Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o broscuta testoasa pe care am achizitionat- o in urma cu trei saptamani, aceasta e in perioada de exfoliere, desi este foarte vioaie si mananca i- au cazut cateva gherute. Oare e normal? ...? (mai mult)
Cum se joaca macao pe puncte?
Buna, TPU! am o catelusa de 2 aproape 3 ani, si copilul ei de 3- 4- 5 luni, si catelusa mea a ajuns la stagiul de împerechere..As dori sa ii dau ceva sa nu mai vrea sa faca copii, imi este mila sa...? (mai mult)
Am o problema vreau sa editez videoclipuri in Sony vegas dar nu pot adauga clipul respectiv in el, imi da o erorare de genul, , none of the files dropped on vegas pro could be opened, , cum ...? (mai mult)
Acesti puiuti de labrador sunt de rasa? 1. https://www.olx.ro/i2/oferta/pui- labrador- auriu- ID904Ff.html#:f200166ce1 2. https://www.olx.ro/i2/oferta/labrador- retriever- ID916hT.html#:f200166ce1 ...? (mai mult)
MI-am luat azi un pisoi si e speriat rau. Nu stiu ce a patit la fostul stapan dar tremura mereu, fuge de noi, sta pitit, nu mananca, nu bea apa. Aveti idee ce as putea sa ii fac?
Am văzut ieri eu și o prietena un om care aruncă niste pisicute nu am văzut pisicile dar le- am auzit l- am urmărit pe acel om și am cautat puțin pisicile de auzeau dar iarba era mare...? (mai mult)
De unde pot cumpara o maimuta ca animal de companie? Voi ati avut vreodata maimute ca animale de companie? Daca da se intretin greu?
Cer ajutor urgent. Am un hamster in varsta de un an si 7 luni. Mai de mult am observat ca e ud in jurul cozii, nu am bagat de seama, iar aseara blana deasupra cozii am vazut- o umeda, iar pe coada e...? (mai mult)
Am o problema....eu am doi hamsteri, un mascul si o femela. Am uitat usa deschisa la cusca lor si hamsterita a fugit. Am gasit- o plina de ulei(normal, nu incins sau folosit, ulei de gatit),...? (mai mult)
Deci o sa vorbesc la persoana a 2- a. Aveti o pisica si un papagal, pe amandoi ii indragiti la fel, tinand cont ca stati la bloc, parintii v- ar pune sa alegeti intre pisicuta si papagal, voi ce ati...? (mai mult)
Buna TPU Catelul meu are viermi si schiorlaie incontinuu. La veterinar este inchis pana luni iar altul in oras nu este. Ce pot face ca sa ii calmez durerile pana merge la veterinar E urgent
Credeti ca acesti puiuti de labrador sunt de rasa pura? Dau funda! https://www.olx.ro/i2/oferta/pui-labrador-auriu-ID904Ff.html#:f200166ce1
Beagle sau Labrador? Stau la casa. Lipsesc de acasa 4-5 ore.
BUNA TPU! Va rog frumos am nevoie de ajutor. Deci am o pisicuta de 1 an si imi este frica sa las balconul deschis ca o sa sara, a mai avut faze din astea cand a vrut sa sara dar am prins- o la fix. ...? (mai mult)
Acum cateva zile am gasit 2 pisici abandonati, care probabil au ajuns din intamplare in curtea mea (ce pot sa spun, m- au gasit ei pe mine). Am avut grija de ei cateva zile, ba chiar au fost ...? (mai mult)
Buna, TPU! Va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns sigur.Am o catelusa de 2 aproape 3 ani, si inca putin si vine iar vremea cand face copii, ultima oară cand a fătat, am păstrat un cățeluș,...? (mai mult)
de curand mi- am luat un Pit Bull Terrier. Eu locuiesc la apartament, catelul are aproape 6 saptamani, asa ca o sa ma duc cu el la veterinar pentru a il vaccina. As vrea sa imi raspundeti...? (mai mult)
Azi dimineata mi- am gasit unul dintre pisici cam ametit si avea ceva la botic apoi a vomitat si a inceput sa zaca undeva la soare si respira foarte repede cu gura larg deschisa. Dupa o ora al doilea...? (mai mult)
Este o idee buna sa ofer suplimente cainelui? Cum ar fi: Supliment Nutritiv Pet Phos Croissance Supliment de vitamine KOSTOCIKA pentru caini Cafortan Sau ceva similar? Are cu 2 kg mai putin decat...? (mai mult)
Cat arde carbunele de narghilea si cum pot face aromele acasa?
Mi- a fatat o catelusa doi pui acum o saptamana (cred) iar astazi nu le mai da sa suga, de abia mai sta cu ei. Ce sa ii fac? Mancare ii dau in fiecare zi, de 2- 3 ori pe zi. Si unul dintre ei...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un mascul de perus din petshop. Cei de acolo stiu sa recunoasta masculul? Daca ii intreb ce varsta au ar trebui sa stie?
