etc.( el este dresat, deci nu sare sa muste doar daca vine la mine la ...? (mai mult)
Lucruri superbe de făcut vara?
Salut! Cat costa permisul de pescuit la ajvps Arad, pe site nu scrie nicaieri.
O întrebare legată de pescuit. La ce momeală naturală se "dă" cleanul si mreana si de unde aș putea face rost? Când e perioada când se pescuiește cleanul și mreana?
Daca i-am scos căpușa motanului.Si ea era mica.I-a ramas capul acolo si picioarele ce se poate întâmplă de la ea?
Buna, am un motan si de cam o săptămână am mai adus un motan in casă. Ideea e ca ei doi s- au vazut si primul motan il tot sâsâie si ii e frica de motanul nou. Cum aș putea sa ii apropii? App ...? (mai mult)
Bună! Dacă mi- a murit animalul de companie (pisica ) la bloc, București mai exact, ce este de făcut? Incinerare la un centru sau există altă soluție. Să răspundă doar persoanele care au trecut...? (mai mult)
Salut! Am și eu un motan și uneori are burta dura și uneori nu. Asta se întâmplă când se așează jos... Ce sa-i fac?
Urgent! Prietena mea are un catel de 8 ani, ea este plecata din Bucuresti mama ei a utilizat pe acest catel o fiola de Neostomosan nediluata direct pe piele si a mai pus- o si pe toata! I- a turnat pe...? (mai mult)
Am o femela Ciobănesc de Asia centrala și am montat-o cu un Ciobănesc Caucazian. Știți cumva cum o sa arate cățeii din combinația asta?
Am o curiozitate, mă uit des pe Olx urmărind deal- uri bune pentru păsări companion și vad multe anunțuri cu "cântători". Nu pare a fi numele vreunei specii anume, nimeni nu oferă o denumire...? (mai mult)
Cum poti sa devii antrenor de caini? E vreo scoala unde poti invata sa Ii dresezi sau ceva? Sau te informezi, inveti singur si gasesti metodele tale de dresaj?
BN TPU hey pe cât august este ziua pisicii pe 6 sau pe 8?
Cine mai face lucru de mână și cusut in timpul liber? Ce va place?
Buna TPU! Am un pui de pisica de c am vreo luna si acum 10 minute am observat ca piciorusele lui din spate par a fi paralizate.I am dat lapte intr- un bol si acesta se ridicase in piciorusele din fata ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!