Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am acasa 2 cai si va intreb de ce ei, dupa ce se imperecheaza si in momentul in care armasarul isi scoate (...) din iapa, curge sperma si din iapa dar si din (...) a armasarului? De fiecare data se ...? (mai mult)
Salut, cat de curand mi- am luat un catel, el are 5 saptamani, aproape 6 insa este foarte jucaus. Problema este ca s- a invatat sa ma muste. In joaca, in nejoaca, acum mai zici, dar cand o sa creasa...? (mai mult)
Cu cate zile inainte sa fete o catea ii da laptele? Nu stiu de cand a ramas gestantă, dar de ieri a inceput sa ii dea laptele.
Sa-mi iau un sugar glider, o chinchilla sau un chipmunk? I-am studiat si imi pot permite sa-i intretin. Puteti sa-mi recomandati si alte animale :)
Stie cineva cum se prinde o soparla? si unde se gaseste?
Salut cațelul meu de 7 luni are probleme cu stomacul refuza mâncarea dar bea multa apa și vomita des salIva posibil sa aibă viermişori va rog ajutați-ma
Am o cățelușa husky are 6 săptămâni și nu și-a ridicat încă urechile dar am văzut ca frății ei și le ridicaseră, când o sa i de ridice sau trebuiau sa se ridice pana acum
Am un motan şi astăzi am observat, nici nu stiu cum sa explic. gen i s- au strâmbat ochii, pare că- s băgati inauntru, se uită cruciş, chiar habar nu am să explic, sper că inţelegi....? (mai mult)
Cum sa hrănesc pisicile sugare?
Eu le-am spus părinților că vreau un câine dar ei nu sunt de acord.Cum îi pot convinge?
Salut, as vrea si eu un nume de perus pentru mascul.
Vreau sa imi cumpar un catel de rasa pug, dar matusa zice ca lasa bale, este adevarat?
Am si eu o micuta intrebare, este legal sa detinem un Chipmunk ca animal de companie in Romania? Multumesc!
Am cumparat o nimfa ieri si este baiat, are in jur de 3- 5 luni si e foarte fricos, nu zboara, si daca ma apropii de el se baga in colt sau fuge si nu scoate nici un cuvant. De mancat mananca seminte...? (mai mult)
Am o femela perusi de aproximativ 2 ani, am avut si mascul dar a murit. Vreau sa ii cumpar un mascul din petshop. Oare este potrivit pentru ea? Cei din petshop sunt tineri? Oare ar putea forma...? (mai mult)
Am o nimfa de 2 zile, are vreo 3- 5 luni si e foarte fricoasa si nu a baut apa de cand o am. ori nu gaseste suport ul ori nu vrea. ma puteti ajuta in legatura cu asta? Si sa imi da- ti si sfaturi...? (mai mult)
daca m-a muscat un caine dar cainele este cu toate vaccinurile la zi, mai trebuie sa fac si eu vreun vaccin din cauza muscaturii?
Stie cineva unde pot gasi de vanzare o pisica rasa Elf? Stiu ca suna ciudat dar asta e.
Unde pot gasi filme foto in Brasov?
Salut.Am un catel, rasa bichon si i-am cumpărat zgarda.Una normala.Si nu stiu daca ea se tine mereu sau trebuie data jos in casa si pusa numai cand scot catelul afara.Multumesc.
Rasa de caine Tosa Inu lasa bale multe?
Bună din nou! Am o cățelușă de 1 an și 4 luni și până acum nu i sa făcut nici un vaccin ( la țară veterinarul nu prea vine aici și eu nu am putut să mă duc cu ea pentru că am avut probleme...? (mai mult)
Am o pisica in fata blocului in jur de vreo 3 luni, este lovita la o labuta din fata si imi este foarte mila de ea. Este intr- o stare destul de buna, merge cat poate ca ii este greu din cauza...? (mai mult)
E URGENT! VA ROG AJUTATI- MA! Am incercat sa scot afara ceva lipici care bloca pistolul cu lipici si am facut mai rau. Am incercat sa scot afara chestiuta aia cu o carioca, dar s- a blocat capacul acolo....? (mai mult)
Ce hrana uscata cu un continut ridicat de proteine imi recomandati pentru un Husky (are 1 an si 10 luni)?
Aveti idee de ce se baga motanul in gatul meu si incepe sa toarca si sa ma framante? Face asta inainte de a ne culca si cand am parul desprins. Este un pui siamez de vreo 2 luni jumatate. Nu ...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un obiectiv Revuenon 50mm pentru a il folosi pe un dslr Nikon d3000.Ma intereseaza numai pentru fotografii de portret.Il pot folosi cu un adaptor fara lentila sau e obligatoriu cu...? (mai mult)
Cum poti trece peste pierderea unui animal de companie?
