Vrei s? �?i dezvol?i g�ndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 1 Martie 2025 sunt:
Salut! Am și eu un motan care s-a bătut și i-a crescut o umflatura în josul maxilarului iar acum când vrea sa deschida gura nu poate de durere, Sfaturi?
Buna ziua! Am și eu un motan de 2- 3 ani care a plecat de o zi și a venit bătut cred. Se poate vedea a treia pleoapa adică chestia aceea alba de pe ochi. Dar nici gura nu poate sa o deschidă pentru...? (mai mult)
Buna,am un pui de pisica care astăzi s-a facut o sapt de cand a fost născut si are diaree si am vrut sa stiu daca e de rau sau daca o sa mai trăiască:( si ce ar trebui sa fac
Cum pot mânca animalele hrană expirata și să nu pateasca nimic? Poate, pentru cei care stau la casa/curte, aveți și voi pisici care dau târcoale pe acolo, mai ales noaptea și le aruncați mâncarea...? (mai mult)
Bună, cum îmi dau seama daca este bichon maltez sau havanez este alb cu bej și este cret? Mulțumesc
Pot spala bichonu maltez odata la o saptamana?
Pentru a face baie la câine, de talie mare, pe timp de vară cu temperaturi foarte calde, ar fi mai bine cu apă caldă sau apă rece?
Ce greutate ar trebui să aibă o femelă Ciobanesc Carpatin de Bucovina la un an și două luni?
Dacă 2 femele peruși stau în aceeași colivie și una nu o lasa pe cealaltă sa mănânce și o ațâță ce se întâmplă?
Buna, am o papagalita perus care de ceva timp da din cap ca si cand ar vrea sa vomite si dupa ce are criza asta care tine cateva secunde i se uda capul cu o secretie, face asta de cateva ori pe zi. Are...? (mai mult)
Salut! Cum știu ca observ intoxicația la iepuri?
Am o pisica cu varsta de un an gestanta si de aseara nu o mai gasesc, am cautat-o peste tot. De ce ar fi plecat de acasa? Stau la curte
Salut! Ce fac daca iepurele meu a mancat un poc de frunza de orhidee?☹️
Am un iepure de amproximativ 3- 4 luni, este iepuras de vizuina tinut la apartament. A mancat din greșeală o bucatica de frunza de orgidee. A mai patit cineva asta cu iepurașii? Ce pot face? Momentan...? (mai mult)
Am o curiozitate. Am inteles ca un tigru e mai mare si mai puternic decat un leu si ca-l poate bate, dar tot leul e numit rege, de ce?
Buna, am o cățelușa de 4 kg și aproximativ un anișor (pe care am găsit- o abandonată acum câteva luni). Nu am știut dacă are vaccin așa ca i- am făcut doar o deparazitare atunci și una acum...? (mai mult)
Am un pui 6 luni corcitura ciobanesc german, cum îl pot face rau? lumea străină se tot joacă cu el la gard, îl mângâie, îl cheamă etc. Lumea intra in curte si el se joacă cu oricine ce pot ...? (mai mult)
Buna ziua. Este ok ca 2 canari masculi sa stea in aceeași colivie?
Bună ziua! Îmi puteți spune ce as putea sa fac mai bine în aceasta situație? La cazare unde stam pe balcon exista un cuib, din păcate am găsit un puiuț mort când ne- am întors și ulterior când...? (mai mult)
Hey TPU, am un bichone maltese, iar în fiecare noapte când mă duc la toaletă mă latră, de ce face asta? El știe ca sunt eu, dar totuși face asta.
Bună, am doi perusi si au naparlit, cand i-am dat drumul din colivie nu au mai putut sa zboare de ce?
Salutare... Doresc sa imi cumpar un caine, un caucazian mai exact si am 14 ani, este cunoscut ca un caine agresiv, cati ani trebuie sa am ca sa il pot plimba?
BN TPU hey dc daca am dat pisica cu soluții de purici, i- am făcut și baie și tot nu a scăpat de ei ce sa fac? Sunt multi foarte multi dimineață am crezut că intrea vânt pe sub ușă dar era ...? (mai mult)
Bună! Papagalul meu nu mai are scaun, se tot forțează și degeaba. Ce să fac?
Bună ziua am o pereche de sticlei pasari și de ieri unul dintre ei sta numai pe un picior și nu prea se misca Piciorușul celalalt îl tine în sus Oare ce poate avea
Buna ziua am o pereche de sticleti pasari și de ieri unul sta numai într un picior, pe celalalt îl tine în sus, și nu tare se misca. Oare ce poate fi?