Am găsit un pui de randunica, are o rana la burta, cu ce pot sa-i dau pentru a-i trece?
De la ce varsta pot tunde un bichon havanez? Si ce sampon as putea folosi pentru el daca are 6 saptamani si la ce pret e?
Am un caine de rasa mare, o combinatie intre un ciobanesc si un caine- lup. Ieri ma jucam cu el cu o mingie de cauciuc (dinacelea mici pe care le iei de la dozator) si el facea aport. La ...? (mai mult)
Am o intrebare daca se poate cineva sa ma ajute. Aseara am intrat cu bichonuo in brrw intr- un magazin. Mi s- a spus ca nu am voie cu el in magazin chiar daca il tin in brate. Mentionez ca...? (mai mult)
Hey! Azi mi-am luat 2 perusi, dar nu au mancat sau baut nimic. Ce e in neregula?
Am un perus, si tocmai ce i s-a terminat mancarea. Problema este ca eu stau la tara. Pot sa ii dau faina de porumb?
Buna TPU Catelul meu se trezeste pe la ora 5 dimineata iar eu nu mai pot dormi decat 5 ore. Nu stiu ce sa fac ca sa se trezeasca macar pe la 6 Ce pot sa fac?
La cate luni pot sa scot cainele afara sa îsi faca nevoile?
O sa imi iau un acvariu de 150 cm lungime, 30 latime si 40 inaltime.Cati litri o sa aiba? Am cauta peste tot pe internet dar imi da raspunsuri diferite.
In curand o sa imi iau un caine. As vrea sa aflu cum sta treaba cu vaccinurile si cu deparazitarile. Cate trebuie facute si la ce varsta a catelului? Unde le pot face si cat costa? Ofer funda!
Ce perie recomandati pentru pisicile cu blana lunga?
Cum sa o conving pe mama mea sa pastram catelul de patru luni pe care eu l-am gasit? Mama spune ca imi ia prea mult timp si ca nu ma voi descurca atunci cand va incepe scoala. Ce sa fac?
Am o intrebare, am gta 5, merge bine o perioada de timp 10- 15 minute, 30- 40 frame, dupa care un drop frame infernal, nici nu pot inchide jocul? Ce pot sa fac? Mentionez ca la taks...? (mai mult)
Am o femela perus matura care nu stie sa zboare, si vreau sa imi cumpar un mascul din petshop (care stie sa zboare). Femela poate sa invete sa zboare in acest mod? Dar pui lor vor invata sa zvoare?
În ce magazin din București pot să găsesc bază de săpun pentru a face săpunuri handmade?
Dacă cineva are câini mici gen: Pomeranian, Bichon (talie mică), etc. Sau site- uri care au oameni de încredere, cu prețuri nu foarte mari, între 300- 600 de euro sau chiar mai mici, vă...? (mai mult)
Unde pot găsi un evaluator de timbre in Iași? Caut de ceva vreme si nu găsesc nimic. Mulțumesc n
Am un caine care l- am gasit acum doua luni sub o masina si are patru luni, dar nu il pot invata sa faca afara cat mai repede. Mama spune ca daca nu il invat imediat trebuie sa- l duc la bunici. Va ...? (mai mult)
Am avut 3 perusi (2 masculi, 1 femela). Aseara am uitat colivia deschisa si au sarit niste pisici pe ea. Pisicile au mancat cei doi masculi. Daca voi cumpara un mascul se va imperechea femela mea cu...? (mai mult)
Ce perusă s-ar potrivi unui perusi indigo?
Ce parere aveti de rasa fox terrier?
Am achizitionat un aparat cu un lichid pentru tantari. se baga in priza si omoara tantarii sau ceva de genul asta :)). Credeti ca acest aparat care emana o substanta pe care noi oamenii nu o detectam...? (mai mult)
Cainele meu a mancat niste tigari din acelea cu ciocolata are 8 luni si respira foarte repede dupa ce a venit de afara, va rog ajutati-ma sunt foarte ingrjiorat rasa bichon maltese
Am fost zilele astea la bunici si am gasit pe strada 2 pisoi abandonati. I- am luat la bunica si i- am ingrijit, i- am scapat de purici caci aveau extrem de multi. Problema e ca eu nu ii pot tine...? (mai mult)
Am o pisica care este in calduri si o tin in apartament si are un an. Este foarte sperioasa mai ales cand vine vorba sa să o scot afara. Si astăzi am dormit cu geamul deschis si a iesit pe geam(stau...? (mai mult)
de unde se pot cumpara orbeez? pentru. cine nu stie ce sunt alea...sunt bilutele alea mici de tot care se umfla in apa
Buna, stie cineva de unde pot lua un bichon ieftin( cu vaccinurile facute si microcip) in Deva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.