Am un Nikon d3000 si vreau sa cumpar un obiectiv revuenon 50mm.Il vreau pentru fotografie de portret sau de produs.Este obligatoriu adaptor cu lentila pentru focus la infinit sau se poate si fara?...? (mai mult)
Salutari! Am o pisica (are un an) și de ceva timp (aproximativ o luna) are partea superioară a boticului umeda. Zona este umeda relativ constant, cu mici intervale când e uscata. Pisicuța are boticul...? (mai mult)
Ce mancare (gatita sau hrana uscata) imi puteti recomanda pentru un adult de 1 an si 10 luni talie medie, cu un continut ridicat de proteine?
Acesti puiuti de husky sunt de rasa? Ofer funda! https://www.olx.ro/i2/oferta/pui-husky-ID920KJ.html#:79391b4219
Ce imi recomandati? Husky sau Labrador. Stau la casa si lipsesc 4-5 ore de acasa. Ofer funda!
ieri am plecat de acasa si oile mele au gasit de mancare niste graunte si au mancat cam o galeata de graunte fiecare oaie, a doua zi au baut apa si li s- a umflat burta si au inceput sa nu mai...? (mai mult)
Am un Nikon d3000 si as vrea sa fac un upgrade pentru fotografia de portret.Nu stiu ce sa aleg intre un blitz sau obiectiv 50mm 1.8.Ma intereseaza mai mult fotografia de portret in lumina naturala.Ma gandesc...? (mai mult)
Va plac pisicile? ce pisica aveti? intreb asta pentru ca azi e Ziua Internaţională a Pisicii. http://www.telegrafonline.ro/8- august- ziua- internationala- a- pisicii- celebritati- miau- din-...? (mai mult)
Cum sa- mi conving parintii sa- mi ia un hamster pitic? Îmi doresc mult, dar mamei îi este frica de ei(desi sunt minusculi).Nu necesita multa responsabilitate si este si ieftin.Dar tot nu vor.Cum sa-...? (mai mult)
Recent, am inceput sa fac desene in photoshopp cs 6, fiindca ma relaxeaza. Am vazut la unii youtuber ca ei s- au facut propriile brush- uri, si as vrea si eu sa imi fac unul. Ma puteti ajuta,...? (mai mult)
Cine imi spune si mie o aplicatie pentru poze care se vede bine ( woww) pe LENOVO Dau funda Multumesc ANTICIPAT!
Ce parere aveti de furminator? Peria pentru pisici pentru par. Ati folosit? Pisicii ii cade parul, o periez cu o perie obisnuita, dar am auzit ca furminator este ideal pentru caderea parului
Caine bolnav! Am un caine, ciobanesc mioritic si are la un ochi un fel de urcior si isi da mereu cu labuta la acel ochi.Ce este acel lucru si cum poate fi remediat? Tata spune ca are jigodie dar eu ...? (mai mult)
are ceva daca as publica povesti facute de mine aici? Povesti pentru adolescenti ( liceu) Voi ce ziceti?
Daca am intarziat cu vaccinul la catel mai poate fi facut? Ofer funda!
Ba, cum se numeste videoclipul ala cu un caine care se ineaca cu paste sau chiftle? =)))
Stie cineva sigur daca spray-ul de insecte afecteaza păsările de colivie? Funda unui raspuns sigur.
Curand imi voi lua un Cocker Spaniol(baiat) si am nevoie de niste sfaturi.
O sa imi iau un caine cane corso alb mascul am nevoie de idei de nume
Salut, de curand am ajuns la suma de 500 abonati (pentru altii nu este atat de mult dar eu am muncit mult pentru aceasta suma) si as vrea sa fac ceva special dar nu stiu ce. Ce idei imi dati? Canalul ...? (mai mult)
Am găsit un pui de vrabie! Lam salvat de la pisica mea! E mic cred ca are 2 săptămâni! Ne e rănit dar nu se misca des! Nu știu cum sa îl hrănesc, am înțeles ca se poate face cu seringa...? (mai mult)
Am luat o pereche de hamsteri de ceva vreme, iar fata atunci cand vreau sa pun mana pe ea face urat (scoate dintii)...As vrea sa stiu din ce cauza face asa? I se poate intampla ceva? MULTUMESC...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
zattech întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!