Ce platforme de jocuri vă plac cel mai mult?
Ce folositi pentru deparazitarea cainilor?
Ce animale mai poti tine la garsoniera? in afara de caini pisici, ma gandeam sa iau niste purcelusi de guineea, cati bani te duce daca iei 2 3 purcelusi de guineea? mancarea lor pe luna si ce animale...? (mai mult)
Salut! Am și eu un motănel mic are vreo 2- 3 ani dar l- am lăsat afara intr- o seara Și dimineața nu l- am mai văzut, astăzi nu a mai venit deloc și sunt îngrijorat, nu era castrat el mai ...? (mai mult)
Am un caine amstaff de 5 luni si merg mereu cu el la primblare si musca lesa si nu o lasa in pace si din vina asta nu îl mai scot la primblare, ce pot face?
Am un caine surd care se sperie de tunete. Oare de ce? Simte vibratii?
Salut, Are idee cineva de o mașină de tuns căței, atât de talie mare cat si mici, adică am la bunica un ciobănesc mioritic cu lana mare si un bichon, rog mult o recomandare.
Buna ziua, sunt interesata de cabinete medicale (in principal de urgenta)in CONSTANTA pentru catelul meu. Momentan avem un medic veterinar la care mergem dar as vrea sa am si alte optiuni in caz de...? (mai mult)
Salut TPU, as dori sa- mi achiziționez o replică de pistol airsoft, bugetul meu este doar de 220 lei, as dori sa știu ce pistol ar fi mai bun, Șpring, CO2 sau cu gaz, puteti sa- mi lăsați niste...? (mai mult)
Sunt foarte îngrijorată, câinele meu de un an..nu mănâncă de 2 zile acele bobite pentru câine, astăzi îl vad că se leagănă, nu se poate ține pe picioare, nu doarme, nu știu ce sa mai...? (mai mult)
Buna seara. Ca pasăre de companie aș vrea să achiziționez un canar sau un peruș. Care sunt cele mai importante chestii ce ar trebui sa le stiu despre canari sau peruși? (cand vine vorba de creștere,...? (mai mult)
Bună ziua! Ma confrunt cu o problema ce ma nelinisteste foarte tare. Am 2 pisici, una dintre ele are puiuți sănătoși. Cealaltă pisica, a avut parte de o prima naștere ce ne- a întristat foarte...? (mai mult)
Ce folositi pentru deparazitarea interna si externa a cainilor? De pastile ce parere aveti?
Daca merg în străinătate pot sa iau pisica cu mine? Îmi trebuie acte sau o pot lua ca un aminal de companie obișnuit? Sa zicem ca merg cu mașina nu cu avionul
Salut, am un pui de caine de vreo 3 luni jumatate, iar acesta se simte cam rau, aseara a vomitat (ceea ce face des pentru ca mananca ca nehalitul, tin sa mentionez ca era destul de gras) iar astazi...? (mai mult)
Ar dori cineva pasionat de scris sa facă o colaborare cu mine pentru niște povesti pe wattpad? Mi se pare distractiv și mi- ar plăcea sa lucrez cu cineva! Sunt obsedata de scris și îmi place la...? (mai mult)
Specii de păsări recomandate pentru familiile care stau la țară?
Cum poți deosebi un pui de ragdoll de unul birmanez?
Pisica mea a fătat 3 pui acum o săptămână, stă într- o magazie pe care o închid ca să nu intre alți prădători dar cu toate astea alte pisici tot pot intra. În urmă cu o zi unul dintre ...? (mai mult)
Bună seara, am o pisica care a venit de la vecini, foarte foarte speriata, între timp pisica a fost gestanta, asta am văzut o schimbare la ea, find foarte blândă și am realizat ca o sa nască,...? (mai mult)
Salut TPU! Care e cea mai lungă franciză de filme? Dar serie de cărți?
Salut, am si eu o problema la bicicleta. Schimbatorul schimba pinioanele chiar foarte repede si bine altii chiar s- au mirat de asta, in fine. Cand vreau sa apas pe maneta sa schimb pe pinionul 1 adica...? (mai mult)
Vreau un câine de rasa Shiba inu, problema ii ca aceasta rasa ii prea scumpa și n- am banii necesari..cum as putea face? Și la centrele de adopții 100% nu au rasa asta pentru ca oamenii nu- s atat...? (mai mult)
Daca pe o trotineta electrica care are limita de 90kg s-au dat2 fete care au 100 kg in total poate sa pateasca ceva? Rog seriozitate. Dau funda **
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?